| Author |
Topic:
10 Years of Stargate SG-1
|
FriendlyPiranha
Title: Graphic artist FF Romania
Registered:
Feb '05
|
Date Posted:
11/26/06 4:51pm
Subject:
10 Years of Stargate SG-1
|
|
Cel mai lung show SF din istoria broadcasting-ului american ia sfarsit. Cum va afecteaza pe voi aceasta decizie a MGM-ului de a inchide poarta prin care, pe parcursul unei decade am putut calatori alaturi de Jack, Daniel, Sam si Teal'c? Ce episod si ce actor v-au placut mai mult? Exprimati-va aici opiniile despre aceasta creatie de referinta a genului.
-----signature-----
.•´ .•´¤ ¸•* (¸.•* (¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`
|
Locked Topic |
Active Topic Notification |
Private Message |
Post History
|
Tago_Jedi
Registered:
Mar '06
|
Date Posted:
11/27/06 2:59am
Subject:
RE: 10 Years of Stargate SG-1
|
|
Ce sa spun, mi-a placut foarte mult ideea de baza si filmul propriu zis, serialele le urmaream de cate ori le prindeam cu placere, insa daca nu cumva confund cu alte seriale SF parca incepusera sa schimbe actorii si asta nu-mi place...plus de asta nu mai aveau idei cool ca la iceput....
-----signature-----
ONOAREA ESTE UN DAR PE CARE OMUL SI-L FACE SINGUR!
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
ComicDiva
Title: FF Romania Public Relations Agent
Registered:
Oct '04
|
Date Posted:
11/27/06 12:22pm
Subject:
- Date Edited:
11/28/06 9:33am (1 edits total)
Edited By:
ComicDiva
|
Ok, Stargate.. damn... de 10 ani ma uit la serialul asta. As putea spune chiar ca am crescut cu el.
La inceput nu prea m-am gandit de ce-mi place sau ce ramificatii va avea asupra mea. Dar un lucru pe care l-am descoperit in timp ce ma uitam la Stargate... it is FUN sci-fi. It is good fun sci-fi. Este intr-o liga numai a sa in materie de ce esti in stare sa accepti pentru a te putea bucura de seria. Aliens speaking english, all sorts of technobabble.
Chestiile astea sunt irelevante. What matters, is that the people making this show... **** care about it. De la Michael Shanks si pana la extra-ul care tipa in episodul ala de pe planeta aia... Stargate intotdeauna a fost un serial facut de oameni pasionati, care cred in el. Si stiu sa se distreze la locul de munca nene.
Let me talk about Daniel jackson. i love Daniel Jackson. personajul meu preferat, si cel care dupa parerea mea s-a schimbat cel mai mult pe parcursul serialului. Motivul pentru care zic eu ca nu a mers sa-l schimbi pe Daniel este pentru ca Jonas semana prea mult cu predecesorul lui. Si Jonas era un personaj al naibii de simpatic. Dar semana prea mult cu Daniel.
Cam acelasi lucru s-a intamplat si in cazul lui Cameron Mitchell. Ori incerca prea mult ori nu incerca indeajuns. Niciodata Cam nu mi s-a parut un personaj interesant. Desi stiu ca Ben Browder este un tip inteligent si carismatic. Deci esecul personajelor alternative pentru mine cel putin este un esec al scenaristilor.
Si acelasi free spirit, si aceeasi dorinta to entertain for years to come a fost purtata in Atlantis. personaje haioase, eroice, romantice... something for everybody.
Oh... and the guys are freakin cute!
-----signature-----
Return of the Jedi (ultra-condensed version) Darth Vader: Luke, come to the dark side. Luke: No. Darth Vader: Your goodness has redeemed me. Die emperor scum! THE END
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
arapila
Title: FF co-CR FF Romania
Registered:
Jan '05
|
Date Posted:
12/14/06 9:24am
Subject:
|
Daca as zice ceva despre stargate o prietena de-am mea membra pe sgc romania ar face urat...
Filmul artistic a fost super se poate ridica la nivelul STAR WARS dar nu il va ajunge niciodata ... Mie imi pare rau de serial ca a incepus fain si s-a ajuns sa se exagereze foarte tare, ca sa nu zic de Stargate Atlantis... Fie ma duc sa bag dvd-ul cu stargate sa ma uit la film
-----signature-----
bla bla bla Love is in the air! doar in Ocna Mures http://www.szabobogdan.com
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|