Author Topic: Ce te atrage la un barbat / o femeie?
ComicDiva 
Title: FF Romania Public Relations Agent
Registered: Oct '04
24127_Princess Vespa
Date Posted: 2/1/07 3:53pm Subject: Ce te atrage la un barbat / o femeie?
Well... daca tot ne apropiem de Sfantul Valentin. grin

What attracts you to the opposite sex? Pot sa fie lucruri fizice (T&A, ochii, unghiile ingrijite) sau calitati ale personalitatii (simtul umorului, stie sa gateasca, canta la muzicuta etc). Ce va atrage sau ce cautati in mod special. What is the deal breaker? De exemplu, e super frumoasa, super inteligenta... dar nu-i plac cainii. I have to dump her. happy

Si pentru ca stiu ca mai avem si oameni casatoriti pe aici sau care se afla intr-o relatie de lunga durata si sunteti, ce v-a atras la persoana cu care sunteti in momentul de fata?

happy

-----signature-----
Return of the Jedi (ultra-condensed version)
Darth Vader: Luke, come to the dark side.
Luke: No.
Darth Vader: Your goodness has redeemed me. Die emperor scum!
THE END
Locked Topic | Active Topic Notification | Private Message | Post History
valo 
Registered: Aug '06
40001_Anakin
Date Posted: 2/1/07 11:13pm Subject: RE: Ce te atrage la un barbat / o femeie?
Nu stiu daca exista ceva anume care intotdeauna ma atrage in mod special, ceva ce "always works for me". Stiu insa ce nu-mi place sa vad la o fata: machiajul strident, tinuta exagerat de sumara, limbajul vulgar etc. De obicei simplitatea rullz in cazul meu. Machiajul, preferabil inexistent, poate un ruj. Parfumul joaca insa un rol important. Daca stie sa asculte si sa poarte o discutie normala, serioasa, si mai are si simtul umorului, she might be one of the great ones grin

=> o combinatie intre toate astea grin

-----signature-----
Ignorance is bliss
Tago_Jedi 
Registered: Mar '06
40336_Luke Skywalker
Date Posted: 2/2/07 1:36am Subject: RE: Ce te atrage la un barbat / o femeie?
...ce ma atrage sau nu ma atrage la o femeie????....pai sincer sa fiu cred ca ma atrage o combinatie de factori si nu reguli generale...pur si simplu am iubit-o pe sotia mea... pentru mine este, va fi, si va ramane CEA MAI din toate punctele de vedere...

...si apropo de machiaj...nici mie nu-mi place...nu-mi place la BARBATI...genul ala de se duc la manichiura si se epileaza pe piept...si se prajesc la solar...un gen de "turturei" cum ii alint eu laugh ...

-----signature-----
ONOAREA ESTE UN DAR PE CARE OMUL SI-L FACE SINGUR!
jombistarkiller 
Registered: Apr '05
8160_Obi-Wan
Date Posted: 2/9/07 3:54am Subject: RE: Ce te atrage la un barbat / o femeie?
Sa aiba o fata ochi frumosi si simtul umorului dezvoltat este cel mai important pt. mine...si dupa astea clasicul FBB(face,boobs,bottoms grin )

-----signature-----
"Sometimes when I'm talking, my words can't keep up with my thoughts. I wonder why we think faster than we speak. Probably so we can think twice."
ATTezeu 
Registered: May '05
13555_Darth Bandon
Date Posted: 2/9/07 4:10am Subject: RE: Ce te atrage la un barbat / o femeie?
Poate sunt un porc superficial dar pe mine la o femeie ma atrage in primul rand chipul iar apoi mintea descuiata. Restul vine cum se toarna. (adica din sticla in pahar)

-----signature-----
Azi nu zic nimic - sunt baiat cuminte.
Poate zic maine vreo doua - sa nu te superi ca ieri am fost baiat cuminte.
Poate azi e maine... http://tezeu.wordpress.com/
http://boards.theforce.net/Romania/b10647/
FriendlyPiranha 
Title: Graphic artist
FF Romania

Registered: Feb '05
40314_Boba Fett
Date Posted: 2/9/07 5:14am Subject: RE: Ce te atrage la un barbat / o femeie?
@Tezeu: Nu inteleg de ce te judeci atat de aspru. You didn't say boobs and ass like 99% of men.

