| Author |
Topic:
BAC-ul si facultatea.Ce ati facut si unde veti merge!?
|
SVAndrei
Title: Co-CR FF Romania
Registered:
Nov '04
|
Date Posted:
7/11/06 10:20pm
Subject:
RE: BAC-ul si facultatea.Ce ati facut si unde veti merge!?
|
Felicitari, Raziel!!
-----signature-----
"What do you mean they blew up the Death Star?!" Member of Fan Force Romania. Cookie!
|
Locked Topic |
Active Topic Notification |
Private Message |
Post History
|
Vic_Astro
Registered:
Jul '05
|
Date Posted:
7/12/06 2:07am
Subject:
|
Felicitari, bacalaureatilor!
Dupa caz, va doresc bafta la admitere sau vacanta placuta!
-----signature-----
Love is merely a trick the DNA plays to replicate itself.
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
MaraStardreamer
Registered:
Apr '06
|
Date Posted:
7/12/06 4:44am
Subject:
|
Felicitari si bafta in continuare.
Si vrem sa stim ce-au facut si ceilalti.
-----signature-----
It's all over and I'm standing pretty In this dust that was a city If I could find a souvenir Just to prove the world was here...
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Milena_Syan
Registered:
Sep '05
|
Date Posted:
7/12/06 5:30am
Subject:
|
|
Felicitari celor cu bacul! Si, bineinteles, bafta la intratul la faculta (cu admitere sau nu).
-----signature-----
There is no death. There are no limits. Fan Force Romania Binding the galaxy since 2004 http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Katana_
Registered:
Jun '05
|
Date Posted:
7/25/06 12:11pm
Subject:
|
Buuun. Am scapat de admitere (se vede nu?), desi inca mai am tendinte sa ma pun sa invat la mate (ma suna taicamiu sa ma intrebe cata mate am facut azi si eu disperata nu stiam ce scuza mai buna sa inventez)..
Desi speram sa fie mai bine (si sa nu gresesc o ecuatie gen -a-1=0 de unde a=1 pe care nu o voi uita toata viata cu atat mai mult cu cat nu credeam ca voi fi capabila de asa ceva sau sa uit sa bag un 2 la coeficienti...asa zapacita nu am fost cred ca de cand ma stiu -mai ales la un examen) a iesit in final destul de ok.
Insa s-a intamplat ceva ciudat. Eu convinsa ca nu intru la fara plata cu 8,20, m-am trezit a doua zi cu 8,38 (se pare ca anul asta au fost note cam mici si s-au gandit peste noapte sa inventeze o noua metoda de calcul a mediei ceva de genul 0.75+0.925((0.08*media de la examen)*4+media bac/5) pentru a scoate mai multe note peste 5 -ramaneau locurile cu taxa goale-).
Eu initial am vrut sa dau la Inginera sistemelor (anul asta s-a intrat cu 7,54) dar sfatuita de parinti si colegi am pus prima optiune CTI (Milena stie- ultima media se pare ca ar fi 8,40). Culmea:)
Si acum stau pe muchie de cutit pentru ca daca 4 nu confirma locul trec de la Ingineria sistemelor la CTI. Si sincer...acum nu mai sunt asa sigura ca asta vreau (multi imi spun ca e super la Ingineria Sistemelor, altii ca cel mai tare e la CTI). Mi-e ok indiferent unde as intra dar e ciudat, mai ales ca am intrebat comisia de admitere si mi-a spus sa urmaresc cu atentie ce se va intampla dupa confirmari ca am sanse destul de mari sa trec.
Asa ca nush ce se va intampla.. Oricum sunt fericita ca am intrat la fara taxa dupa ce ieri toata ziua am stat sa ma intreb ca prosta cum am putut scrie ca a=1...dar vorba lu taicamiu: "important e ca ai intrat la AC desi o sa te bat la cap cu -1unule ala cat oi trai.."
O..daa
In concluzie..azi sunt foarte relaxata si bine dispusa.
-----signature-----
"Iadul este gol si toti diavolii sunt aici." William Shakespeare "Who is the more foolish? The fool, or the fool who follows him?" Obi Wan Kenobi Forum de oameni seriosi http://lavi.forumup.com/ ..si de marmote
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Milena_Syan
Registered:
Sep '05
|
Date Posted:
7/25/06 12:28pm
Subject:
|
Felicitari, Katana!
