| Author |
Topic:
Ech... * cenzura *
|
Darth_Fizyk
Registered:
Jul '03
|
Date Posted:
8/31/04 3:02am
Subject:
RE: Ech... * cenzura *
|
Dobra, w tej chwili postaram sie odblokowac Jajecznice dla was...
Nastepnym razem takie temty bede blokowal...
dopiero jesli spadna na jedna z ostatnich trzech miejsc mojej 25-tematowej strony Forum Chyba, ze zrobia sie niesmaczne lub padnie taka decyzja zgromadzenia wczesniej.
-----signature-----
We've got the Stones and the Bottles filled with petrol! Aimed at your direction! ---- http://www.last.fm/user/Darth_Fizyk/
|
Locked Topic |
Active Topic Notification |
Private Message |
Post History
|
Master_Thon
Title: FF Poland Officer East
Registered:
Jul '03
|
Date Posted:
8/31/04 3:17am
Subject:
|
i po ptakach...
nie mozna bylo tak odrazu?
-----signature-----
"Solitude, Still with me is only you" http://www.outerrim.pl - Star Wars: The Outer Rim
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
handzik
Title: FF Poland Officer Central
Registered:
Aug '02
|
Date Posted:
8/31/04 3:04pm
Subject:
|
No i takei rozwiaznie mi sie podoba
Wkoncu nigdy nie wiadomo, kiedys wktoryms z tych glupich tematów moze narodzic sie inteligentna rozmowa... szczerze w to watpie ale wkoncu wsyzkto jest mozliwe: p
-----signature-----
'...Nie Moc jest z Toba, ale Ty z Moca...'  <-- moja!!!! uzyjesz to zginiesz!! The Communists just weren't into Ninja Turtles.
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Alassea
Registered:
Aug '03
|
Date Posted:
9/1/04 7:31am
Subject:
- Date Edited:
9/1/04 7:39am (1 edits total)
Edited By:
Alassea
|
Jeeeejuuuuu!!!!!!!!! Jakie zamieszanie!
Zamiast porzadku robi sie jeszcze wiekszy balagan.
Moim skromnym zdaniem po prostu zakladacie zbyt szczegolowe tematy, ktore szybko sie wyczerpuja i potem z braku pomyslow albo sie pisze jakies glupoty albo sie o nich zapomina.
(Jesli chodzi o relacje z imprezek to wystarczylby jeden temat ogolny. (I juz dawno powinien byc zalozony.) )
Ale Fizyk , nie rozumiem tej inwazji zablokowancyh tematow. Przeciez, czy zamkniete, czy nie, to i tak gdzies tam sobie sa, a czasem sie do nich wraca od swieta, jak np "Wesolych Swiat", zeby zlozyc sobie zyczenia.
Czemu sa zamkniete takie topiki jak: "Miecze swietlne", "Statki, okrety, jachty", "Rozmowy o postaciach ze swiata Star Wars". To sa przeciez dosyc ogolne topiki o SW i czasem moze ktos bedzie mial jakies pytanie czy bedzie chcial ogolem poruszyc jakis drobny temat to topic jak znalazl.
A tak to trzeba bedzie nowe, podobne tematy tworzyc i sie zrobi jeszcze wiekszy smietnik.
A chyba zasadniczo rozchodzi sie o to zeby zredukowac ilosc nowych topikow, ktore wyrastaja jak grzyby po deszczu, a niewiele wnosza, wiec nie wiem czy zamykanie starych tematow cos pomoze.
Aaaa jeszcze jedno. Nie wydaje mi sie zeby luzacki klimat naszego forum komus przeszkadzal. Jesli ktos chce podyskutowac na konkretne, powazne tematy to przeciez chyba nikt mu nie broni. Mysle, ze kompan do dyskusji by sie znalazl nie jeden.
I mam taka jeszcze jedna drobna prosbe. Naprawde nie sprowadzajcie wszystkich topikow do picia liquid Force, bo to jest monotematyczne. A wiem, ze stac nas na cos bardziej tworczego (nawet na Imprezce)!
Ja tez bardzo mile wspominam nasze forum sprzed roku. Ale caly czas sie cos tu zmienia. Jak sie zmobilizujemy to moze byc jeszcze lepiej.
&MTFBWA
-----signature-----
Wlasnie w najciemniejsza noc swietliste istoty, jakimi jestesmy, blyszcza najjasniej.
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Master_Thon
Title: FF Poland Officer East
Registered:
Jul '03
|
Date Posted:
9/1/04 9:05am
Subject:
|
i jak zawsze... BOGINI ma racje ... Za duzo picia MOCY, troche trzeba to urozmaicic. Nie mowie skonczyc (w zadnym wypadku ) ale ograniczyc
A tak wogole to tematy czasami same sie nie zamykaja po jakims czasie?
-----signature-----
"Solitude, Still with me is only you" http://www.outerrim.pl - Star Wars: The Outer Rim
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Jag__Fel
Title: FF Poland Officer North
Registered:
Feb '04
|
Date Posted:
9/1/04 1:13pm
Subject:
|
-----signature-----
Kazdego Dnia w Moim zyciu zmuszony jestem dodac kogos do listy ludzi ktorzy moga Mnie po prostu: POCALOWAC W D*** Lista Stala: Pocalunki na Dzis:
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Darth_Fizyk
Registered:
Jul '03
|
Date Posted:
9/2/04 3:53am
Subject:
|
Alassea:
Przeciez, czy zamkniete, czy nie, to i tak gdzies tam sobie sa, a czasem sie do nich wraca od swieta, jak np "Wesolych Swiat", zeby zlozyc sobie zyczenia.
