FanForce Poland
Darth Sidious loves Poland!

Author Topic: Co nas %$&#@ denerwuje!!!!
handzik 
Title: FF Poland Officer
Central

Registered: Aug '02
14819_Vader<br>Meditation Chamber
Date Posted: 11/17/06 10:57pm Subject: RE: Co nas %$&#@ denerwuje!!!!
denerwuje mnie ze dzien ma tylko 24h... nie wyrabiam sie z niczym tongue

a tak pozatym to jakos wyjatkowo ostatnio tkwie w stanie malego zdenerwowania. znaczy sie ogolnie chyba jest oka grin

-----signature-----
'...Nie Moc jest z Toba, ale Ty z Moca...'
cow <-- moja!!!! uzyjesz to zginiesz!!
The Communists just weren't into Ninja Turtles.
Post Reply | Quote Reply | Active Topic Notification | Private Message | Post History
Fault_Fett 
Registered: Apr '04
6420_Mandalorian Patch
Date Posted: 11/18/06 12:36am Subject: RE: Co nas %$&#@ denerwuje!!!!
handzik posted:
denerwuje mnie ze dzien ma tylko 24h... nie wyrabiam sie z niczym tongue

A mi to sie nieraz wydaje, ze to tydzien ma 24 h :]
.
A poza tym mnie denerwuje, ze sie nie odzywasz, jak sie do Ciebie gada na GG, babo! shame_on_you

-----signature-----
Bo to jest tak, ze slowo Las znaczy Swiat
[Swiat Czarownic]
...alez Wodzu, co Wodz?!
Blodeuwedd-Morrigu-Cerridwen sp. z o. o.
FLC-addicted love
Post Reply | Quote Reply | Active Topic Notification | Private Message | Post History
handzik 
Title: FF Poland Officer
Central

Registered: Aug '02
14819_Vader<br>Meditation Chamber
Date Posted: 11/18/06 3:21am Subject: RE: Co nas %$&#@ denerwuje!!!!
odzywam sie! tylko ze z lekka obsuwa czasowa, bobo! tongue

-----signature-----
'...Nie Moc jest z Toba, ale Ty z Moca...'
cow <-- moja!!!! uzyjesz to zginiesz!!
The Communists just weren't into Ninja Turtles.
Mefistofeles 
Registered: Jun '03
7975_Darth Maul's Eye
Date Posted: 11/18/06 5:07am Subject: RE: Co nas %$&#@ denerwuje!!!!
nie martw sie haniu - na mnie tez krzycza hugs

-----signature-----
chicken The Ducks are in Town chicken
dumny zwyciezca wszystkich edycji Konkursu Filmowego dancing dancing dancing
...i lider klasyfikacji generalnej tegoz cool cool cool
RHerbu 
46309_Holiday Special: Gormaanda
Date Posted: 11/18/06 11:51pm Subject: RE: Co nas %$&#@ denerwuje!!!!
denerwuje mnie a raczej (*&(&*#$(!@ fakt, ze wlasnie skonczylem ogladac FRIENDS. przez ostatnie 3 miesiace towarzyszyli mi codziennie. to byla uczta dla serca i duszy. a teraz odeszli...
kto w molde wpadl na ten zidiocialy pomysl zeby juz nie robic kolejnych sezonow?!?!?!?!
bosheee, zeby zycie codzienne choc w 10% bylo takie odlotowe jaki ich...
pewnie gdybym czesciej sie z Wami spotykal tak by bylo, ale... ten obrzydliwy brak czasu, zapiernic dniami-nocami, narastajace rodzinne obowiazki, do tego pewnie kupie dom za miastem i Volvo tongue

ach te wymowki, sa dobre dla mieczakow wink
brakuje mi Was dzieciaki sad gdyby nie te filmy i zdjecia to bym pewnie oszalal.

sciskam Was bardzo goraco, tych bliskich i tych co daleko, tych co w Wolominie i tych co w Londynie, i ta co samotnie zwalcza kangory...

