Author Topic: Discutii despre filme si seriale non-SW
MaraStardreamer 
Registered: Apr '06
Date Posted: 8/4/06 2:07pm Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW - Date Edited: 8/4/06 2:10pm (1 edits total) Edited By: MaraStardreamer
Eu sunt sigura ca Tezeu se poate indragosti de oricine, chiar si de o banda de net. Dar intrebarea e: banda de net s-ar indragosti de Tezeu?
thinking

(Iar daca ii trece cuiva prin cap sa spuna ca sunt offtopic, sa stiti ca eu vorbesc aici de filmul "Iubire imposibila". whistling

-----signature-----
It's all over and I'm standing pretty
In this dust that was a city
If I could find a souvenir
Just to prove the world was here...
Post Reply | Quote Reply | Active Topic Notification | Private Message | Post History
ATTezeu 
Title: Flamingo Cheerleader
FF Romania

Registered: May '05
13555_Darth Bandon
Date Posted: 8/4/06 3:49pm Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW
MaraStardreamer posted:
Eu sunt sigura ca Tezeu se poate indragosti de oricine, chiar si de o banda de net. Dar intrebarea e: banda de net s-ar indragosti de Tezeu?
thinking

Cu adevarat aici sta problema... Tezeu poate iubi mult dar nu prea e iubit... ce tragic domne'.
Cred c-o sa-l plang pe Tezeu asta all night long... uitandu-ma la niste ANIMEuri. (daca dau peste vreun film anime fain va dau de veste)

-----signature-----
Azi nu zic nimic - sunt baiat cuminte.
Poate zic maine vreo doua - sa nu te superi ca ieri am fost baiat cuminte.
Poate azi e maine... http://tezeu.wordpress.com/
http://boards.theforce.net/Romania/b10647/
Post Reply | Quote Reply | Active Topic Notification | Private Message | Post History
ATTezeu 
FF Romania

13555_Darth Bandon
Date Posted: 8/6/06 4:48pm Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW
App. de anime am vazut Sky Blue aka Wonderful days... grafica dementiala (inca nu sunt sigur daca ploaia nu a fost filmata si inserata in anime pentru ca e ffff. reala...) Un anime care merita vazut (daca va plac filmele anime) desi nu e Japonez si Corean.

Revenind la filme, am vazut Anything Else... regizat si scris de Woody Allan. Foarte mishto. Comedie cu putina dragoste (sau putin mai multa). Oricum un film care merita vazut.

P.S.... ati vazut cine joaca rolul lui The Joker in The Dark Knight (Batman: Begins 2)... se spune ca iubitul nostru montaniard Heath Ledger... ce draku o sa faca? O sa-l duca pe Bale la o plimbare pe munte? Inca sunt uimit de veste... bine ca apare in 2008. (chiar vazusem un documentar in care scriitori de BDuri au fost constransi sa-i puna pe Bat.s si Robin cu mai multe domnisoare pentru ca pareau prea... gay dar atunci asta ce-i? Imi aduc aminte cand Kim Basinger sau Nicole Kidman sarutau buzele eliberate de masca intunecata... dar acum Heath?... Nu am nimic impotriva homosexualilor dar totusi Batman e BATAMAN!)
Il mai pun pe Jake Gyllenhaal pe post de Robin si in loc sa-l omoare Joker pe Robin... intelegeti idee (si asa legatura celor doi actori este foarte... adanca)

-----signature-----
MaraStardreamer 
Registered: Apr '06
Date Posted: 8/6/06 10:21pm Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW - Date Edited: 8/6/06 10:53pm (1 edits total) Edited By: MaraStardreamer
Nu inteleg de ce esti "uimit" de aceasta veste. Postul tau e o copilarie, Tezeu. Un actor e un actor, care interpetreaza niste roluri si atat. Daca a jucat un anumit rol intr-un film, e complet aiurea sa spui ca din cauza acestuia nu s-ar potrivi in alt film...

