| Author |
Topic:
Fan Film Fan Force Romania
|
Tanya_Akisha
Registered:
May '07
|
Date Posted:
9/2/07 7:46am
Subject:
RE: Fan Film Fan Force Romania
|
bun, mersi frumos, sunteti niste dulci.
daca-mi puteti trimite si mie articolul si pozele, in seara asta sau maine, i'd be forever in your debt
diva, imi stii adresa de mail (aia de la id)
v-am pupacit si ne vedem in revista!
-----signature-----
Join the dark side...We have cookies!
|
|
|
Quote Reply |
Active Topic Notification |
Private Message |
Post History
|
Tanya_Akisha
Registered:
May '07
|
Date Posted:
9/2/07 10:33am
Subject:
|
primit articol, citit, ras, trimis marelui tartor (a se citi Emi, adica redactorul sef pt cei care nu stiu).
pentru ca ne mai trebuiau poze, am luat din albumul TFN pe care-l aveti, sper din tot sufletul ca nu va suparati.
inca odata, multumesc pentru tot, si sper sa va placa ce va iesi. eu sunt foarte incantata. poate-o mai punem de-un artico lsi la premiera. fac eu review, ceva:))
v-am pupacit, si... fie cu voi! cum cine? ratusca!
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
MaraStardreamer
Registered:
Apr '06
|
Date Posted:
9/2/07 10:48am
Subject:
|
In primul rand noi trebuie sa-ti multumim, pentru ca ne promovezi filmul si implicit forumul.
Poti sa iei cate poze vrei din album, de aceea e acolo. Calitatea de membru TFN presupune si acordul implicit de a fi folosite fotografiile membrilor in actiunile de promovare a forumului, deci e in regula.
Sa ne spui si noua cand apare articolul in revista si nu uita sa ne tii cateva exemplare (le vom cumpara, desigur, dar nu stiu daca revista se gaseste la chioscurile de ziare, cel putin in Timisoara nu am vazut-o).
-----signature-----
It's all over and I'm standing pretty In this dust that was a city If I could find a souvenir Just to prove the world was here...
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
ATTezeu
Registered:
May '05
|
Date Posted:
9/2/07 10:58am
Subject:
|
|
Ce-a scris, ce-a scris?
-----signature-----
Azi nu zic nimic - sunt baiat cuminte. Poate zic maine vreo doua - sa nu te superi ca ieri am fost baiat cuminte. Poate azi e maine... http://tezeu.wordpress.com/ http://boards.theforce.net/Romania/b10647/
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Tanya_Akisha
Registered:
May '07
|
Date Posted:
9/2/07 11:16am
Subject:
|
am vb cu seful, va pastram, ofc. o sa vi le trimit prin posta cel mai probsbil, cand apare revista.
PS: tezeu, a scris ca ai facut filmul praf
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
CyberFaust
Title: FanForce CR FF Romania
Registered:
Jun '05
|
Date Posted:
9/3/07 3:14am
Subject:
|
groovy!
-----signature-----
I hate broccoli And think it totally sucks Why is it not meat? "And God shalt smite thee who watcheth the Wars of Stars. Repent ye all who hath sinned with Jar Jar andeth been diddled by C3PO." - Lies 3:64 http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
ATTezeu
Registered:
May '05
|
Date Posted:
9/3/07 7:45am
Subject:
|
Tanya_Akisha posted: am vb cu seful, va pastram, ofc. o sa vi le trimit prin posta cel mai probsbil, cand apare revista.
PS: tezeu, a scris ca ai facut filmul praf
Stiu ca ma iubesti
-----signature-----
Azi nu zic nimic - sunt baiat cuminte. Poate zic maine vreo doua - sa nu te superi ca ieri am fost baiat cuminte. Poate azi e maine... http://tezeu.wordpress.com/ http://boards.theforce.net/Romania/b10647/
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
Tanya_Akisha
Registered:
May '07
|
Date Posted:
9/5/07 12:15am
Subject:
|
"Pe tine te iubesc mai mult... chiar daca in loc de bicepsi ai burta, dar nah!"
ca sa nu fiu TOTAL off-topic, articolul a fost deja trimis la paginat:D
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
arapila
Title: FF co-CR FF Romania
Registered:
Jan '05
|
Date Posted:
9/5/07 6:35am
Subject:
|
nu cred ca mai are rost... pentru ca azi am avut o discutie cu tezeu, si am ajuns la concluzia ca nu mai are rost sa mai particip la productia flmului.
Imi cer scuze, dar chiar nu mai imi permite timpul.
