Author Topic: 19 mai 2005
ComicDiva 
Title: FF Romania Public Relations Agent
Registered: Oct '04
24127_Princess Vespa
Date Posted: 5/16/06 9:24am Subject: 19 mai 2005
Data lansarii episodului III. Ne apropiem de aniversarea de un an de cand ultimul episod al povestii Star Wars ne-a intrat in vieti.

Well... how does it feel? Hai sa ne amintim cum a fost atunci cand am vauzt filmul pentru prima oara. Ce am simtit. Ce am fi vrut sa simtim. Daca dupa repetate vizionari a devenit mai bun.

Eu imi aduc aminte ca am vazut filmul duminica, dupa ce sambata ma intalnisem cu oamenii de pe TFN. Atunci am intalnit-o si eu prima oara pe Mara. Am mancat pizza la Cafeneaua actorilor. grin Si stiu ca Mara tot zicea ce zicea de Mace Windu si de copilasi! Eu cu Dana ne uitam unele la altele:

Make her stop... happy

-----signature-----
Return of the Jedi (ultra-condensed version)
Darth Vader: Luke, come to the dark side.
Luke: No.
Darth Vader: Your goodness has redeemed me. Die emperor scum!
THE END
Locked Topic | Active Topic Notification | Private Message | Post History
MaraStardreamer 
Registered: Apr '06
43743_Mara Jade
Date Posted: 5/16/06 10:06am Subject: RE: 19 mai 2005 - Date Edited: 5/16/06 10:17am (1 edits total) Edited By: MaraStardreamer
happy
Filmul imi era inca proaspat in minte, si ma tot gandeam la el. Nici unul din voi nu il vazuserati inca, si tot imi venea sa povestesc. Si unii voiau sa stie, altii nu...
Am cautat o poza cu pizza ta, dar nu am gasit. am gasit insa una cu noul tau aparat de fotografiat, pe care tocmai il primisesi si de care erai tare mandra happy

Si una cu noi toti, pozandu-ne in fata afisului cu RotS. Ce par rosu aveam!! Groaznic! sick

Atunci i-am cunoscut pe Diva si pe Vanatorul. Pe Rogue si pe Doona ii mai vazusem odata, in iarna precedenta, la un cocktail de pe sw.ro. Si tin minte ca in seara precedenta, la film, incercasem sa-l conving pe Tezeu sa vina si el a doua zi la intalnire. Si Tezeu imi tot zicea: "Ce sa caut eu acolo? Nu-i cunosc pe oamenii aia." Acum va cunoaste. Si il cunoasteti. grin

Cat despre film... In primul rand nu l-am vazut de la inceput, intarziasem din cauza traficului infernal din Bucuresti. Am pierdut primul sfert de ora. Dar cat am vazut, am stat tintuita in scaun. M-a impresionat in special muzica, si sonorizarea in general (trecand peste faptul ca s-a intrerupt la jumatate, numai bine de-o pauza de tigara, iar sala a fost pe jumatate goala, ceea ce m-a mirat). L-am revazut la Timisoara cateva zile mai tarziu, dar impactul nu a fost acelasi. Conditiile tehnice au fost altele. happy

Nu stiu daca filmul m-a dezamagit. In linii mari, nu. Mi s-a parut mai bun decat primele doua episoade. De fapt, eram pregatita pentru orice, inclusiv pentru o dezamagire cumplita, asa ca a fost OK.
Prea multe efecte speciale, dar eram sigura ca asa va fi. Am plans cand Anakin a macelarit copilasii (adica ma asteptam sa se intample, citisem cartea inainte si asteptam cu groaza momentul, asa ca ma inceput sa plang inca de cand a intrat in templu...)
Si mi-a placut lupta finala dintre Anakin si Obi-Wan (am remarcat faptul ca, pentru prima data in filmele SW, combatantii aveau sabiile de aceeasi culoare). Cand ii striga Obi-Wan celebrele cuvinte "You were my brother... I loved you" mi se zbarlise parul pe maini. grin
Sfarsitul a fost cam cum ma asteptam... Nu stiu ce sa mai zic. Incerc sa rememorez acum trairile de atunci, dar cam astea au fost lucrurile care m-au impresionat cel mai mult. Si respectul cu care Tezeu nu ma mai scotea din "maestra" grin

