Author Topic: Concurs de Valentine's Day (credeati cumva ca ati scapat?) - editia a II-a
MaraStardreamer 
Registered: Apr '06
47244_2008 Winter Holidays
Date Posted: 2/4/07 4:34am Subject: RE: Concurs de Valentine's Day (credeati cumva ca ati scapat?) - editia a II-a - Date Edited: 2/4/07 4:36am (1 edits total) Edited By: MaraStardreamer
Foarte frumoase flori, Rogue.

Incep sa apara concurentii. Cu aceasta ocazie va reamintesc ca, la fel ca anul trecut, aceasta este o tombola, nu un concurs simplu. Deci, in momentul in care va postati desenele/fotografiile va rog sa precizati si ce obiect oferiti ca premiu. Premiile vor merge la castigatorul concursului, iar obiectul oferit de castigator il va primi ocupantul locului al doilea. Nu trebuie sa fie lucruri scumpe, dar sa aiba legatura cu iubirea, of course.
Thanks!

-----signature-----
It's all over and I'm standing pretty
In this dust that was a city
If I could find a souvenir
Just to prove the world was here...
Locked Topic | Active Topic Notification | Private Message | Post History
darth_flame 
Registered: Jul '06
41227_Padme
Date Posted: 2/5/07 1:24pm Subject: RE: Concurs de Valentine's Day (credeati cumva ca ati scapat?) - editia a II-a
m-am ambalat repede k particip si akm bineinteles k nu mai merge netul,scannerul,programul cu care aveam d gand sa prelucrez poza...ce mai..jumatate de calculator frustrated ...daca vedeti un calc aruncat pe geam stiti de ce devil

-----signature-----
Prin fiecare izbanda a luminii intunericul este cel care invinge
sergiurusu 
Title: former CR
FF Romania

Registered: May '01
6258_Stormtrooper
Date Posted: 2/6/07 5:22am Subject: RE: Concurs de Valentine's Day (credeati cumva ca ati scapat?) - editia a II-a
darth_flame posted:
daca vedeti un calc aruncat pe geam stiti de ce devil

Pune o inimioara pe el, fa-i o poza si poti intra in concurs...
grin

-----signature-----
"Collecting has the permanence of herpes, it mutates but doesn't go away"
My collections: http://smg.photobucket.com/albums/v226/sergiurusu/
My music site: http://electrosound.ro/
valo 
Registered: Aug '06
40001_Anakin
Date Posted: 2/6/07 6:04am Subject: RE: Concurs de Valentine's Day (credeati cumva ca ati scapat?) - editia a II-a
Hm... Cred ca si eu pot face asta... Ce poate fi asa greu? happy

-----signature-----
Ignorance is bliss
MaraStardreamer 
Date Posted: 2/6/07 12:49pm Subject: RE: Concurs de Valentine's Day (credeati cumva ca ati scapat?) - editia a II-a
Pai n ue greu deloc grin
Mai aveti timp pana duminica seara sa va postati operele de arta. Pot eventual sa prelungesc data - limita cu 2-3 zile, dar sper sa nu fie nevoie.

-----signature-----
arapila 
Title: FF co-CR
FF Romania

Registered: Jan '05
6004_Jar-Jar Binks
Date Posted: 2/9/07 3:20am Subject: RE: Concurs de Valentine's Day (credeati cumva ca ati scapat?) - editia a II-a - Date Edited: 2/9/07 3:22am (2 edits total) Edited By: arapila
mara, chestia asta merge pt concurs(e de mine desenat) sau nu? :P e o chestie facuta de plictiseala

http://img406.imageshack.us/my.php?image=bogdanbt8.swf

-----signature-----
bla bla bla
Love is in the air!
doar in Ocna Mures
http://www.szabobogdan.com
MaraStardreamer 
Date Posted: 2/9/07 12:52pm Subject: RE: Concurs de Valentine's Day (credeati cumva ca ati scapat?) - editia a II-a - Date Edited: 2/9/07 12:53pm (1 edits total) Edited By: MaraStardreamer
Foarte faina "chestie", arapila, imi sugereaza un fel de "Luceafar pamantesc". Si se potriveste la fix cu melodia. Mi-ar fi placut ca la sfarsit sa inchida ochii (e inevitabil) si sa se transforme de tot in munte.

Dar ma tem ca nu se incadreaza la concurs, fiindca nu e nici desen, nici fotografie. Dar mi-ai dat o idee, si poate in viitorul apropiat vom organiza un concurs de filmulete si videoclipuri. Stiu ca mai sunt si alti amatori pe aici.

