| Author |
Topic:
jkno bannat pe jedi.ro
|
sergiurusu
Title: former CR FF Romania
Registered:
May '01
|
Date Posted:
10/31/04 2:11am
Subject:
jkno bannat pe jedi.ro
- Date Edited:
10/31/04 2:24am (2 edits total)
Edited By:
sergiurusu
|
De azi 31-10-2004 ora 12:00 am fost bannat pe jedi.ro fara nici un motiv sau anunt in prealabil.
Poate ca nu sunt administratorii si moderatorii, ci poate e doar un atac al unor hackeri ca si inainte.
Poate insa ca sunt ei si sunt speriati de concurenta corecta de pe acest forum. Daca asta este insa raspunsul lor, atunci ma bucur ca nu mai am acees acolo. Nu am nevoie sa fiu banat pentru simplul fapt ca am trimis u2u unor membri jedi.ro cu adresa de web a acestui nou forum. Acest lucru se face oriunde in lume. May the Force be with them, deoarece au nevoie neaparat de asta, the Dark side is strong on Jedi.ro
Atentie s-ar putea ca daca ramaneti aici sa fiti banati si voi. Nu stiu. Ramane de vazut.
Concluzia e simpla, nu-mi mai trimiteti u2u sau PM acolo! Ne vedem aici toti cei care doriti sa vorbiti SW.
-----signature-----
"Collecting has the permanence of herpes, it mutates but doesn't go away" My collections: http://smg.photobucket.com/albums/v226/sergiurusu/ My music site: http://electrosound.ro/
|
Locked Topic |
Active Topic Notification |
Private Message |
Post History
|
mara_alexia
Registered:
Oct '04
|
Date Posted:
10/31/04 2:35am
Subject:
RE: jkno bannat pe jedi.ro
|
|
Eu tocmai am intrat pe jedi.ro si nu apari ca bannat. Mai incearca odata, poate ai avut probleme cu calculatorul si nu te-ai putat loga. Nu stiu...
-----signature-----
The dark is generous, and it is patient, and it always wins—but in the heart of its strength lies weakness: one lone candle is enough to hold it back. Love is more than a candle. Love can ignite the stars.
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
ROGUESQUAD
Registered:
Oct '04
|
Date Posted:
10/31/04 4:36am
Subject:
|
|
Mie mi se pare ca pe celalt forum dialogul a cam incetat...
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
AK-610
Title: Co-Founder, FanForce Romania
Registered:
Oct '04
|
Date Posted:
10/31/04 5:30am
Subject:
- Date Edited:
10/31/04 5:32am (1 edits total)
Edited By:
AK-610
|
Ce prostie ! S-a specificat clar si aici pe forum daca nu ma insel , ca lumea e libera sa posteze si pe jedi.ro... Vad ca reciproca nu e valabila insa . Pacat !
Sper sa fie un hacker sau o defectiune tehnica totusi ...
-----signature-----
"If you ever need anything please don't Hesitate to ask someone else first I'm too busy acting like I'm not naive I've seen it all, I was here first"
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
sergiurusu
Registered:
May '01
|
Date Posted:
10/31/04 9:57pm
Subject:
|
|
Cu toate ca nu-mi va placea ii voi contacta pe Krom si pe Aliapo, iar daca e vorba de hackeri ii inteleg. Insa cred ca au fost bannate toate adresele IP din zona, dupa cum vedeti in poza atasata mai sus. Deci nici macar nu pot vedea forumul (poate asta era intentia). Fiind blocata adresa de IP, nu apari neaparat ca bannat, insa eu neavand Internet acasa, ei au bannat un simplu Club Net (LOL)
-----signature-----
"Collecting has the permanence of herpes, it mutates but doesn't go away" My collections: http://smg.photobucket.com/albums/v226/sergiurusu/ My music site: http://electrosound.ro/
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
DARK_ANAKIN_11
Registered:
Nov '04
|
Date Posted:
11/1/04 12:49am
Subject:
|
|
SALUT JKNO! PRETENE, RECUNOSC CA SUNT UN (CENSORED}! EU ABIA ACUMA AM CITIT U2U! DA-MI MAI MULTE DETALII TE ROG NU PREA AM PRICEPUT NIMIC SRY!
