| Author |
Topic:
New banner?
|
ATTezeu
Registered:
May '05
|
Date Posted:
6/6/06 12:58pm
Subject:
RE: New banner?
|
|
Da... ar fi super!
-----signature-----
Azi nu zic nimic - sunt baiat cuminte. Poate zic maine vreo doua - sa nu te superi ca ieri am fost baiat cuminte. Poate azi e maine... http://tezeu.wordpress.com/ http://boards.theforce.net/Romania/b10647/
|
Locked Topic |
Active Topic Notification |
Private Message |
Post History
|
MaraStardreamer
Registered:
Apr '06
|
Date Posted:
6/6/06 2:05pm
Subject:
- Date Edited:
6/6/06 2:07pm (1 edits total)
Edited By:
MaraStardreamer
|
Din cate stiu eu, FriendlyPiranha ar fi vrut ca din propunerile mele sa inlocuim bannerul asta:
cu acesta:
Sper ca am retinut bine. Ar fi bine sa confirme ca e asa.
Cat despre mascota, si mie mi-ar placea sa apara pe banner. Dar depinde mult si de ce banner vom alege, ar trebui sa se potriveasca. Sau se va potrivi prin faptul ca e diferita. Am putea sa o punem pe banda verticala de sub banner, sau intr-un colt. Sa le avem mai intai pe amandoua, si vom vedea cum le combinam dupa aceea.
-----signature-----
It's all over and I'm standing pretty In this dust that was a city If I could find a souvenir Just to prove the world was here...
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Vic_Astro
Registered:
Jul '05
|
Date Posted:
6/6/06 2:13pm
Subject:
|
Dintre banner-ele propuse, aceastea sunt cele mai reusite, dupa parerea mea:
Dupa parerea mea, mascota poate sa apara in designul paginii chiar daca nu are o legatura directa cu tema banner-ului.
-----signature-----
Love is merely a trick the DNA plays to replicate itself.
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
MaraJade4S
Registered:
Feb '05
|
Date Posted:
6/6/06 4:12pm
Subject:
- Date Edited:
6/6/06 4:24pm (1 edits total)
Edited By:
MaraJade4S
|
Nu e nici unul cu Luke, Leia, Han, Mara, Jacen, Jaina, Anakin?
Pana acum, imi plac astea cel mai mult:
de la raziel2004 si
iar de la FriendlyPiranha astea:
Dar cel mai, cel mai mult imi place cel alb-negru cu Luke si Mara.
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
FriendlyPiranha
Title: Graphic artist FF Romania
Registered:
Feb '05
|
Date Posted:
6/7/06 5:16am
Subject:
|
MaraStardreamer posted: Din cate stiu eu, FriendlyPiranha ar fi vrut ca din propunerile mele sa inlocuim bannerul asta:
cu acesta:
Sper ca am retinut bine. Ar fi bine sa confirme ca e asa.
Cat despre mascota, si mie mi-ar placea sa apara pe banner. Dar depinde mult si de ce banner vom alege, ar trebui sa se potriveasca. Sau se va potrivi prin faptul ca e diferita. Am putea sa o punem pe banda verticala de sub banner, sau intr-un colt. Sa le avem mai intai pe amandoua, si vom vedea cum le combinam dupa aceea.
1. Confirmed
2. No biggy. There will be some other modifications to be done. To integrate the actual banner in page you basically need four pieces. This will appear on one of them.
-----signature-----
.•´ .•´¤ ¸•* (¸.•* (¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
MaraStardreamer
Registered:
Apr '06
|
Date Posted:
6/7/06 8:28am
Subject:
- Date Edited:
6/7/06 8:29am (1 edits total)
Edited By:
MaraStardreamer
|
MaraJade4S posted: Nu e nici unul cu Luke, Leia, Han, Mara, Jacen, Jaina, Anakin?
[...]
Dar cel mai, cel mai mult imi place cel alb-negru cu Luke si Mara.
Mara, vrei cumva ca forumul TFN Romania sa ramana cu doua, maxim trei membre?
-----signature-----
It's all over and I'm standing pretty In this dust that was a city If I could find a souvenir Just to prove the world was here...
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
MaraJade4S
Registered:
Feb '05
|
Date Posted:
6/7/06 11:26am
Subject:
- Date Edited:
6/7/06 11:28am (1 edits total)
Edited By:
MaraJade4S
|
Hai ca sunt deschisa la orice sugestie, asa ca putem s-o punem si pe Shaak Ti. Asa mai avem un membru sigur, poate si altii.
Ce as vrea de fapt sa vad e un banner cu mai multe personaje, si din EU, sau nave. De obicei propunerile sunt destul de goale... Mai ales pe margine... Parerea mea...
Unul alb-negru ar arata super... poate in unele topicuri... Sa nu devenim prea macabri.
