| Author |
Topic:
poze cu noi (pics with us)
|
CyberFaust
Title: Co-Chapter Rep FF Romania
Registered:
Jun '05
|
Date Posted:
11/4/06 2:47pm
Subject:
RE: poze cu noi (pics with us)
|
azi am fost plictisit si deprimat, cum, de fapt o sa si vedeti daca cititi
Afara e frig. Sunt plictisit. Sunt deprimat. Pereti parca ma urasc. Podeaua si acoperisul, usa si geamurile la fel, stiu sigur, mi-au trimis o scrisoare. Si compul ma uraste, el macar a avut curajul sa imi spuna in fata.
Am hotarat sa ma plimb, e frig, ninge, si e intuneric. Tot e mai bine. Daca am noroc o sa imi dea cineva in cap si ma scuteste de cateva ore de viata si de portofel. Ca sa nu isi strice noaptea omul, imi iau si niste bani la mine.
Timisoara, la ora asta si la mintea mea bolnava seamana cu un Basin City ceva mai deprimant, e mai colorat, e mai deprimant, e mai linistita, e mai deprimanta, personajele nu sunt la fel de interesante, si ele sunt deprimante. Si eu sunt deprimat aia nu ajuta.
Merg, un pas dupa celalalt, in continuare urmeaza alt pas, si dupa el inca cativa la fel, umbra danseaza inainte si inapoi in timp ce trec pe langa luminile stradale. De ce danseaza umbra? Pentru ca ea nu e deprimata. Ideea in sine ma deprima si mai mult. Nu stiu unde merg, ma gandesc ca o sa aflu acolo. Sper sa fie un loc care sa nu ma deprime, slabe sanse, in momentul asta sunt putine pe pamant si la ele nu am acces azi, asa ca merg.
Trec pe langa o catedrala, luna, care, in inima mea imi imaginez ca e plina sta fericita intre turlele ei, ma uit putin la monstri gothici cu care e decorata catedrala, sperand sa se miste unul sau mai multi. Nici unul nu ma baga in seama. Isi vad de treaba lor. Si eu imi vad de a mea, merg mai departe.
Ajung la Bega, apele iradiate si considerate sanatoase pe numai 3 planete in toata galaxia (nici una mai aproape de 42 de ani lumina) salta fericite. In ape salta ceva mai putin fericit un cadavru, suspectez ca e Jimmy Hoffa. dar mi-e prea lene sa merg sa ma uit, recompensa nu merita. Si eu nu merit sa ating apa aia, nu inca.
In centru iluminatul stradal e ceva mai vioi, din motive de securitate nationala, aici a inceput o revolutie, nu vor sa mai riste una. Nu e treaba mea, nu e lupta mea, macar nu in seara asta. Trec pe langa statuia monitorului gigantic care, suspectez, simbolizeaza dependenta romaniei de TV. Probabil suspectez gresit, in seara asta nu mi-am luat pastilele "fericite".
Trec in scarba peste centrul golit de oameni, numai cativa turisti japonezi sunt destul de curajosi (masochisti) sa se lupte cu frigul asta. Unul ma intreaba daca stiu un pub. Stiu multe, le spun unul, cel mai scump, sa fie si ei deprimati cand primesc nota. Le explic drumul pe ocolite, in timp ce le explic introduc un accent chinez, sper sa se prinda de gluma, daca nu, tot aia.
Ajung la inchisoare. Convenabil pusa la 10m de sina de tren, in alte tari se face altfel, dar aici lenea tine oameni inauntru, nu gratiile. Imi astept un prieten, ar trebui sa iasa in seara asta, si din motivele lui vrea sa vada mall-ul. Inchisoarea face lucruri ciudate din oameni, si lucruri si mai ciudate din animale. Din ata inchisoarea produce goblenuri, aceasta transformare e oficial considerata cea mai ciudata si misterioasa.
Inchisoarea Timisoara nu prea seamana cu cea din Basin City, e mai colorata, asta e deprimant, nu e la fel de deprimanta, asta e deprimant, nu il are pe Hartigan, si asta e deprimant.
