| Author |
Topic:
Waaaaaasssuuuup... czyli co tam u was slychac ?
|
Damarcus
Registered:
Jul '03
|
Date Posted:
6/11/07 9:32am
Subject:
RE: Waaaaaasssuuuup... czyli co tam u was slychac ?
- Date Edited:
8/14/07 1:10pm (1 edits total)
Edited By:
DVeditor
|
|
No wlasnie co tam u was slychac bo juz od kilku dni nie pojawil sie zaden nowy post. Co juz tu nikt nie zaglada? WTH?
-----signature-----
Supreme Commander Damarcus D'ann Marr Yuuzhan Vong PRAETORITE VONG RSV/CPT Damarcus/M/FRG Phoenix/Reserves "I want those bastards deader than a meat-sauce covered Ewok with a chainsaw up his ass in a pit full of god damned starving Rancors"
|
|
|
Quote Reply |
Active Topic Notification |
Private Message |
Post History
|
Darth_Fizyk
Registered:
Jul '03
|
Date Posted:
6/13/07 3:49am
Subject:
|
No generalnie zaczaloem kosic trawe dzisiaj |||||||||o-o^....... o tak, ale deszcz zaczal padac i teraz czekam az przestaniei trawa wyschnie
-----signature-----
We've got the Stones and the Bottles filled with petrol! Aimed at your direction! ---- http://www.last.fm/user/Darth_Fizyk/
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Damarcus
Registered:
Jul '03
|
Date Posted:
6/13/07 11:49am
Subject:
|
Ja kosilem 2 dni temu chcialem sie troche opalic i zdjolem koszulke i teraz nie moge sie do plecow dotknac bo sie poparzylem
-----signature-----
Supreme Commander Damarcus D'ann Marr Yuuzhan Vong PRAETORITE VONG RSV/CPT Damarcus/M/FRG Phoenix/Reserves "I want those bastards deader than a meat-sauce covered Ewok with a chainsaw up his ass in a pit full of god damned starving Rancors"
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Darth-Lord-Exar-Kun
Registered:
Mar '06
|
Date Posted:
6/13/07 1:57pm
Subject:
|
a ja jak to zwykle ja sie najebalem spotklalem ziomka i zone z partyznata zaatakowali mnie dwoma zerosiudemkami zeladokowej.. zwalilem sie jak pies... wlasnie wstalem i sie zastanawiam jak pujde jutro do pracy...
-----signature-----
"ból jest najlepszym nauczycielem" Vergere "Pytania zawsze sa wieksza prawda od odpowiedzi na nie" Vergere
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Damarcus
Registered:
Jul '03
|
Date Posted:
6/13/07 2:29pm
Subject:
|
Bedziesz sie czolgal ale pamietaj!!
Rob to z godnoscia!
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Darth_Fizyk
Registered:
Jul '03
|
Date Posted:
6/14/07 2:41pm
Subject:
|
a ja chcia³em siê pochwalic, ze juz nie mam kolorkow
-----signature-----
We've got the Stones and the Bottles filled with petrol! Aimed at your direction! ---- http://www.last.fm/user/Darth_Fizyk/
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Alassea
Registered:
Aug '03
|
Date Posted:
6/16/07 9:20am
Subject:
- Date Edited:
6/16/07 9:23am (1 edits total)
Edited By:
Alassea
|
Oooo.... biedny Fizyk... Masz troche kolorkow ode mnie.
F I Z Y K
A ja wlasnie dzisiaj wydrukowalam swoja prace licencjacka. Az sie boje na nia patrzec zeby jakiegos bledu nie znalezc. Poki co przede mna jeszcze jeden egzamin no i obrona na poczatku lipca.
Potem zapowiada sie picie przez miesiac!
-----signature-----
Wlasnie w najciemniejsza noc swietliste istoty, jakimi jestesmy, blyszcza najjasniej.
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Fault_Fett
Registered:
Apr '04
|
Date Posted:
6/16/07 1:53pm
Subject:
|
UffFF...
.
