Author Topic: Topicuri vechi pe care le doriti redeschise
MaraStardreamer 
Registered: Apr '06
43743_Mara Jade
Date Posted: 10/8/06 3:21pm Subject: Topicuri vechi pe care le doriti redeschise
Asa cum am spus, cred ca sunt multe topicuri vechi interesante in care poate ati dori sa postati. E suficient sa va uitati pe ultimele pagini ale forumului si sa va alegeti dupa pofta inimii, dar sa tineti cont ca numai topicurile deschise de membrii activi pot fi repuse in functiune, fiind improbabil ca cineva care nu a mai intrat de cateva luni pe forum sa citeasca ce scriem noi aici. Daca vreti neaparat ca un topic despre al carui autor nu se mai stie nimic sa fie deschis, sunt doua solutii: sau ii dati un PM, sperand sa aiba avertizarea de mesaj nou activata, sau postati aici si pot ruga adminii sa il deschida.

Pentru cei care nu stiu, va spun cum poate fi deschis un topic:
Autorul topicului trebuie sa dea EDIT primului mesaj din topic. In stanga sunt trei optiuni (care desigur nu se vad, dar dati voi cu mouse-ul si veti descoperi ca a doua optiune e cea de lock/unlock). O bifati, dati edit si topicul e deschis. Recomandat e sa si postati in el dupa ce l-ati editat, altfel se inchide din nou dupa un timp scurt.

Deci, spuneti ce topicuri doriti sa deschidem si nu uitati sa dati si un link, pentru a simplifica treaba.

-----signature-----
It's all over and I'm standing pretty
In this dust that was a city
If I could find a souvenir
Just to prove the world was here...
Locked Topic | Active Topic Notification | Private Message | Post History
FriendlyPiranha 
Title: Graphic artist
FF Romania

Registered: Feb '05
40314_Boba Fett
Date Posted: 10/10/06 12:29pm Subject: RE: Topicuri vechi pe care le doriti redeschise
Once again, care era motivul necesar si suficient pentru a inchide un topic? Eu unul as recomanda inchiderea doar a poll-urilor, odata ce s-a stabilit un anumit rezultat.

-----signature-----
.•´ .•´¤ ¸•*
(¸.•* (¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`
MaraStardreamer 
43743_Mara Jade
Date Posted: 10/10/06 12:51pm Subject: RE: Topicuri vechi pe care le doriti redeschise
Nimeni nu inchide topicurile de buna voie. Orice topic sau poll se inchide de la sine daca nu se posteaza timp de 6 luni in el si nu poate fi redeschis decat de autorul sau sau de un admin.

-----signature-----
FriendlyPiranha 
Title: Graphic artist
FF Romania

Registered: Feb '05
40314_Boba Fett
Date Posted: 10/10/06 1:02pm Subject: RE: Topicuri vechi pe care le doriti redeschise
Good to know. Daca timp de sase luni nu se gaseste nimeni sa posteze ceva, there's not much left to say, I guess.

-----signature-----
.•´ .•´¤ ¸•*
(¸.•* (¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`
MaraStardreamer 
43743_Mara Jade
Date Posted: 10/10/06 1:08pm Subject: RE: Topicuri vechi pe care le doriti redeschise
Teoretic asa este. Dar totusi sunt unele topicuri interesante prin "subsolul" forumului si ma gandeam ca unii membri care nu au fost pe forum acum 6 luni ar dori sa-si dea cu parerea asupra lor. Asta este motivul pentru care am deschis acest topic.

-----signature-----
ROGUESQUAD 
Registered: Oct '04
6624_X-Wing Fighter
Date Posted: 10/18/06 10:17am Subject: RE: Topicuri vechi pe care le doriti redeschise
Mara mai poti sa deschizi topicul "ABC Star Wars" ?
Poate membrii mai noi ai forumului sunt amatori de asa ceva...

MaraStardreamer 
43743_Mara Jade
Date Posted: 10/18/06 11:36am Subject: RE: Topicuri vechi pe care le doriti redeschise
Voi redeschide si ABC Star Wars, si Quote game

-----signature-----
mara_alexia 
41217_Mara Jade
Date Posted: 10/19/06 8:30am Subject: RE: Topicuri vechi pe care le doriti redeschise
Diva m-a rugat sa deschid si sa aduc sus "Chestionarul lui Proust". Din pacate nu am reusit sa o fac, nu imi explic de ce. Am incercat de mai multe ori, si cu toate ca imi zice "message succesfully updated", tot locked ramane. Poate fiindca a mai fost deschis de Obi-Anne si nu poti edita peste un administrator? Nu am explicatie, fiindca am incercat sa deschid un alt topic vechi si am reusit.
O voi ruga pe Obi-Anne sa o faca si daca nu poate nici ea, o solutie ar fi sa deschid un alt topic cu intrebarile, daca mai sunt doritori sa raspunda (cu Diva in frunte, desigur grin )

-----signature-----
The dark is generous, and it is patient, and it always wins—but in the heart of its strength lies weakness: one lone candle is enough to hold it back.
Love is more than a candle. Love can ignite the stars.
MaraStardreamer 
43743_Mara Jade
Date Posted: 10/19/06 8:35am Subject: RE: Topicuri vechi pe care le doriti redeschise
Sorry about that happy
Si mi-am zis ca trebuie sa fiu atenta sa nu postez din greseala cand intru cu fostul user-name ca sa deschid topicuri vechi. Ceea ce demonstreaza cat sunt de zapacita... grin

-----signature-----
ROGUESQUAD 
6624_X-Wing Fighter
Date Posted: 12/15/06 1:42am Subject: RE: Topicuri vechi pe care le doriti redeschise
Tot vin sarbatorile de iarna... Sergiu, topicul asta ar trebui scos de la naftalina :
http://boards.theforce.net/romania/b10647/17812728/p1/?57

sergiurusu 
Title: former CR
FF Romania

Registered: May '01
6258_Stormtrooper
Date Posted: 12/15/06 2:42am Subject: RE: Topicuri vechi pe care le doriti redeschise
I'll do my best peace

-----signature-----
"Collecting has the permanence of herpes, it mutates but doesn't go away"
My collections: http://smg.photobucket.com/albums/v226/sergiurusu/
My music site: http://electrosound.ro/
sergiurusu 
Title: former CR
FF Romania

Registered: May '01
6258_Stormtrooper
Date Posted: 12/15/06 3:27am Subject: RE: Topicuri vechi pe care le doriti redeschise
Sorry, nu vrea sa fie unlocked nicicum. Poate o roaga Mara pe Obi-Anne sau pe alt mod

-----signature-----
"Collecting has the permanence of herpes, it mutates but doesn't go away"
My collections: http://smg.photobucket.com/albums/v226/sergiurusu/
My music site: http://electrosound.ro/
MaraStardreamer 
43743_Mara Jade
Date Posted: 12/15/06 8:26am Subject: RE: Topicuri vechi pe care le doriti redeschise - Date Edited: 12/15/06 8:34am (3 edits total) Edited By: MaraStardreamer
Am cerut sa fie deblocat topicul. E o chestie pe care am observat-o si eu cand am incercat sa deschid un topic vechi: daca a fost editat de un moderator in trecut, nu mai poate fi deschis de initiatorul sau. Cred e o masura de protectie pentru cazurile in care topicurile sunt inchise de un moderator, sa nu poata fi deschise din nou de cel care le-a initiat, daca e vorba de un topic inutil, de exemplu.

-----signature-----