La mall intru sa iau niste baterii pentru aparat. Nu vin decat 2 paznici sa se holbeze sa nu fur ceva. Deprimant. Platesc bateriile, la suprapret, mormai putin la casiera si plec.
Merg acasa. Am hotarat. Orasul e la fel de deprimant.
Ajung la liniile de tren de langa pizza poli. Ma gandesc serios sa stau pe sine si sa astept un tren cu care sa discut. Mi-e lene, deci merg mai departe.
Ninsoarea a inceput sa isi ia in serios treaba si sa imi faca viata un iad si mai neplacut. Nu e zapada de Basin City, e o zapada deprimanta, nu e alba decat datorita luminii si imi loveste fata. Accept loviturile ei, ce naiba, probabil o merit.
Pana acasa totul arata la fel, deprimant. Ajung la bloc, scot cheia magnetica si deschid usa din a 3-a incercare. Usa ma uraste.
Urc scarile incet si pasind pe fiecare scara. Incerc sa le arat ca si eu le urasc pe ele, cand eram mic am cazut de cateva ori, now, it's payback. Ajung la etajul 4, al 2-lea apartament de pe stanga, pun cheia in usa si intru.
-----signature-----
I hate broccoli And think it totally sucks Why is it not meat? "And God shalt smite thee who watcheth the Wars of Stars. Repent ye all who hath sinned with Jar Jar andeth been diddled by C3PO." - Lies 3:64 http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
|
|
|
Quote Reply |
Active Topic Notification |
Private Message |
Post History
|
Chantal
Registered:
Jun '05
|
Date Posted:
11/5/06 1:42am
Subject:
|
Cyber, that was... as it was.
Keep it rollin'.
P.S.: I am inlove with Sin City too. "I love you, Goldie."
-----signature-----
… We are such stuff As dreams are made of, and our little life Is rounded with a sleep. (The Tempest, IV, 1, 17)
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
FriendlyPiranha
Title: Graphic artist FF Romania
Registered:
Feb '05
|
Date Posted:
11/7/06 7:47am
Subject:
|
|
@Cyber: Imi place mult poza cu catedrala avand luna in spatele ei. Daca ai talent la desen incearca sa redai aceeasi imagine in carbune. Cred ca ar iesi ceva misto.
-----signature-----
.•´ .•´¤ ¸•* (¸.•* (¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
darth_flame
Registered:
Jul '06
|
Date Posted:
11/7/06 11:43am
Subject:
|
|
cyber ce sa zic....a fost......deprimant
-----signature-----
Prin fiecare izbanda a luminii intunericul este cel care invinge
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
CyberFaust
Registered:
Jun '05
|
Date Posted:
11/7/06 11:48am
Subject:
|
@FP: nu am talente de desen, nimic pe aproape
Flame, multumesc, incerc
-----signature-----
I hate broccoli And think it totally sucks Why is it not meat? "And God shalt smite thee who watcheth the Wars of Stars. Repent ye all who hath sinned with Jar Jar andeth been diddled by C3PO." - Lies 3:64 http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
MaraStardreamer
Registered:
Apr '06
|
Date Posted:
11/7/06 11:51am
Subject:
- Date Edited:
11/7/06 2:39pm (1 edits total)
Edited By:
MaraStardreamer
|
Cat timp nu reusesti, totul e ok.
-----signature-----
It's all over and I'm standing pretty In this dust that was a city If I could find a souvenir Just to prove the world was here...
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
FriendlyPiranha
Title: Graphic artist FF Romania
Registered:
Feb '05
|
Date Posted:
11/7/06 2:07pm
Subject:
|
@Cyber: That's what I actually had in mind.
-----signature-----
.•´ .•´¤ ¸•* (¸.•* (¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
SVAndrei
Title: Co-CR FF Romania
Registered:
Nov '04
|
Date Posted:
11/7/06 10:25pm
Subject:
|
|
Nu e rau, Cyber. Any sequels, or prequels?