-----signature-----
.•´ .•´¤ ¸•*
(¸.•* (¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`
CyberFaust 
Title: FanForce CR
FF Romania

Registered: Jun '05
8199_Han Solo
Date Posted: 2/9/07 9:13am Subject: RE: Ce te atrage la un barbat / o femeie?
FriendlyPiranha posted:
@Tezeu: Nu inteleg de ce te judeci atat de aspru. You didn't say boobs and ass like 99% of men.

nu a zis-o dar la aia se gandea happy )

-----signature-----
I hate broccoli
And think it totally sucks
Why is it not meat?
"And God shalt smite thee who watcheth the Wars of Stars. Repent ye all who hath sinned with Jar Jar andeth been diddled by C3PO." - Lies 3:64
http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
MaraStardreamer 
Registered: Apr '06
47244_2008 Winter Holidays
Date Posted: 2/13/07 10:14am Subject: RE: Ce te atrage la un barbat / o femeie? - Date Edited: 2/13/07 10:17am (1 edits total) Edited By: MaraStardreamer
Ce ma atrage la un barbat? Pai... sa fie frumos, inteligent, amuzant (adica sa ma faca sa rad fara sa ma gadile sa usa-mi spuna bancuri cu blonde), sensibil, sa aiba privire expresiva, gropite in obraji, pantofi curati, sa stie sa spele, sa calce, sa gateasca, sa faca piata, sa-mi spele masina (si sa-i puna benzina), sa-mi duca umbrela cand ploua, sa fie devreme acasa, sa nu-i placa fotbalul, sa-mi spuna ca sunt frumoasa, sa ma faca sa zambesc, sa ma rasfete, sa stie sa repare tevile din baie, sa-mi faca masaj, sa nu-i fie frica de intuneric, sa nu imi ceara sa port pantofi cu tocuri, sa nu vorbeasca mult (un "ai dreptate, iubito" din cand in cand ar fi suficient), sa fie vegetarian convins, sa nu poata sa traiasca fara mine, sa duca gunoiul in fiecare zi fara sa trebuiasca sa-i spun de n-spe mii de ori, sa-mi care plasele cu cumparaturi (si sa vina cu mine la cumparaturi, unde trebuie sa dovedeasca rabdare si sa nu-si dea ochii peste cap daca am nevoie de 40 de minute sa ma hotarasc intre doua perechi de blugi, pentru ca in final sa le cumpar pe amandoua), sa-mi spuna cand o haina nu-mi sta bine (insa intr-un fel in care sa ma faca sa cred ca haina e proasta, nu ca trebuie sa mai slabesc), dupa ce ma baga in draci sa stie sa mi-i scoata, sa ii placa sa se uite cu mine la filme siropoase, sa stie sa ma tina in brate, sa stea treaz doar ca sa ma priveasca dormind, sa nu poarte ciorapi albi decat la adidasi, sa aiba intotdeauna ciocolata la indemana, sa imi deschida usa, sa imi tina haina cand ma imbrac, sa intre primul intr-un local, sa nu imi vanda tot felul de povesti fantasmagorice la care si un bebelus s-ar prapadi de ras, sa dea buzna in viata mea si sa mi-o ofere pe a lui. Uhm, cam atat deocamdata. Revin cu un edit daca imi mai aduc aminte si de alte aspecte importante. In orice caz, calul alb e optional, la fel si cantatul la muzicuta batting

-----signature-----
It's all over and I'm standing pretty
In this dust that was a city
If I could find a souvenir
Just to prove the world was here...
ATTezeu 
13555_Darth Bandon
Date Posted: 2/13/07 10:27am Subject: RE: Ce te atrage la un barbat / o femeie?
MaraStardreamer posted:
Ce ma atrage la un barbat? Pai... sa fie frumos, inteligent, amuzant (adica sa ma faca sa rad fara sa ma gadile sa usa-mi spuna bancuri cu blonde), sensibil, sa aiba privire expresiva, gropite in obraji, pantofi curati, sa stie sa spele, sa calce, sa gateasca, sa faca piata, sa-mi spele masina (si sa-i puna benzina), sa-mi duca umbrela cand ploua, sa fie devreme acasa, sa nu-i placa fotbalul, sa-mi spuna ca sunt frumoasa, sa ma faca sa zambesc, sa ma rasfete, sa stie sa repare tevile din baie, sa-mi faca masaj, sa nu-i fie frica de intuneric, sa nu imi ceara sa port pantofi cu tocuri, sa nu vorbeasca mult (un "ai dreptate, iubito" din cand in cand ar fi suficient), sa fie vegetarian convins, sa nu poata sa traiasca fara mine, sa duca gunoiul in fiecare zi fara sa trebuiasca sa-i spun de n-spe mii de ori, sa-mi care plasele cu cumparaturi (si sa vina cu mine la cumparaturi, unde trebuie sa dovedeasca rabdare si sa nu-si dea ochii peste cap daca am nevoie de 40 de minute sa ma hotarasc intre doua perechi de blugi, pentru ca in final sa le cumpar pe amandoua), sa-mi spuna cand o haina nu-mi sta bine (insa intr-un fel in care sa ma faca sa cred ca haina e proasta, nu ca trebuie sa mai slabesc), dupa ce ma baga in draci sa stie sa mi-i scoata, sa ii placa sa se uite cu mine la filme siropoase, sa stie sa ma tina in brate, sa stea treaz doar ca sa ma priveasca dormind, sa nu poarte ciorapi albi decat la adidasi, sa aiba intotdeauna ciocolata la indemana, sa imi deschida usa, sa imi tina haina cand ma imbrac, sa intre primul intr-un local, sa nu imi vanda tot felul de povesti fantasmagorice la care si un bebelus s-ar prapadi de ras, sa dea buzna in viata mea si sa mi-o ofere pe a lui. Uhm, cam atat deocamdata. Revin cu un edit daca imi mai aduc aminte si de alte aspecte importante. In orice caz, calul alb e optional, la fel si cantatul la muzicuta batting