Cya at school!
-----signature-----
There is no death. There are no limits. Fan Force Romania Binding the galaxy since 2004 http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
MaraStardreamer
Registered:
Apr '06
|
Date Posted:
7/25/06 1:25pm
Subject:
|
Felicitari!
-----signature-----
It's all over and I'm standing pretty In this dust that was a city If I could find a souvenir Just to prove the world was here...
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
arapila
Title: FF co-CR FF Romania
Registered:
Jan '05
|
Date Posted:
7/25/06 1:52pm
Subject:
|
felicitari, katana... eu am picat la proba de desen.. mai am un an sa ma pregatesc... da' de oi lua la anu desenu... oricum poate incerc la toamna la timisoara la foto
cica au mai ramas cateva locuri
-----signature-----
bla bla bla Love is in the air! doar in Ocna Mures http://www.szabobogdan.com
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
TheOneChosen
Registered:
Jul '05
|
Date Posted:
7/25/06 1:57pm
Subject:
|
..nasol ca ai picat.. si chiar la desen:(. Am vreo 2 prieteni care sunt la arte, dar nu deseneaza si nu fac poze cum faci tu.. o sa se vada mai tarziu ca te stii. Si daca vii la toamna aici in Timisoara la foto si mai bine.. ne mai stii si pe noi.. mai multi fani sw in Tm.
-----signature-----
mersi de vot!! Nu trai in trecut, nu visa la viitor, concentreaza-ti toate eforturile in prezent
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
MaraStardreamer
Registered:
Apr '06
|
Date Posted:
7/26/06 1:16am
Subject:
|
arapila posted: oricum poate incerc la toamna la timisoara la foto
Join us and together we will rule the galaxy!
-----signature-----
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Katana_
Registered:
Jun '05
|
Date Posted:
7/26/06 10:53am
Subject:
|
Multumesc de felicitari!
Arapila, eu zic sa nu mai astepti un an (oricum cu totii stim ca ai talent la desen) si sa vii in Timisoara. Daca vii in toamna, facem cinste cu o pizza, ce zici?
-----signature-----
"Iadul este gol si toti diavolii sunt aici." William Shakespeare "Who is the more foolish? The fool, or the fool who follows him?" Obi Wan Kenobi Forum de oameni seriosi http://lavi.forumup.com/ ..si de marmote
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
FriendlyPiranha
Title: Graphic artist FF Romania
Registered:
Feb '05
|
Date Posted:
7/26/06 11:09am
Subject:
|
|
@Arapila: Toata lumea zice ca ai talent la desen, numai eu n-am vazut nimic. Oferi vizionari doar in particular sau poate si ochiul meu sa vada niste desene d-ale tale?
-----signature-----
.•´ .•´¤ ¸•* (¸.•* (¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
CyberFaust
Title: FanForce CR FF Romania
Registered:
Jun '05
|
Date Posted:
7/26/06 12:33pm
Subject:
|
join us and we shall rule over all of creation
and then you acccidentaly drown while brushing you teeth and i rule over all of creation, it's beter that way >:)
-----signature-----
I hate broccoli And think it totally sucks Why is it not meat? "And God shalt smite thee who watcheth the Wars of Stars. Repent ye all who hath sinned with Jar Jar andeth been diddled by C3PO." - Lies 3:64 http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
CyberFaust
Title: FanForce CR FF Romania
Registered:
Jun '05
|
Date Posted:
1/20/07 10:05am
Subject:
|
deci, pentru uni dintre noi, it's that time of the year again (da, incepe din jan)
restul, ce faceti, unde mergeti?
-----signature-----
I hate broccoli And think it totally sucks Why is it not meat? "And God shalt smite thee who watcheth the Wars of Stars. Repent ye all who hath sinned with Jar Jar andeth been diddled by C3PO." - Lies 3:64 http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Milena_Syan
Registered:
Sep '05
|
Date Posted:
1/21/07 1:49am
Subject:
- Date Edited:
1/22/07 4:26am (2 edits total)
Edited By:
Milena_Syan
|
|
Cyber, thou must give before getting. To put it simply, tell us which institution of superior learning will be granted the unique privilege to have you as their student starting this autumn.
-----signature-----
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|