Author Topic: Care este cuplul preferat din lumea Star Wars?
ROGUESQUAD 
Registered: Oct '04
6624_X-Wing Fighter
Date Posted: 2/27/05 4:49am Subject: RE: Care este cuplul preferat din lumea Star Wars? - Date Edited: 2/27/05 4:59am (1 edits total) Edited By: ROGUESQUAD
Cred ca totusi per total, majoritatii fanilor SW le place mai mult cuplul Han-Leia.
Leia, printesa de Alderaan, cu o educatie aleasa si Han, cu o copilarie nefericita si cu o viata petrecuta deseori in afara legii...
Ei seamana cu doi poli care se atrag, un fel de Doamna si Vagabondul...
In primul rand cei doi au castig de cauza pt. ca apar in OT care e mult mai indragita decat trilogia noua.
Pe deasupra, cel mai iubit film din OT este Imperiul Contraataca. Ce se intampla in TESB ?
Binenteles punctele cele mai fierbinti ale filmului, sunt sarutul lor din Soim si sarutul de pe Bespin urmat de celebrele replici " I love you " si " I know "...
Pana acolo, relatia dintre ei in ANH e marcata de replici taioase care zic eu, ne fac sa intuim intr-o oarecare masura, ca in urmatorul film ceva interesant se va intampla intre ei...
Pana la faza din Soim, in TESB, cei doi se cearta, atunci cand Han anunta ca pleaca pt. a scapa de recompensa pusa pe capul lui ( deci Leiei chiar ii pasa ca Han pleca ), apoi Han, suparat isi inchide comunicatorul pt. a nu discuta cu ea, il salveaza pe Luke, fapt ce zic eu, il ridica in ochii Leiei, Leia ca sa ii zgandareasca orgoliul lui Han il saruta pe Luke ( care face o fata de mori ) si restul il stiti si voi...
Citand-o pe Doona, relatia dintre Han si Leia produce scantei, and that's cool...
In trilogia noua, cuplul Anakin & Padme este cam artificial, relatia lor trebuie sa aiba loc, Padme trebuie sa ii nasca pe Leia si Luke si sa moara...
Iar cuplul Mara & Luke este prezent doar in EU, de aceea ei pierd mult la capitolul imagine...
Daca s-ar face o trilogie in care sa apara ei doi, poate ii vor detrona pe Leia si Han, dar pana atunci...

Locked Topic | Active Topic Notification | Private Message | Post History
SVAndrei 
Title: Co-CR FF Romania
Registered: Nov '04
41081_KDY Insignia
Date Posted: 2/28/05 12:40am Subject: RE: Care este cuplul preferat din lumea Star Wars?
Eu zic Han si Leia, dar si cupluirile Han-Chewbacca sau R2D2 - C3PO sunt la fel de amuzante (uneori...)

-----signature-----
"What do you mean they blew up the Death Star?!"
Member of Fan Force Romania.
Cookie!
sergiurusu 
Title: former CR
FF Romania

Registered: May '01
6258_Stormtrooper
Date Posted: 2/28/05 5:58am Subject: RE: Care este cuplul preferat din lumea Star Wars?
Mara & Rogue folositi si alineat si paragrafe happy . Un mesaj atat de mare, fara a fi separat de paragrafe, te face sa-ti pice ochii shock grin silly silly

-----signature-----
"Collecting has the permanence of herpes, it mutates but doesn't go away"
My collections: http://smg.photobucket.com/albums/v226/sergiurusu/
My music site: http://electrosound.ro/
mara_alexia 
41217_Mara Jade
Date Posted: 2/28/05 1:20pm Subject: RE: Care este cuplul preferat din lumea Star Wars?
Spune mai bine ca va plictisim... grin