-----signature-----
It's all over and I'm standing pretty
In this dust that was a city
If I could find a souvenir
Just to prove the world was here...
arapila 
Title: FF co-CR
FF Romania

Registered: Jan '05
6004_Jar-Jar Binks
Date Posted: 5/16/06 11:02am Subject: RE: 19 mai 2005
Hmmm de anul trecut imi amintesc ca am fost in cluj si asteptam in statia de autobuz in amiaza mare (vizavi era cinematograful de unde mi-am luat bilet la filmul de seara), nu mai aveam rabdare grin . Am mers la matusa-mea in camin(e studenta) si am mancat friptura de iepure grin . Dupaia am mers la concertul Iris(era al treilea intr-o luna grin ) Dupaia am vazut ca intarziem la film si am fugit prin parc si am sarit garduri. Am ajuns in fata la cinematograf, am impartit fluturasi, si am intrat in sala... era ora 23 si eram somnoros ca mi se inchideau ochii. Cand s-a batut obi cu vader am atipit putin, dar nu am dormit, in rest a fost super... desi cand s-a terminat filmul am vrut sa aplaud, m-am abtinut ca sa nu se uite ciudat lumea la mine grin

-----signature-----
bla bla bla
Love is in the air!
doar in Ocna Mures
http://www.szabobogdan.com
MaraStardreamer 
43743_Mara Jade
Date Posted: 5/16/06 12:20pm Subject: RE: 19 mai 2005
Ai atipit in timpul luptei? laugh
Shame on you.... grin

-----signature-----
Maxx-Forte 
Registered: Nov '05
7333_Obi-Wan Kenobi
Date Posted: 5/16/06 12:33pm Subject: RE: 19 mai 2005
Da, da, asa... amintiti-va..si bucurati-va cum ati vazut Ep III la cinematograf.. cry Ca in Baia Mare there was no such thing as SW ep 3, that's for sure.. era in renovare sau ce naiba cinema-ul (si cum o ramas singurul din oras pe langa alte 2 care-o fost si acum nu mai sunt), am ramas cu buzele umflate. Intr-adevar, l-am vazut pe calculator cateva saptamani mai tarziu, dar noh, subtitrat in poloneza (parca).. si aveam eventual si subtitrare in romana..totally mess ca sa zic asa... nu tare as vrea sa-mi amintesc whistling

Totusi, filmul a fost interesant.. mi s-a parut chiar ca dupa ce-o sarit Windu de pe geam in mod mortal, Anakin a cedat prea usor lui Palpy. Desi s-a simtit cateva momente foarte vinovat de moartea lui Windu, sub presiunea lui Palpy a cedat Partii Intunecate, cred ca totusi ar mai fi putut ramane Light. Whatever, parerea mea...
Apoi a mai fost lupta dintre Obi-Wan si Anakin, un moment miscator care m-a impresionat mult..
Si o chestie care mi s-a parut cam ciudata..duelul Yoda vs Palpy.. cam slabutz Yoda fatza de pretentiile lui de Jedi Master (axat mai mult de puterile date de Forta decat lupta cu sabia)..
In rest, ok si episodul asta. La sfarsitul filmului, inclin sa cred ca Vader si-a dat seama pana la urma ca nu el a omorat-o pe Padme si ca Imparatul mintea, dar realizase ca nu-i poate face nimica, asa masina cum era..

