Author Topic: humor - umor (general) :)
Doona101 
Registered: Oct '04
15590_Jedi
Date Posted: 12/7/04 9:57am Subject: RE: humor - umor (general) :) - Date Edited: 4/19/06 3:38am (1 edits total) Edited By: Doona101
(no message)

Post Reply | Quote Reply | Active Topic Notification | Private Message | Post History
Doona101 
15590_Jedi
Date Posted: 12/8/04 3:35am Subject: RE: humor - umor (general) :) - Date Edited: 4/19/06 3:38am (1 edits total) Edited By: Doona101
(no message)

Post Reply | Quote Reply | Active Topic Notification | Private Message | Post History
sergiurusu 
Title: former CR
FF Romania

Registered: May '01
6258_Stormtrooper
Date Posted: 12/8/04 5:57am Subject: RE: humor - umor (general) :)
LOOOL grin grin

-----signature-----
"Collecting has the permanence of herpes, it mutates but doesn't go away"
My collections: http://smg.photobucket.com/albums/v226/sergiurusu/
My music site: http://electrosound.ro/
Luke_StarCristal 
14824_Luke
Date Posted: 12/8/04 12:22pm Subject: RE: humor - umor (general) :)
Am si eu cateva glume:(alea cu "Yo mama" is cele mai bune :P )

*Doctor! I have a serious problem, I can never remember what i just said.
When did you first notice this problem?
What problem?

*Yo mamma so stupid, she tried to commit suicide by jumping out her basement window.

*Sam: Would you punish me for some thing i didn't do?
Teacher: no, of course not.
Sam: good, because i didn't do my homework.

*Yo mamma is so short she has to look up to look down

*Yo mamma so ugly, she got arrested for mooning when she looked out a window.

*What's the difference between a lawyer and a vampire?
A vampire only sucks blood at night.

*Yo mama's so fat she had her ears pierced by harpoon.
*Yo mama's so fat she needs a hula hoop to keep up her socks.
*Yo mama's so fat, when she fell in love she broke it.
*You have to stay in shape. My grandmother started walking five miles a day when she was 60. She's 97 today and we don't know where the hell she is.
*I went into MacDonalds yesterday and said "I'd like some fries".
The blonde girl at the counter said "Would you like some fries with that".

*I am desperately trying to figure out why Kamikaze pilots wore helmets.
*Yo mama's so stupid she can't pass a blood test.
*Yo mama's so stupid, she put lipstick on her forehead, because she wanted to make up her mind.
*Yo mama's so dumb, she took a ruler to bed to see how long she slept.
*Yo mama's so dumb she brought a spoon to the Super-Bowl.
*Yo mama so ugly they push her face into dough to make gorilla cookies.
*Yo mama so ugly they didn't give her a costume when she tried out for Star Wars
*Yo mama so ugly when she walks into a bank, they turn off the surveillence cameras.
*Yo mama so old she has Jesus' beeper number!
*Yo mama so old that when she was in school there was no history class.
*Yo mama so short she has to use a ladder to pick up a dime
*What is the difference between Bigfoot and an intelligent blonde?
There have actually been sightings of Bigfoot.

-----signature-----
Luke!....use The Force!
Doona101 
15590_Jedi
Date Posted: 12/8/04 1:09pm Subject: RE: humor - umor (general) :) - Date Edited: 4/19/06 3:39am (1 edits total) Edited By: Doona101
(no message)

Luke_StarCristal 
14824_Luke
Date Posted: 12/11/04 2:30pm Subject: RE: humor - umor (general) :) - Date Edited: 12/11/04 2:31pm (1 edits total) Edited By: Luke_StarCristal
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL

Culmea sa scrie cand mori /A fatal error has ocurred LOL

-----signature-----
Luke!....use The Force!
DARK_ANAKIN_11 
Registered: Nov '04
23042_Vader Jumping
Date Posted: 12/12/04 1:31am Subject: RE: humor - umor (general) :)
http://www.funlol.com/pictures/bungee-surprise.html
Ia uitatzi-va aici baietzi shi fete! era sa-mi crape ceva la cap de ras!

sergiurusu 
FF Romania

6258_Stormtrooper
Date Posted: 12/12/04 1:34am Subject: RE: humor - umor (general) :)
LOOL grin grin

