Author Topic: Cãlãtorie de Yoda
Miana Kenobi 
Title: Pacific Region RSA
NSWFF Manager

Registered: Apr '00
6130_Obi-Wan Kenobi
Date Posted: 11/28/05 8:42pm Subject: Cãlãtorie de Yoda - Date Edited: 10/15 8:53am (1 edits total) Edited By: BobaChris12
Hallo România!

Numele meu este Rachel ºi I sînt aici de la San Diego California USA fanforce. Încã o datã this varã , art.hot. chapter reprezentativ de Santa Cruz California had un idea la spre a trimite ei prãjit Interactive Yoda around art.hot. lume on un autocar. Noi gathered încã o datã fanforces ºi trimis art.hot. deget mic maestru on lui way.

Noi sadly overlooked mulþi fanforces , ºi dupã mai mulþi requests la spre a fi added la autocar , noi avem decided la spre deschidere it sus o datã mai mult. Curent , art.hot. deget mic Maestru înãuntru on lui way la spre Wales în Regatele Unite. Lui unic alt oprire înãuntru Europa voinþã a voi a fi la spre Franþa ºi Germania , numai noi vrem pe el la spre a vedea mai mult de frumos Europa!

Dacã al tãu fanforce trec.de la will asemãnãtor la spre participiu , a face pe plac la a trimite eu un PM cît mai curînd posibil. Noi sîntem închis art.hot. semn ups on Ianuarie 1, 2006, numai din Yoda is already înãuntru Europa , art.hot. mai devreme , art.hot. better! Tot noi trec.de la will nevoie is un persoanã William la spre a fi Yoda's " ghid " cine trec.de la will ai grijã de pe el pentru lui 2 sãptãmînã stay înãuntru each oprire.

Art.hot. autocar trei is Art.hot. autocar trei is aici.

Mulþumesc tot!