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Doona101
Registered:
Oct '04
|
Date Posted:
11/1/04 1:36am
Subject:
- Date Edited:
1/25/06 4:39am (1 edits total)
Edited By:
Doona101
|
|
(no message)
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
AK-610
Title: Co-Founder, FanForce Romania
Registered:
Oct '04
|
Date Posted:
11/1/04 2:09am
Subject:
|
Foarte frumos si laudabil proiectul de pe jedi.ro , dar cind este precedat de banari puerile , nu mai are nici un farmec. Traim totusi intr-o galaxie libera . Pina si tonul "revolutionar" cu care a fost facut anuntul e straniu si chiar instigator .
@Doona - nu ar trebui sa aiba importanta daca ai postat cu nickul de acolo sau nu . Astfel de probleme nici nu ar trebui sa apara in mod normal .
@ Sergiu - Priveste jumatatea plina a paharului . Esti banat temporar . LOL . Asta inseamna ca daca esti cuminte si te supui , POATE te primesc inapoi .
-----signature-----
"If you ever need anything please don't Hesitate to ask someone else first I'm too busy acting like I'm not naive I've seen it all, I was here first"
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
ROGUESQUAD
Registered:
Oct '04
|
Date Posted:
11/1/04 3:29am
Subject:
|
Numai Maestru Jedi nu esti cand postezi asemenea tampenii:
"Tinand cont de actiunea, dar mai ales de MODUL de actiune ...
(pe ascuns, fara sa aibe demnitatea si curajul de a anunta inainte pe membrii Consiliului care-l considerau prieten)
... al membrului JKNO care si-a creat un forum propriu Star Wars Romanesc, incercand sa scindeze o miscare frumoasa bazata pe ideal,
CONSILIUL JEDI DECIDE:
Bann-area temporara a acestui membru care a facut mai degraba dovada gandirii si actiunii unui SITH.
Consiliul JEDI considera aceasta actiune un Act de Tradare de neinteles, pentru care ii cere explicatii membrului JKNO !"
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
OCTAVIAN_PAUN
Registered:
Oct '04
|
Date Posted:
11/1/04 3:54am
Subject:
|
Hi Serge !!
Mda ...CONSILIUL JEDI si purtatorul lor de cuvant, ALIAPO, te-au bannat temporar ... caci vorba de mai sus... poate te faci cuminte si te primesc inapoi ...
Ai fost bannat.
Mai mult,iti sunt astpeptate explicatiile, dom'le, despre cum ai putut tu sa-ti faci un forum "al tau" (al tau ???), si despre actiunile tale gen SITH.
Am plasat un protest asupra acestei decizii. Evident, nu conteaza daca esti bannat. Iti poti afce un alt ID si poti citi ce am postat.
Dca nu doresti asta (stiu ca nu te caracterizeaza aceasta "dedublare", cum de altfel nici pe mine, iti pot trimite pe yahoo acest protest.
In fine, ca sa nu mai lungesc vorba, in semn de protest fata de decizia aberanta a unui CONSILIU slab, mi-am "dat demisia" de pe forumul jedi.ro.
SI NU VOI MAI INTRA NICIODATA. (NICI MACAR CA SA AFLU CE A INTELES CONSILIUL DIN PROTESTUL MEU).
Cum spuneam acolo (si am mai spus-o si la adresa lui Plapatine) : END OF STORY.
Raman aici.
-----signature-----
.... Riiiise !!!! ....
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Luke_StarCristal
Registered:
Oct '04
|
Date Posted:
11/1/04 8:18am
Subject:
|
ha ha, salutari Octavian...ma bucur ca ati venit toti aici...Jedi.ro a ramas fara nici un farmec!
Au dreptate Sergiu, te-au bannat temporar...bah da-l in colo ca Aliapo ii tzicnit rau de tot...Nu mi-a venit sa cred ca te-au bannat ...am postat si eu un comentariu si nu prea imi pasa ce zice bondaru' ala...Pun pariu ca(virgula) consiliu ala care e format din Aliapo, Aliapo si Aliapo ii corupt si Corelian cred ca are o legatura cu asta...
Ok, ce mai conteaza atata timp cat suntem impreuna aici...nu ne trebuie jedi.ro!
-----signature-----
Luke!....use The Force!