-----signature-----
DARK_ANAKIN_11 
Registered: Nov '04
23042_Vader Jumping
Date Posted: 12/12/04 1:57am Subject: RE: humor - umor (general) :)
sau astea: http://www.funlol.com/pictures/0390.html
http://www.funlol.com/pictures/0556.html
http://www.funlol.com/pictures/0027.html
http://www.funlol.com/pictures/0384.html
http://www.funlol.com/pictures/too-cute.html http://www.funlol.com/pictures/why-we-love-children.html http://www.funlol.com/pictures/santa-sucks.html http://www.funlol.com/pictures/towel-or-dog.html

Doona101 
15590_Jedi
Date Posted: 12/17/04 3:03am Subject: RE: humor - umor (general) :) - Date Edited: 4/19/06 3:39am (1 edits total) Edited By: Doona101
(no message)

Doona101 
15590_Jedi
Date Posted: 12/17/04 3:08am Subject: RE: humor - umor (general) :)
Dictionar explicativ:

ARHITECT = cineva care n-a fost destul de barbat ca sa devina inginer, dar nici destul de gay ca sa se faca designer vestimentar.

BANCHER = cineva care iti imprumuta umbrela lui cand afara e soare si apoi ti-o cere cand incepe sa ploua.

BOY SCOUT = un copil imbracat ca un tampit sub comanda unui tampit imbracat ca un copil.

CONSULTANT = cineva care foloseste ceasul sotiei tale, iti spune cat e ceasul si apoi iti cere bani pentru asta.

DIPLOMAT = cineva care-ti spune sa te duci dracului intr-un fel care te face sa-ti incepi ziua cu dreptul.

ECONOMIST = un expert care va sti maine de ce ceea ce a prezis ca se va intampla ieri nu s-a intamplat azi.

PRIETEN = definitia unei persoane de sex opus care are acel 'Nu stiu-ce' care elimina orice dorinta de a incerca vreodata sa te culci cu el/ea.

PROGRAMATOR = cineva care rezolva o problema pe care nu stiai ca o ai intr-un fel pe care nu-l intelegi.

PSIHOLOG = cineva care se uita la oricine altcineva cand o femeie frumoasa intra in incapere.

STATISTICIAN = cineva care e bun la cifre dar nu are pic de personalitate ca sa fie inginer.

PREOT = cineva caruia toti ii spun 'parinte', in afara de copiii lui, care ii spun 'domnule'.

DRAGOSTE (LOVE) = cuvant din 4 litere, 2 vocale, 2 consoane si 2 idioti.

DANS = Frustrarea verticala a unei dorinte orizontale.
DURERE DE CAP = metoda contraceptiva cea mai des folosita de femei.

INTELECTUAL = cineva capabil sa se gandeasca mai mult de 2 ore si la altceva decat la sex.

NIMFOMAN = termen aplicat de fiecare barbat oricarei femei careia ii place mai mult sexul decat lui.

MUNCA IN ECHIPA = posibilitatea de a da vina pe altii.

USOR = termen aplicat oricarei femei care are aceeasi morala sexuala ca a unui barbat.

INDIFERENTA = atitudine adoptata de o femeie catre un barbat care n-o intereseaza; interpretata de barbat ca 'se lasa greu'

Doona101 
15590_Jedi
Date Posted: 12/17/04 3:09am Subject: RE: humor - umor (general) :)
... continuare:
Mic dictionar de inteles femeile

Da = Nu
Nu = Da
Poate = Nu
Imi pare rau = Iti va parea rau!
Ne-ar trebui = Eu vreau
Fa cum vrei! = O sa platesti cu varf si indesat!
Hotaraste tu! = Hotararea cea buna ti-am pus-o deja!
Trebuie sa vorbim = Iar trebuie sa te critic
Bineinteles, fa cum vrei = Nu vreau sub nici o forma sa faci asta!
Nu sunt suparata = Bineinteles ca sunt suparata, boule!
Ai un aer atat de barbatesc... = Ar fi cazul sa te barbieresti.
Cum de te porti asa frumos astazi? = Asadar vrei sa facem sex astazi?
As vrea perdele noi = As vrea perdele, covoare, mobila si tapete noi.
Ma iubesti? = Am trecut astazi pe la magazinul de bijuterii, sa-ti spun ce mi-a placut?
Cat de tare ma iubesti? = Am facut ceva ce sigur nu-ti place.
Nu-i nimic... = Tampitule!

