| Author |
Topic:
Votati noul CR !
|
ComicDiva
Title: FF Romania Public Relations Agent
Registered:
Oct '04
|
Date Posted:
10/8/07 10:47am
Subject:
RE: Votati noul CR !
|
First things's first. Felicitari.
Cat despre cel de-al doilea lucru la ordinea zilei, nu cred vreau sa mai fiu implicata in conducerea acestui forum. Evident majoritatea membrilor nu au destula incredere in mine sa fiu altceva decat un membru, iar in calitate de CO-Cr nu am facut mare lucru. Ma multumesc cu titlul de PR Agent.
-----signature-----
Return of the Jedi (ultra-condensed version) Darth Vader: Luke, come to the dark side. Luke: No. Darth Vader: Your goodness has redeemed me. Die emperor scum! THE END
|
Locked Topic |
Active Topic Notification |
Private Message |
Post History
|
SVAndrei
Title: Co-CR FF Romania
Registered:
Nov '04
|
Date Posted:
10/8/07 2:21pm
Subject:
|
Facem iarasi alegeri?
-----signature-----
"What do you mean they blew up the Death Star?!" Member of Fan Force Romania. Cookie!
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
ATTezeu
Registered:
May '05
|
Date Posted:
10/8/07 2:30pm
Subject:
|
We do like to vote.
Pe de alta parte, ce rost au COcrii cand un CR noua ne este de ajuns.
-----signature-----
Azi nu zic nimic - sunt baiat cuminte. Poate zic maine vreo doua - sa nu te superi ca ieri am fost baiat cuminte. Poate azi e maine... http://tezeu.wordpress.com/ http://boards.theforce.net/Romania/b10647/
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
SVAndrei
Registered:
Nov '04
|
Date Posted:
10/8/07 2:32pm
Subject:
|
|
Good point. Chiar avem nevoie de CoCR?
-----signature-----
"What do you mean they blew up the Death Star?!" Member of Fan Force Romania. Cookie!
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
MaraStardreamer
Registered:
Apr '06
|
Date Posted:
10/8/07 2:42pm
Subject:
|
Milena, nu prea am ce instructaj sa-ti fac. Vei primi un PM cu toate amanuntele necesare de la Obi-Anne in momentul in care se va produce schimbarea. Dar voi fi aici sa te ajut cu un sfat in caz ca vei avea nevoie.
Singurul "avantaj" pe care CR-ul il are in plus fata de restul membrilor este accesul la un forum privat unde poate semnala eventualele probleme care apar, sa ceara inchiderea/deschiderea topicurilor, stergerea unor posturi daca e cazul, schimbarile functiilor celorlalti membri, poate cere sfatul adminilor si moderatorilor sau pur si simplu socializeaza cu ceilalti CR-i.
Cat despre co-CR, este la latitudinea ta, tu il alegi, cu conditia ca persoana respectiva sa fie de acord. Rolul co-CR-ului este de a-l ajuta pe CR si a-l inlocui in caz ca acesta lipseste pentru o perioada mai mare de timp. Parerea mea personala este ca la un forum cu un numar destul de restrans de membri ca al nostru un singur co-CR este suficient, si cred ca Diva este cea mai potrivita pentru acest post. Este alegerea ta si a ei, iar daca vrei sa existe in continuare doi co-CR-i, e bine si asa. Nu e neaparat nevoie sa se schimbe ceva din punctul asta de vedere.
-----signature-----
It's all over and I'm standing pretty In this dust that was a city If I could find a souvenir Just to prove the world was here...
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Milena_Syan
Title: FanForce CR FF Romania
Registered:
Sep '05
|
Date Posted:
10/9/07 11:08am
Subject:
- Date Edited:
10/9/07 11:08am (1 edits total)
Edited By:
Milena_Syan
|
ok. 10x. Am primit PM-ul si acum citesc cu spor ce s-a postat in ultima vreme pe forumul CR-ilor.
Diva, if you wanna stick with PR, it's all fine with me, but I would have appreciated your help as Co-CR.
N-am de gand sa impun cine va fi co-CR si cine nu.
Parerea mea este ca ar trebui sa fie dintre cei si-au dorit sa NU ies CR, pentru ca situatia sa fie cat de cat echilibrata si sa nu existe tot felul de acuze voalate, de care imi pare rau sa spun ca am avut deja parte.
Oricine este liber sa se ofere voluntar sau sa propuna pe altii.
Daca sunt mai mult de 2 voluntari, supunem la vot!
Titlurile: oricine pe forum are dreptul sa aiba un titlu scris sub nume, undeva. Daca vreti sa va schimbati tilurile, sau vreti sa aveti un titlu, dati un PM si se rezolva. 10x.
