Author Topic: Chestii de vanzare
Milena_Syan  1659 posts
Registered: Sep '05
45271_Asajj Ventress
Date Posted: 10/20/07 3:01pm Subject: RE: Chestii de vanzare - Date Edited: 10/20/07 3:08pm (1 edits total) Edited By: Milena_Syan
Jango Fett decapitabil si clonetrooperul pe care nu-l mai ia Andrei.

-----signature-----
There is no death. There are no limits.

Fan Force Romania
Binding the galaxy since 2004 happy
http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
Locked Topic | Active Topic Notification | Private Message | Post History
MaraStardreamer  2723 posts
Registered: Apr '06
41217_Mara Jade
Date Posted: 10/20/07 3:29pm Subject: RE: Chestii de vanzare - Date Edited: 10/20/07 3:30pm (1 edits total) Edited By: MaraStardreamer
Chantal posted:
Mara, iti propun urmatorul deal: ti-l las pe Qui-Gon, si, pentru ca sunt doi Mauli, il pastrez pe ala pe speeder si ti-l las tie pe ala in picioare, in set de TPM, ca tot ziceai ca ai vrea si tu un Maul, daca mi-o lasi pe Aayla. Mai stii cand a fost un concurs de fanfic si am scris unul romantic despre Kit Fisto si Aayla? Chiar imi plac astia doi, si de aia o vreau. Iti dai seama, imi rup din suflet si iti dau un Maul. grin
Deal?

Si mie imi plac toate personajele pe care am vrut sa le iau, but never mind. Renunt la tot ce am dublat, cu Diva sau cu Chantal. O sa incerc sa fac rost altfel de ele.

-----signature-----
It's all over and I'm standing pretty
In this dust that was a city
If I could find a souvenir
Just to prove the world was here...
sergiurusu  6061 posts
Title: former CR
FF Romania

Registered: May '01
6258_Stormtrooper
Date Posted: 10/20/07 11:49pm Subject: RE: Chestii de vanzare - Date Edited: 10/21/07 12:01am (2 edits total) Edited By: sergiurusu
Ok atunci: Mara a renuntat la dublurile cu Chantal si Diva. Prin urmare am adaugat optiunile lor si totodata cele ale lui Andrei si ale Milenei. Am redus pretul la personajele neimportante.

As dori ca la final, cand terminam de negociat etc., cei implicati sa-mi dea PM cu lista lor completa si preturile de langa, iar astfel voi face totalul pe fiecare in parte. Eu cred ca pana marti seara ar fi suficient sa va ganditi si sa stabiliti ce doriti. happy Dupa aceea voi pune figurinele ramase pe okazii.ro.

De asemenea as dori sa trimit un singur colet in Bucuresti cu figurinele comandate de mai multe persoane, la fel si in Timisoara. Cand ajunge coletul cei care au comandat se vor intalni si isi vor imparti prada pasnic pumpkin . Astfel as dori sa stabiliti pana marti seara cine va prelua coletul din Bucuresti si sa-mi dati numele si adresa postala prin PM. In TM stiu ca il va lua Mara.

PS. Corectati-ma daca gresesc cand pun numele cuiva in dreptul unei figurine pe care nu o doreste. A fost o munca obositoare sa aleg si sa vad care sabie sau pistol merge la care Jedi sau clona. Eu tin accesoriile intr-un penar de plastic sa fie protejate si pana le-am gasit locul de drept in mainile figurinelor a trecut ceva vreme. Totul insa s-a terminat cu bine happy

-----signature-----
"Collecting has the permanence of herpes, it mutates but doesn't go away"
My collections: http://smg.photobucket.com/albums/v226/sergiurusu/
My music site: http://electrosound.ro/
Chantal  600 posts
Registered: Jun '05
42092_Darth Talon
Date Posted: 10/21/07 2:05am Subject: RE: Chestii de vanzare
Sergiu, l-as vrea si pe Mace Windu, ca vad ca nu l-a luat nimeni.

Mara, multumesc frumos ca mi-ai lasat-o pe Aayla. Insist sa il iei tu pe Maul in picioare, ca ai spus ca iti doresti unul. Te rog.