Czemu sa zamkniete takie topiki jak: "Miecze swietlne", "Statki, okrety, jachty", "Rozmowy o postaciach ze swiata Star Wars". To sa przeciez dosyc ogolne topiki o SW i czasem moze ktos bedzie mial jakies pytanie czy bedzie chcial ogolem poruszyc jakis drobny temat to topic jak znalazl.
te tematy zostaly automatycznie zablokowane (od 6 miesiecy nikt ich nie uzywal ) Jak ktos chce zeby jakis temat zostal odblokowany, piszcie do mnie, ja wysylam prosbe(y) dalej, jak bede mial czas, to sproboje zalatwic zdjecie zamykania automatycznego, ale mama musi napisac te swoja prace w koncu, zebym ten czas mial. narazie siedzi i pisze prawie non-stop (niech no tylko zobazce pasjansa na kompie wlaczanego... )
A tak to trzeba bedzie nowe, podobne tematy tworzyc i sie zrobi jeszcze wiekszy smietnik.
Napisalem o tym na gorze
A chyba zasadniczo rozchodzi sie o to zeby zredukowac ilosc nowych topikow, ktore wyrastaja jak grzyby po deszczu, a niewiele wnosza, wiec nie wiem czy zamykanie starych tematow cos pomoze.
Dokladnie
Aaaa jeszcze jedno. Nie wydaje mi sie zeby luzacki klimat naszego forum komus przeszkadzal. Jesli ktos chce podyskutowac na konkretne, powazne tematy to przeciez chyba nikt mu nie broni. Mysle, ze kompan do dyskusji by sie znalazl nie jeden.
tez tak mysle tylko zeby nie stal sie tak luzny, jak popsuta laka, ktora przy ble poruszeniu wykonuje cala game niezamierzonych przesuniec czlonkow
I mam taka jeszcze jedna drobna prosbe. Naprawde nie sprowadzajcie wszystkich topikow do picia liquid Force, bo to jest monotematyczne. A wiem, ze stac nas na cos bardziej tworczego (nawet na Imprezce)!
Ja tez bardzo mile wspominam nasze forum sprzed roku. Ale caly czas sie cos tu zmienia. Jak sie zmobilizujemy to moze byc jeszcze lepiej.
-----signature-----
We've got the Stones and the Bottles filled with petrol! Aimed at your direction! ---- http://www.last.fm/user/Darth_Fizyk/
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Alassea
Registered:
Aug '03
|
Date Posted:
9/2/04 4:46am
Subject:
|
Aha... zamykane automatycznie. No pol roku to nie duzo, powinien byc rok, wtedy te okazjonalne tematy by sie nie zamykaly. A z reszta jak sie do jakiegos tematu nie zaglada od wielu miesiecy to go mozna "recznie" zamknac.
-----signature-----
Wlasnie w najciemniejsza noc swietliste istoty, jakimi jestesmy, blyszcza najjasniej.
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Jag__Fel
Title: FF Poland Officer North
Registered:
Feb '04
|
Date Posted:
9/2/04 6:45am
Subject:
|
No dobra to do czego wykorzystam ten topic
Moze do niecenzuralnych opowiesci
-----signature-----
Kazdego Dnia w Moim zyciu zmuszony jestem dodac kogos do listy ludzi ktorzy moga Mnie po prostu: POCALOWAC W D*** Lista Stala: Pocalunki na Dzis:
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Darth_Fizyk
Registered:
Jul '03
|
Date Posted:
9/2/04 7:50am
Subject:
|
Zostawimy go do tego, do czego wykozystywalismy do tej pory
-----signature-----
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Alassea
Registered:
Aug '03
|
Date Posted:
9/2/04 8:15am
Subject:
|
|
Czyli na narzekanie na cenzure i na to czego nie wolno robi i co trzeba robic i wogole jaki to ten swiat jest beznadziejny....
-----signature-----
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
navar
Registered:
Dec '03
|
Date Posted:
9/2/04 8:38am
Subject:
|
Jak sie chce ponarzekac na zycie to zdaje mi sie ze byl kiedys temat: "Twoja najwieksza porazka zyciowa" czy cos w tym stylu. Radze wyplakiwac sie i wyzalac tam...
-----signature-----
NaVaR Longinus; High Inquisitor from the Brotherhood of the Sith "Destiny of Darknes" navar (at) sith.pl | GG: 2694679 | http://www.sith.pl
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Darth_Fizyk
Registered:
Jul '03
|
Date Posted:
9/2/04 9:00am
Subject:
|
nie, nie o nazekaniu, nazekanie do tamtego tematu Tytaj bedziemy podejmowac wazkie i niewazkie decyzje dotyczace roznych spraw (chyba, zwe sie nie uda )
-----signature-----
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Xi-an
Registered:
Sep '03
|
Date Posted:
9/2/04 10:53am
Subject:
|
Kazdy temat da sie rozmyc.
-----signature-----
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
handzik
Title: FF Poland Officer Central
Registered:
Aug '02
|
Date Posted:
9/2/04 1:45pm
Subject:
|
A tak apropos niczego czy tylko ja widzialam pierwotny tytul tego tematu zanim Chimpo sie zreformowal i zmienil ? Powiem szczerze ze sie usmialam pomimo wulgaryzmu
Handzik
-----signature-----
'...Nie Moc jest z Toba, ale Ty z Moca...'  <-- moja!!!! uzyjesz to zginiesz!! The Communists just weren't into Ninja Turtles.
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|