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
sergiurusu
Registered:
May '01
|
Date Posted:
11/1/04 8:30am
Subject:
- Date Edited:
11/1/04 8:34am (2 edits total)
Edited By:
sergiurusu
|
Acesta dragi prieteni este mesajul email pe care l-am trimis ca reply lui Aliapo (nu public mesajul sau, deoarece nu este in stilul meu de a face publice mesaje private - insa cititi randurile de mai jos):
Salut "maestre Jedi",
Se pare ca voi nu ati inteles nimic. Ma bucur intr-un fel ca m-ati bannat deoarece acum va cunosc cu adevarat si din pacate oricum nu ma mai interesa sa intru pe jedi.ro datorita modului vostru obtuz de gandire. Keep the bann up!!
Am citit mesajul tau cu "tradarea" cu multa cu tristete in suflet. Prima data l-am vazut pe Theforce.net pus de membri acolo, care ma incurajau stiind ca iubesc SW si ca am facut totul pentru a avea un adevarat univers SW in vietile noastre.
Nici acum inca nu ati inteles!!! TheForce.net NU ESTE FORUMUL MEU!!!!!! Eu doar am ajutat la formarea lui. Ce e asa de greu de priceput, oameni buni? In toata lumea exista sute de forumuri SW in toate limbile pamantului si nimeni nu se supara cand unul nou se deschide. Toti sunt egali acolo doar pe jedi.ro unii sunt mai egali ca altii exact ca in Romania. Pe the force.net toti SUNTEM EGALI. Nu sunt moderator sau admin acolo, ci doar un simplu membru care doreste sa vorbeasca despre SW. Exact cum am dorit sa o fac si pe jedi.ro dar am fost impiedicat de nenumarate ori (toate apelurile mele legate de spam, jigniri, postari indecente au fost ignorate cu buna stiinta de admin - si VREAU SA MENTIONEZ CA NU SUNT SUPARAT PE JADEN, JAROD SAU SILVER DEOARECE EI NU AR FI PUTUT SA MA BANEZE, CHIAR DACA AR FI VRUT si nu cred ca ar fi vrut!).
CJ esti doar TU. Asta trebuie sa inteleaga toti, din pacate. Daca TU zici ca luna e patrata, toti trebuie sa fie de acord. Aici eu NU sunt de acord. Va laudati cu dreptul la replica acordat fiecarui membru. Care este acel de vreme ce sunt bannat? E adevarat ca voi ati creat jedi.ro, cu multe sacrificii, si asta o recunosc chiar daca ar veni cineva sa-mi taie capul!!! Ati lucrat mult, ati lupat mult, ati pierdut timp, bani, poate si o bucatica de fericire in momentul in care ati pus bazele acestui forum extraordinar (te miri ca spun ca este extraordinar - nu te mira, oamenii de acolo au fost si sunt intra-devar extraordinari si ce este un forum fara oamenii sai) ... Insa nu este suficient. Daca vreti respect, oferiti respect. Daca vreti dragoste, oferiti dragoste. Daca vreti ura, dati ura.
Am spus in nenumarate ori ca theforce.net este un forum care NU SE AFLA in concurenta cu Jedi.ro si ca membrii de aici pot fi fara probleme (din partea mea - doar sunt PRORPIETAR al TheForce.net Sectiunea Romana - dupa cum zici tu ) pe ambele forumuri, deoarece Star Wars nu are granite. Insa mi-e frica si acum sa nu dati pe jos sau sa bannati ca niste lasi, niste oameni inocenti (ma refer aici la membrii "dubli" daca pot spune asa), care doar vor sa vorbeasca SW in doua locuri. Mie NU mi-e frica pt mine deoarece nu aveti ce sa-mi faceti, nu am postat nici un mesaj obscen, sau vreo jignire, nu am spamuit, insa ceilalti membri seriosi pot fi afectati de acest conflict.
Promite-mi doar un singur lucru: nu-i vei banna pe ceilalti membri care "au indraznit" sa intre si sa se inregistreze pe theforce.net. Asta pentru ca inca eu cred ca cele doua forumuri pot fi un mod de a completa acest fenomen care este Star Wars chiar daca personal voi fi prezent doar pe unul dintre ele. Deci rugamintea mea nu e pentru mine, ci pentru ceilalti.
Inca o data imi pare rau ca ganditi asa, insa cred ca nu mai e mare lucru de facut intre noi. Oricum eu am facut de prea multe ori primul pas si deja ma doare piciorul.
