Author Topic: FF Romania STARCRAFT tournament 2008 - The only choice is war. The only allies are enemies.
CyberFaust  2393 posts
Title: FanForce CR
FF Romania

Registered: Jun '05
8199_Han Solo
Date Posted: 3/13/08 4:31pm Subject: RE: FF Romania STARCRAFT tournament 2008 - The only choice is war. The only allies are enemies.
deci, io ar trebui sa imi cer scuze, si imi cer.
Rogue, am sarit calul si am exagerat si imi pare rau.
Si ca sa ma scuz si eu putin eram cam nervos datorita chestiilor pe care mi le-a spus andrei.....chestii care amu sunt discutabile at best, si mi se pare mai logic ca andrei sa fie un sore looser. (desi acuma sper sa nu imi sara si andrei in cap daca am zis asta)
Oricum, vorba lu mara, e doar un joc, have fun with it, ca daca nu, e degeaba.

Rogue, si mai ales andrei, luati treaba prea in serios.

App, rogue, daca mai esti interesat, you are wellcomed, oricum, it was supossed to be fun sad

Trebuie sa reuconosc ca e vina mea de la inceput, pentru ca am ales oameni din meciuri random, cand de fapt trebuia sa fie cam asa:
arapila vs rogue (ca ei sunt ce mai buni, si in mod normal intrei ei s-ar da finala....asa ca aici nu stiu, in orice caz, unu din voi ar/va castiga)
tezeu vs andrei
eu vs diana
si mada vs lavi (macar asta a iesit si la ghiceala bine, da mada a zis ca nu mai vrea sa joace doh!

-----signature-----
I hate broccoli
And think it totally sucks
Why is it not meat?
"And God shalt smite thee who watcheth the Wars of Stars. Repent ye all who hath sinned with Jar Jar andeth been diddled by C3PO." - Lies 3:64
http://boards.theforce.net/romania/b10647/p1
Locked Topic | Active Topic Notification | Private Message | Post History
CyberFaust  2393 posts
FF Romania

8199_Han Solo
Date Posted: 3/13/08 4:36pm Subject: RE: FF Romania STARCRAFT tournament 2008 - The only choice is war. The only allies are enemies. - Date Edited: 3/13/08 4:37pm (1 edits total) Edited By: CyberFaust
also, rogue, mie nu mi se pare normal sa fi fost tu co-cr dupa ce ai plecat de pe forum fara sa anunti in nici un fel, si nu am zis, dan u ma iau de aia
The point iz ca m-am enervat foarte tare datorita chestiilor pe care le-am auzit de la andrei, si care a zis ca nu vrea sa le posteze pe forum....din motive acum ceva mai evidente (lies and deceit)

Oricum, thinking back, nu mai vreau sa fiu Co-CR, si i quit. it was a bad call, orgue, nu vrei tu iar, in preamarita ta absenta :P
Also, mara, [edited ca sa nu fiu nesimtit]

-----signature-----
I hate broccoli
Why is it not meat?
"And God shalt smite thee who watcheth the Wars of Stars. Repent ye all who hath sinned with Jar Jar andeth been diddled by C3PO." - Lies 3:64
SVAndrei  6585 posts
Title: Co-CR FF Romania
Registered: Nov '04
41081_Kuat Drive Yards Insignia
Date Posted: 3/13/08 11:45pm Subject: RE: FF Romania STARCRAFT tournament 2008 - The only choice is war. The only allies are enemies.
Asta cam asa e, uneori iau anumite chestii prea in serios.

Imi cer si eu scuze fata de Rogue, si acum hai sa continuam activitatile noastre obisnuite.

-----signature-----
"What do you mean they blew up the Death Star?!"
Member of Fan Force Romania.
Cookie!
arapila  1774 posts
Title: FF co-CR
FF Romania

Registered: Jan '05
6004_Jar-Jar Binks
Date Posted: 3/14/08 3:16am Subject: RE: FF Romania STARCRAFT tournament 2008 - The only choice is war. The only allies are enemies.
Apoie io ce sa zic? numa ca naspa cica s-ar presupune ca suntem prieteni(adica friends ca sa inteleaga si milena) si ce s-o intamplat nu prea arata lucrul asta. Ciber o fost naspa pt ce o zis, andrei, pt ca nu stie sa piarda si rogue ca si-a luat jucariile si a plecat. Bineinteles ca oamenii nu se vor mai impaca ca de'obicei asta tine de orgoliul lor de barbat meseriasi ce sunt... Milena m-a dezamagit asa, intr-un fel ca nu vrea sa joace, ca cica mai bine isi pune un linux. Ah da... si eu sunt naspa :d ca in loc sa joc starcraft cu diana, io beau ca porcu cu ciber si.... atat.

Pacat ca s-o ajuns la asta, ca ideea o fost sexoasa.

