FanForce Poland
Darth Sidious loves Poland!

Author Topic: Co dzisaj odkrylam...
Jag__Fel 
Title: FF Poland Officer
North

Registered: Feb '04
42024_Zidane Headbutt
Date Posted: 8/7 4:41am Subject: RE: Co dzisaj odkrylam...
czyli zasadniczo nudne wyklady maja wymiar ogolno swiatowy... jeden wielki bullshit plain wink

-----signature-----
Kazdego Dnia w Moim zyciu zmuszony jestem dodac kogos do listy ludzi ktorzy moga Mnie po prostu: POCALOWAC W D***
Lista Stala:
Pocalunki na Dzis:
Post Reply | Quote Reply | Active Topic Notification | Private Message | Post History
Alassea 
Registered: Aug '03
19653_Bastila
Date Posted: 8/7 1:47pm Subject: RE: Co dzisaj odkrylam...
bullshit - czyli po polskiemu - sraka ptaka

-----signature-----
Wlasnie w najciemniejsza noc swietliste istoty, jakimi jestesmy, blyszcza najjasniej.
Post Reply | Quote Reply | Active Topic Notification | Private Message | Post History
Chimpo_the_Sith 
Title: FanForce CR
FF Poland

Registered: Mar '03
14566_Darth Small
Date Posted: 8/7 3:26pm Subject: RE: Co dzisaj odkrylam...
Raczej sraka byka, ale mniejsza o szczególy tongue

-----signature-----
"I actually like Jaina/Jag best. Because they're such an imperfect fit, unstoppable force vs. unmoveable object, they challenge each other more and make one another cooler." Aaron Allston grin
Alassea 
19653_Bastila
Date Posted: 8/8 2:32pm Subject: RE: Co dzisaj odkrylam...
No czepiasz sie. To bylo polskie tlumaczenie! raised_brow

-----signature-----
Wlasnie w najciemniejsza noc swietliste istoty, jakimi jestesmy, blyszcza najjasniej.
Alassea 
19653_Bastila
Date Posted: 8/10 8:13am Subject: RE: Co dzisaj odkrylam...
Wczoraj bylam pierwszy raz w zyciu na weselu (nie swoim). Podobno pierwszy raz zawsze boli. tongue
W kazdym razie odkrycie dnia: nie lubie wesel!

-----signature-----
handzik 
Title: FF Poland Officer
Central

Registered: Aug '02
14819_Vader<br>Meditation Chamber
Date Posted: 8/10 10:07pm Subject: RE: Co dzisaj odkrylam...
Naprawde? ja zawsze lubilam wesela, duzo alkoholu, mozna sie wystroic a potem wytanczyc. moze tez zalezy czyje wesele i z kim sie idzie, mi zawsze jakos tak wypadalo ze pelno znajomych bylo wiec niezla impreza.

-----signature-----
'...Nie Moc jest z Toba, ale Ty z Moca...'
cow <-- moja!!!! uzyjesz to zginiesz!!
The Communists just weren't into Ninja Turtles.
Alassea 
19653_Bastila
Date Posted: 8/17 12:49pm Subject: RE: Co dzisaj odkrylam... - Date Edited: 8/17 12:50pm (1 edits total) Edited By: Alassea
ekhm wiec tak:
duzo alkoholu - tak, ale chyba mialam zly dzien i nie mialam ochoty pic... sad Ale jest to jedyny pozytywny aspekt wesela.
mozna sie wystroic - nie moglam znalezc zadnej sukienki. Z A D N E J !!! Nigdzie! Moze jestem wybredna, ale na prawde u nas w sklepach nie ma kiecek na wesela. W koncu kupilam jakas w dniu wesela o godz. 13:00 i to o rozmiar za duza, bo oczywiscie mojego nie bylo. No ale jakos tam wygladalam.
wytanczyc - muzyka weselna nie jest moja ulubiona muzyka do tanca. W pewnej chwili musialam wyjsc z sali, bo nie moglam nawet tego sluchac co grali. Ale na szczescie kapela czesciej nie grala niz grala, wiec mozna bylo chociaz posiedziec w spokoju.

No coz, moze nastepnym razem bedzie lepiej... happy

-----signature-----
Chimpo_the_Sith 
Title: FanForce CR
FF Poland

Registered: Mar '03
14566_Darth Small
Date Posted: 9/1 1:30pm Subject: RE: Co dzisaj odkrylam...
Dowiedzialem sie ze w kierunku USA przesuwa sie kolejny huragan o dziwnie znajomej nazwie "Hanna(h)" wink grin

-----signature-----
"I actually like Jaina/Jag best. Because they're such an imperfect fit, unstoppable force vs. unmoveable object, they challenge each other more and make one another cooler." Aaron Allston grin
Alassea 
19653_Bastila
Date Posted: 9/2 1:32pm Subject: RE: Co dzisaj odkrylam...
Te... Handzik...
Nic nie mowilas, ze do stanow sie wybierasz. raised_brow

-----signature-----