-----signature-----
There is no death. There are no limits. Fan Force Romania Binding the galaxy since 2004 http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
MaraStardreamer
Registered:
Apr '06
|
Date Posted:
10/9/07 11:28am
Subject:
|
Milena_Syan posted: Titlurile: oricine pe forum are dreptul sa aiba un titlu scris sub nume, undeva. Daca vreti sa va schimbati tilurile, sau vreti sa aveti un titlu, dati un PM si se rezolva. 10x.
Se pare ca inca nu ai citit tot ce scrie pe forumul CR-ilor
Tezeu inca mai asteapta titlul de primar de Cracanatii din deal (sau vale, nu mai stiu) de vreo doi ani
Poate avea un titlu o persoana care depune o anumita activitate pe forum: co-CR, trezorier, artist grafic, etc.
Vezi ca e pe undeva un topic referitor la asta. Have fun
-----signature-----
It's all over and I'm standing pretty In this dust that was a city If I could find a souvenir Just to prove the world was here...
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
ATTezeu
Registered:
May '05
|
Date Posted:
10/9/07 11:39am
Subject:
|
MaraStardreamer posted: Poate avea un titlu o persoana care depune o anumita activitate pe forum: co-CR, trezorier, artist grafic, etc.
UUu uitasem de asta... da chiar. Unde mi-e titlul?
-----signature-----
Azi nu zic nimic - sunt baiat cuminte. Poate zic maine vreo doua - sa nu te superi ca ieri am fost baiat cuminte. Poate azi e maine... http://tezeu.wordpress.com/ http://boards.theforce.net/Romania/b10647/
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
Milena_Syan
Title: FanForce CR FF Romania
Registered:
Sep '05
|
Date Posted:
10/9/07 11:44am
Subject:
- Date Edited:
10/9/07 11:46am (1 edits total)
Edited By:
Milena_Syan
|
@Mara, am citit cam toate alea, dar avand in vedere numarul limitat de membri ai forumului, cred ca toti am depus o activitate demna de un titlu.
Btw, tu capeti "din oficiu" un titlu de "CR Adviser" sau "Senior CR" sau ceva de genul ala. Numai sa-mi spui ce.
@Tezeu, deci cum era titlul ala?
-----signature-----
There is no death. There are no limits. Fan Force Romania Binding the galaxy since 2004 http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
MaraStardreamer
Registered:
Apr '06
|
Date Posted:
10/9/07 11:58am
Subject:
|
Senior CR?
Multumesc frumos, dar nu vreau nici un titlu. I had enough
-----signature-----
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
SVAndrei
Registered:
Nov '04
|
Date Posted:
10/9/07 12:12pm
Subject:
|
La Tezeu ar merge mai drgraba FFR Official Palinca Consumer
-----signature-----
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
ATTezeu
Registered:
May '05
|
Date Posted:
10/9/07 12:18pm
Subject:
|
SVAndrei posted: La Tezeu ar merge mai drgraba FFR Official Palinca Consumer
Good... poa' sa fie ala?
-----signature-----
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
SVAndrei
Registered:
Nov '04
|
Date Posted:
10/9/07 12:43pm
Subject:
|
Revenind la chestii serioase (nu zic ca palinca nu e chestie serioasa). Ca sa rezolvam odata si cu asta:
Daca nu vrea nimeni functia, ma ofer voluntar pentru postul de Co-CR.
-----signature-----
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
CyberFaust
Title: Co-Chapter Rep FF Romania
Registered:
Jun '05
|
Date Posted:
10/9/07 1:12pm
Subject:
- Date Edited:
10/9/07 1:19pm (1 edits total)
Edited By:
CyberFaust
|
NU e nevoie sa te obosesti Andrei, o sa fiu eu CO-CR if she'll have me. Vreau eu sa fiu co-cr pentru ca din moment ce ma intalnesc destul de des cu madalina voi avea o comunicare mai buna cu ea la sendintele saptamanale despre imaginea publica a forumului si trebuiri interne and ****.
-----signature-----
I hate broccoli And think it totally sucks Why is it not meat? "And God shalt smite thee who watcheth the Wars of Stars. Repent ye all who hath sinned with Jar Jar andeth been diddled by C3PO." - Lies 3:64 http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|
MaraStardreamer
Registered:
Apr '06
|
Date Posted:
10/9/07 1:19pm
Subject:
- Date Edited:
10/9/07 1:20pm (1 edits total)
Edited By:
MaraStardreamer
|
Parerea mea este ca cel putin unul din cei doi co-CR-i sa fie din Bucuresti sau din alta zona decat cea de vest, de vreme ce CR-ul este de aici. Eu sper ca Diva sa nu renunte totusi la titlu. Din cate stiu eu Rogue nu-l mai doreste, deci pentru cel de-al doilea post putem face un poll si sa votam, de vreme ce sunt mai multi amamtori
Edit: Sau sa fie Cyber, daca e asa hotarat si oricum a fost prima alegere a Milenei. Dar macar unul din co-CR-i ar trebui sa fie din Bucuresti.
-----signature-----
|
Locked Topic |
Private Message |
Post History
|