FriendlyPiranha posted:@Tezeu: Nu inteleg de ce te judeci atat de aspru. You didn't say boobs and ass like 99% of men.
MaraStardreamer posted:Ce ma atrage la un barbat? Pai... sa fie frumos, inteligent, amuzant (adica sa ma faca sa rad fara sa ma gadile sa usa-mi spuna bancuri cu blonde), sensibil, sa aiba privire expresiva, gropite in obraji, pantofi curati, sa stie sa spele, sa calce, sa gateasca, sa faca piata, sa-mi spele masina (si sa-i puna benzina), sa-mi duca umbrela cand ploua, sa fie devreme acasa, sa nu-i placa fotbalul, sa-mi spuna ca sunt frumoasa, sa ma faca sa zambesc, sa ma rasfete, sa stie sa repare tevile din baie, sa-mi faca masaj, sa nu-i fie frica de intuneric, sa nu imi ceara sa port pantofi cu tocuri, sa nu vorbeasca mult (un "ai dreptate, iubito" din cand in cand ar fi suficient), sa fie vegetarian convins, sa nu poata sa traiasca fara mine, sa duca gunoiul in fiecare zi fara sa trebuiasca sa-i spun de n-spe mii de ori, sa-mi care plasele cu cumparaturi (si sa vina cu mine la cumparaturi, unde trebuie sa dovedeasca rabdare si sa nu-si dea ochii peste cap daca am nevoie de 40 de minute sa ma hotarasc intre doua perechi de blugi, pentru ca in final sa le cumpar pe amandoua), sa-mi spuna cand o haina nu-mi sta bine (insa intr-un fel in care sa ma faca sa cred ca haina e proasta, nu ca trebuie sa mai slabesc), dupa ce ma baga in draci sa stie sa mi-i scoata, sa ii placa sa se uite cu mine la filme siropoase, sa stie sa ma tina in brate, sa stea treaz doar ca sa ma priveasca dormind, sa nu poarte ciorapi albi decat la adidasi, sa aiba intotdeauna ciocolata la indemana, sa imi deschida usa, sa imi tina haina cand ma imbrac, sa intre primul intr-un local, sa nu imi vanda tot felul de povesti fantasmagorice la care si un bebelus s-ar prapadi de ras, sa dea buzna in viata mea si sa mi-o ofere pe a lui. Uhm, cam atat deocamdata. Revin cu un edit daca imi mai aduc aminte si de alte aspecte importante. In orice caz, calul alb e optional, la fel si cantatul la muzicuta
ComicDiva posted: Ai crescut intr-o pestera!?