Author Topic: Cãlãtorie de Yoda
Miana Kenobi 
Title: Pacific Region RSA
NSWFF Manager

Registered: Apr '00
6130_Obi-Wan Kenobi
Date Posted: 1/5/07 6:04pm Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
Hello Romania! I've got some great news. Yoda was sent to Sweden and I think he has arrived!

-----signature-----
You can't take the sky from me.
He tini nga whetu e ngaro I te kapua iti.
Dyslexics of the world, UNTIE!
Post Reply | Quote Reply | Active Topic Notification | Private Message | Post History
Tago_Jedi 
Registered: Mar '06
40336_Luke Skywalker
Date Posted: 1/6/07 12:06am Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
Yuuuhuuuuu....dar si mai bucuros o sa fiu cand ne va spune Miana...: YODA was sent to ROMANIA wink ...Maestreeeeeeee te asteptam!

-----signature-----
ONOAREA ESTE UN DAR PE CARE OMUL SI-L FACE SINGUR!
Post Reply | Quote Reply | Active Topic Notification | Private Message | Post History
MaraStardreamer 
Registered: Apr '06
43743_Mara Jade
Date Posted: 1/6/07 1:32pm Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda - Date Edited: 1/6/07 2:42pm (1 edits total) Edited By: MaraStardreamer
That's great news, Miana!
We thought we'll be like 900 years old before seeing Yoda in Romania. happy

Copii, din Suedia Yoda va veni direct in Romania. Miana mi-a trimis un PM ca sa-i confirm ca sunt inca persoana de contact si ca il voi prelua pe Yoda.
Cred ca in aproximativ o luna va fi aici si sper ca incidentele neplacute s-au incheiat.

Haideti sa incercam sa-i incropim un program. Eu m-am gandit sa-l tinem aici vreo cateva zile (poate vor veni si Sergiu si Andrei din Arad sa-l vada, sau poate mergem noi acolo), dupa care sa-l trimitem la Bucuresti. Vom discuta la intalnirea de maine mai concret despre asta.

Rogue, vreau sa stiu daca sa ti-l trimit pe Yoda tie si daca il vei trimite tu mai departe in Grecia.

-----signature-----
It's all over and I'm standing pretty
In this dust that was a city
If I could find a souvenir
Just to prove the world was here...
ROGUESQUAD 
Registered: Oct '04
6624_X-Wing Fighter
Date Posted: 1/7/07 3:28am Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
Sure, dupa ce va faceti de cap cu batranul maestru, trimite-l incoace.
wink

ATTezeu 
Registered: May '05
13555_Darth Bandon
Date Posted: 1/7/07 3:41am Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
ROGUESQUAD posted:
Sure, dupa ce va faceti de cap cu batranul maestru, trimite-l incoace.
wink

Sa nu va faceti prea de cap cu Yoda... e batran si s-ar putea sa-l lase inima grin

-----signature-----
Azi nu zic nimic - sunt baiat cuminte.
Poate zic maine vreo doua - sa nu te superi ca ieri am fost baiat cuminte.
Poate azi e maine... http://tezeu.wordpress.com/
http://boards.theforce.net/Romania/b10647/
MaraJade4S 
Registered: Feb '05
7730_Mara Jade
Date Posted: 1/7/07 12:42pm Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
Vine Yoda! grin

SVAndrei 
Title: Co-CR FF Romania
Registered: Nov '04
41081_KDY Insignia
Date Posted: 1/7/07 10:37pm Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
Finally, credeam ca nu o sa mai ajunga.

-----signature-----
"What do you mean they blew up the Death Star?!"
Member of Fan Force Romania.
Cookie!
Vic_Astro 
Registered: Jul '05
14359_Darth Sidious
Date Posted: 1/7/07 10:56pm Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
Nu cred pana nu il vad not_talking

-----signature-----
Love is merely a trick the DNA plays to replicate itself.
FriendlyPiranha 
Title: Graphic artist
FF Romania

Registered: Feb '05
40314_Boba Fett
Date Posted: 1/9/07 8:30am Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
Unde era urecheatul ala verde acum vreo zece ani sa-mi scoata si mie masina dintr-o balta cat casa de mare!?

