| Author |
Topic:
Cantina (discutii libere)
|
Milena_Syan
Title: FanForce CR FF Romania
Registered:
Sep '05
|
Date Posted:
5/9 10:13am
Subject:
RE: Cantina (discutii libere)
|
Hmm... it seems the all-knowing Biscuit is correct.
Check this out:
Alcohol is allowed to be consumed and served at meetings, but all laws concerning alcohol consumption must be followed. If a chapter is found to have knowingly served alcohol to a minor, they may lose their status as a FanForce and legal action will be taken.
Such a relief: we're legal!
@Arapila
Totul depinde de perspectiva (sau perspective, in unele cazuri...).
-----signature-----
There is no death. There are no limits. Fan Force Romania Binding the galaxy since 2004 http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
|
|
|
Quote Reply |
Active Topic Notification |
Private Message |
Post History
|
Darth_Garak
Registered:
Jul '05
|
Date Posted:
5/9 10:19am
Subject:
|
|
Irish beer ... that would sound if I actually drank the stuff. Couldn't you take a small detour to Scotland and get some decent whiskey?
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Milena_Syan
Registered:
Sep '05
|
Date Posted:
5/9 10:25am
Subject:
- Date Edited:
5/9 10:26am (1 edits total)
Edited By:
Milena_Syan
|
Good thinking, Garak!
Those skirt-wearing, haggis-eating scotts are never gonna know what hit'em.
-----signature-----
There is no death. There are no limits. Fan Force Romania Binding the galaxy since 2004 http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
CyberFaust
Title: Co-Chapter Rep FF Romania
Registered:
Jun '05
|
Date Posted:
5/9 10:38am
Subject:
|
Romana va rog frumos. Nu de alta, da nu toata lumea vorbeste engleza la fel de jmechereste ca voi. Si e incorect pentru ei.
Da Madalina, stiu ca degeaba postez ca nu ma bagi in seama, da nah, incerc si eu.
-----signature-----
I hate broccoli And think it totally sucks Why is it not meat? "And God shalt smite thee who watcheth the Wars of Stars. Repent ye all who hath sinned with Jar Jar andeth been diddled by C3PO." - Lies 3:64 http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
arapila
Registered:
Jan '05
|
Date Posted:
5/9 11:08am
Subject:
|
semnatura mea e cea mai tare
-----signature-----
bla bla bla Love is in the air! doar in Ocna Mures
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
MaraStardreamer
Registered:
Apr '06
|
Date Posted:
5/9 11:46am
Subject:
- Date Edited:
5/9 11:58am (1 edits total)
Edited By:
MaraStardreamer
|
Pe bune ca ma doare deja capul. Si ma mai intreaba lumea toata ziua de ce nu vreau sa ma intorc pe forum, de parca nu e evident.
Ce-i prostia asta cu engleza?
arapila, parca tu erai ala care, imediat ce izbucnea o mica cearta, ne ziceai ca ne transformam in sw.ro. Din cate stiu eu, acela era singurul forum romanesc in care limba engleza era interzisa. De cand sunt eu pe TFN, adica de la inceputurile lui, aici nu au existat nici un fel de restrictii de genul asta. Fiecare poate posta in ce limba doreste. Eu tocmai am inceput sa invat greaca veche, si sa dea dracu' sa aud pe cineva ca se plange
Cat despre semnatura ta, mi se pare jignitoare la adresa membrilor care doresc sa posteze in engleza.
Take care everyone! (cine nu intelege ce inseamna, sa ma contacteze pe pm si il lamuresc una-doua)
Edit: Inca ceva: toata chestia asta mie personal mi se pare un atac direct impotriva Milenei. Din cate stiu eu, Cyber nu avea pana acum vreo fobie legata de limba engleza, iar Milena nu e singura persoana de pe forum care o foloseste. Dar e singura hartuita in mod sistematic atunci cand o face.
-----signature-----
It's all over and I'm standing pretty In this dust that was a city If I could find a souvenir Just to prove the world was here...
