FanForce Poland
Darth Sidious loves Poland!

Author Topic: Waaaaaasssuuuup... czyli co tam u was slychac ?
Darth_Fizyk 
Registered: Jul '03
41208_Quinlan Vos
Date Posted: 8/20/07 11:30am Subject: RE: Waaaaaasssuuuup... czyli co tam u was slychac ?
Ty bys sie zameldowal na GG, a nie tongue

-----signature-----
We've got the Stones and the Bottles filled with petrol!
Aimed at your direction!
----
http://www.last.fm/user/Darth_Fizyk/
Post Reply | Quote Reply | Active Topic Notification | Private Message | Post History
Fault_Fett 
Registered: Apr '04
6420_Mandalorian Patch
Date Posted: 8/28/07 2:41pm Subject: RE: Waaaaaasssuuuup... czyli co tam u was slychac ?
Po ciezkim miesiacu formatowania tekstow w niezrozumialych dla mnie jezykach dostalam propo pracy w biurze tlumaczeniowym dancing
.
Tera bede zoltodziobem, ktorego wszyscy wykorzystuja raised_brow
Ne wazne - wazne, ze "w zawodzie" tongue
.
Poza tem staram sie skonczyc pisac prace lic. (o SW, a oczem innem? wink ), coby sie bronic 24-go wrzesnia, ale marnie to widze tongue
.
Tak czy siak - kciuczyska w góre prosze! wink

-----signature-----
Bo to jest tak, ze slowo Las znaczy Swiat
[Swiat Czarownic]
...alez Wodzu, co Wodz?!
Blodeuwedd-Morrigu-Cerridwen sp. z o. o.
FLC-addicted love
Post Reply | Quote Reply | Active Topic Notification | Private Message | Post History
Darth-Lord-Exar-Kun 
Registered: Mar '06
40072_Jedi
Date Posted: 8/28/07 3:12pm Subject: RE: Waaaaaasssuuuup... czyli co tam u was slychac ?
ja tam znowu ide na pierwszy rok na WAT i bede walczyl z pierwszym rokiem tak dlugo az dola spokoju dostane inzyniera magistra ale zastanawiam sie tez nad doktorem habilitowanym :P wiec moj wydzial ma przejebane chyba ze umre ze starosci a oni beda twardzi :P

-----signature-----
"ból jest najlepszym nauczycielem" Vergere
"Pytania zawsze sa wieksza prawda od odpowiedzi na nie" Vergere
ShVagYeR 
Registered: Nov '03
22811_Republic Commando
Date Posted: 8/30/07 4:58am Subject: RE: Waaaaaasssuuuup... czyli co tam u was slychac ?
Trzymam kciuki, Kun, zwlaszcza za prawdopodobnie bede mial cos w tym stylu. grin

-----signature-----
Damarcus 
40307_Clonetrooper
Date Posted: 8/30/07 11:13am Subject: RE: Waaaaaasssuuuup... czyli co tam u was slychac ?
Kun ty nie umrzesz ze starosci. To nie realne ty albo sie zachlasz albo po pijaku wpadniesz pod samochod

-----signature-----
Supreme Commander Damarcus D'ann Marr
Yuuzhan Vong PRAETORITE VONG
RSV/CPT Damarcus/M/FRG Phoenix/Reserves
"I want those bastards deader than a meat-sauce covered Ewok with
a chainsaw up his ass in a pit full of god damned starving Rancors"
Damarcus 
40307_Clonetrooper
Date Posted: 9/7/07 2:17am Subject: RE: Waaaaaasssuuuup... czyli co tam u was slychac ?
dosta³em prace w Lublinie w sphinxie jako barman jak ktoœ ma ochote na wódeczke na mieœcie to zapraszam tylko mi napiwki ladne zostawiaæ

-----signature-----
Shonsu 
Registered: Nov '05
14730_Jawas Drunk
Date Posted: 9/9/07 8:57am Subject: RE: Waaaaaasssuuuup... czyli co tam u was slychac ?
LOL to teraz strach sie bac tam chodzic tongue Chociaz z drugiej strony mozna spotkanie zrobic peace

BTW bedziesz pracowal w tym na krakowskim czy w tym w plazie?

Damarcus 
40307_Clonetrooper
Date Posted: 9/10/07 8:35am Subject: RE: Waaaaaasssuuuup... czyli co tam u was slychac ?
W plazie. Wczoraj mia³em szkolenie by³o tyle ludzi ze na stolik czasem ludzie czekali godzine a ja non stoper taki zapieprz ze nie zauwazylbym was nawet na sali, nauczylem sie ze jak sie zle chwyci shaker to drin wypieprzy ci na twarz i zaleje bar... Aha i pierwszy kufel juz rozwalilem...