Mai jos vei gasi intregul mesaj pe care-l voi posta pe toate forumurile SW unde sunt membru si daca-l citesti vei vedea parerea mea:
Yesterday October 31, 2004 I was banned from the www.jedi.ro forums (one of the Romanian Star Wars forums, because now the real Romanian Forum in on theforce.net : http://boards.theforce.net/Romania/b10647/). My nickname there is (was) JKNO. Many of you know me from the different Star Wars forums where I am present since 2001. I never got banned from any of these great SW forums, never had problems here, and also I made some great friends here, to whom I like to talk very often.
But unfortunately these things represent the whole spirit of the jedi.ro forums: censoring the members who post good topics, allowing spammers who enjoy hurting other members or newbies, reading private messages (PM’s or u2u - how they call them there) without the approval of the members, they don’t like if you try to speak against them, don’t allow any kind of criticism (not even a constructive one), and they delete or edit your posts immediately if they don’t agree with them 100%. The Communist era is still powerful there, alas…
The strange thing is that even if I refused to post new topics or replies to old ones since 2-3 weeks ago because of the same reasons, I still got banned. In my whole life as a forum member (and I’m member of about 10 SW forums including jedi.ro, plus a few music related forums) I NEVER posted obscene words or spam.
I sent only a few PM’s to some members and said that there is a new Romanian Forum at theforce.net. I didn’t receive any emails from the moderators or administrators (they all have my email address), or any other kind of messages, to explain to me why I was blocked, only when trying to see the web page I realised that I was banned. The oddlier thing is that the whole IP address was banned (cool, because since I don’t have Internet at home, but visit a Net Café, I REALLY DON’T CARE )
I have made good friends there, and thus the admins thought this could be a good way for them to make me stop talking to them (but I still talk to them by email or on theforce.net forums). I have to tell you that the jedi.ro moderators are not allowed to delete, edit or remove messages (so I don’t think this was their idea), only admininstrators can do that.
On the other hand the jedi.ro admins could have been afraid of the competition between the 2 forums… But I told everyone that there will be NO competition between the 2 forums, because there are places where SW fans meet (not the place for the stubborn pride of some ignorant administrators), and Star Wars locations which could complete each other. They even thought I'm the OWNER of theforce.net Romanian Forum!!! But still, I must have scared them to death (they are afraid exactly like a parliamentary who’s losing the elections), and they call themselves JEDI MASTERS, and they are members of the JEDI COUNCIL.
They are “Jedi Masters” only beccause they created the forums, and the whole site, but their limited way of thinking could make a SITH very happy and joyous. The dark side of the Force is very strong on jedi.ro, alas, and they are too blinded by their own pride to see that.
But as said before I really don’t care. My Romanian friends (some of them I met on jedi.ro) still talk to me, and you guys from the foreign forums, were always great! So I’ll stick on theforce.net Romanian Chapter http://boards.theforce.net/Romania/b10647/, and of course on all other SW forums, where I’m member since a long, long time ago…
May the Force be with ALL of you!
Sergiu aka jkno
PS. scuze pt mesajul care poate contine mici greseli ortografice, am lucrat pe semi-intuneric.
-----signature-----
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
sergiurusu
Registered:
May '01
|
Date Posted:
11/1/04 8:49am
Subject:
- Date Edited:
11/1/04 8:51am (1 edits total)
Edited By:
sergiurusu
|
Dragi prieteni,
Va multumesc din suflet (si trebuie sa ma credeti!) pentru cuvintele incurajatoare! Sunteti prieteni adevarati si pe deasupra adevarati fani Star Wars! Stim cu totii, si nu trebuie sa amintesc eu, ca Star Wars este un FENOMEN INTERNATIONAL!! Nu doar ceva simplu care poate fi ingradit, intr-un fel sau altul.
Insa nu cred ca trebuie ca voi sa renuntati la jedi.ro. Ok, sunt probleme acolo (mari poate) insa poate cu voi si cu ajutorul vostru, ele se vor rezolva cumva. NU UITATI NICIODATA: VOI, SI DOAR VOI, PUTETI TINE UN FORUM VIU. Nici un milion de moderatori sau administratori nu pot face treaba membrilor unui forum. De aceea e FORUM DE DISCUTII si nu sala de dans.