-----signature-----
… We are such stuff
As dreams are made of, and our little life
Is rounded with a sleep.
(The Tempest, IV, 1, 17)
sergiurusu  6061 posts
FF Romania

6258_Stormtrooper
Date Posted: 10/21/07 3:49am Subject: RE: Chestii de vanzare
L-am pus pe Windu la Chantal, Jar Jar la Diva (e valoros ce mai grin ), Mara trebuie sa confirme daca il vrea pe Maul standing.

Le rog pe Chantal si Diva dara ar putea sa discute astfel incat sa expediez un singur colet pt amandoua in Bucuresti. Daca e colet mai mare am cutie mai buna si nici taxele nu vor fi mai mari. De exemplu pentru cca 20 de figurine cred ca taxele postale se ridica undeva pe la 5 lei

-----signature-----
Chantal  600 posts
42092_Darth Talon
Date Posted: 10/21/07 4:41am Subject: RE: Chestii de vanzare - Date Edited: 10/21/07 4:45am (1 edits total) Edited By: Chantal
Da, am sa vorbesc cu Diva. Daca n-o vrea nimeni pe Padme din TPM, o vreau eu ca merge cu baby Anakin.

Mara, te rog, Qui-Gon si Maul standing sunt ai tai. Please, a deal is a deal.

-----signature-----
… We are such stuff
Is rounded with a sleep.
(The Tempest, IV, 1, 17)
41217_Mara Jade
Date Posted: 10/21/07 1:19pm Subject: RE: Chestii de vanzare
No thanks. It was your deal, not mine.

-----signature-----
sergiurusu  6061 posts
FF Romania

6258_Stormtrooper
Date Posted: 10/21/07 10:04pm Subject: RE: Chestii de vanzare
Ok atunci. Listele raman asa cum sunt acum? Miercuri voi pune ceea ce a ramas pe okazii. Si de asemenea miercuri, fiind singura zi din saptamama cand sunt cat de cat liber, doresc sa pun la posta coletele. Asa ca o sa va rog sa-mi trimiteti acele PM-uri cu listele de care spuneam: astept mai ales de la Chantal. De asemenea as dori adresa unde sa trimit coletul pt. Bucuresti

-----signature-----
Chantal  600 posts
42092_Darth Talon
Date Posted: 10/22/07 1:52am Subject: RE: Chestii de vanzare
OK, why do things have to be this way? I made an offer, all you had to do was say "no" if you didn't like it. It's that simple.
So, what are you terms?

-----signature-----
… We are such stuff
Is rounded with a sleep.
(The Tempest, IV, 1, 17)
41217_Mara Jade
Date Posted: 10/22/07 3:36am Subject: RE: Chestii de vanzare - Date Edited: 10/22/07 5:04am (2 edits total) Edited By: MaraStardreamer
Pai asta am si spus, pe pagina precedenta): nu. Dar tu ai insistat. Nu m-am razgandit si nici n-am de gand s-o fac, nu mai imi trebuie nici una din figurine. Dar voi incerca sa explic in cateva cuvinte de ce am fost (si sunt) asa de suparata.
Eu fac colectie de figurinde de 3 inch (am vreo 40 pana acum) si initial, cand am vazut postul lui Sergiu, am vrut sa le iau pe toate (in afara de cele pe care le aveam deja sau erau foarte asemanatoare). Dar am zis sa nu fiu nesimtita si sa mai las si altora. Dar se pare ca in situatii ca asta e mai bine sa fii cu tupeu, altfel ramai cu buzele umflate.
Pe Aayla si pe Asajj le caut de doi ani (nu le-am gasit nici macar in Anglia). Cand le-am vazut in oferta lui Sergiu am sarit in sus de bucurie si m-am bucurat ca am fost pe faza.

Cum vad eu situatia: daca cineva ar fi spus inaintea mea ca vrea o figurina, nu m-as fi bagat peste el nici macar daca era vorba de Luke cu bicepsii in floare, de vreme ce nu este licitatie. A fost mai rapid, asta e, norocul lui.

Dar nu, eu m-am vazut in situatia de "a ma lupta" pentru niste amarate de figurine si de a purta "negocieri". I'll skip that, thank you. La urma urma sunt doar niste jucarii, voi face in final rost de ele. N-o sa ma mai enervez din atat.
Dar a fost o lectie si pe viitor in cazuri similare voi sti cum sa procedez. Se pare ca numai in felul asta poti obtine ceea ce doresti.

Sergiu, s-ar putea sa mai vreau cateva din figurinele ramase nevandute, iti voi trimite deseara lista mea finala. Mersi.