Rogue,
Nu cred ca daca s-ar face un film cu Luke si Mare in rolurile principale, i-ar detrona pe Han si Leia. Han si Leia sunt cuplul din trilogia ADEVARATA si de aceea sunt cei mai iubiti.
[Space] grin
Daca s-ar face un film cu Luke si Mara, nu cred ca ar avea acelasi succes, dimpotriva, cred ca rezultatul ar fi mai dezastruos decat Episoadele I si II laolalta.
[space] grin
Cine l-ar juca pe Luke Skywalker? Nu cred ca vreun fan SW isi imagineaza pe altcineva decat pe Mark Hamill in acest rol. Iar el e cam batraior acum ca sa mai joace un rol de lover-boy.
[space] grin
Si decat sa vad in rolul Marei vreo actrita fandosita gen Shannon MacRandle sau cum o chema-o pe tipa care o reprezinta in mod oficial pe Mara in promotiile celor de la Lucasfilm, prefer sa mi-o imaginez asa cum vreau eu. Cred ca un film cu Luke si Mara m-ar dezamagi cumplit.
[space and end transmission].

-----signature-----
The dark is generous, and it is patient, and it always wins—but in the heart of its strength lies weakness: one lone candle is enough to hold it back.
Love is more than a candle. Love can ignite the stars.
FriendlyPiranha 
Title: Graphic artist
FF Romania

Registered: Feb '05
40314_Boba Fett
Date Posted: 2/28/05 7:39pm Subject: RE: Care este cuplul preferat din lumea Star Wars?
R2-D2/C-3PO ori, daca vreti un 3some R2-D2/C-3PO/Chewbacca.

-----signature-----
.•´ .•´¤ ¸•*
(¸.•* (¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`
jombistarkiller 
Registered: Apr '05
8160_Obi-Wan
Date Posted: 5/9/05 2:58pm Subject: RE: Care este cuplul preferat din lumea Star Wars?
Relatiile care dureaza mult se bazeaza in majoritatea cazurilor pe dragoste asa k votez i eu cu r2d2/c3po

-----signature-----
"Sometimes when I'm talking, my words can't keep up with my thoughts. I wonder why we think faster than we speak. Probably so we can think twice."
mara_alexia 
41217_Mara Jade
Date Posted: 5/9/05 4:01pm Subject: RE: Care este cuplul preferat din lumea Star Wars?
Adica vrei sa spui ca intre R2-D2 si C-3PO este mai multa dragoste decat intre Han/Leia, Luke/Mara sau Anakin/Amidala? shock

-----signature-----
The dark is generous, and it is patient, and it always wins—but in the heart of its strength lies weakness: one lone candle is enough to hold it back.
jombistarkiller 
Registered: Apr '05
8160_Obi-Wan
Date Posted: 5/9/05 4:22pm Subject: RE: Care este cuplul preferat din lumea Star Wars?
Spun numai ca la ei a durat cel mai mult...daca chiar e sa vb despre dragoste atunci cel mai bun exemplu ar fi povestea lui ani cu padme fiindca relatia lor contine tot de la romantism pana la tragic....ce sa mai,imi place la nebunie ideea iubirii neimplinite.

-----signature-----
"Sometimes when I'm talking, my words can't keep up with my thoughts. I wonder why we think faster than we speak. Probably so we can think twice."
ATTezeu 
Registered: May '05
13555_Darth Bandon
Date Posted: 7/28/05 12:38pm Subject: RE: Care este cuplul preferat din lumea Star Wars? - Date Edited: 7/28/05 12:40pm (1 edits total) Edited By: ATTezeu
"TPM Padmé (icnind): Am paisprezece ani. Nu am si nu voi avea vreodata relatii intime cu cameristele mele!"
LoL... vreau si eu sa vad pus in scena fan-ficul asta grin

On-topic, cel mai greu creat cuplu dupa parerea mea este cel format din Luke si Mara tocmai datorita problemelor de la servici pe care Mara trebuia sa le rezolve. Desi Zhan nu zugraveste exceptional inceputul relatiei lor, se vede ca e ceva "chimie" intre ei.

