| Author |
Topic:
Ce fel de fan SW esti?
|
FriendlyPiranha
Title: Graphic artist FF Romania
Registered:
Feb '05
|
Date Posted:
12/9/06 6:52am
Subject:
RE: Ce fel de fan SW esti?
|
|
@Tago: Insemna ca tu te incadrezi la #4.
-----signature-----
.•´ .•´¤ ¸•* (¸.•* (¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`
|
Locked Topic |
Active Topic Notification |
Private Message |
Post History
|
Tago_Jedi
Registered:
Mar '06
|
Date Posted:
12/9/06 7:42am
Subject:
|
FriendlyPiranha posted: @Tago: Insemna ca tu te incadrezi la #4.
lol...pe atunci eram un copil caruia i se citise la film... de atunci a trecut multa vreme si intr-adevar acum ma intereseaza si uneori ma identific doar din anumite puncte de vedere cu filozofia "jedi"... Intr-adevar unii ma considera ciudat, poate nebun insa nu stau lucrurile chiar asa si pana acum am o viata cat de cat normala...paote ne vom cunoaste si inafara acestui forum si atunci vei confirma sau infirma parerea ta !
Dealtfel granita intre 3 si 4 este destul de subtire...ca si intre 2 si 3
-----signature-----
ONOAREA ESTE UN DAR PE CARE OMUL SI-L FACE SINGUR!
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
sergiurusu
Title: former CR FF Romania
Registered:
May '01
|
Date Posted:
12/10/06 12:14am
Subject:
|
|
Imi place SW dar si alte seriale sau filme sf (fan SF) dar ar merge pe langa asta si varianta 2
-----signature-----
"Collecting has the permanence of herpes, it mutates but doesn't go away" My collections: http://smg.photobucket.com/albums/v226/sergiurusu/ My music site: http://electrosound.ro/
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Andina
Registered:
Dec '06
|
Date Posted:
12/15/06 1:33pm
Subject:
|
|
Fan SW dar si alte filme de gen. De fapt, mai mult literatura, e mult mai interesant. Cat despre identificarea cu personajele ...
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Rhodna
Registered:
Nov '06
|
Date Posted:
1/23/07 9:11am
Subject:
|
|
Ultima varianta - am o pasiune pentru Star Wars (cred ca povestea a jucat cel mai mare rol in a ma face sa ma indragostesc de universul asta), dar am prins gustul altor filme (si carti) de gen.
-----signature-----
Padawan to Kelia & Padawan Sister to BrentusofGath Old Communist Man: The corn-mash does not explode. On a Tom-the-cat voice: Don't you believe it! Dragonborn - http://boards.theforce.net/the_saga/b10476/25787900/p1/?1 Links to fics in Bio
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
OCTAVIAN_PAUN
Registered:
Oct '04
|
Date Posted:
1/24/07 2:46am
Subject:
|
Ma uit in special la filmele SW.
Ocazional citesc si documentatie (... Sergiu sa traiasca ... mi-a trimis lucruri incredibil de frumoase), precum si cartzi (dar destul de rar, mai ales din lipsa de timp)
Nu vad filmele insa in fiecare zi, sau ma rog, foarte des.
Ultima data am facut un maraton (1-6) intre CRaciun si Revelion.
Dar inainte de asta nu le mai vazusem din toamna, cred.
SW este ... "drogul" meu de suflet; astept sa mi se faca dor de el, sa mi-l ceara organismul, pentru a-l viziona si a-l savura in fiecare imagine a lui.
Este primul film care m-a facut sa visez cu ochii deschisi (...evident, asta se intimpla " a long time ago")
Nu am votat nicio varianta.
Ptr. ca, asa cum este un "drog" bun (...probabil ! ca nu stiu exact ), STAR WARS imi da o senzatie de bine, pe care nu vreau s-o alterez ... In niciun fel.
-----signature-----
.... Riiiise !!!! ....
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|