Va reamintesc ca mai aveti doua zile la dispozitie pentru a va posta lucrarile. Nu avem decat doi concurenti pana acum. Nu lasati chiar pe ultima clipa, va rog frumos happy

-----signature-----
CyberFaust 
Title: FanForce CR
FF Romania

Registered: Jun '05
8199_Han Solo
Date Posted: 2/9/07 1:01pm Subject: RE: Concurs de Valentine's Day (credeati cumva ca ati scapat?) - editia a II-a
si tu lasi pe ultima clipa shame_on_you

-----signature-----
I hate broccoli
And think it totally sucks
Why is it not meat?
"And God shalt smite thee who watcheth the Wars of Stars. Repent ye all who hath sinned with Jar Jar andeth been diddled by C3PO." - Lies 3:64
http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
Katana_ 
23564_Vader 77
Date Posted: 2/9/07 1:23pm Subject: RE: Concurs de Valentine's Day (credeati cumva ca ati scapat?) - editia a II-a
MaraStardreamer posted:

Dar mi-ai dat o idee, si poate in viitorul apropiat vom organiza un concurs de filmulete si videoclipuri. Stiu ca mai sunt si alti amatori pe aici.

grin O ...da. Abia astept. Just say when!

-----signature-----
"Iadul este gol si toti diavolii sunt aici." William Shakespeare
"Who is the more foolish? The fool, or the fool who follows him?" Obi Wan Kenobi
Forum de oameni seriosi grin http://lavi.forumup.com/ ..si de marmote
arapila 
Title: FF co-CR
FF Romania

Registered: Jan '05
6004_Jar-Jar Binks
Date Posted: 2/9/07 2:17pm Subject: RE: Concurs de Valentine's Day (credeati cumva ca ati scapat?) - editia a II-a
he he astept concursul. Bagati mai poze la concurs!!!

-----signature-----
bla bla bla
Love is in the air!
doar in Ocna Mures
http://www.szabobogdan.com
MaraStardreamer 
Date Posted: 2/11/07 5:41am Subject: RE: Concurs de Valentine's Day (credeati cumva ca ati scapat?) - editia a II-a
Aham grin
E ultima zi. Va rog sa spuneti daca aveti nevoie de mai mult timp!

-----signature-----
ComicDiva 
Title: FF Romania Public Relations Agent
Registered: Oct '04
24127_Princess Vespa
Date Posted: 2/11/07 8:27am Subject: RE: Concurs de Valentine's Day (credeati cumva ca ati scapat?) - editia a II-a - Date Edited: 2/11/07 8:28am (1 edits total) Edited By: ComicDiva
Ah, nu avem voie cu videoclipuri? Chiar daca sunt pe baza de fotografii? grin Anyway, uite ce facusem eu: http://www.youtube.com/watch?v=LYu8sRc0jYY

And it is about love damnit! happy Mi-ar placea sa particip cu un desen atunci dar asta pun maine ca azi am o prostie de proiect de terminat.

-----signature-----
Return of the Jedi (ultra-condensed version)
Darth Vader: Luke, come to the dark side.
Luke: No.
Darth Vader: Your goodness has redeemed me. Die emperor scum!
THE END
CyberFaust 
Title: FanForce CR
FF Romania

8199_Han Solo
Date Posted: 2/11/07 8:52am Subject: RE: Concurs de Valentine's Day (credeati cumva ca ati scapat?) - editia a II-a
si eu maine, inca nu m-am apucat de ele si am atestatul de terminat pe maine....azi nu dorm sad

-----signature-----
I hate broccoli
And think it totally sucks
Why is it not meat?
"And God shalt smite thee who watcheth the Wars of Stars. Repent ye all who hath sinned with Jar Jar andeth been diddled by C3PO." - Lies 3:64
http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
FriendlyPiranha 
Title: Graphic artist
FF Romania

Registered: Feb '05
40314_Boba Fett
Date Posted: 2/11/07 10:02am Subject: RE: Concurs de Valentine's Day (credeati cumva ca ati scapat?) - editia a II-a

-----signature-----
.•´ .•´¤ ¸•*
(¸.•* (¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`
MaraStardreamer 
Date Posted: 2/11/07 2:48pm Subject: RE: Concurs de Valentine's Day (credeati cumva ca ati scapat?) - editia a II-a - Date Edited: 2/11/07 2:51pm (2 edits total) Edited By: MaraStardreamer
Superb. Si-ar putea gasi locul cu usurinta in colectiile de wallpapers pe care le gasesti pe net.

Diva & Cyber: E in regula sa prelungim termenul cu o zi sau chiar cu doua. Eu din pacate nu stiu daca voi participa. Am incercat sa fac un desen, dar nu mi-a reusit. L-am rupt intr-un moment de nervi grin Nu stiu daca voi avea timp sa fac altul, fiindca maine e luni si incepe serviciul. Oricum voi oferi un premiu castigatorului concursului, mai ales ca am impresia ca in final va fi concurs si nu tombola tongue

Cat despre subiectul concursului, m-am gandit ca ar fi mai bine sa participati cu desene/fotografii, fiindca un videoclip poate exprima uneori mai multe decat o singura fotografie. Dar eu nu as vrea sa impun restrictii spiritului vostru creator grin . Daca ceilalti concurenti sunt de acord, arapila si Diva pot intra in concurs cu videoclipurile lor.

-----signature-----