-----signature-----
.•´ .•´¤ ¸•*
(¸.•* (¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`
SVAndrei 
Title: Co-CR FF Romania
Registered: Nov '04
41081_KDY Insignia
Date Posted: 1/9/07 10:25pm Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
Why, what happened FP?

Well, is he here yet?

-----signature-----
"What do you mean they blew up the Death Star?!"
Member of Fan Force Romania.
Cookie!
MaraStardreamer 
43743_Mara Jade
Date Posted: 1/9/07 10:54pm Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
Deocamdata e in Suedia, iar de acolo va veni direct la noi. Daca suedezii nu-l tin mai mult de doua saptamani, cred ca cel tarziu pe la mijlocul lui februarie va fi aici. Ceea ce nu-i foarte bine, avand in vedere ca va ateriza chiar in mijlocul sesiunii, si multi dintre voi sunt studenti, dar asta este... Sper sa ne descurcam cumva.

Daca aveti idei despre cum sa-i umplem maestrului timpul pe care il va petrece in Romania, acum e momentul sa le spuneti.

-----signature-----
arapila 
Title: FF co-CR
FF Romania

Registered: Jan '05
6004_Jar-Jar Binks
Date Posted: 1/11/07 8:50am Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
pai... nu il putem tine pana in vacanta? ca atunci daca o sa am fonduri poate o sa vin si io pana acolo grin ... da' nu promit ca de-obicei

-----signature-----
bla bla bla
Love is in the air!
doar in Ocna Mures
http://www.szabobogdan.com
MaraStardreamer 
43743_Mara Jade
Date Posted: 1/11/07 9:31am Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda - Date Edited: 1/11/07 9:52am (1 edits total) Edited By: MaraStardreamer
Eu sunt responsabila pentru Yoda, si nu vreau sa-l tinem mai mult de doua saptamani, cum au facut alte tari, asa ca va cer sprijinul tuturor celor care va veti implica in acest proiect, sa facem in asa fel incat sa respectam acest termen. La Timisoara nu va sta mai mult de cateva zile (sa nu uitam ca va face in jur de 3-4 zile si cu posta de la Timisoara la Bucuresti), asa ca va trebui sa ne organizam cat mai eficient. Sper ca, indiferent cat veti fi de ocupati, sa va faceti timp macar vreo 2 ore sa ne putem intalni cu totii. Nu am chef sa se roage lumea de noi sa-l trimitem mai departe, sunt si altii care asteapta la fel cum am facut-o si noi, iar lista e luuuunga...

arapila, chiar daca Yoda nu va sosi in timpul vacantei, asta nu inseamna ca nu ne vei putea vizita si daca nu va mai fi aici. Noi te asteptam. Dar de amanat termenul, nu vreau sa-l amanam sub nici o forma. Sper ca ma intelegeti si ca ma sustineti.

-----signature-----
arapila 
Title: FF co-CR
FF Romania

Registered: Jan '05
6004_Jar-Jar Binks
Date Posted: 1/12/07 9:04am Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda
dar daca e sesiune... sad sa imi ziceti exact perioada ca poate rezolv io .. da' nu cred

-----signature-----
bla bla bla
Love is in the air!
doar in Ocna Mures
http://www.szabobogdan.com
Milena_Syan 
Registered: Sep '05
45271_Assaj Ventress
Date Posted: 1/12/07 9:14am Subject: RE: Cãlãtorie de Yoda - Date Edited: 1/12/07 9:22am (3 edits total) Edited By: Milena_Syan
Dupa aproape 2 ani de asteptare, vine fix in sesiune!
I should have known it!

Mara, ce pot sa spun decat ca te inteleg ca vrei sa-l trimiti cat mai repede si voi face tot posibilul sa vin. Nu pot sa spus ca 100% voi fi acolo, deoarece nici nu stiu cand imi sunt programate examenele.

Nu ar fi foarte dificil sa organizam o intalnire intre noi, timisorenii, dar ar fi bine sa stim cat mai repede daca mai vin si altii si mai ales cand pot vina.

@Arapila, te inteleg perfect. Si mie imi pica prost si nu trebuie sa fac 7 ore pe tren.

-----signature-----
There is no death. There are no limits.

Fan Force Romania
Binding the galaxy since 2004 happy
http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1