Rachel

~~~~~~~~
(I sadly do not speak Romanian, but I think that murdered what I was trying to say... Here is what I mean in English:)

Hello Romania!

My name is Rachel and I am here from the San Diego, California, USA fanforce. Over this summer, the chapter representative of Santa Cruz, California had an idea to send her fried Interactive Yoda around the world on a tour. We gathered over 50 fanforces and sent the little master on his way.

We sadly overlooked many fanforces, and after several requests to be added to the tour, we have decided to open it up once more. Currently, the little Master in on his way to Wales in the United Kingdom. His only other stops in Europe will be to France and Germany, but we want him to see more of beautiful Europe!

If your fanforce would like to participate, please send me a PM as soon as possible. We are closing the sign ups on January 1, 2006, but since Yoda is already in Europe, the sooner, the better! All we would need is a person willing to be Yoda's "tour guide" who would take care of him for his 2 week stay in each stop.

The tour's thread is HERE.

Thank you all!

~Rachel

-----signature-----
You can't take the sky from me.
He tini nga whetu e ngaro I te kapua iti.
Dyslexics of the world, UNTIE!
Post Reply | Quote Reply | Active Topic Notification | Private Message | Post History
arapila 
Title: FF co-CR
FF Romania

Registered: Jan '05
6004_Jar-Jar Binks
Date Posted: 11/29/05 9:31pm Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
a inteles cineva despre ce-i vorba? oricum traducerea in romana m-a omorat grin e mortala..

-----signature-----
bla bla bla
Love is in the air!
doar in Ocna Mures
http://www.szabobogdan.com
Post Reply | Quote Reply | Active Topic Notification | Private Message | Post History
SVAndrei 
Title: Co-CR FF Romania
Registered: Nov '04
41081_KDY Insignia
Date Posted: 11/29/05 10:42pm Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
Presupun ca a folosit un translartor de pe Net.

Uite despre ce e vorba. Daca ai citit linkul postat, niste fani din State s-au hotarat sa trimita o jucarie Yoda stricata in jurul lumii. Astfel jucaria urmeaza sa fie gazduita cam 2 saptamani de diverce FanForce-uri din intrewaga lume. Ne-eu intrebat si pe noi daca vrem sa participam la aceasta calatorie. Acum Yoda se afla, daca nu ma insel in Marea Britanie. Intre tari el circula int-un colet. In astea 2 saptamani, Yoda trebuie dus prin oras la diverse evenimente, facute poze, distractie etc. De asemenea exista un thread oficial al calatoriei lui Yoda, unde trebuie postate noutatile.

-----signature-----
"What do you mean they blew up the Death Star?!"
Member of Fan Force Romania.
Cookie!
ATTezeu 
Registered: May '05
13555_Darth Bandon
Date Posted: 11/29/05 11:08pm Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
arapila posted:
a inteles cineva despre ce-i vorba? oricum traducerea in romana m-a omorat grin e mortala..

Chiar ca traducerea e dementiala...

-----signature-----
Azi nu zic nimic - sunt baiat cuminte.
Poate zic maine vreo doua - sa nu te superi ca ieri am fost baiat cuminte.
Poate azi e maine... http://tezeu.wordpress.com/
http://boards.theforce.net/Romania/b10647/
sergiurusu 
Title: former CR
FF Romania

Registered: May '01
6258_Stormtrooper
Date Posted: 11/29/05 11:58pm Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
Daca voi vreti puteti sa il primiti pe Yoda in tara la noi. happy Doar ca eu nu voi participa. Acum in perioada Sarbatorilor e criminal sa stai la coada la posta sa scoti/trimiti un colet.

-----signature-----
"Collecting has the permanence of herpes, it mutates but doesn't go away"
My collections: http://smg.photobucket.com/albums/v226/sergiurusu/
My music site: http://electrosound.ro/
SVAndrei 
Title: Co-CR FF Romania
Registered: Nov '04
41081_KDY Insignia
Date Posted: 11/30/05 3:28am Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
Count me out too. I'm not a Yodasitter grin

-----signature-----
"What do you mean they blew up the Death Star?!"
Member of Fan Force Romania.
Cookie!
ROGUESQUAD 
Registered: Oct '04
6624_X-Wing Fighter
Date Posted: 11/30/05 4:29am Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
Am citit ce a scris tipa (intr-adevar tentativa aceea de traducere e amuzanta), apoi am dat o tura pe forumul oficial al "evenimentului" si pe forumurile fan-force-urilor din Europa. La un moment dat, fan force-rii din Marea Britanie au pierdut jucaria pt. ceva timp. Aventuri cu the little green friend...
happy
Ca fapt divers, am observat ca pe unele forumuri europene, cum ar fi cel al nemtilor sau al spaniolilor s-a postat aceasta idee inca din vara. Tari ca Grecia, Danemarca, Suedia, Polonia si Romania au primit aceasta invitatie pe 28-29 noiembrie. Alte tari, cum ar fi Portugalia sau Italia nu au primit nici un fel de invitatie, cel putin pana in momentul de fata.