I love U Guys love

-----signature-----
VISTA = Virus Inside, Switch to Apple tongue
Alassea 
Registered: Aug '03
19653_Bastila
Date Posted: 11/19/06 3:50am Subject: RE: Co nas %$&#@ denerwuje!!!!
Herbu, dlatego ja nagrywalam odcinki Przyjaciol na kasety i potem ogladalam je po kilka godzin dziennie (oczywiscie jak mialam czas). Ten serial jest the best, mozna ogladac go w nieskonczonosc i smieszy nadal nawet jak go sie zna na pamiec.

A tak wogole to moglbys nas zaszczycic od czasu do czasu swoja obecnoscia. wink
Czy Ty tez wybyles gdzies i ja o tym nie wiem? confused

-----signature-----
Wlasnie w najciemniejsza noc swietliste istoty, jakimi jestesmy, blyszcza najjasniej.
RHerbu 
46309_Holiday Special: Gormaanda
Date Posted: 11/19/06 5:04pm Subject: RE: Co nas %$&#@ denerwuje!!!! - Date Edited: 11/19/06 5:39pm (1 edits total) Edited By: RHerbu
OH MY GOD! happy

myslalem, ze to ja taki zboczony jestem happy
z odp lece do "Waaaaaasssuuuup... czyli co tam u was slychac ? " wink

-----signature-----
VISTA = Virus Inside, Switch to Apple tongue
Annalay 
Registered: Sep '06
21784_Jaina Solo
Date Posted: 11/20/06 12:18pm Subject: RE: Co nas %$&#@ denerwuje!!!!
Co do Friends: Nie martw sie nie tylko TY,

czy ktos zna sposob jak sprawic jak najwiecej cierpienia administratorowi sieci ktory jest wielkim butem :/ i nie da sie z nim dogadac w zadnym jezyku??

przyda sie kazda pomoc, bo jestem az zielona ze zlosci, mam mu zaplacic za neta ktorego nie bylo i to jeszcze nie byla moja wina :/ no normalnie zione ogniem, no a but mial tylko jedna odpwiedz na moje problemy= sformatuj sobie dysk

SAM SIE SFORMATUJ!!!

jak widac da sie zrobic by dzia³a³o... ale NIE DZIEKI JEGO POMOCY

-----signature-----
I would engage you in a battle of wits, but I see you've come unarmed
Skykot happy
Mefistofeles 
7975_Darth Maul's Eye
Date Posted: 11/21/06 6:47am Subject: RE: Co nas %$&#@ denerwuje!!!!
denerwuje mnie to, ze tu zalatwic neta jest cholernie trudno sad Tzn zalatwic takiego, co by sie nadawal...ech..no a poza tym denerwuje mnie wciaz to samo, czyli fakt, ze ja jestem tu, a pewne osoby zostaly w kraju sad

-----signature-----
Alassea 
Registered: Aug '03
19653_Bastila
Date Posted: 11/21/06 9:17am Subject: RE: Co nas %$&#@ denerwuje!!!!
Mefistofeles posted:
...no a poza tym denerwuje mnie wciaz to samo, czyli fakt, ze ja jestem tu, a pewne osoby zostaly w kraju sad

To trzeba bylo je zabrac ze soba. tongue

-----signature-----
Wlasnie w najciemniejsza noc swietliste istoty, jakimi jestesmy, blyszcza najjasniej.
Mefistofeles 
7975_Darth Maul's Eye
Date Posted: 11/22/06 9:19am Subject: RE: Co nas %$&#@ denerwuje!!!!
oj dalbym wszystko za ta mozliwosc - na razie pracuje nad innymi wariantami

-----signature-----
Darth_Fizyk 
Registered: Jul '03
41208_Quinlan Vos
Date Posted: 11/22/06 11:22am Subject: RE: Co nas %$&#@ denerwuje!!!!
Annalay posted:

czy ktos zna sposob jak sprawic jak najwiecej cierpienia administratorowi sieci ktory jest wielkim butem :/ i nie da sie z nim dogadac w zadnym jezyku??

