Author Topic: Discutii despre filme si seriale non-SW
ATTezeu 
Registered: May '05
13555_Darth Bandon
Date Posted: 5/12/06 7:06am Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW
Am chef de un anime dar nu stiu la ce sa ma uit... (si nu ca nu as sti, dar nu am la ce sa ma uit).
Totusi daca vreti sa vedeti filme mishto uitati-va la The Libertine si la The New World... super filme.
Aaaa si sa nu uit de Legaturi Bolnavicioase (cred ca l-am vazut de vreo 5 ori de cand l-am luat pe calc.)

-----signature-----
Azi nu zic nimic - sunt baiat cuminte.
Poate zic maine vreo doua - sa nu te superi ca ieri am fost baiat cuminte.
Poate azi e maine... http://tezeu.wordpress.com/
http://boards.theforce.net/Romania/b10647/
Post Reply | Quote Reply | Active Topic Notification | Private Message | Post History
ATTezeu 
Registered: May '05
13555_Darth Bandon
Date Posted: 6/22/06 3:03am Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW
Tocmai am terminat de vazut SOLARISul lui Soderberg si desi se spune ca e mult mai prost fata de cel al lui Tarkovsky, cred ca si pt. el ar merge citatul asta: "It can be violent to your mind, without showing a single violent image" Merita vazut!
Acum sa vad cum fac rost de Solarisul initial grin

-----signature-----
Azi nu zic nimic - sunt baiat cuminte.
Poate zic maine vreo doua - sa nu te superi ca ieri am fost baiat cuminte.
Poate azi e maine... http://tezeu.wordpress.com/
http://boards.theforce.net/Romania/b10647/
Post Reply | Quote Reply | Active Topic Notification | Private Message | Post History
MaraStardreamer 
Registered: Apr '06
43743_Mara Jade
Date Posted: 6/24/06 5:38am Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW - Date Edited: 6/24/06 5:40am (1 edits total) Edited By: MaraStardreamer
I'm in a romantic mood these days (without any special reason grin ), asa ca am zis sa ma uit la ceva comedii romantice azi. Si am ales "Rumor Has It", ultimul film al lui Kevin Costner. Big, BIG mistake! Total waste of the last two hours of my life! grin
Stau si ma intreb cum e posibil sa scoata Kevin Costner filme din ce in ce mai proaste?? Well, se pare ca e posibil. Dupa marele succes cu "Dances with Wolves", am crezut ca va avea o cariera fulminanta, dar in afara de Revenge (care si ala are hibele lui), toate filmele lui ulterioare mi s-au parut destul de proaste. Culminand cu acesta! O fi Kevin Costner un tip cat se poate de charming cu niste ochi superbi, dar sa se culce cu fata, cu mama si cu bunica... come on! rolling_eyes
Jennifer Aniston a jucat ca o cizma, in plus nu exista nici un "chemistry" intre ea si logodnicul ei. In final as fi preferat sa ramana cu Kevin Costner decat sa se intoarca la el si sa formeze un cuplu de nesarati.
E adevarat ca au existat cateva faze la care am ras, cum ar fi scena de "sex" din toaleta avionului (la asta marturisesc ca am ras vreo 10 minute incontinuu), sau urmatorul dialog:
"Beau: She was a very beautiful woman. And so are you.
Sarah: I have to pee..." rolling_eyes
Dar in nici un caz nu au salvat filmul. Sa nu care cumva sa va uitati la el, daca vi-a trecut cumva prin minte ideea! grin

OK, back to movies. Sper sa am mai mult noroc cu "Just Like Heaven".

-----signature-----
It's all over and I'm standing pretty
In this dust that was a city
If I could find a souvenir
Just to prove the world was here...
FriendlyPiranha 
Title: Graphic artist
FF Romania

Registered: Feb '05
40314_Boba Fett
Date Posted: 6/24/06 6:57am Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW
@Mara: Cum, nu ti-a placut super productia "The Bodyguard"? grin

Seriously now: iti recomand filmul "Water World" daca-ti place genul Mad Max. Omul nu exceleaza in performante actoricesti insa nici nu spune prea multe ce-i drept. Filmul insa este interesant.

-----signature-----
.•´ .•´¤ ¸•*
(¸.•* (¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`
ComicDiva 
Title: FF Romania Public Relations Agent
Registered: Oct '04
24127_Princess Vespa
Date Posted: 6/24/06 7:08am Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW
Superman Returns

love hypnotized

Stiti ce mi-am dat seama in timp ce urmaream filmul.
I really did miss Superman!

happy

-----signature-----
Return of the Jedi (ultra-condensed version)
Darth Vader: Luke, come to the dark side.
Luke: No.
Darth Vader: Your goodness has redeemed me. Die emperor scum!
THE END
MaraStardreamer 
43743_Mara Jade
Date Posted: 6/24/06 8:21am Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW - Date Edited: 6/24/06 10:03am (4 edits total) Edited By: MaraStardreamer
FriendlyPiranha posted:
Seriously now: iti recomand filmul "Water World" daca-ti place genul Mad Max.

