CyberFaust posted:also, rogue, mie nu mi se pare normal sa fi fost tu co-cr dupa ce ai plecat de pe forum fara sa anunti in nici un fel, si nu am zis, dan u ma iau de aia
CyberFaust posted:Oricum, thinking back, nu mai vreau sa fiu Co-CR, si i quit. it was a bad call, orgue, nu vrei tu iar, in preamarita ta absenta :P
Milena posted:Rogue, forumul asta are nevoie de doi co-CR. Daca Cyber va fi demis, avem nevoie de altcineva in loc, nu? Just say the word si facem poll intre tine si el!
Vic_Astro posted:Copiii mosului, luati o scurta pauza de internet, faceti o plimbare, admirati un copac care infloreste. N-am mai intrat de mult pe aici, dar dupa ce am citit cele 4 pagini ale acestui topic nici nu cred ca vreau sa mai intru prea curand. Era frumos pe TFN cand eram aici zilnic, toata lumea era prietena cu toata lumea, respectul era implicit in orice post. Si acum vad ca plecati de la o idee foarte draguta de a organiza o activitate comuna pentru membri inca activi si ajungeti in 20 de postari la cereri de dimisie si injurii. Rebeliosilor! Sa nu indrazniti sa imi murdariti amintirile frumoase din perioada in care activam pe TFN.R!
arapila posted: Relatiile dintre noi(adica membrii acestei mici comunitati), au mai evoluat... ..Am ajuns sa ne cunoastem foarte bine, si relatiile dintre noi nu mai pot zice ca sunt doar de "colegi de forum" ci de prietenie in adevaratul sens al cuvantului.
Vic_Astro posted: Bine v-am regasit!