Anyway, eu zic ca este o ocazie de a participa direct la o actiune a intregii familii theforce.net, ce este raspandita all around the world.
In concluzie, ideea cu worldtour-ul lui Yoda mi se pare destul de misto si pe mine unul, m-ar tenta sa particip.
Nu stiu cati dintre voi ar fi dispusi sa participe, in fond nu e mare chestie... sper ca AK-610 si subsemnatul sa nu ramana singuri "pe baricade".
Majoritatea europenilor intrebati pe 28 si 29 noiembrie au raspuns afirmativ si banuiesc ca Franta si Germania sunt urmatoarele 2 destinatii ale verzuliului, de aceea inclin sa cred ca Maestrul Yoda, daca va sosi in Romania, o va face dupa 1 ianuarie 2006.
Deci... cine se mai baga ?
grin

ATTezeu 
13555_Darth Bandon
Date Posted: 11/30/05 4:56am Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda - Date Edited: 11/30/05 5:21am (1 edits total) Edited By: ATTezeu
EDIT: Hai ca m-am lamurit.
Deci... trebuie sa il purtam cu noi si sa facem poze noi cu el prin zonele in care mergem. (pe scurt).

Rogue... te rog sa pui aici ce o intrebi pe tipa si ce iti raspunde... pentru mai multe detalii grin (ce o intrebi referitor la asta, ca in schimb nu cred sa ne intereseze rolling_eyes )

-----signature-----
Doona101 
15590_Jedi
Date Posted: 11/30/05 5:58am Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
... adica sa-l ducem la McDonalds si la fetite in Str Sebastian? Pai sa mearga cu baietii.

ATTezeu 
13555_Darth Bandon
Date Posted: 11/30/05 6:04am Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
Doona101 posted:
... adica sa-l ducem la McDonalds si la fetite in Str Sebastian? Pai sa mearga cu baietii.

Nu il ducem in locuri ale diavolului... deci doar la fetite in Str. Sebastian (la Mc' nu).
Pe bune, eu am zis ca il duc la Radu Voda si Patriarhie si prin 23... voi ce ziceti ?
Dana nu participi si tu ? Sa ne laudam si noi ca avem domnisoare frumoase si dragastoase in club grin

-----signature-----
Doona101 
15590_Jedi
Date Posted: 11/30/05 6:27am Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
Deci in mod oficial sint foarte de acord happy
Imaginati-va cum o sa arate Yoda pe la Patriarhie sau prin Herastrau, ori in compania lui Leto happy )

ATTezeu 
13555_Darth Bandon
Date Posted: 11/30/05 6:32am Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
Doona101 posted:
Deci in mod oficial sint foarte de acord happy
Imaginati-va cum o sa arate Yoda pe la Patriarhie sau prin Herastrau, ori in compania lui Leto happy )

Nu stiu cum va arata in compania lui Leto, dar in a lui Betano sigur va fi fara cativa fulgi grin

-----signature-----
mara_alexia 
41217_Mara Jade
Date Posted: 11/30/05 6:35am Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda - Date Edited: 11/30/05 6:36am (1 edits total) Edited By: mara_alexia
Voi chiar i-ati pus gand rau lui Yoda, pe langa faptul ca e prajit saracul si nu poate nici macar sa vorbeasca sau sa se apere?
Mai bine lasati-l pe Tezeu sa-l duca la biserica, sa-l sfinteasca popa pe acolo si cine stie ce minune se intampla, poate isi revine! grin

PS: Katana, nu vrei sa-l prajesti si tu pe Yoda al tau si sa-i trimitem impreuna prin lume, sa nu se plictiseasca?

-----signature-----
The dark is generous, and it is patient, and it always wins—but in the heart of its strength lies weakness: one lone candle is enough to hold it back.
Love is more than a candle. Love can ignite the stars.
Katana_ 
Registered: Jun '05
23564_Vader 77
Date Posted: 11/30/05 6:41am Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
Poate ar trebui sa-i dam o sabie laser..sa se apare de canibalii de la noi. Ce conteaza daca e rosie tongue grin .
Deci cine sa baga pana la urma?:)))

-----signature-----
"Iadul este gol si toti diavolii sunt aici." William Shakespeare
"Who is the more foolish? The fool, or the fool who follows him?" Obi Wan Kenobi
Forum de oameni seriosi grin http://lavi.forumup.com/ ..si de marmote
mara_alexia 
41217_Mara Jade
Date Posted: 11/30/05 6:44am Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
Katana, te anunt ca in mai putin de o luna voi avea si sabie albastra! Asta desigur daca i-ai pus gand rau sabiutei mele rosii! tongue

-----signature-----
The dark is generous, and it is patient, and it always wins—but in the heart of its strength lies weakness: one lone candle is enough to hold it back.
Love is more than a candle. Love can ignite the stars.
ROGUESQUAD 
6624_X-Wing Fighter
Date Posted: 11/30/05 9:58am Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
Sunt 4 persoane din Bucuresti care vor sa participe la aceasta actiune... pana acum.... Doona, Tezeu, AK-610 si eu.
Sper sa nu ramanem doar noi pana cand va sosi in tara d-nul Yoda.
In aceasta seara eu voi ii voi da un PM Milenei Kenobi in care o voi anunta ca Fan Force-ul Romania participa la worldtour.