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Chantal
Registered:
Jun '05
|
Date Posted:
5/9 12:25pm
Subject:
|
Intervin in discutie, pentru ca vreau sa va povestesc ceva, fiindca sunt cu nervii. Am o prietena care e la Granada cu o bursa Erasmus, si tocmai mi-a dat mail ca aseara se intorcea acasa pe la 10, si la cativa metri de casa ei, a trecut un individ pe scooter in viteza pe langa ea si i-a smuls geanta. Problema si mai mare e ca geanta nu a alunecat imediat de pe umar, si altfel ca prietena mea a fost izbita cu capul de bordura si taraita dupa scooter. Are o mana in ghips si contuzii craniene si e julita peste tot. Asta la doar o saptmana dupa ce am fost eu atacata ziua in amiaza mare.
Lumea a innebunit cu totul. Aveti grija de voi.
Cat despre engleza/ romana, eu chiar cred ca fiecare posteaza cum vrea. Which is perfectly fine by me.
Iar altii care au crize de nationalism isteric, mai intai sa scrie corect gramatical in limba romana, precum "masa-i = ma-sa-i", "tacsu-i = tac-su' ii/e" etc. Restul mizeriilor nu le mai comentez, ca na, atat ii duce pe unii capul si mi-e sila.
-----signature-----
… We are such stuff As dreams are made of, and our little life Is rounded with a sleep. (The Tempest, IV, 1, 17)
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Milena_Syan
Registered:
Sep '05
|
Date Posted:
5/9 12:31pm
Subject:
- Date Edited:
5/9 12:34pm (1 edits total)
Edited By:
Milena_Syan
|
Cyber, pentru tine si pentru toata lumea de pe forum, eu sunt Milena Syan. Nu Madalina.
Da, stiu ca degeaba postez ca nu ma bagi in seama, da nah, incerc si eu.
Garak, see what I mean?
Sticks and stones, though: Just keep posting in what language you like.
I know I will.
Andrei, care to join us?
Chantal, are you in? You teach this wonderful language, after all.
FP, how about you? Your two cents would come in handy.
Vic, Rogue - no time like the present!
Thanks for the help, Mara. (edit: And thanks, Chantal).
It's not harassment: it's called seeping frustration - and if anyone has any problem figuring that out, it's probably because you're not
frustrated and trust me, you're feeling better for it!
To everyone who made this forum what it is and managed to hang on this far: stick around.
To everyone who made this forum what it is and couldn't take it any more: come back. My take is it's gonna be worth it.
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
ComicDiva
Title: FF Romania Public Relations Agent
Registered:
Oct '04
|
Date Posted:
5/9 12:45pm
Subject:
|
Ich verstehe nicht
-----signature-----
Return of the Jedi (ultra-condensed version) Darth Vader: Luke, come to the dark side. Luke: No. Darth Vader: Your goodness has redeemed me. Die emperor scum! THE END
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
arapila
Registered:
Jan '05
|
Date Posted:
5/9 1:37pm
Subject:
- Date Edited:
5/9 1:39pm (1 edits total)
Edited By:
arapila
|
ok, ok, ok .... imi cer scuze pt micul scandal provocat pe aici, in mare parte. Semnatura respectiva nu am scris-o cu intentii jignitoare, ci mai mult ca o gluma, care se pare ca nu a prea gustat-o nime. Nu cred ca a fost un atac asupra milenei, daca am ceva cu ea, ii trimit pm sau povestesc cu ea, pe y messenger... Doar singurul lucru care m-a deranjat e ca deja unii posteaza numai in engleza... si e cam naspa(parerea mea) ca sa tot citesti o chestie in romana si dupaia brusc te paleste o chestie in engleza kilometrica. Pe mine personal nu ma deranjeaza ca posteaza in engleza ci ca s-a ajuns la un mare ghiveci.
EDIT: daca vreti postam numai in engleza si gata...
-----signature-----
bla bla bla Love is in the air! doar in Ocna Mures
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
CyberFaust
Title: Co-Chapter Rep FF Romania
Registered:
Jun '05
|
Date Posted:
5/9 4:18pm
Subject:
- Date Edited:
5/9 4:34pm (4 edits total)
Edited By:
CyberFaust
|
Eu cand am postat aia ma refeream de fapt la arapila cu engleza.
