Author Topic: Nasterea lui Anakin Skywalker
darth_flame 
Registered: Jul '06
41227_Padme
Date Posted: 2/5/07 1:19pm Subject: RE: Nasterea lui Anakin Skywalker
am votat ca a fost creeat de Forta..pt k in final a adus echilibrul in Forta.eu de exempu nu vad echilibrul ca ceva strict pozitiv,e ca o balanta intre bine si rau.Si dupa parerea mea el a echilibrat balanta.a adus fortele jedi si sith la acelasi nivel chiar daca prin asta a omorat sute de jedi.

MaraStardreamer posted:
Eu l-as vedea mai curand ca pe un Christos, aflat mult deasupra maruntelor tentatii ale vietii de zi cu zi.

care mai era rostul daca era perfect?

-----signature-----
Prin fiecare izbanda a luminii intunericul este cel care invinge
Locked Topic | Active Topic Notification | Private Message | Post History
Rhodna 
Registered: Nov '06
20237_Aubrie Wyn
Date Posted: 2/6/07 2:24am Subject: RE: Nasterea lui Anakin Skywalker
ComicDiva posted:
Forta a vrut sa ucida pe toata lumea?

DAMN! Ce inclinatii Hanibal Lecter-ice. happy

Poate privita si asa priblema. Sunt sigura ca Forta nu a intentionat initial sa produca atata durere, dar, in final, ambele Ordine trebuiau sa dispara - Cavalerii Jedi devenisera aproape o parodie a ceea ce fusesera in vechime, se izolasera de restul Galaxiei si nu prea mai aveau contact cu oamenii de rand, cu cei pe care se presupune ca trebuiau sa ii protejeze. Cat despre Sithi, natura lor profund egoista de a vedea lucrurile vine in directa contradictie cu modul de functionare al ciclului energiei vietii.

La final, ambele Ordine au trebuit sa dispara, iar Forta, prin Anakin Skywalker, a facut tabula rasa, ca sa zicem asa! grin

Luke Skywalker este un bun exemplu al ideii asteia - Ordinul Jedi pe care l-a fondat se paropia mult mai mult de modelul din vechime, al lui Nomi Sunrider, in care Cavalerii nu isi rupeau legaturile cu lumea din jur, cu propriile emotii si, implicit, cu energia vietii.

-----signature-----
Padawan to Kelia & Padawan Sister to BrentusofGath
Old Communist Man: The corn-mash does not explode.
On a Tom-the-cat voice: Don't you believe it!
Dragonborn - http://boards.theforce.net/the_saga/b10476/25787900/p1/?1
Links to fics in Bio
arapila 
Title: FF co-CR
FF Romania

Registered: Jan '05
6004_Jar-Jar Binks
Date Posted: 2/6/07 5:49am Subject: RE: Nasterea lui Anakin Skywalker
Anakin a fost creat de catre forta. Sidious nu cred ca stia de el si Anakin a aparut asa brusc, iar cand si-a dat seama de valoarea lui l-a introdus in planul lui, care cred eu era foarte simplu. Inventeaza federatia, o intoarce impotriva republicii rezulta un razboi mare. Iar in caz de razboi, poate obtine toate drepturile, chiar si prelungirea mandatului pe perioada nelimitata. Imparatul a preluat controlul complet doar in perioada episodului 4 cand a reusit sa dizolve senatul, a fost o munca de o viata de om aproape.

si sunt de'acord cu diva. Anakin nu putea sa fie numai bun sau numai rau, din cauza asta a cedat in favoarea lui Sidious. Ii era frica de consiliu. Nu putea afla de casnicia lui, ca il exilau sau cine stie ce. Dar daca ii spunea lui Sidious, care i-a devenit daca pot sa zic asa, un duhovnic, i se putea adresa oricand cu incredere. Astea au fost punctele slabe ale lui: increderea in sidious si frica de consiliu.

scuzati ca am deviat putin de la subiect :P

-----signature-----
bla bla bla
Love is in the air!
doar in Ocna Mures
http://www.szabobogdan.com