| Author |
Topic:
Cantina (discutii libere)
|
Milena_Syan
Registered:
Sep '05
|
Date Posted:
4/3 9:25am
Subject:
RE: Cantina (discutii libere)
|
I didn't get that last one, but it must be funny if Andrei says so.
Well I'm blue and Banner's back up again too.
I'd say things were back to normal, if only Sergiu and Mara came back!
-----signature-----
There is no death. There are no limits. Fan Force Romania Binding the galaxy since 2004 http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
|
|
|
Quote Reply |
Active Topic Notification |
Private Message |
Post History
|
ComicDiva
Title: FF Romania Public Relations Agent
Registered:
Oct '04
|
Date Posted:
4/3 10:07am
Subject:
|
Milena + red = commie
-----signature-----
Return of the Jedi (ultra-condensed version) Darth Vader: Luke, come to the dark side. Luke: No. Darth Vader: Your goodness has redeemed me. Die emperor scum! THE END
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Milena_Syan
Registered:
Sep '05
|
Date Posted:
4/3 11:42am
Subject:
- Date Edited:
4/3 11:44am (3 edits total)
Edited By:
Milena_Syan
|
hmm...not always:
Milena + Red + Bull = flying all over the place (...or so they claim)
Seemed to me more like pink, than red, but maybe now I'm seeing pink all over the place.
-----signature-----
There is no death. There are no limits. Fan Force Romania Binding the galaxy since 2004 http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
ROGUESQUAD
Registered:
Oct '04
|
Date Posted:
4/6 1:10am
Subject:
|
Fac pariu ca nu or sa fie prea multi entuziasti sau doritori... anyway, I’ll take my chances.
As vrea sa stiu daca sunt oameni p-aici interesati sa mearga la vreun concert in vara aceasta pt. ca incepand cu luna mai vom avea o avalansa de evenimente de genul asta gazduite de ‘frumoasa’ noastra capitala.
Se pare ca majoritatea concertelor vor fi tinute pe stadionul Cotroceni in conditiile in care stadionul Lia Manoliu se afla in reconstructie. Singura exceptie pare a fi B’estfest-ul (fostul B’estival de anul trecut) care se va desfasura ca si data trecuta tot la Romexpo insa incinta unde vor avea loc concertele a fost marita si din cate se aude spectatorii vor avea dispozitie si o plaja artificiala. Nu este exclus sa mai avem si Arenele Romane ca loc de desfasurare pt. cateva concerte.
Dupa cum spuneam, pe 17 mai va concerta la Bucuresti pe stadionul Cotroceni Kylie Minogue (din cate am inteles stocul de bilete s-a cam epuizat - http://www.emagic.ro/eveniment/27/index.html ) dupa care o vor urma :
- B’estfest pe 4, 5 si 6 iulie.
Printre cei care vor concerta sunt Cypress Hill, Manic Street Preachers, Apollo 440, Unkle, Kaiser Chiefs, etc. Main event-ul acestei editii se pare ca va fi concertul lui Nelly Furtado.
Ca opinie personala, in comparatie cu anul trecut line-up-ul este mult mai slab, dar se pare ca organizatorii festivalului vor sa surprinda pe toata lumea si daca am inteles eu bine, au fost anuntati pana acum doar 30% din participanti.
Mai multe detalii aveti aici : http://www.bestfest.ro/editia2008/romana/index.html
- B’estfest Aftershock pe 11 iulie, unde ii vom avea la microfoane pe Judas Priests ca head-liner-i. Detalii : http://www.emagic.ro/eveniment/29/index.html
- Metallica se intorc sa concerteze in Bucuresti pe 23 iulie (dupa 9 ani de damnare, suferinta si agonie personala). Detalii : http://www.emagic.ro/eveniment/30/index.html
- pe 26 iulie ne va vizita Lenny Kravitz. Detalii : http://www.emagic.ro/eveniment/26/index.html
- 4 august : Iron Maiden. Detalii aici : http://www.emagic.ro/eveniment/28/index.html
Momentan acestea sunt concertele date ca 100% sigure.
Circula zvonuri conform carora se pregatesc sa ne mai vina pe cap tot in vara asta Deff Lepard, Whitesnake, Manowar, Linkin Park si Bon Jovi.
Ca sa parafrazez pe cineva, this summer definitely ROCKS !
Daca ar fi dupa mine, m-as duce la toate concertele mentionate mai sus, dar pt. a putea face acest lucru probabil va trebui sa imi vand un rinichi... ceea ce nu se va intampla. In tot cazul nu se pune problema sa absentez la Metallica, Iron Maiden si Judas Priests. Voi lua in considerare restul concertelor daca o sa am cu cine sa merg.
De aceea intreb : cine, ce intentii aveti (daca aveti) ?
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Chantal
Registered:
Jun '05
|
Date Posted:
4/6 1:39am
Subject:
|
Daca vin Bon Jovi si Linkin Park merg sigur la ei.
Restul nu ma impresioneaza asa de tare. Metallica ce ar mai suna bine, dar nu sunt inca sigura.
B'estfest-ul este intr-adevar mai slab si nu ma tenteaza deloc. Asta daca nu mai scot vreun nume din palarie in ultimul moment care sa imi capteze atentia.