-----signature-----
It's all over and I'm standing pretty
In this dust that was a city
If I could find a souvenir
Just to prove the world was here...
ComicDiva 
Title: FF Romania Public Relations Agent
Registered: Oct '04
24127_Princess Vespa
Date Posted: 8/6/06 11:18pm Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW
ATTezeu posted:
App. de anime am vazut Sky Blue aka Wonderful days... grafica dementiala (inca nu sunt sigur daca ploaia nu a fost filmata si inserata in anime pentru ca e ffff. reala...) Un anime care merita vazut (daca va plac filmele anime) desi nu e Japonez si Corean.

Revenind la filme, am vazut Anything Else... regizat si scris de Woody Allan. Foarte mishto. Comedie cu putina dragoste (sau putin mai multa). Oricum un film care merita vazut.

P.S.... ati vazut cine joaca rolul lui The Joker in The Dark Knight (Batman: Begins 2)... se spune ca iubitul nostru montaniard Heath Ledger... ce draku o sa faca? O sa-l duca pe Bale la o plimbare pe munte? Inca sunt uimit de veste... bine ca apare in 2008. (chiar vazusem un documentar in care scriitori de BDuri au fost constransi sa-i puna pe Bat.s si Robin cu mai multe domnisoare pentru ca pareau prea... gay dar atunci asta ce-i? Imi aduc aminte cand Kim Basinger sau Nicole Kidman sarutau buzele eliberate de masca intunecata... dar acum Heath?... Nu am nimic impotriva homosexualilor dar totusi Batman e BATAMAN!)
Il mai pun pe Jake Gyllenhaal pe post de Robin si in loc sa-l omoare Joker pe Robin... intelegeti idee (si asa legatura celor doi actori este foarte... adanca)

I guess this wouldnt be the right time to tell zou that Cristian Bale actually played a gay guy once... wink

-----signature-----
Return of the Jedi (ultra-condensed version)
Darth Vader: Luke, come to the dark side.
Luke: No.
Darth Vader: Your goodness has redeemed me. Die emperor scum!
THE END
ATTezeu 
FF Romania

13555_Darth Bandon
Date Posted: 8/7/06 3:35am Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW - Date Edited: 8/7/06 3:41am (1 edits total) Edited By: ATTezeu
MaraStardreamer posted:
Nu inteleg de ce esti "uimit" de aceasta veste. Postul tau e o copilarie, Tezeu. Un actor e un actor, care interpetreaza niste roluri si atat. Daca a jucat un anumit rol intr-un film, e complet aiurea sa spui ca din cauza acestuia nu s-ar potrivi in alt film...

Uuuuu... pe tine cine te-a lovit de dimineata?

@Diva: Perfect, daca-l baga si pe iubitul de Jake in rolul lui Robin (sau poate rolul lui Harley Quinn?) fac un treeesssooommm (sau cum se numeste chestia aia in 3) pe muntele de langa Gotham. Un alt film care are sa se vanda pentru ca se saruta tipi (trei tura asta... iti dai seama). MEDIA RULZ!

-----signature-----
ATTezeu 
FF Romania

13555_Darth Bandon
Date Posted: 8/7/06 3:40am Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW - Date Edited: 8/7/06 3:41am (1 edits total) Edited By: ATTezeu
Sorry, post dublu! grin

-----signature-----
ComicDiva 
24127_Princess Vespa
Date Posted: 8/7/06 3:50am Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW
Bai homofobule, vrei sa te calmezi?

E adevarat or sa se faca niste glume proasta, cam ca ale tale, dar daca filmul e bun, daca Nolan are incredere in actorul asta... tu de ce nu ai avea? Se numesc roluri de film. Odata ce s-a terminat filmul, s-a terminat rolul. Pentru ca a jucat in Brokeback Mountain Ledger nu mai are voie sa joace in nimic, ever?