Nu vorbeam numai de Milena ci si de Garak, dar cu care am vorbit si pe YIM...pentru ca el nu mi-a dat ignore.
In ce priveste limba engleza, puteti sa imi sariti in cap cati vreti, si cat vreti, dar eu continui sa imi pastrez parerea ca asa este un board in Roman, in limba romana. Daca nu de altceva, pentru ca pe mine ma enerveaza sa tot citesc post-uri kilometrice in engleza. Daca nu va convine parerea mea, ce-ar fi sa nu mai comentati toti de parca e sfarsitul lumii (aici e vorba de mara si de chantal) si pur si simplu sa nu ma bagati in seama, pentru ca si asa opinia mea conteaza prea putin, cum am spus si in primul post.
@Mara: Chestia aia cu fiecare in ce limba vrea suna dubios de mult ca povestea cu Babel. Stai linistita ca nu o sa ma pun sa invat vreodata greaca veche ca sa iti descifrez post-urile, pur si simplu nu o sa le bag in seama.Te rog sa nu imi bagi cuvinte in gura. Comparatia ta e ridicola, am facut si eu o cerere, cu "Te rog frumos" cu tot si nu inteleg de ce sari asa la mine ca interzic engleza si ca ajungem SW.ro It's just a request, pe care puteti sa o bagati in seama sau nu, da asa faceti spume la gura din nimic si cam degeaba.
-----signature-----
I hate broccoli And think it totally sucks Why is it not meat? "And God shalt smite thee who watcheth the Wars of Stars. Repent ye all who hath sinned with Jar Jar andeth been diddled by C3PO." - Lies 3:64 http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
MaraStardreamer
Registered:
Apr '06
|
Date Posted:
5/9 11:05pm
Subject:
- Date Edited:
5/10 2:49am (2 edits total)
Edited By:
MaraStardreamer
|
Primul lucru pe care l-am facut dupa ce am citit postul asta a fost sa sar la oginda sa vad daca am spume la gura. N-am observat nimic. Very very strange
TFN este un forum romanesc, unde se posteaza in special in limba romana. Dar nu este obligatoriu. Tin minte ca la inceputurile forumului, unii membri stresati de pe restrictiile de pe sw.ro (pe atunci jedi.ro) au intrebat cu destul de multa frica daca pot posta in limba engleza sau daca pot avea discutii care nu sunt legate de Star Wars. Au fost asigurati ca nu e nici o problema. Se pare ca intre timp aceasta a devenit o problema.
Cum am spus, multa lume posteaza sau a postat la un moment dat in engleza - Chantal, FP, chiar si Cyber are posturi in engleza, dar mi-e cam lene sa le caut acum pentru exemplificare. Diva a deschis topicuri intregi in engleza, si nimeni nu a avut vreo problema cu asta.
Nu eu sunt cea care a facut din asta "sfarsitul lumii", ci voi.
Cyber, stiu ca citesti carti in engleza, asa ca nu prea inteleg de ce te enerveaza sa citesti posturi lungi in engleza. Nu cred ca e foarte important in ce limba le citesti. De cand e Milena pe forum, adica de aproape 3 ani, stiu ca posteaza in special in engleza. Pentru ca asa-i place si se simte comfortabil. Si nimeni nu a avut nimic de obiectat pana in momentul in care a devenit CR. Daca unora nu le convine faptul ca Milena e CR, nu trebuie sa gaseasca probleme acolo unde ele nu exista.
Cat despre Garak, e si aici o problema. E clar ca omul prefera si se simte mai bine postand in engleza. Mereu ne-am dorit membri noi. Si uite ca a aparut un membru nou, care e evident fan SW si pare dispus sa-si piarda vremea cu noi pe aici. Partea nasoala e ca nimereste exact in mijlocul unei discutii furtunoase despre folosirea limbii engleze pe forum. Iar chestia asta il poate indeparta. Si nu cred ca cineva isi doreste acest lucru, nu?
