Author Topic: Intalniri intre fanii Star Wars
MaraStardreamer  2577 posts
Registered: Apr '06
43743_Mara Jade
Date Posted: 1/7 10:29am Subject: RE: Intalniri intre fanii Star Wars - Date Edited: 1/7 10:35am (1 edits total) Edited By: MaraStardreamer
Pe bune ca nu inteleg de ce va agitati. Intalnirile noastre sunt ok. Nu cred ca am primit vreo "somatie" din partea adminilor pana acum. Obi Anne stie foarte bine ca ne intalnim des, si la urma urmei, intalnirile oficiale trebuie sa fie trei pe an. Si nici alea nu e obligatoriu sa fie SW. Imi amintesc foarte bine cum Obi Anne spunea la inceput ca trebuie sa se intalneasca minim trei persoane si ca pot bea doar o cafea sau sa mearga la un film LOTR grin

Daca vreti neaparat sa raportam actiuni SW, sunt sigura ca vom reusi sa facem macar trei intalniri "tematice" pe an. Milena, ai putea sa scrii despre actiunea "virgina SW". Poti omite linistita partea cu "SW e naspa" grin

Si, in caz ca nu stiati, fan-force-urile locale sunt implicate si in actiuni de binefacere sau comunitare. Noi n-am facut pana acum chestii din astea, dar pentru toate exista un inceput. La intalnirea de ieri am propus ca cei din partea de vest a tarii sa facem pe la sfarsitul lui februarie - inceputul lui martie o actiune de curatare a cetatii Soimos, ale carei imprejurimi arata jalnic. Sau putem lua 10 kile de boabe Chappy si sa mergem cu ele la un adapost de animale.

Si sunt sigura ca pe viitor ne vor mai veni idei si pentru alte actiuni, SW sau nu. Si uneori sa iesim doar la cafea, bere sau patinaj.
Cheers! grin

-----signature-----
It's all over and I'm standing pretty
In this dust that was a city
If I could find a souvenir
Just to prove the world was here...
Post Reply | Quote Reply | Active Topic Notification | Private Message | Post History
CyberFaust  2081 posts
Title: Co-Chapter Rep and Flamingo Cheerleader
FF Roma

Registered: Jun '05
40315_Darth Maul<br>Lego
Date Posted: 1/7 10:40am Subject: RE: Intalniri intre fanii Star Wars
In timisoara inca nu s-a facut o iesire la bere, propun o iesire cu un scop mai alcoolic decat pana acum. grin

-----signature-----
I hate broccoli
And think it totally sucks
Why is it not meat?
"And God shalt smite thee who watcheth the Wars of Stars. Repent ye all who hath sinned with Jar Jar andeth been diddled by C3PO." - Lies 3:64
http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
Post Reply | Quote Reply | Active Topic Notification | Private Message | Post History
43743_Mara Jade
Date Posted: 1/7 10:43am Subject: RE: Intalniri intre fanii Star Wars
Sa ne povestesti si noua cum te-ai imbatat de unul singur tongue

-----signature-----
CyberFaust  2081 posts
FF Roma

40315_Darth Maul<br>Lego
Date Posted: 1/7 11:11am Subject: RE: Intalniri intre fanii Star Wars
A fost super grin

-----signature-----
I hate broccoli
Why is it not meat?
"And God shalt smite thee who watcheth the Wars of Stars. Repent ye all who hath sinned with Jar Jar andeth been diddled by C3PO." - Lies 3:64
arapila  1566 posts
Registered: Jan '05
22356_Maul Little
Date Posted: 1/7 12:37pm Subject: RE: Intalniri intre fanii Star Wars

Milena_Syan posted:

Deci nu-mi baga vorbe in gura. Am spus "daca va mai considerati fani" numai pentru faptul ca Cyber tine sa mentioneze ca "Star Varz e naspa" de cate ori are ocazia.
Uzual, daca esti fan al unui anumit fenomen, nu-l consideri naspa.

Chestia asta nu e un motiv sa generalizezi. Si pe mine ma deranjeaza chestia ca zice ca SW e naspa, da io ce sa-i fac daca trebuie sa mai creasca.

CyberFaust posted:

Deci, nu. Gandacelul are dreptate.
Daca vreti sa mergeti cu sabiile si sa faceti poze ca sa dovediti ca sunteti fani star vars atunci faceti ce vreti. Eu unul nu simt nici o nevoie sa conving oameni ca sunt fan star vars, sa dau cu sabii laser and **** like that.
Frankly sunt foarte fericit cu star wars-meeting-urile de pana acuma.
Dar ca sa o impacam pe Mada, eu zic ca data viitoare sa filmam un film mai XXX cu jeampa.
What say you?

Daca ai ceva cu Mada, spune-i in particular sau PM sau sun-o, dar nu pe forum.

CyberFaust posted:

Ma bati!! Mai ales ca acuma si bei! sad (

SPAM!!!!