-----signature-----
THE END
ATTezeu 
FF Romania

13555_Darth Bandon
Date Posted: 8/7/06 4:54am Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW
Ba da... in Brokeback Mountain 2. Si o sa fie tratata iubirea trupeasca fata de o persoana moarta (necrofilie) care mai e si incinerata pe deasupra (parca il incinerasera, nu?) grin

-----signature-----
CyberFaust 
Title: Co-Chapter Rep and Flamingo Cheerleader
FF Roma

Registered: Jun '05
40315_Darth Maul<br>Lego
Date Posted: 8/12/06 6:45am Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW
Anyhow alt film:
V for Vendetta e super
super regizat, super scris si acuma iau si comics-urile da ca sunt la fel de faine ca filmul sunt fericit, e acuma unul dintre filmele mele preferate grin

-----signature-----
I hate broccoli
And think it totally sucks
Why is it not meat?
"And God shalt smite thee who watcheth the Wars of Stars. Repent ye all who hath sinned with Jar Jar andeth been diddled by C3PO." - Lies 3:64
http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
Vic_Astro 
Registered: Jul '05
14359_Darth Sidious
Date Posted: 8/14/06 8:36pm Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW
Pentru amatori, a reinceput Stargate Atlantis, seria a 3a. peace

-----signature-----
Love is merely a trick the DNA plays to replicate itself.
ComicDiva 
24127_Princess Vespa
Date Posted: 8/14/06 9:50pm Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW
Si sezonul 10 din Stargate. Care insa pana acum e destul de boring.
Cu exceptia episodului Misbegotten (WHICH I HATED!!!!!!!!) sezonul 3 din Atlanits is prettz good. Sateda, episodul despre Ronon, a fost super. Desi au cam exagerat cu cliseele filmelor de actiune. wink Okokok, we get it. Ronon is badass. Enough with the slow motion already!
happy

-----signature-----
THE END
OCTAVIAN_PAUN 
7279_Darth Vader
Date Posted: 8/15/06 5:56am Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW
Hello everybody ...
I'm back !!!
Am fost prin vacantza...

Am vazut aseara la ANTENA 1, in stereo, cu castile (misto efecte audio ... thinking ), ca si lunea trecuta (prima parte) un film ciudatzel , denumit "EARTHSEA".
Un fel de LOTR, insa fara Inel dar cu o amuleta, fara Gollum dar cu un "Gebbet" ...
Prostutza povestea, dar peisajele erau bune; ca si coloana sonora.
Pariez ca in DVD s-ar fi auzit misto ...

-----signature-----
.... Riiiise !!!! ....
Vic_Astro 
Registered: Jul '05
14359_Darth Sidious
Date Posted: 8/16/06 12:21pm Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW
ComicDiva posted:
Si sezonul 10 din Stargate. Care insa pana acum e destul de boring.
Cu exceptia episodului Misbegotten (WHICH I HATED!!!!!!!!) sezonul 3 din Atlanits is prettz good. Sateda, episodul despre Ronon, a fost super. Desi au cam exagerat cu cliseele filmelor de actiune. wink Okokok, we get it. Ronon is badass. Enough with the slow motion already!
happy

Am vazut si eu, in sfarsit, Sateda. Ideea centrala a mini-povestii e interesanta (dar oarecum previzibila ... mi-am ridicat intrebarea asta inca de la prima intalnire cu personajul Ronon). Partea de space-western, insa, m-a cam lasat rece. Prea clintistuud-esc pentru gusturile mele.

-----signature-----
Love is merely a trick the DNA plays to replicate itself.
MaraJade4S 
Registered: Feb '05
7730_Mara Jade
Date Posted: 8/17/06 12:50pm Subject: RE: Discutii despre filme si seriale non-SW - Date Edited: 8/17/06 1:19pm (1 edits total) Edited By: MaraJade4S
Vad ca vorbiti de Stargate! Da, in sfarsit, a inceput. Atlantis ep 5 e super tare. grin Desi la inceput eram mai mare fan Atlantis, acum imi place SG1 mai mult (doar de la sezonul 9, de pe la mijloc), cam de cand a aparut Valla in peisaj. O incaseaza toti prin Calea Lactee. devil Oricum, faptul ca episoadele se mai intrepatrund mi se pare super.

@Tezeu: Batman e Batman si tot cu cate vreo tipa misto o sa ramana de brat. Nu cred c-o sa se ajunga vreodata asa de departe. I mean, come on, n-ar indrazni. Batman e prea cool cool drooling

Apropo de anime, si eu ma uit la unul in ultimul timp: Rose of Versailles grin The best ever! peace