Eu nu sunt decat un membru simplu aici exact cum am fost si pe jedi.ro (pe jedi.ro am refuzat de 2 ori sa fiu moderator - am dovezi salvate pe emailul personal) si am considerat ca simplitatea si decenta sunt mai importante ca titlurile de orice fel. Cei care au primit cartea mea de vizita, poate au vazut pe ea ca e trecut DOAR numele si adresa, fara titlurile universitare sau colaborarea cu Radio Arad sau alte de-astea
Cand voi inceta sa fiu Sergiu Rusu, OMUL, atunci e bai... Atunci va trebui sa-mi spuneti, sa ma avertizati, sa ma pocnitzi daca e cazul, si aici e valabil pentru toti prietenii mei: fani sau nu ai SW.
Cu sincera prietenie,
Sergiu
-----signature-----
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
vanatorul
Registered:
Oct '04
|
Date Posted:
11/1/04 8:50am
Subject:
|
Situatia in sine e cam aiurea. Oricum, modul in care au procedat "Maestrii" de pe jedi.ro (mai exact Aliapo) este dezgustator, asta e fara putinta de tagada.
Sergiu, o rugaminte la tine, mai mult o intrebare. Am o vaga banuiala dar as vrea sa mi-o confirmi. Tu le-ai spus lor ca ai creat spatiul asta de discutii pe theforce.net?
Stii de ce te intreb asta? Pentru ca daca nu i-ai anuntat tu asa cum sustine el, Aliapoi, atunci e grav. E grav pentru ca nu avea altundeva de unde afla decat daca ne citea mesajele private (U2U-urile). Iar chestia asta este chiar de kkt (scuze de limbaj).
Adica, imi vine greu sa cred ca cineva inscris si aici s-ar fi dus repede sa dea cu clantza la mai-marii de pe jedi.ro. Eu refuz sa cred asta.
Citat:
"Tinand cont de actiunea, dar mai ales de MODUL de actiune ...
(pe ascuns, fara sa aibe demnitatea si curajul de a anunta inainte pe membrii Consiliului care-l considerau prieten)
... al membrului JKNO care si-a creat un forum propriu Star Wars Romanesc, incercand sa scindeze o miscare frumoasa bazata pe ideal,
CONSILIUL JEDI DECIDE:
Bann-area temporara a acestui membru care a facut mai degraba dovada gandirii si actiunii unui SITH.
Consiliul JEDI considera aceasta actiune un Act de Tradare de neinteles, pentru care ii cere explicatii membrului JKNO ! "
Am incheiat citatul.
Deci, de unde stiu ei de existenta boardului de pe theforce.net?
Hm..
Me, myself and I
PS. Apropo, salutare tuturor. Abia ieri am primit parola desi am completat formularul de inscriere acum 4 zile.
-----signature-----
hard to beat, impossible to avoid...
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
sergiurusu
Registered:
May '01
|
Date Posted:
11/1/04 8:58am
Subject:
|
deoarece am fost un membru onest pe orice forum (inclusiv jedi.ro)am crezut de cuviinta sa le trimit si CJ cate un u2u care arata cam asa (sorry ca nu pot sa vi le arat clar cu printscreen, dar nu am access la u2u outbox, dupa cum stiti):
"Subject: un nou forum SW romanesc
Body: http://boards.theforce.net/Romania/b10647/
va asteptam"
Un mesaj u2u scurt si concis, o invitatie la inscriere sau macar la o vizita, nu o amenintare. Nimic care sa trezeasca probleme, insa problemele au aparut totusi...
-----signature-----
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
mara_alexia
Registered:
Oct '04
|
Date Posted:
11/1/04 1:01pm
Subject:
|
|
Haideti sa ne relaxam putin. Nu are nici un rost sa dspicam firul in patru... Si nu cred ca vreunul din noi va fi bannat pentru ca ne-am inscris pe acest forum. Parerea mea este ca si jkno va fi debannat curand. Cred ca s-au prins ca au cam exagerat. Si nu vom rezolva nimic daca ne retragem de pe forum. Dimpotriva ar trebui sa ramanem si sa incercam cu totii sa facem din acel forum ceea ce poate fi el de fapt. De aceea ii rog pe cei care au hotarat sa se retraga (Tavi, Rogue) sa isi reconsidere parerea. Eu cred ca si jkno ar trebui sa se intoarca. Ca un INVINGATOR!
-----signature-----
The dark is generous, and it is patient, and it always wins—but in the heart of its strength lies weakness: one lone candle is enough to hold it back. Love is more than a candle. Love can ignite the stars.
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|