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
MaraStardreamer
Registered:
Apr '06
|
Date Posted:
6/7/06 11:41am
Subject:
|
E adevarat ca majoritatea bannerelor de pe forum sunt colorate, cu multe personaje. Unele sunt chiar reusite. Dar ma gandesc ca asta e sansa noastra de a avea un banner mai "altfel", deosebit de celelalte. Si nu cred ca ar arata deloc rau.
FriendlyPiranha, nu poti sa incerci sa pui unul din bannere in pagina, ca sa ne facem o idee despre cum ar arata pus pe forum?
-----signature-----
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
FriendlyPiranha
Title: Graphic artist FF Romania
Registered:
Feb '05
|
Date Posted:
6/7/06 12:04pm
Subject:
|
|
Sincer as prefera sa fie ales mai intai fiindca o sa-mi ia ceva timp integrarea cu celelalte elemente. Intre partea centrala, vizibila in rezolutia de 1024x768 si background, care umple spatiul ramas pentru rezolutii de pana la 1600x1200, trebuie sa existe continuitate, ca si cum ar face parte din aceeasi imagine. As prefera sa nu fac asta de doua ori.
-----signature-----
.•´ .•´¤ ¸•* (¸.•* (¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Vic_Astro
Registered:
Jul '05
|
Date Posted:
6/8/06 4:13am
Subject:
|
|
Pentru ca parerile sunt impartite despre care banner-e sa participe in poll, si pentru ca FP are dreptate in legatura cu operatiile necesare pentru integrarea in pagina a banner-ului, poate ca ar fi bine ca cei care au propus banner-e pana acum/cei care au cunostinte despre prelucrarea imaginilor sa alcatuiasca lista finala. Ma gandesc ca ar fi destul de ciudat ca o persoana sa trebuiasca sa continue munca facuta de altcineva, din lipsa de timp sau interes a autorului propunerii.
-----signature-----
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
MaraStardreamer
Registered:
Apr '06
|
Date Posted:
6/10/06 1:53am
Subject:
- Date Edited:
6/10/06 1:55am (1 edits total)
Edited By:
MaraStardreamer
|
Si au propus de n-au mai putut... Cat mai trebuie sa asteptam?
Eu propun sa inlocuiesti unul din bannerele lui Raziel cu unul din cele propuse de MaraJade4S, sa scoti bannerul lui Darthsithvalek si sa pui unul din celelalte (nu vreau sub nici o forma sa-i desconsider munca sau sa-l supar, dar nu se compara cu celelalte bannere propuse, si daca nu mai lucreaza la el sa-l perfectioneze, ma indoiesc ca il va vota cineva). Din pacate trebuie sa facem aceasta selectie, pentru ca nu putem avea mai mult de zece bannere in poll (si zece mi se pare cam mult pentru cati membri sunt pe forum). Daca am recurge la solutia ca votarea sa se face pe un topic simplu si nu intr-un poll, ca sa "incapa" toate bannerele propuse, nu am realiza nimic, fiecare ar alege un alt banner - cel propus de el, si ar trebui s-o luam de la inceput. Daca ar fi dupa mine, as lasa doar 5-6 bannere in poll, in asa fel incat macar unul din ele sa aiba sanse reale.
Ideea e ca, daca nu ne hotaram odata, ne prinde iarna si nu mai e nevoie de nici un poll, punem direct bannerul cu Hoth si am rezolvat problema
-----signature-----
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
sergiurusu
Title: former CR FF Romania
Registered:
May '01
|
Date Posted:
6/10/06 2:43am
Subject:
|
|
Mara are dreptate. Faceti poll-ul!
-----signature-----
"Collecting has the permanence of herpes, it mutates but doesn't go away" My collections: http://smg.photobucket.com/albums/v226/sergiurusu/ My music site: http://electrosound.ro/
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Vic_Astro
Registered:
Jul '05
|
Date Posted:
6/12/06 8:36pm
Subject:
|
Acum puteti alege banner-ul aici.
-----signature-----
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Miana Kenobi
Title: Pacific Region RSA NSWFF Manager
Registered:
Apr '00
|
Date Posted:
4/14/07 12:05pm
Subject:
|
Unlocked and bumped.
-----signature-----
You can't take the sky from me. He tini nga whetu e ngaro I te kapua iti. Dyslexics of the world, UNTIE!
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
CyberFaust
Title: FanForce CR FF Romania
Registered:
Jun '05
|
Date Posted:
4/14/07 12:19pm
Subject:
|
ok, cool, but...why? do we get a new banner? have we been good? can i have a cookie?
-----signature-----
I hate broccoli And think it totally sucks Why is it not meat? "And God shalt smite thee who watcheth the Wars of Stars. Repent ye all who hath sinned with Jar Jar andeth been diddled by C3PO." - Lies 3:64 http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|