-----signature-----
Azi nu zic nimic - sunt baiat cuminte.
Poate zic maine vreo doua - sa nu te superi ca ieri am fost baiat cuminte.
Poate azi e maine... http://tezeu.wordpress.com/
http://boards.theforce.net/Romania/b10647/
Katana_ 
Registered: Jun '05
23564_Vader 77
Date Posted: 7/28/05 1:25pm Subject: RE: Care este cuplul preferat din lumea Star Wars?
Cred ca si eu votez pt Luke si Mara, dar categoric pe locul 2 sunt Han si Leia.
Ironic e ca in ambele cazuri, partenerii s-au urat(mai mult sau mai putin grin )
Oricum..am toata stima..Dar le fel ca si majoritatea, cuplul cel mai captivant mi se pare ca este Mara-Luke. Han si Leia domina trilogia si destul de putin EU.
Locul 3 le revine lui C-3PO si R2...always together(almost). peace
Sper sa fac si eu rost curand de ceva carti pe engleza si sa ma pun pe treaba.
Pana una alta, trebuie sa termin si fan-ficul Marei, care chiar imi place mult. mischief

-----signature-----
"Iadul este gol si toti diavolii sunt aici." William Shakespeare
"Who is the more foolish? The fool, or the fool who follows him?" Obi Wan Kenobi
Forum de oameni seriosi grin http://lavi.forumup.com/ ..si de marmote
ATTezeu 
13555_Darth Bandon
Date Posted: 7/28/05 10:04pm Subject: RE: Care este cuplul preferat din lumea Star Wars?
R2-D2&C3PO = Amidala&Cameristele... esti sigura ca ai ales bine ?

-----signature-----
Katana_ 
23564_Vader 77
Date Posted: 7/29/05 12:57am Subject: RE: Care este cuplul preferat din lumea Star Wars?
ATTezeu posted:
R2-D2&C3PO = Amidala&Cameristele... esti sigura ca ai ales bine ?

Nu se spune ce fel de cuplu...si doar nu crezi ca ma gandeam la nush ce in leg cu R2 si 3PO.
Hai sa fim serioase grin

-----signature-----
"Iadul este gol si toti diavolii sunt aici." William Shakespeare
"Who is the more foolish? The fool, or the fool who follows him?" Obi Wan Kenobi
Forum de oameni seriosi grin http://lavi.forumup.com/ ..si de marmote
LJA 
7306_Duality II
Date Posted: 7/29/05 2:57am Subject: RE: Care este cuplul preferat din lumea Star Wars? - Date Edited: 7/29/05 2:59am (1 edits total) Edited By: LJA
eu tot pe r2 si 3po as merge. Nu sunt un cuplu real cu e Amidala si Anakin, dar sa zicem ca sunt o combinatie foarte buna in lumea droizilor si dupa parerea mea ei sunt cei care fac sw sa fie putin haios.

Si ce, nu e posibil sa faca si ei un mic " transfer de date" laugh

-----signature-----
Scriitorii ar trebui cititi, dar niciodata vazuti sau auziti
Oamenii traiesc in mijlocul unor emotii inchipuite, in speranta si frica, in iluzii si deziluzii, in fanteziile si visele lor
Eu sunt ala mic si-al draku
ATTezeu 
13555_Darth Bandon
Date Posted: 7/29/05 5:33am Subject: RE: Care este cuplul preferat din lumea Star Wars?
Sunt sigur ca iubirea lor este DOAR platonica... poate isi mai transferau energie de la unu la altul, dar asta cica era pentru Alianta grin

-----signature-----
mara_alexia 
41217_Mara Jade
Date Posted: 7/29/05 1:28pm Subject: RE: Care este cuplul preferat din lumea Star Wars?
Am redeschis acest poll pentru ca am vazut ca s-a postat destul de mult aici dupa ce l-am inchis initial, asa ca cei care doresc pot vota.
Precizare: Poll-ul nu se refera la cupluri gen R2-D2/C-3PO sau Han/Chewbacca. Daca am pus optiunea "altele" este pentru ca in SW exista si alte cupluri decat cele trei amintite (e adevarat, poate nu atat de cunoscute celor care nu au citit cartile EU: Corran/Mirax, Kam/Tionne, Jaina/Jag, Jaina/Kyp, Anakin/Tahiri, sau, de ce nu, Owen/Beru... grin ).

Asa ca... votati.

-----signature-----