Mic dictionar de inteles barbatii

Mi-e foame = Mi-e foame
Sunt obosit = Sunt obosit
Ce rochie frumoasa! = Ce sani frumosi!
Da, imi place noua coafura = O gramada de bani la coafor si uite ce iese!
Am putea iesi la un restaurant? = Vreau sa facem sex.
Vrei sa dansam? = Vreau sa facem sex
Ma cam plictisesc aici... = Vreau sa facem sex
Te iubesc = Vreau sa facem sex
Te ador = Stiu ca am mai spus deja, dar... vreau sa facem sex!

sergiurusu 
FF Romania

6258_Stormtrooper
Date Posted: 12/18/04 3:01am Subject: RE: humor - umor (general) :)
http://www.angryalien.com/0804/jawsbunnies.asp

-----signature-----
mara_alexia 
41217_Mara Jade
Date Posted: 12/23/04 3:47pm Subject: RE: humor - umor (general) :)
Eu de felul meu sunt o persoana total lipsita de inspiratie cand e vorba de urari, felicitari si altele de genul asta. Asa ca, dorind sa va urez un La multi ani cat mai frumos si original, am cautat pe net ceva in acest sens (si pana la urma am gasit ceva), dar am fiti atenti ce am mai gasit (pentru amatorii de SMS-uri poate fi o sursa de inspiratie...):

10% te vreau, 20% ma gandesc la tine, 30% imi amintesc de tine, 40% te respect, 50% imi lipsesti, 60% am nevoie de tine, 70% te plac, 80% ma innebunesti, 90% te ador, 100% fac misto de tine !

- Dintzii tai sunt ca stelele de pe cer: de un galben orbitor shi la mare distantza unul de celalalt.

- Mi-am pierdut ursuletul de plush .. nu ai vrea tu sa dormi cu mine ?

- Nu plange ca te-am inselat, Zambeste ca te-am comparat. Nu poate fi acum mai bine , decat sa ma impac cu tine.

- Tanara, draguta ,blonda, sexy, fara obligatii, 90-60-90, picioare 1.20 m, plina de viata, patimasa, exotica, misterioasa, amatoare de senzatii tari, vand camion.

- Vreau sa ma culc cu tine, sa te simt peste trupu meu gol, vreu sa intru in tine da nu te gasesc nicaieri. Unde esti pijama afurisita?

- Daca ne-am afla pe un vapor si el s-ar scufunda, ar fi doar o singura vesta de salvare mi-ar fi asa dor de tine...

- Tanara, frumoasa, fara obligatii, nu fumez, nu beau, posed un B.M.W decapotabil, o casa cu 11 camere, imi plac brunetzii, ascult manele! Nu caut nimic doar ma laud!!!

- I love you......... I need you..........I like you..........I vrea tu!

- Am vrut sa iti trimit ceva sexy, care sa te faca sa razi, dar postasul a zis sa ies din cutia postala.

- Cand ma uit la soare, te vad pe tine; cand ma uit la luna, te vad pe tine; cand ma uit la mare, te vad pe tine! Da-te la o parte din fata mea!

- Spune-mi, intra? Da? si doare? Ohh, da! Doare! Il bag incet! Tot doare! Bine! Sa incercam alt pantof atunci!

- M-ai luat în brate. M-ai strans cat ai putut. Mi-ai dezgolit partea de sus si ti-ai pus buzele tale. Doamne, bine ca sunt doar o sticla de PEPSI!

- Eu vreau tripleti. Tu vrei gemeni. Te invit la mine, ca sa vedem cine castiga.

- De ce femeile sunt ca si calculatoarele: nimeni nu le intelege intr-adevar; toate greselile tale sunt salvate în memorie; toti banii tai se duc pe accesorii pt ele.

- De ce barbatii sunt ca si calculatoarele: sunt fara ajutor cand sunt aprinsi; au multe idei, dar nu stiu ce sa faca cu ele; imediat ce iti alegi unul, un model mai bun apare pe piata.

- De ce pisicile sunt mai bune ca barbatii: pentru ele nu conteaza cum arati; poti sa le lovesti fara se le faci sa se gandeasca la sex; nu te enervezi cand incep sa umble dupa pasarici.

- De ce cainii sunt mai buni ca femeile: te asculta cand tipi la ei; nu fac cumparaturi; orice tip poate avea un caine care arata bine.

- Accepti sa-mi fii partener de SMS, la mesaje nashpa, dar si faine, în mesaje sms, dar si cand semnalul este slab, pana cand liniutele de la baterie ne vor desparti?

- As renunta la mancatul de ciocolata, dar eu nu sunt o lasha, ca sa renunt usor.