MaraStardreamer posted:

Si, in caz ca nu stiati, fan-force-urile locale sunt implicate si in actiuni de binefacere sau comunitare. Noi n-am facut pana acum chestii din astea, dar pentru toate exista un inceput. La intalnirea de ieri am propus ca cei din partea de vest a tarii sa facem pe la sfarsitul lui februarie - inceputul lui martie o actiune de curatare a cetatii Soimos, ale carei imprejurimi arata jalnic. Sau putem lua 10 kile de boabe Chappy si sa mergem cu ele la un adapost de animale.

Da, Mara, ideea nu e una rea, dar pentru chestia asta trebuie timp si bani ah da... si oameni seriosi...

-----------------

Io-s de parere ca daca vrem ca forumul sa-si revina sa fie iar un forum SW ne trebuie useri noi, care sa vina cu idei si cu chestii noi. Noi deja ne cunoastem destul de bine si povestim mai mult pe messenger. Nuj... ar trebui sa facem o actiune sa dam de stire ca existam si noi prin romania. Ca sigur mai exista fani SW si la putini le trece prin minte sa caute forumul nostru.

-----signature-----
bla bla bla
Love is in the air!
doar in Ocna Mures
CyberFaust  2081 posts
FF Roma

40315_Darth Maul<br>Lego
Date Posted: 1/7 12:54pm Subject: RE: Intalniri intre fanii Star Wars
Exista destui fani star wars dar destul de putini sunt interesant isa interactioneze cu alti fani star wars si sunt destul de impacati doar sa le placa star wars.
La chestia cu actele de caritate nu cred ca avem nevoie de ceva ce nu avem decat 10 kile de chappy.
Avem oameni seriosi!

-----signature-----
I hate broccoli
Why is it not meat?
43743_Mara Jade
Date Posted: 1/7 1:15pm Subject: RE: Intalniri intre fanii Star Wars - Date Edited: 1/7 1:21pm (3 edits total) Edited By: MaraStardreamer
arapila posted:

CyberFaust posted:

[quote=MaraStardreamer]

Da, Mara, ideea nu e una rea, dar pentru chestia asta trebuie timp si bani ah da... si oameni seriosi...

Ceea ce am propus eu costa cam atat:

Actiune de curatare a cetatii Soimos:
- timp: 1 zi (preferabil in week-end)
- benzina (vreo 150 km dus/intors)
- 10 - 15 saci de gunoi
- 1 pereche de manusi de plastic de persoana
- daca n-aveti chef sa va aplecati, cate un cui de persoana pe care sa-l infigem intr-o creanga (stiti voi, cum aveau gunoierii pe vremuri grin )

Am fost deja de doua ori acolo sa fac poze. Pozele n-au iesit grozav, dar am avut ocazia sa admir sticlele de plastic si pungile aruncate de-a lungul drumului.

Actiunea Chappy:
- 1 sac Chappy (habar n-am cat costa, dar sunt sigura ca mai putin decat spargem patru persoane la restaurantul chinezesc sau la pizzeria Poli, actiune pe care Milena, Katana, Cyber si cu mine o desfasuram cam odata la 2-3 saptamani)
- timp: cam cat petrecem la Poli sau la restaurantul chinezesc.

S-ar putea totusi sa coste dublu, fiindca sunt sigura ca dupa actiunea Chappy ar urma actiunea restaurantul chinezesc grin

Am I unreasonable? grin

Ah, si asa cum a zis si Cyber, suntem oameni seriosi, nu? mischief

arapila posted:

Io-s de parere ca daca vrem ca forumul sa-si revina sa fie iar un forum SW ne trebuie useri noi, care sa vina cu idei si cu chestii noi. Noi deja ne cunoastem destul de bine si povestim mai mult pe messenger. Nuj... ar trebui sa facem o actiune sa dam de stire ca existam si noi prin romania. Ca sigur mai exista fani SW si la putini le trece prin minte sa caute forumul nostru.

Probabil ca acum doi ani as fi fost de aceeasi parere. Acum nu mai sunt. Useri noi au mai venit, au stat cateva saptamani si au plecat. Iar cei care au ramas nu s-au integrat 100% in comunitate. Iar motivul este cel pe care l-ai spus tu: ne cunoastem destul de bine (prea bine chiar in unele cazuri tongue ). Unui strain ii va fi greu sa se integreze, nu va fi interesat. Eu pur si simplu cred ca intre cei 10-12 oameni care mai suntem pe aici s-a creat o relatie speciala, aproape indestructibila. Dar si impenetrabila pentru un nou-venit, care nu va vedea niciodata in acest forum ce vedem noi. Sunt sigura ca pot exista si exceptii, doar ca pana acum nu au aparut happy

Nu ma intelegeti gresit, mi-ar placea bineinteles sa avem useri noi, dar si mai mult mi-ar placea sa se intoarca acei useri vechi, care au existat alaturi de noi de la inceputurile forumului si care s-au pierdut, rand pe rand de-a lungul acestor trei ani.