Cat despre faptul ca parerile tale nu sunt bagate in seama, gresesti. Parerea fiecaruia conteaza. Doar ca de obicei, atunci cand parerile sunt diferite, cam trebuie sa ne supunem hotararii majoritatii. Asa se intampla intotdeauna, incapand cu alegerea CR-ului si terminand cu ce vreti voi.
Iar problema asta o voi rezolva in doua minute
-----signature-----
It's all over and I'm standing pretty In this dust that was a city If I could find a souvenir Just to prove the world was here...
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Chantal
Registered:
Jun '05
|
Date Posted:
5/10 2:10am
Subject:
|
ATENTIE: Incepand cu luna August, noptile, planeta Marte va fi cel mai luminos punct pe cer. Chiar si cu ochiul liber, Marte se va vedea cat o luna plina in aceasta perioada. Pe 27 August, planeta Marte se va afla la 34.65milioane de mile de Pamant si va fi ziua in care Marte se va vedea cel mai bine. In noaptea de 27 August, la ora 00:30 urmariti cerul. Pe cer se va vedea ca si cum Terra are doua luni. Urmatoarea data cand planeta Marte va trece atat de aproape de Terra va fi in anul 2287. Spuneti si altora, merita! Toti cei care sunt acum in viata nu vor mai avea ocazia sa vada acest lucru...
@Cyber: Daca imi citeai postul cu atentie, ai fi inteles ca nu ma refeream la tine, ci la o anume semnatura care era mai mult decat deranjanta, ca sa nu spun mai mult.
-----signature-----
… We are such stuff As dreams are made of, and our little life Is rounded with a sleep. (The Tempest, IV, 1, 17)
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Darth_Garak
Registered:
Jul '05
|
Date Posted:
5/10 2:12am
Subject:
|
Lol n-am vazut o "cearta" de genul asta de cand a trebuit sa conving pe unul ca Feel No Pain primeste doar Championul de la berzerkeri si nu tot squadul. Inteleg ca poate unii sunt deranjati de prea multa engleza dar chill. Va cunoasteti de multa vreme (I'm guessing) asa ca nu-i de parca e o "cearta" intre straini totali care sunt incapabili sa ajunga la o intelegere (oricum ar trebui sa auziti cum suna discutiile dintre mine si prietenii mei - toti cand vorbim alternam de la romana la engleza constant, uneori in aceeasi propozitie).
Cat despre faptul ca as pleca din cauza acestei discutii mai aprinse ... not a flame's chance on Hoth. Imi place Star Wars (atat de mult incat sunt unii care glumesc ca SW e religia mea - not true I swear ) asa ca unde sa ma duc? Plus daca pot suporta faptul ca Paul (unul din prietenii mei) se enerveaza enorm and starts whining ca sesiunea de D&D e distrusa de cate ori eu si MuerTTe ne plictisim si-i mancam calul + dam foc la satul in care e Paul (by throwing flaming boulders at it) atunci cat credeti ca ma afecteaza o discutie despre ce limba vorbim.
Ok, hai ca am stat deja prea mult pe subiectul asta fascinant. N-am avem altceva mai bun de discutat? De exemplu ce se intampla cand un Royal Guardsmen isi spala uniforma in aceeasi masina in care Stormtrooperul si-a bagat armura or something?
@Chantal ai fost atacata in timpul zilei si nimeni nu a reactionat? wtk se intampla cu lumea asta? cara niste pepper spray la tine, daca apuci sa-l foloseti o sa regrete tipul ca sa apropiat. Am prieten care a incasat pepper spray in fata de la altul care era curios daca chiar functioneaza - yeah I know . A stat 2 ore cu fata in chiuveta (apa rece ca gheata) si se simtea doar o ideea mai bine - si el a incasat de la distanta si foarte putin deci iti dai seama.
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
MaraStardreamer
Registered:
Apr '06
|
Date Posted:
5/10 2:46am
Subject:
|
Chantal - Interesanta informatia despre planeta Marte. Sunt chiar curioasa daca va fi asa.
Darth Garak - Asta nu-i cearta, noi ne haraim asa tot timpul. Inca nu ai avut ocazia sa vezi ce inseamna cearta adevarata pe TFN
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|