Mara, parca m-ai fi descris pe mine... cool

-----signature-----
MaraStardreamer 
Date Posted: 2/13/07 10:32am Subject: RE: Ce te atrage la un barbat / o femeie? - Date Edited: 2/13/07 10:38am (3 edits total) Edited By: MaraStardreamer
Da, Tezeu, eram sigura de asta.

Am uitat sa adaug un aspect extrem de important: sa stie (si sa respecte) regulile nescrise de pe forumuri, mai precis sa nu citeze niciodata in intregime postul anterior si sa nu faca spam-uri beatup

-----signature-----
CyberFaust 
FF Romania

8199_Han Solo
Date Posted: 2/13/07 10:43am Subject: RE: Ce te atrage la un barbat / o femeie?
pe mine ma atrage o femeie care stie sa gateasca, sa taca din gura si sa faca sex. Primele doua chestii sunt optionale.

-----signature-----
I hate broccoli
Why is it not meat?
"And God shalt smite thee who watcheth the Wars of Stars. Repent ye all who hath sinned with Jar Jar andeth been diddled by C3PO." - Lies 3:64
ComicDiva 
Title: FF Romania Public Relations Agent
Registered: Oct '04
24127_Princess Vespa
Date Posted: 2/13/07 10:45am Subject: RE: Ce te atrage la un barbat / o femeie? - Date Edited: 2/13/07 10:46am (1 edits total) Edited By: ComicDiva
Dude, alea sunt functiile principale ale femeii. Nu ceea ce te atrage pe tine ca individ la ele. E o chestie de subtext...

I mean...
uhh...

How can you say that!? Porc misogin ce esti! Ai crescut intr-o pestera!? Rusine rusine rusine.

happy

-----signature-----
Return of the Jedi (ultra-condensed version)
Darth Vader: Luke, come to the dark side.
Luke: No.
Darth Vader: Your goodness has redeemed me. Die emperor scum!
THE END
MaraStardreamer 
Date Posted: 2/13/07 10:47am Subject: RE: Ce te atrage la un barbat / o femeie?
Cyber, toate femeile stiu sa faca sex! Cred ca si bunica-mea obisnuia sa o faca la vremea ei. Nu sunt sigura, dar asta e banuiala mea tongue

-----signature-----
CyberFaust 
FF Romania

8199_Han Solo
Date Posted: 2/13/07 10:48am Subject: RE: Ce te atrage la un barbat / o femeie?
i'm not high maintanance grin

-----signature-----
I hate broccoli
Why is it not meat?
ATTezeu 
13555_Darth Bandon
Date Posted: 2/13/07 10:51am Subject: RE: Ce te atrage la un barbat / o femeie? - Date Edited: 2/13/07 10:53am (1 edits total) Edited By: ATTezeu
Cyber aka Ion al Timisoarei wink )
P.S. Si cred ca problema nu e sa stie sa faca sex, ci sa vrea sa faca whistling (eventual cu tine)

P.S. Mara, nimeni nu e perfect... doh!

-----signature-----
CyberFaust 
FF Romania

8199_Han Solo
Date Posted: 2/13/07 11:04am Subject: RE: Ce te atrage la un barbat / o femeie?
ComicDiva posted:
Ai crescut intr-o pestera!?
happy

Flinstones, meet the Flinstones
their the modern stoneage family
tam tam tam
Flinstones, meet the Flinstones....

-----signature-----
I hate broccoli
Why is it not meat?