Pe de alta parte, cum zice si Cyber, unii fani nu sunt interesati de forumuri. Eu cunosc doi fani die-hard care pur si simplu nu-s curiosi de TFN. Sau de orice alt forum SW. Cei care ar fi interesati, crede-ma, ne-au descoperit demult. Dar nu-s curiosi sa vina aici, li se pare un forum destul de greoi. Plus ca de multe ori nu inteleg discutiile Milena/Cyber/Tezeu grin

-----signature-----
Milena_Syan  1527 posts
Title: FanForce CR
FF Romania

Registered: Sep '05
45271_Assaj Ventress
Date Posted: 1/7 1:53pm Subject: RE: Intalniri intre fanii Star Wars - Date Edited: 1/7 1:58pm (2 edits total) Edited By: Milena_Syan
@Mara
Yes to the first thing (Soimos) happy
Yes to the second (dog pound) happy
And a great big "hoy" to the chinese restaurant. blush

"Plus ca de multe ori nu inteleg discutiile Milena/Cyber/Tezeu"????
Care dintre insulte pune asa probleme majore? tired

Membri noi?
Numai daca ne facem reclama.
Pe capul de afis am putea pune: "Nu suntem starwars.ro".
Si imediat dupa aia: "Nu avem legaturi cu MISA".
Si apoi, in paranteza cu font de 4 "dar putem face". grin

-----signature-----
There is no death. There are no limits.

Fan Force Romania
Binding the galaxy since 2004 happy
Ionut_cel_Intelept  101 posts
Registered: Mar '07
42090_Darth Revan
Date Posted: 1/7 3:11pm Subject: RE: Intalniri intre fanii Star Wars
Uite, eu sunt un membru nou. Si da, mi-a fost (si imi este in continuare) greu sa ma integrez aici. Am constatat ca nu am unde sa postez de mai mult de trei ori pe zi. Voi discutati despre intalnirile si excursiile voastre, despre fiecare ce a mai facut si despre inamplarile voastre din trecut. Nu ma deranjeaza si nici nu ma mira chestia asta, pentru ca sunteti prieteni vechi, iar astfel de relatii sunt firesti.

Idei noi? De la mine nu prea o sa vedeti. Nu ca nu as vrea sa va dau, dar pur si simplu nu am. Asa m-am dus si pe starwars.ro, cu gandul ca eu sunt mare forumist si ca o sa umplu forumul cu topicuri noi si interesante care o sa mentina activitatea la cote acceptabile. Nu a fost asa. Dupa o saptamana mi-au inchis si sters topicurile si au uitat sa-mi dea rangul de padawan (desi luasem cel mai mare punctaj), asa ca am lasat forumul ala si am venit aici.

Aici am gasit multe topicuri interesante inchise. Intre timp am aflat ca se inchid automat dupa cateva luni. Si sincer nu prea ma incanta ideea sa ma reapuc sa fac cereri pentru redeschiderea lor (de birocratia asta am incercat sa scap parasind starwars.ro)

Si eu cunosc fani Star Wars care nu intra pe forumuri, pentru ca pur si simplu nu-i pasioneaza.

43743_Mara Jade
Date Posted: 3/11 11:49am Subject: RE: Intalniri intre fanii Star Wars
Vineri seara fanii Star Wars vor face mare maraton mare - Piratii din Caraibe grin grin grin
Doritorii sunt rugati sa-si confirme participarea la numarul de telefon 0744... you know it grin

-----signature-----
JadenKorr  90 posts
24058_Anakin
Date Posted: 3/19 4:09am Subject: RE: Intalniri intre fanii Star Wars
Eu cred ca ar trebui sa ne intalnim sa vorbim despre probleme.2 prieteni in plus nu strica niciodata.

TheSithLord.

arapila  1566 posts
22356_Maul Little
Date Posted: 3/19 7:18am Subject: RE: Intalniri intre fanii Star Wars
Deci sa fac anuntul oficial. De 1 mai intalnire. La Simionesti la casa mea de langa Bistrita. Pana acuma s-ai anuntat venirea: Cyber, Tezeu, Katana si Diana. Deci o sa fim numai 5(daca eu ma pun la socoteala). So ... cine mai vrea sa vina sa anunte aici sau pm sau mezengier.

-----signature-----
bla bla bla
Love is in the air!
doar in Ocna Mures
43743_Mara Jade
Date Posted: 3/19 8:35am Subject: RE: Intalniri intre fanii Star Wars
Bine ai revenit, JadenKorr. Parca erai Trayus ultima data cand ai dat pe aici happy

arapila - o intalnire la Simionesti suna foarte bine, acum ca e vreme frumoasa.
Sa vedem ce putem face in acest sens happy

-----signature-----
JadenKorr  90 posts
24058_Anakin
Date Posted: 3/19 9:38am Subject: RE: Intalniri intre fanii Star Wars - Date Edited: 3/19 11:58am (1 edits total) Edited By: JadenKorr
Pai Trayus sant,Intunecatul Maestru al Sith,sau domnu Sith cum ma alintai mai demult.Long time no talk....

Niciodata n-am fost plecat,doar ocupat cu altele.

43743_Mara Jade
Date Posted: 3/19 1:14pm Subject: RE: Intalniri intre fanii Star Wars
Eu te "alintam"?? Cred ca ma confunzi tongue

-----signature-----