-----signature-----
bla bla bla Love is in the air! doar in Ocna Mures http://www.szabobogdan.com
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
MaraStardreamer
Registered:
Apr '06
|
Date Posted:
9/5/07 9:53am
Subject:
- Date Edited:
9/5/07 11:19am (4 edits total)
Edited By:
MaraStardreamer
|
Dupa o discutie cu Tezeu ai ajuns la concluzia ca "nu mai are rost sa participi la productia filmului pentru ca nu-ti permite timpul"?
Ha ha! Daca vrei ca lumea sa te creada ca intr-adevar nu ai timp, macar formuleaza-ti postul asa cum se cuvine! Cu toate ca ma indoiesc ca te-ar fi crezut cineva.
Anyway, din pacate asa se intampla uneori cand te bazezi pe o singura persoana sa faca un anumit lucru. Dar de aici si pana la a nu se mai face filmul e cale destul de lunga. In concluzie, pentru ca am obosit sa ma mai lupt cu morile de vant si nu ma mai intereseaza mandriile, frustrarile si nemultumirile unora sau altora cu privire la diverse chestiuni penibile, singura rugaminte pe care o am la tine este sa-mi trimiti casetele cu ce s-a filmat la Timisoara.
Si promit tuturor membrilor forumului ca filmul asta va fi dus la bun sfarsit, chiar daca va trebui sa platesc din banii mei pe cineva sa o faca, pentru ca arapila nu e singurul om din tara asta care sa se priceapa la editarea de filme. In ultima instanta, sunt sigura ca Milena, Tezeu, Diva, Cyber, eu si oricine mai doreste vom reusi sa invatam cu ce se mananca toata treaba asta. Nu avem nevoie decat de timp, rabdare, ambitie si dorinta de a duce un lucru pana la capat.
-----signature-----
It's all over and I'm standing pretty In this dust that was a city If I could find a souvenir Just to prove the world was here...
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
ComicDiva
Title: FF Romania Public Relations Agent
Registered:
Oct '04
|
Date Posted:
9/5/07 11:29am
Subject:
|
Watchu talkin about Bogdan?
-----signature-----
Return of the Jedi (ultra-condensed version) Darth Vader: Luke, come to the dark side. Luke: No. Darth Vader: Your goodness has redeemed me. Die emperor scum! THE END
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
SVAndrei
Title: Co-CR FF Romania
Registered:
Nov '04
|
Date Posted:
9/6/07 6:40am
Subject:
|
|
Pai daca reusesc sa invat cum se face, pot sa ajut la efectele de sabii, in masura in care imi va permite timpul. Sau voi incerca, cel putin.
-----signature-----
"What do you mean they blew up the Death Star?!" Member of Fan Force Romania. Cookie!
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
raziel2004
Registered:
Nov '04
|
Date Posted:
9/9/07 10:07am
Subject:
|
|
Avand in vedere ca nu prea mai stau pe forum dar sper ca mai sunt inca membru,Mara din cate imi amintesc eu parca am hotarat ca va ajut si eu la editare...desi pana acum nimeni nu mi-a mai dat nici un semn de viata...de cate ori am ocazia...mai mult prin weekend-uri si prin vacante si tot o sa fac efectele de sabii si ce se mai poate...cum intru rar de tot pe forum astept un raspuns de la cineva pe Yahoo! si in caz ca nu sunt la calculator tot veti primi raspuns de la mine...dar stii bine Mara ca am zis ca va ajut la editare si asa am sa fac
-----signature-----
I am Raziel! First Born of his lietenants! I stood with Kain and my bretheren at the dawn of the Empire! I have served him a millenium!
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
MaraStardreamer
Registered:
Apr '06
|
Date Posted:
9/10/07 12:13am
Subject:
|
Calitatea de membru pe forum nu ti-o pierzi daca nu activezi sau o faci mai rar.
Nu ti-a dat nimeni nici un semn de viata pentru ca momentan suntem inca destul de debusolati. Eu cel putin nu stiu exact cum vom proceda in continuare. Dar o sa-i dam noi de capat cumva si acestei probleme. Chiar nu vreau sa devina si acesta un proiect nefinalizat, cum s-a intamplat de mai multe ori pana acum.
Iar de ajutorul tau vom avea categoric nevoie, probabil mai mult decat al oricui altcuiva. Atat la editare, cat in special la montaj, pentru inceput.
-----signature-----
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|
ComicDiva
Title: FF Romania Public Relations Agent
Registered:
Oct '04
|
Date Posted:
9/10/07 12:53am
Subject:
|
Don't panic.
-----signature-----
Return of the Jedi (ultra-condensed version) Darth Vader: Luke, come to the dark side. Luke: No. Darth Vader: Your goodness has redeemed me. Die emperor scum! THE END
|
|
|
Quote Reply |
Private Message |
Post History
|