-----signature-----
Chantal  600 posts
42092_Darth Talon
Date Posted: 10/22/07 5:21am Subject: RE: Chestii de vanzare
Pentru mine toata situatia asta e incredibila. Sunt niste jucarii, Doamne iarta-ma, nu un capat de tara, nu era vorba de negocieri "la sange", era mai mult ceva amuzant, o oferta si contra-oferta pentru JUCARII!
Cristoase!
Eu nu fac colectie de figurine de 3 inch si nu am nici una, dar fiind doar niste jucarele, nu am de gand sa continui situatia asta absurda. Nu consider nici un moment ca am fost cu tupeu si nesimtita cum ai sugerat tu mai mult sau mai putin finut.
Asa ca renunt, luati-le, bucurati-va de ele si poate se va intelege ca sunt lucruri mai importante decat niste bucati de plastic: amicii, atmosfera amiabila etc.

Asadar Sergiu, imi pare rau de tot ce a iesit. Il pastrez pe Maul pe speeder ca e tare dragut si gata.

-----signature-----
… We are such stuff
Is rounded with a sleep.
(The Tempest, IV, 1, 17)
sergiurusu  6061 posts
FF Romania

6258_Stormtrooper
Date Posted: 10/22/07 5:58am Subject: RE: Chestii de vanzare
Bai fratilor ce e aici? Mai vreti figurinele sau le pun pe toate pe okazii. Deja incepe sa-mi para rau ca m-am gandit sa le pun pe forum.

-----signature-----
41217_Mara Jade
Date Posted: 10/22/07 6:03am Subject: RE: Chestii de vanzare - Date Edited: 10/22/07 6:09am (1 edits total) Edited By: MaraStardreamer
Pai da, asta am vrut sa zic si eu. Nu-l mai zapaciti pe Sergiu sa faca tot felul de liste si para-liste. Si asa are destula bataie de cap. Chantal, n-are rost sa renunti la ce-ai comandat, mie oricum nu mi le mai trebuie.
Eu n-am vrut sa spun nimic mai mult decat am spus aseara, si sa intru in amanunte. Dar a fost oricum in afara de amuzant. Insa asta e doar problema mea.

Sincer, n-as vrea ca pe viitor Sergiu sa nu mai puna aici obiectele la care vrea sa renunte, ar fi o mare pierdere pentru noi ceilalti, care nu prea avem de unde sa facem rost de jucarii la pretul asta.

Probabil ar fi fost mai bine sa-mi tin gura, asa ca imi cer scuze pentru situatia creata, in cazul in care e din vina mea, cum probabil vor interpreta unii.

-----signature-----
sergiurusu  6061 posts
FF Romania

6258_Stormtrooper
Date Posted: 10/22/07 8:45pm Subject: RE: Chestii de vanzare - Date Edited: 10/22/07 8:53pm (2 edits total) Edited By: sergiurusu
As vrea sa stiu daca Chantal mai ia ceva sau anulez comanda sa - o singura figurina nu o trimit in Bucuresti, cititi primul anunt (sorry) - ceilalti mi-au trimis deja pm's cu doleantele. Nu-mi place sa ma joc tot stanga-dreapta, X vrea ceva, apoi nu mai vrea pentru ca il vrea Y, care nici el nu-l mai vrea. Fazele astea ma indeamna sa lucrez cu okazii direct in viitor...

De asemenea era vorba ca discutam pana marti seara sa pot expedia coletele vineri. Se pare ca sunt intarzieri si astfel voi mai lungi termenul pana la sfarsitul saptamanii. Please act like adults even if talking about toys. happy

-----signature-----
ComicDiva  2093 posts
Title: FF Romania Public Relations Agent
Registered: Oct '04
24127_Princess Vespa
Date Posted: 10/23/07 1:05pm Subject: RE: Chestii de vanzare
Sergiu mama, ai lista mea, fa un singur pachet pentru Bucuresti pe adresa mea daca o mai ai (oricum ti-o mai trimit in seara asta pe pm) si platesc eu cand primesc , dupa care ma intalnesc cu Chantal si Tiberiu sa le dau dracoveniile. F

-----signature-----
Return of the Jedi (ultra-condensed version)
Darth Vader: Luke, come to the dark side.
Luke: No.
Darth Vader: Your goodness has redeemed me. Die emperor scum!
THE END