Sper ca ati inteles ceva grin

-----signature-----
May the Force be with us!
ATTezeu 
Registered: May '05
13555_Darth Bandon
Date Posted: 5/16/06 10:10pm Subject: RE: 19 mai 2005
Da chiar... am vazut-o pe viu pe Mara pentru prima data dupa Ep.3... Cam atat. L-am vazut intr-o seara dupa orele de la seminar la Plazza, la intalnirea SW.ro. Ce copil eram pe atunci... (sper sa nu ma fi schimbat grin )
Cam atat despre amintiri. Filmul l-am vazut ultima data sambata inainte sa merg la bazin si cum am timp mai bag DVDu si ma uit la scena in care arde Any... e geniala wink

-----signature-----
Azi nu zic nimic - sunt baiat cuminte.
Poate zic maine vreo doua - sa nu te superi ca ieri am fost baiat cuminte.
Poate azi e maine... http://tezeu.wordpress.com/
http://boards.theforce.net/Romania/b10647/
SVAndrei 
Title: Co-CR FF Romania
Registered: Nov '04
41081_KDY Insignia
Date Posted: 5/17/06 4:03am Subject: RE: 19 mai 2005
Mda, imi amintesc ca acum un an abia asteptam sa vad noul film... Cred ca prin 20 sau 21 am fost cu Sergiu la Timisoara ca sa il vedem, fiindca la Arad inca nu era programat... Deja a trecut un an?!

-----signature-----
"What do you mean they blew up the Death Star?!"
Member of Fan Force Romania.
Cookie!
MaraStardreamer 
43743_Mara Jade
Date Posted: 5/17/06 4:04am Subject: RE: 19 mai 2005
Se pare ca da...

-----signature-----
sergiurusu 
Title: former CR
FF Romania

Registered: May '01
6258_Stormtrooper
Date Posted: 5/17/06 8:06am Subject: RE: 19 mai 2005
Andrei, noi am facut ceva poze la film cu nebunaticii cu care eram? thinking Ca nu mai stiu...

-----signature-----
"Collecting has the permanence of herpes, it mutates but doesn't go away"
My collections: http://smg.photobucket.com/albums/v226/sergiurusu/
My music site: http://electrosound.ro/
Maxx-Forte 
Registered: Nov '05
7333_Obi-Wan Kenobi
Date Posted: 5/17/06 8:33am Subject: RE: 19 mai 2005
Apropo de filme, voi ati observat ceva?
Toate filmele din trilogia veche, iar apoi din trilogia noua, au aparut din 3 in 3 ani?..
1977, 1980, 1983...1999, 2002, 2005..

-----signature-----
May the Force be with us!
MaraStardreamer 
43743_Mara Jade
Date Posted: 5/17/06 8:34am Subject: RE: 19 mai 2005
Ce chestie! grin

-----signature-----
SVAndrei 
Title: Co-CR FF Romania
Registered: Nov '04
41081_KDY Insignia
Date Posted: 5/18/06 1:26am Subject: RE: 19 mai 2005 - Date Edited: 5/18/06 1:26am (1 edits total) Edited By: SVAndrei
Interesant... Poate e o chestie "organizata"?

@ Sergiu: Dupa cate imi amintesc, nu. Nu aveai aparatul la tine.

-----signature-----
"What do you mean they blew up the Death Star?!"
Member of Fan Force Romania.
Cookie!
Milena_Syan 
Registered: Sep '05
45271_Assaj Ventress
Date Posted: 5/18/06 1:48am Subject: RE: 19 mai 2005
I saw episode III with my arch enemy: Darth Paul.
And after the movie we argued for days over why Yoda had to desert everything and go to Dagobah, and Obi practically dumped Luke on Tatooine, without least considering to train the boy.
Anyway, when we were done quareling, we went and saw the movie a second time. It was a blast!

-----signature-----
There is no death. There are no limits.

Fan Force Romania
Binding the galaxy since 2004 happy
http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
MaraStardreamer 
43743_Mara Jade
Date Posted: 5/26/06 12:23pm Subject: RE: 19 mai 2005
Ca tot suntem la capitolul aniversari, astazi se implinesc 29 de ani de cand primul film Star Wars a aparut pe marile ecrane, in 1977.
Sa speram ca va avea o viata lunga, si sa traim si noi sa apucam sa vedem si episoadele VII, VIII si IX...

Thank the maker and Happy Birthday, Star Wars! May you live long and prosper! ... Ups! grin

-----signature-----