Dogadac sie z reszta i zalozyc konkurencje wink Mozna tez sciagac na potege, lub dzwonic z kazdym mniejszym problemem sieci tongue
Ale jesli jest to siec osiedlowa, gdzie admin jest adminem-hobbysta, a umowa ustna, to admin czuje sie jak pani z dziekanatu tongue Wiem, bo mam podobne doswiadczenia :]

Radyjowka... sobota rano... net nie dziala, ale czasem tak bylo, ze dostawca zawodzil, to czekam, dwie, trzy godziny, wieczor... dalej nie dziala... to dzwonie i co sie okazuje? ze przez pomylke wycial mojego MACa :] Nie wspominajac o zupelnym braku dostepu do FTP :]

-----signature-----
We've got the Stones and the Bottles filled with petrol!
Aimed at your direction!
----
http://www.last.fm/user/Darth_Fizyk/
Darth_Fizyk 
Registered: Jul '03
41208_Quinlan Vos
Date Posted: 11/22/06 11:47am Subject: RE: Co nas %$&#@ denerwuje!!!!
Annalay posted:

Dogadac sie z reszta i zalozyc konkurencje wink Mozna tez sciagac na potege, lub dzwonic z kazdym mniejszym problemem sieci tongue
Ale jesli jest to siec osiedlowa, gdzie admin jest adminem-hobbysta, a umowa ustna, to admin czuje sie jak pani z dziekanatu tongue Wiem, bo mam podobne doswiadczenia :]

Radyjowka... sobota rano... net nie dziala, ale czasem tak bylo, ze dostawca zawodzil, to czekam, dwie, trzy godziny, wieczor... dalej nie dziala... to dzwonie i co sie okazuje? ze przez pomylke wycial mojego MACa :] Nie wspominajac o zupelnym braku dostepu do FTP :]

-----signature-----
We've got the Stones and the Bottles filled with petrol!
Aimed at your direction!
----
http://www.last.fm/user/Darth_Fizyk/
Annalay 
Registered: Sep '06
21784_Jaina Solo
Date Posted: 11/22/06 1:35pm Subject: RE: Co nas %$&#@ denerwuje!!!!
No kurcze jakbys opisal to co sie tu dzieje tylko ze ten administrator hobbbysta to nie hobbysta tylko zwykly BUT i w dodatku ham, umowa jest pisemna ale co z tego cwaniaczek sobie wymyslil ze nam porty poblokuje do torrentow bo ma takie slabe lacze ze jak pare osob cos zapusci to net nie dziala

ale nie rozumiem czemu nie moge z tego kozystac skoro slowa o tym w umowie nie ma, ale ostatnio juz przegial i bede chyba myslec o jakims innym rozwiazaniu bo sciagac goscia o 00.30 wlasnym samochodem do miejsca gdzie jest serwer zeby raczyl go zresetowac. A ja chcialam tylko zeby mi nowego MAC'a wpisla a on zwiesil serwer!!

Ale jego jedyna odpoowiedz jak nie dziala to : a) sformatuje sobie dysk b) ale masz napier..... w komputerze c) czemu twoj komuter jest taki problematyczny d) nie mam takiej wtyczki (chociaz on zakladal wczeniej) zalatw sobie sama najlepiej na allegro

Ale ty BUCIE jeden jak na allegro skoro neta nie ma??

Niewazne teraz juz dziala i mam nadzieje szybko zmienic to na cos innego...

-----signature-----
I would engage you in a battle of wits, but I see you've come unarmed
Skykot happy
Falcon1300 
Registered: Oct '03
19249_20-Sided Die
Date Posted: 11/30/06 3:26am Subject: RE: Co nas %$&#@ denerwuje!!!!
Wpienia mnie moj komp :/
A dokladniej ze nie moge uruchomic jednego programu: modo 202
przy uruchomieniu "program wykonal nieprawidlowa operacje bla bla bla"
Najdziwniejsze jest ze modo 201 chodzi normalnie, a ciut nowsza wersja wcale
Dorzucilem 1gb ramu specjalnie - (bylo napisane ze minimalnie 1gb)
nic nie dalo, zainsatalowalem specjalnie win xp - tez nic,
testowalem na pozyczonej karcie graficznej, zmienialem chyba z 8 sterów od grafiki, zarzucilem najnowsze do plyty gownej i dalej dupa :/

A w pracy na celku 2,4, jakiejs grafice onboard i 512 ramu chodzi bez problemu :/

-----signature-----
GG: 4107122
Prosze nie mylic mnie z Dan Falconem z paju...