Am vazut Waterworld. De fapt, am vazut aproape toate filmele lui Kevin Costner (I have a crush on him blush ) , chiar si cele vechi, dinainte de a deveni celebru cu lupii, cum ar fi "Fandango", "No Way Out", "The Untouchables", de exemplu.
Probabil ca e OK daca iti plac filmele gen Mad Max, vorba ta. Dar mie nu-mi plac. happy
Plus ca avea o gramada de goofs grosolane, cum ar fi ca se vedeau scafandrii care filmau in scenele de sub apa sau helicopterele. Mai mult mi-au placut Postasul sau interminabilele lui filme despre baseball. grin
Message in a Bottle a fost iar un film dragut. Dar nici unul nu s-a apropiat macar de degetul mic al lui "Dances with Wolves".

Cat despre Bodyguard, poate chiar mi-ar fi placut pe vremea in care l-am vazut, daca nu ar fi fost atat de evidenta greata lui de a saruta o femeie de culoare. Daca nu era dispus sa o faca, de ce naiba a acceptat rolul??

Later edit: Am vazut si "Just like heaven". Acelasi actor, interpetari cu totul diferite.
I just loved it. He woke his princess with a kiss. love

-----signature-----
sergiurusu 
Title: former CR
FF Romania

Registered: May '01
6258_Stormtrooper
Date Posted: 6/24/06 8:35am Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW
Am urmarit saptamana trecuta "The Hitchhiker's Guide to the Galaxy" (in traducere la noi: Ghidul autostopistului galactic,) care se vrea o parodie SF moralizatoare, insa devine de fapt un film fantastic de duzina (nu-i pot spune science-fiction, pt. ca termenul science nu are ce cauta acolo). O combinatie foarte nereusita intre The 5th Element si Vrajitorul din Oz. Nerecomandat copiilor, adultilor si nici macar celor care nu au altceva mai bun de facut. Mai bine cureti cartofi sau speli mosi si babe pe picioare... sick

-----signature-----
"Collecting has the permanence of herpes, it mutates but doesn't go away"
My collections: http://smg.photobucket.com/albums/v226/sergiurusu/
My music site: http://electrosound.ro/
CyberFaust 
Title: FanForce CR
FF Romania

Registered: Jun '05
8199_Han Solo
Date Posted: 6/25/06 1:36am Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW
sergiurusu posted:
Am urmarit saptamana trecuta "The Hitchhiker's Guide to the Galaxy" (in traducere la noi: Ghidul autostopistului galactic,) care se vrea o parodie SF moralizatoare, insa devine de fapt un film fantastic de duzina (nu-i pot spune science-fiction, pt. ca termenul science nu are ce cauta acolo). O combinatie foarte nereusita intre The 5th Element si Vrajitorul din Oz. Nerecomandat copiilor, adultilor si nici macar celor care nu au altceva mai bun de facut. Mai bine cureti cartofi sau speli mosi si babe pe picioare... sick

:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O

eu ma uit la el a 1234567895487457645-a oara azi
il consider excelent.....nu ca cartea dar totusi e superb

-----signature-----
I hate broccoli
And think it totally sucks
Why is it not meat?
"And God shalt smite thee who watcheth the Wars of Stars. Repent ye all who hath sinned with Jar Jar andeth been diddled by C3PO." - Lies 3:64
http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
sergiurusu 
Title: former CR
FF Romania

Registered: May '01
6258_Stormtrooper
Date Posted: 6/25/06 1:43am Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW
CyberFaust posted:

nu ca cartea

GOOD POINT!! laugh

-----signature-----
"Collecting has the permanence of herpes, it mutates but doesn't go away"
My collections: http://smg.photobucket.com/albums/v226/sergiurusu/
My music site: http://electrosound.ro/
CyberFaust 
FF Romania

8199_Han Solo
Date Posted: 6/26/06 5:34am Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW
well, am vazut Gantz....e super hyper ultra fain....dar...

ca doar i-l am de la tezeu toata lumea a murit pana s-a terminat serialul sad ((

-----signature-----
I hate broccoli
Why is it not meat?
"And God shalt smite thee who watcheth the Wars of Stars. Repent ye all who hath sinned with Jar Jar andeth been diddled by C3PO." - Lies 3:64
FriendlyPiranha 
Title: Graphic artist
FF Romania

Registered: Feb '05
40314_Boba Fett
Date Posted: 6/27/06 10:10am Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW
@CF: Moshule, la prietenul nostru Tezeu si comediile se termina la fel. Crapa toti obligatoriu. laugh

-----signature-----
.•´ .•´¤ ¸•*
(¸.•* (¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`
CyberFaust 
FF Romania

