| Author |
Topic:
Alassea
|
Alassea
Registered:
Aug '03
|
Date Posted:
2/5/07 1:20pm
Subject:
RE: Alassea
|
Zdecydowanie nie jest!
Jak dobrze, ze w swiatyni spokoj panuje. Bo jestem bardzo zajeta i nie mam czasu tu zagladac. Ale wroce tu w dniu swojego swieta, wiec lepiej czuwajcie! Poki co zglebiam tajniki wiedzy rolniczej. Nastepnie udaje sie w gory, gdzie bede sie nartowac.
Pozdrawiam swoich wiernych!
-----signature-----
Wlasnie w najciemniejsza noc swietliste istoty, jakimi jestesmy, blyszcza najjasniej.
|
|
|
Quote Reply |
Active Topic Notification |
Private Message |
Post History
|
Jag__Fel
Title: FF Poland Officer North
Registered:
Feb '04
|
Date Posted:
2/8/07 12:07am
Subject:
|
Jeszcze tylko dwa dni i zacznie sie pladrowanie swiatynni
buhahahahamuhahaha oplulem sie
-----signature-----
Kazdego Dnia w Moim zyciu zmuszony jestem dodac kogos do listy ludzi ktorzy moga Mnie po prostu: POCALOWAC W D*** Lista Stala: Pocalunki na Dzis:
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Darth-Lord-Exar-Kun
Registered:
Mar '06
|
Date Posted:
3/11/07 3:45am
Subject:
|
dobra skonczylo sie !! teraz trzeba posprzatac i odprawic jaka msze bo normlanie zbiednielismy po wczorajszym kinie... z braku pieniedzy na wino oglaszam skladke na.... eeee na rozbudowe swiatyni aaa skladka jest obowiazkowa i nie przyjmuje biolnu ani niewaznych bankontow, tu dziez weksli, kwiltow, przelewow elektroniczych ani czekow !! NO JUZ DLA ALASSEI !
-----signature-----
"ból jest najlepszym nauczycielem" Vergere "Pytania zawsze sa wieksza prawda od odpowiedzi na nie" Vergere
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Jag__Fel
Title: FF Poland Officer North
Registered:
Feb '04
|
Date Posted:
3/11/07 8:04am
Subject:
|
*Swiatlo gasnie i slychac*
<LUP>
<jebudup>
*Swiatlo wraca zpowrotem, Kun lezy na ziemi a Jag trzyma gromnice*
Chyba widzialem kotecka...
*patrzy na nieprzytomnego Kuna*
a nie to tylko Kun....
-----signature-----
Kazdego Dnia w Moim zyciu zmuszony jestem dodac kogos do listy ludzi ktorzy moga Mnie po prostu: POCALOWAC W D*** Lista Stala: Pocalunki na Dzis:
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Darth-Lord-Exar-Kun
Registered:
Mar '06
|
Date Posted:
3/17/07 1:42am
Subject:
|
|
alala... JAGU !! tam sie nie kopie ile mam ci to powtarzac !!
-----signature-----
"ból jest najlepszym nauczycielem" Vergere "Pytania zawsze sa wieksza prawda od odpowiedzi na nie" Vergere
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Alassea
Registered:
Aug '03
|
Date Posted:
5/31/07 3:12pm
Subject:
|
Ogloszenia parafialne
Powstala nowa swiatynia. Z tej okazji zarzadzam celebracje!
Poza tym chcialam uchonorowac mojego wiernego paladyna ta oto \ /... yyy czacha z mrugajacymi oczkami za wprowadzanie chaosu tam, gdzie nie ma miejsca na lad i rownowage. (wtajemniczeni wiedza o co chodzi)
-----signature-----
Wlasnie w najciemniejsza noc swietliste istoty, jakimi jestesmy, blyszcza najjasniej.
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Damarcus
Registered:
Jul '03
|
Date Posted:
6/1/07 3:38am
Subject:
|
*Do swiatyni na obloczku wlatuje nowe bostwo z panteonu FFP a za nim tysiace niewolnikow ciagnacy beczki alkoholu...*
Dziekuje bogini oto moje podarki: alkohol, jedzenie i niedziewice bo dziewic juz nie ma...
-----signature-----
Supreme Commander Damarcus D'ann Marr Yuuzhan Vong PRAETORITE VONG RSV/CPT Damarcus/M/FRG Phoenix/Reserves "I want those bastards deader than a meat-sauce covered Ewok with a chainsaw up his ass in a pit full of god damned starving Rancors"
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Alassea
Registered:
Aug '03
|
Date Posted:
6/2/07 4:39am
Subject:
|
Ah dziekuje o Wielki Damarcusie. Twoje obfite dary ciesza moje piekne blekitne oczy.
Co prawda nie wiem co zrobic z tymi niedziewicami, ale mysle, ze moi sludzy cos na to poradza.
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Darth-Lord-Exar-Kun
Registered:
Mar '06
|
Date Posted:
6/2/07 6:00am
Subject:
|
no generalnie cos wymysle mysle ze zaczne od otworzenia haremu ku czci moich bostw wiec staje sobie przed szeregiem niedziewic wybieram co ladniejsze i oddelegowywuje do swojego eee namiotu reszcie gestem pokazuje narzedzia wrzeszcza "do roboty nieroby !! jutro widze tu nowe strzydlo swiatyni a jak nie to skautje was moim boskim WSW !!"
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Damarcus
Registered:
Jul '03
|
Date Posted:
6/6/07 11:42am
Subject:
|
|
To jaki plan upodlenia w piatek ?
-----signature-----
Supreme Commander Damarcus D'ann Marr Yuuzhan Vong PRAETORITE VONG RSV/CPT Damarcus/M/FRG Phoenix/Reserves "I want those bastards deader than a meat-sauce covered Ewok with a chainsaw up his ass in a pit full of god damned starving Rancors"
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Alassea
Registered:
Aug '03
|
Date Posted:
7/10/07 1:57pm
Subject:
|
Co tak moja swiatynia kurzem zarosla?????
Nie ma powodow do skladania czci Bogini Najgenialniejszej z Genialnych, Wspanialomyslnej, Inteligentnej, Madrej, Zdolnej, Wszystkowiedzacej, Blyskotliwej i Skromnej??????
No coz... Jak nie ma, to nie ma...
To ja sobie ide... Mam wakacje, wiec zostawiam Was samym sobie. Zobaczymy jak Wam bedzie beze mnie...
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Mefistofeles
Registered:
Jun '03
|
Date Posted:
7/11/07 11:41am
Subject:
|
bedziem pic
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Chimpo_the_Sith
Title: FanForce CR FF Poland
Registered:
Mar '03
|
Date Posted:
7/11/07 2:41pm
Subject:
|
Kiedy?!
-----signature-----
"I actually like Jaina/Jag best. Because they're such an imperfect fit, unstoppable force vs. unmoveable object, they challenge each other more and make one another cooler." Aaron Allston
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Damarcus
Registered:
Jul '03
|
Date Posted:
7/12/07 1:55am
Subject:
|
Codziennie, bo mamy meline (w sensie swiatynie Alassei) wolna
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Alassea
Registered:
Aug '03
|
Date Posted:
7/12/07 2:49pm
Subject:
|
|
I Ty Damarcusie przeciwko mnie???
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|