- Cand se joaca pe langa masini, copiii pot crea accidente. Cand se joaca în masina, adultii pot creea accidental copii.

- Atentie cand un barbat iti spune ca te iubeste din adancul inimii. Inseamna ca totusi mai exista destul loc si pt alta deasupra.

- In lumea asta exista 2 tipuri de personae: EU si persoane care si-ar dori sa fie ca mine!

- Trei maimute au scapat de la zoo. Una a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!

- Vrei sa vii la mine pentru o pizza si apoi o partida de sex? NU? De ce? Nu iti place pizza?

- Fetele sunt ca internetul. Toate domeniile interesante sunt luate deja.

- Esti cumva mama? Eu nu sunt tata! Poate facem ceva in privinta asta!

- Acest mesaj poate fi citit doar de persoane sexy. Mai incearca... Incearca inca o data... Nu forta nota, urato!

- Nu beti apa, pestii fac sex in ea !

- Love is a name... Sex is a game... Forget the name and play the game...!

- Connex si-a modificat tarifele in functie de cat de des faceti sex. Felicitari dumneavoastra puteti vorbi gratis!!

- This cat, is cat, a cat, good cat, way cat, to cat, keep cat, a cat, idiot cat, busy cat, for cat, 20 cat, seconds cat! Now read it all without the word cat!

- Ma uit la Luna... luna e superba! Ma uit la tine si...si...mai bine ma uit din nou la Luna !

- Sunt un ucigas ucid oameni pe bani. Dar pt ca esti prietenul meu,te ucid pe gratis.

- Politia cauta persoana inteligenta, sexy, cu simtul umorului.Tu esti in siguranta dar eu unde sa ma ascund?

- Sex is like: Nokia-connecting people, Nike-just do it!, Pepsi-ask for more, Samsung-everyone is invited, and like YOU - too good to be true!

- Don't be sad...don't feel blue... Frankenstein was ugly too !

- Roses are red,violets are blue, I am beautiful, but... what happened to YOU?!

- Pt un sarut tasteaza 1, pt o imbratisare tasteaza 2, pt o noapte de neuitat tasteaza 3, iar pt toate astea...tasteaza numarul meu.

- Sex is evil, sex is a sin, sins are forgiven so let's begin!

- La ora asta 8700 de oameni se gandesc la sex, 3400 au facut-o deja, 2400 urmeaza sa o faca, numai unul sta si se holbeaza la telefonul mobil. happy

- Compania Durex va anuntza cu regret ca nashterea dvs a fost un accident ..

- Do you know what abbreviation ADIDAS stand for?!?! All Day I Dream About Sex !!

- Sex is a sensation, it's about a man temptation of putting his location in a woman destination. Do you understand this explication or you need a demonstration?

- Am vazut astazi ceva in vitrina unui magazin... era frumos, sexy, adorabil, ..am vrut sa ti-l cumpar, pana cand am realizat ca era refexia mea.

- I think it is time I tell you what people are saying behind your back...! Nice Ass

- Ai fost alaturi de mine cand m-am imbolnavit. Ai fost alaturi de mine cand mi-au furat hotii portofelul. Ai fost alaturi de mine cand mi-am bushit masina. La naiba! Imi porti ghinion !

- S-a gasit un cadavru neidentificat, mic de statura, urit, chel si fara creier. Mi s-a facut frica, spune-mi ca traiesti!

- Daca pastrezi acest mesaj, te vei gandi la mine, daca il vei ignora, ma iubesti, daca raspunzi ma doresti si daca nu raspunzi, nu poti sa traiesti fara mine!

- Acest mesaj a fost trimis exclusiv pentru persoanele dragute si frumoase. Evident l-am trimis la un numar gresit. Ne pare foarte rau pentru deranj!

- Ce prezenta! Ce inteligenta! Cat farmec! Si ce ochi frumosi! Dar am vorbit destul despre mine! Tu ce mai faci?

-----signature-----
The dark is generous, and it is patient, and it always wins—but in the heart of its strength lies weakness: one lone candle is enough to hold it back.
Love is more than a candle. Love can ignite the stars.
AK-610 
Title: Co-Founder, FanForce Romania
7325_Stormtrooper
Date Posted: 12/24/04 12:22am Subject: RE: humor - umor (general) :)
laugh laugh laugh Excelente!!! laugh laugh laugh

-----signature-----
"If you ever need anything please don't
Hesitate to ask someone else first
I'm too busy acting like I'm not naive
I've seen it all, I was here first"