-----signature-----
handzik 
Title: FF Poland Officer
Central

Registered: Aug '02
14819_Vader<br>Meditation Chamber
Date Posted: 9/21/07 7:42am Subject: RE: Waaaaaasssuuuup... czyli co tam u was slychac ?
to juz wiem gdzie nastepnym razem jak bede w polsce sie na shoarme wybieram grin

A tak z ceiakwosci, bywa ktos tu na facebooku? ?

-----signature-----
'...Nie Moc jest z Toba, ale Ty z Moca...'
cow <-- moja!!!! uzyjesz to zginiesz!!
The Communists just weren't into Ninja Turtles.
RHerbu 
Registered: Apr '04
46309_Holiday Special: Gormaanda
Date Posted: 10/16/07 9:18pm Subject: RE: Waaaaaasssuuuup... czyli co tam u was slychac ?
staram sie byc obecny na MySpace ale krucho z czasem ostanio.

btw. kto mi przyslal karte urodzinowa z Glasgow? przyznac sie!!!

ja zgory dziekuje love kartka/pozytywka jest wyjebiscie StarWarSowa happy

-----signature-----
VISTA = Virus Inside, Switch to Apple tongue
handzik 
Central

Date Posted: 2/2 1:14am Subject: RE: Waaaaaasssuuuup... czyli co tam u was slychac ?
Taki maly updejcik z tego co u mnie:

Praca: nie pamietam czy wpsominalam ze pare misiecy temu awansowalam, jetem ogolnie baaaardzo zadowolona z roboty, zajebisci ludzie, luzacka atmosfera w biurze, po prostu az chce sie wstawac normalnie rano i isc do pracy tongue

Studia: na razie jeszcze przerwa wakacyjna ale juz z obrzydzeniem mysle o marcu i rozpoczeciu roku akademickiego sad

Inne pierdoly: a tak pzoatym to nic wielkiego, te same imprezy, melanze itd. choc musze przynac ze jak na razie 2008 jest rokiem malo alkoholowym... jakos tak sie dziwnie sklada tongue ogolnie zycie jest piekne i jestem weri heppiowata! grin

-----signature-----
Kaczor 
Registered: Dec '03
8209_Sandcrawler
Date Posted: 2/2 10:58am Subject: RE: Waaaaaasssuuuup... czyli co tam u was slychac ?
Dzis bylem na pogrzebie klasowego kolegi z liceum... sad

-----signature-----
DON'T PANIC!
handzik 
Central

Date Posted: 5/25 4:05am Subject: RE: Waaaaaasssuuuup... czyli co tam u was slychac ?
powinnam pisac wypracowanie wiec oczywiscie siedze w necie i nawet FanForca odwiedzam tongue
z nowsoci u mnie to nowa praca, od jakis 2 miesiecy siedze w biurze architektonicznym... zupelnie inna to praca od wszystkich poprzednich, wiecej stresow, wiecej godzin, wiecej problemow ale tez wiecej satysfakcji z pracy w zawodzie. No i tez wiecej pieniedzy wiec nie narzekam grin
Studia sie ciagna w nieskonczonosc, powoli dobiega konca ten semestr i chyba jeszcze nigdy w zyciu tak nie wyczekiwalam wakacji; ogolnie w tym semestrze odkrylam ze spokojnie mozna przezyc na 2 godzinach snu na noc, i tak przez pare tygodni pociagnac tongue
poza studiami i praca to zycia niestety juz nie mam, nawet w necie za bardzo nie ma kiedy posiedziec sad pod koniec lipca planuje wypad do Mlebourne na tydzien, do Polski w tym roku niestety nie da rady ale na 100% nawiedzam was w przyszlym roku, juz sie nie moge doczekac grin

-----signature-----
Jag__Fel 
North

Registered: Feb '04
42024_Zidane Headbutt
Date Posted: 6/17 6:38am Subject: RE: Waaaaaasssuuuup... czyli co tam u was slychac ?
ty wiesz co ja bede robil w przyszlym roku ??

-----signature-----
Kazdego Dnia w Moim zyciu zmuszony jestem dodac kogos do listy ludzi ktorzy moga Mnie po prostu: POCALOWAC W D***
Lista Stala:
Pocalunki na Dzis:
handzik 
Central

Date Posted: 6/17 5:20pm Subject: RE: Waaaaaasssuuuup... czyli co tam u was slychac ?
az sie boje zapytac.... worried

-----signature-----