Daca nu vin Bon Jovi si Linkin Park, merg sigur la Metallica, si atunci draga Alex vom avea ocazia sa ne mai batzaim impreuna pe acolo. Plus ca daca sunt concertele pe stadionul Cotroceni, este la 3 strazi de mine. Mai tine-ma la curent, te rog, cu vestile.
-----signature-----
… We are such stuff As dreams are made of, and our little life Is rounded with a sleep. (The Tempest, IV, 1, 17)
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
ROGUESQUAD
Registered:
Oct '04
|
Date Posted:
4/6 3:36am
Subject:
|
Cu B'estfest-ul treaba este destul de complicata.
Anul trecut prin august, pe undeva prin Delta m-am intalnit absolut intamplator cu Guido, boss-ul de la E-magic (la acea data habar nu aveam cine e) si l-am intrebat printre altele daca are idee cine o sa vina in 2008 la B-estival. El mi-a raspuns ca erau in tratative avansate cu managerii celor de la Massive Attack, Foo Fighters si Radiohead.
Ulterior, toate aceste nume par a sa se fi infirmat. Anul asta din toti cei anuntati pana acum poate doar Nelly Furtado o sa creeze ceva aglomeratie.
Cert este ca E-magic-ul la ora actuala a ras de pe fata pamantului orice fel de idee de competitie in Romania. Numai anul asta aduc atatea trupe cat poate n-a vazut Romania in ultimii 10 ani.
In ceea ce priveste B'estfest-ul, din punctul meu de vedere sunt mai multe ipoteze : ori s-au extins mult prea mult (vezi concertele : Kylie Minogue, Iron Maiden, Judas Priests, Metallica, Lenny Kravitz) si nu mai fac fata pe atatea fronturi, ori chiar nu gasesc trupe ori au cativa asi in maneca pe care asteapta sa ii scoata la momentul potrivit.
In tot cazul, consider ca este destul de ciudat sa nu dea inca publicitatii toata lista cu artistii care vor concerta anul asta, in conditiile in care anul trecut inca din luna martie se stia clar cine vine.
Din cate se pare, tot E-magic-ul ii vor aduce si pe Bon Jovi, dar cel mai probabil undeva in toamna asta.
Eu deja mi-am luat bilet la Metallica (langa scena) azi noapte pe la vreo 1.30 de pe myticket.ro pt. ca prefer sa nu am nici un fel de surpriza la acest concert. Eu zic ca o sa fie nebunie la Metallica pt. ca si acum 9 ani cand au cantat pe Lia Manoliu au adunat vreo 40.000 de oameni. Cotroceni-ul este mult mai mic si de asta cred ca biletele se vor vinde ca painea calda.
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
ComicDiva
Registered:
Oct '04
|
Date Posted:
4/6 4:06am
Subject:
|
La Best Fest sigur ma duc, si la Lenny Kravitz vreau mult sa ma duc. colegii mei pot sa mearga la metallica si Kylie. Si pentru mine so far line-up la Best Fest imi suna foarte bine pentru ca I love Apollo 440, Kaiser Chiefs si UNKLE. Dar intr-adevar, avem nevoie de ceva nume mai mari daca vor sa aiba acelasi succes ca anul trecut. Also anul asta la Best Fest cica avem o plaja artificiala.
COWABANGA
-----signature-----
Return of the Jedi (ultra-condensed version) Darth Vader: Luke, come to the dark side. Luke: No. Darth Vader: Your goodness has redeemed me. Die emperor scum! THE END
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Claude_ICE-C
Registered:
May '05
|
Date Posted:
4/6 1:05pm
Subject:
|
|
erm ... *wave*
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
ComicDiva
Registered:
Oct '04
|
Date Posted:
4/7 6:45am
Subject:
|
Hey Claude. How's it hanging?
(don't answer that)
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
SVAndrei
Title: Co-CR FF Romania
Registered:
Nov '04
|
Date Posted:
4/7 10:38am
Subject:
|
|
Bine ai revenit.
-----signature-----
"What do you mean they blew up the Death Star?!" Member of Fan Force Romania. Cookie!
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Claude_ICE-C
Registered:
May '05
|
Date Posted:
4/8 4:17am
Subject:
|
|
mersi mersi , o sa incerc sa nu "mai fiu mancat de servici" this time ...
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Ruin
Registered:
Apr '06
|
Date Posted:
4/20 10:55am
Subject:
|
Moaaama..de cand nu s-a mai postat...eee...oricum..o sa trebuiasca sa imi suportati si mie aberatiile pe aici
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
ComicDiva
Registered:
Oct '04
|
Date Posted:
4/22 7:07am
Subject:
|
In the quiet words of Madonna: "Express yourself"
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Chantal
Registered:
Jun '05
|
Date Posted:
4/25 2:27am
Subject:
|
Lookie, lookie, nicey, nicey, galaxies and stuff:
http://www.hotnews.ro/stiri-mediu-2884205-imagini-spectaculoase-ale-ciocnirilor-dintre-galaxii-date-publicitatii-nasa.htm
-----signature-----
… We are such stuff As dreams are made of, and our little life Is rounded with a sleep. (The Tempest, IV, 1, 17)
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
SVAndrei
Title: Co-CR FF Romania
Registered:
Nov '04
|
Date Posted:
4/26 11:19am
Subject:
|
|
Pai asta demonstreaza destul de bine ca daca bei suficient, poti face accident cu absolut oricine sau orice.
-----signature-----
"What do you mean they blew up the Death Star?!" Member of Fan Force Romania. Cookie!
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|