8199_Han Solo
Date Posted: 6/28/06 4:07am Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW
inevitabil happy sad

-----signature-----
I hate broccoli
Why is it not meat?
MaraStardreamer 
43743_Mara Jade
Date Posted: 6/29/06 4:18pm Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW - Date Edited: 6/29/06 4:20pm (1 edits total) Edited By: MaraStardreamer
Well, sper din tot sufletul sa nu ma linsati dupa ce cititi postul asta... happy

Tocmai am terminat de vazut Brokeback Mountain. Si inca nu prea stiu ce sa spun (decat ca probabil nu voi putea dormi in noaptea asta din cauza lui...)
Am evitat sa-mi dau cu parerea asupra filmului pe diversele forumuri pe care s-a discutat despre el, tocmai fiindca nu-l vazusem pana acum. Dar la vremea Oscarurilor, cred ca am zis si eu ca toata lumea "What the hell, un film cu homosexuali sa castige premiul Oscar? Trebuie sa fie doar o alta smecherie de-a americanilor cu sloganul lor preferat "politically correct".

Acum, dupa ce l-am vazut, ma intreb cum de NU a castigat (nici macar nu-mi aduc aminte de altfel ce film a castigat). Raspunsul nu poate fi decat unul singur: americanii au fost prea lasi ca sa acorde premiul acestui film.

Las deoparte calitatile "tehnice" ale filmului (regia extraordinara, imaginile superbe, muzica deosebita, jocul impecabil al actorilor), pentru a spune doar cateva cuvinte despre povestea in sine, care m-a impresionat. Cred ca trei sferturi din film am plans non-stop blush . Cel mai mult m-a impresionat scena de la sfarsit, din casa parintilor lui Jack.
As vrea sa stiu care e parerea voastra - sincera - asupra acestui film. De asemenea, as vrea sa-si dea cu parerea doar cei care au vazut filmul.
Sa nu va suparati pe mine daca va spun ca nu vreau sa vad reply-uri de genul: "Eu nici nu m-am uitat pentru ca mi-e greata sa vad doi barbati sarutandu-se" sau "Am incercat sa ma uit dar mi s-a parut oribil, asa ca am renuntat".

A reusit cineva sa vada ca, dincolo de toate cele, este doar o superba poveste de dragoste imposibila intre doi oameni? Intamplator, acestia sunt barbati...

-----signature-----
MaraStardreamer 
43743_Mara Jade
Date Posted: 7/1/06 12:41pm Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW
Chiar n-a vazut nimeni filmul? Sau nu vreti sa va dati cu parerea?

-----signature-----
ComicDiva 
Title: FF Romania Public Relations Agent
Registered: Oct '04
24127_Princess Vespa
Date Posted: 7/1/06 2:22pm Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW
Eu am vazut filmul si sincera sa fiu... m-a cam plictisit.

Am apreciat sinceritatea actorilor si regizorului, dar cred ca unele scene si unele evenimente au fost prelungite degeaba. Filmul putea fi usor cu vreo jumatate de ora mai scurt, si astfel puteam evita instalarea plictiselii. Nu mi se pare ca cei doi au avut o frumoasa poveste de dragoste, de fapt nici nu sunt sigura ca era dragoste. Nu am nimic impotriva barbatilor care se saruta, if anything cred ca ceva mai mult TLC (tender loving care grin ) nu ar fi stricat filmului.
Cred ca Jack si Ennis erau foarte atrasi unul de altul, fara sa vrea sa recunoasca treaba asta (Ennis cel putin). Eu cred ca dragostea adevarata implica intotdeauna un sacrificiu, pe care nici unul nu era gata sa-l faca si prin urmare s-au multumit cu o relatie fizica.
Eh, astea erau timpurile. Cred ca totusi ar fi putut sa se axeze mai mult pe apropierea dintre cei doi, pentru ca sincer mi s-a parut cam abrupta trecerea de la buddies la **** buddies. O singura conversatie heazrt to heart si o betie au fost de ajuns. Cred ca prima jumatate a filmului putea fi dezvoltata mai bine in detrimentul celei de-a doua jumatate de care oricum eu nu eram interesata. Sotiile si familiile lui Jack si Ennis erau plictisitoare, desi Michelle Williams joaca f. bine.

Pe mine in general nu ma atrag povestile de dragoste, pentru ca de multe ori am sentimentul ca nu mai exista nimic nou de spus in privinta asta. Chiar si in materie de relatii intre personaje de acelasi sex cred ca au existat personaje mai bune. In cazul lui Brokeback, filmuul a beneficiat de mult word of mouth, publicitate gratuita pe internet sub forma forumurilor, blogurilor.

-----signature-----
Return of the Jedi (ultra-condensed version)
Darth Vader: Luke, come to the dark side.
Luke: No.
Darth Vader: Your goodness has redeemed me. Die emperor scum!
THE END