Zazdroszcze Ci, Ala - i gratz - ja swoja prace dopiero klepie (koncze III rozdzial - i idzie mi to jak przyslowiowa "krew z nosa" ) - ale i tak bronie sie w pazdzierniku, wiec no prob - tyle, ze moja promotor wyjezdza w lipcu, a ja nie mam nawet zatwierdzonego I-go rozdzialu
Poza tym zaliczylam juz 2/3 egzaminow - czyli magiczna liczbe 10 - zostalo mi na next week jedynie 5 :] - z czego ostatni, najgorszy, w srode - jako ostatni z serii (ang. gramatyka opisowa - warunek, ktory ciagnie sie za mna od 1-go roku - tragedia.)
W najblizszym czasie - przeprowadzka do Starej Milosnej (ale wczesniej - i wtrakcie - 2 tyg w Wolominie )
Potem - Celeb London, zas potem - praktyki i szukanie pracy.
Wot - leb mnie zaczyna bolec znow, jak o tym wszystkim mysle
.
Poza tym - Fizyk zwalil na mnie te swoje kolorki, wiec teraz prosze o nieuzywanie brzyedkich slow, zachowanie kultury i wyrzucanie pustych opakowan do kosza
Bo jak nie...
-----signature-----
Bo to jest tak, ze slowo Las znaczy Swiat [Swiat Czarownic] ...alez Wodzu, co Wodz?! Blodeuwedd-Morrigu-Cerridwen sp. z o. o. FLC-addicted
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Damarcus
Registered:
Jul '03
|
Date Posted:
6/17/07 1:19am
Subject:
|
|
A ja mam lipny dzien musze sie napic po sesji i w tej materii licze na moich braci...
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
handzik
Title: FF Poland Officer Central
Registered:
Aug '02
|
Date Posted:
6/17/07 5:35am
Subject:
|
Alassea posted:
Potem zapowiada sie picie przez miesiac!
To bedzie dobry miesiac
-----signature-----
'...Nie Moc jest z Toba, ale Ty z Moca...'  <-- moja!!!! uzyjesz to zginiesz!! The Communists just weren't into Ninja Turtles.
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Damarcus
Registered:
Jul '03
|
Date Posted:
6/17/07 8:36am
Subject:
|
Hania zyje...
Aaa Haniu nie wiem jak sie z toba skontaktowac to napisze tu bede na Red Hot Chilli Peppers 3.07.07 w Chorzowie wiec mozna sie spotkac przed koncertem pojsc na jakies bro jak bedziesz miala czas...
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Darth-Lord-Exar-Kun
Registered:
Mar '06
|
Date Posted:
6/18/07 2:17pm
Subject:
|
ja pracuje nad l4 jesli mi sie uda to proponuje maraton wodki od 4 do 8 lipca w tym dwa eventy jeden hani drugi moj
-----signature-----
"ból jest najlepszym nauczycielem" Vergere "Pytania zawsze sa wieksza prawda od odpowiedzi na nie" Vergere
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Fault_Fett
Registered:
Apr '04
|
Date Posted:
6/18/07 10:21pm
Subject:
|
Darth-Lord-Exar-Kun posted: ja pracuje nad l4 jesli
Nad czternastym czym tak pracujesz ciezko?
-----signature-----
Bo to jest tak, ze slowo Las znaczy Swiat [Swiat Czarownic] ...alez Wodzu, co Wodz?! Blodeuwedd-Morrigu-Cerridwen sp. z o. o. FLC-addicted
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Darth-Lord-Exar-Kun
Registered:
Mar '06
|
Date Posted:
6/19/07 10:23am
Subject:
|
|
L4 słownie: eL cztery czyli zwolnienie lekarskie z pracy (bo urlop najszybciej dostane za 15 miesięcy)
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Darth_Fizyk
Registered:
Jul '03
|
Date Posted:
6/19/07 4:53pm
Subject:
|
Fault_Fett posted:
Darth-Lord-Exar-Kun posted: ja pracuje nad l4 jesli
Nad czternastym czym tak pracujesz ciezko?
FFania xD rotfl xD dobre xD
Dzieki Ala za kolorki Moja praca, wydrukowana, oprawiona, podbita pieczecia dziekanatek, oceniona, i obroniona lezy gdzies w domu... ale sie ciesze, ze juz nie musze jej pisac xD
Damarcus to sie widzimy na plycie w chorzowie xD no, chyba, ze sie nowy szef nie da namowic na wypuszczenie mnie z roboty
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|