-----signature-----
"What do you mean they blew up the Death Star?!" Member of Fan Force Romania. Cookie!
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
CyberFaust
Registered:
Jun '05
|
Date Posted:
11/8/06 3:36am
Subject:
|
|
acuma merg prin cimitire sa fac poze, nu stiu de ce, pare o idee buna
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
CyberFaust
Registered:
Jun '05
|
Date Posted:
11/8/06 11:19am
Subject:
|
some are nice
i made about 150 )
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
MaraStardreamer
Registered:
Apr '06
|
Date Posted:
11/8/06 11:37am
Subject:
- Date Edited:
11/8/06 11:43am (2 edits total)
Edited By:
MaraStardreamer
|
Imi plac cele cu ingerasul si porumbeii. Am eu ceva cu porumbeii...
Astazi cand ma intorceam de la serviciu, am vazut o imagine superba. Era in jur de ora 18, spre apusul soarelui. In fata era campul, orasul se vedea in zare, abia conturat, cu cladiri negre, deasupra lui se incolaceau suvite de fum. Cerul era o combinatie superba de albastru cu portocaliu, si era un singur nor alb cu forme ciudate, ca niste raze, de o perfectiune aproape geometrica. Trei dungi de avioane brazdau cerul, si un stol de pasari zbura intr-un V aproape perfect. Una peste alta, a fost o imagine atat de ciudata si de frumoasa, incat pur si simplu abia am reusit sa-mi stapanesc lacrimile, sa nu creada taximetristul ca sunt nebuna. Dar am avut la un moment dat impulsul sa-i spun sa opreasca masina si sa ma lase acolo. De multe ori am regretat ca nu port tot timpul aparatul de fotografiat cu mine, dar de data asta nu mi-a parut rau deloc. Fiindca nici o fotografie nu ar fi reusit sa redea frumusetea acelei imagini. Care insa cred ca imi va ramane intiparita in memorie pentru toata viata.
In caz ca o voi uita vreodata, am scris-o aici.
-----signature-----
It's all over and I'm standing pretty In this dust that was a city If I could find a souvenir Just to prove the world was here...
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
raziel2004
Registered:
Nov '04
|
Date Posted:
11/14/06 12:48pm
Subject:
|
Am uitat de o poza:
-----signature-----
I am Raziel! First Born of his lietenants! I stood with Kain and my bretheren at the dawn of the Empire! I have served him a millenium!
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
valo
Registered:
Aug '06
|
Date Posted:
11/15/06 4:18am
Subject:
- Date Edited:
11/15/06 4:48am (1 edits total)
Edited By:
valo
|
@Cyber: Great pics man!
Off topic maybe... this one just knocked me out
FriendlyPiranha posted: Ma bucur ca v-am starnit amuzamentul, dar cred ca va trebui sa mentinem o nota mai retinuta. Se pare ca umorul a devenit prohibitiv pe acest forum.
Indubitabil
-----signature-----
Ignorance is bliss
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Tago_Jedi
Registered:
Mar '06
|
Date Posted:
11/17/06 1:47pm
Subject:
- Date Edited:
11/17/06 1:48pm (1 edits total)
Edited By:
Tago_Jedi
|
...cateva poze de la skandenberg :
http://www.bratdefier.ro/details.php?tabindex=4&tabid=38&aid=67
-----signature-----
ONOAREA ESTE UN DAR PE CARE OMUL SI-L FACE SINGUR!
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
sergiurusu
Title: former CR FF Romania
Registered:
May '01
|
Date Posted:
11/17/06 10:41pm
Subject:
|
@ Valo: ultima poza e super, parca e dintr-un film post-apocaliptic sau un joc FPS cu grafica de ultima ora. Excelent!
@ Tago: Felicitari pt. premiile de la concursurile de skandenberg!
-----signature-----
"Collecting has the permanence of herpes, it mutates but doesn't go away" My collections: http://smg.photobucket.com/albums/v226/sergiurusu/ My music site: http://electrosound.ro/
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|