Ne-om mai vedea noi candva. Va pup. kiss

-----signature-----
bla bla bla
Love is in the air!
doar in Ocna Mures
http://www.szabobogdan.com
Milena_Syan  1659 posts
Registered: Sep '05
45271_Asajj Ventress
Date Posted: 3/14/08 12:36pm Subject: RE: FF Romania STARCRAFT tournament 2008 - The only choice is war. The only allies are enemies.
Cyber, watch your language!
Data viitoare n-ai decat sa pui niste reguli de la bun inceput, nu sa le schimbi in timpul jocului.

Rogue, forumul asta are nevoie de doi co-CR.
Daca Cyber va fi demis, avem nevoie de altcineva in loc, nu?
Just say the word si facem poll intre tine si el!
Nu sunt in masura sa demit pe cineva pe baza unei singure cereri.

Am de gand sa joc cu Lavi, in ciuda faptului ca am glumit cu ea la tot pasul cu faze de genul "aranjam jocul", "am jucat azi la 6 dimineata" etc.
Daca si restul lumii are de gand sa joace, putem continua campionatul. cool

-----signature-----
There is no death. There are no limits.

Fan Force Romania
Binding the galaxy since 2004 happy
ROGUESQUAD  1202 posts
Registered: Oct '04
6624_X-Wing Fighter
Date Posted: 3/15/08 11:48pm Subject: RE: FF Romania STARCRAFT tournament 2008 - The only choice is war. The only allies are enemies.
CyberFaust posted:
also, rogue, mie nu mi se pare normal sa fi fost tu co-cr dupa ce ai plecat de pe forum fara sa anunti in nici un fel, si nu am zis, dan u ma iau de aia

CyberFaust posted:
Oricum, thinking back, nu mai vreau sa fiu Co-CR, si i quit. it was a bad call, orgue, nu vrei tu iar, in preamarita ta absenta :P

Milena posted:
Rogue, forumul asta are nevoie de doi co-CR.
Daca Cyber va fi demis, avem nevoie de altcineva in loc, nu?
Just say the word si facem poll intre tine si el!

Atentie ! Atunci cand am cerut indepartarea lui CyberFaust din "functia" de Co-CR, am cerut-o pe baza postarii sale si cuvintelor jignitoare adresate mie. Atat si nimic mai mult.
Nu ma intereseaza si nu ma vor interesa "functiile de conducere" pe acest forum fie ca e vorba de moderator, Co-CR sau mai stiu eu ce.

Revenind la incidentul cu Cyber, atata timp cat si-a cerut scuze si constientizeaza ca nu a avut o reactie tocmai normala, sunt dispus sa "ingrop securea" si sa continuam ce am inceput aici.

Vic_Astro  983 posts
Registered: Jul '05
14359_Darth Sidious
Date Posted: 3/16/08 3:57am Subject: RE: FF Romania STARCRAFT tournament 2008 - The only choice is war. The only allies are enemies.
Copiii mosului, luati o scurta pauza de internet, faceti o plimbare, admirati un copac care infloreste.

N-am mai intrat de mult pe aici, dar dupa ce am citit cele 4 pagini ale acestui topic nici nu cred ca vreau sa mai intru prea curand. Era frumos pe TFN cand eram aici zilnic, toata lumea era prietena cu toata lumea, respectul era implicit in orice post. Si acum vad ca plecati de la o idee foarte draguta de a organiza o activitate comuna pentru membri inca activi si ajungeti in 20 de postari la cereri de dimisie si injurii.

Rebeliosilor! Sa nu indrazniti sa imi murdariti amintirile frumoase din perioada in care activam pe TFN.R!

-----signature-----
Love is merely a trick the DNA plays to replicate itself.
FriendlyPiranha  1180 posts
Title: Graphic artist
FF Romania

Registered: Feb '05
40314_Boba Fett
Date Posted: 3/16/08 7:47am Subject: RE: FF Romania STARCRAFT tournament 2008 - The only choice is war. The only allies are enemies.
Ca bine le zici frate.

-----signature-----
.•´ .•´¤ ¸•*
(¸.•* (¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`•.¸.•*´¨`
ATTezeu  3838 posts
Registered: May '05
13555_Darth Bandon
Date Posted: 3/17/08 5:33am Subject: RE: FF Romania STARCRAFT tournament 2008 - The only choice is war. The only allies are enemies.
Trist... trist.

-----signature-----
Azi nu zic nimic - sunt baiat cuminte.
Poate zic maine vreo doua - sa nu te superi ca ieri am fost baiat cuminte.
Poate azi e maine... http://tezeu.wordpress.com/
http://boards.theforce.net/Romania/b10647/
arapila  1774 posts
Title: FF co-CR
FF Romania

Registered: Jan '05
6004_Jar-Jar Binks
Date Posted: 3/17/08 6:15am Subject: RE: FF Romania STARCRAFT tournament 2008 - The only choice is war. The only allies are enemies.
Vic_Astro posted:
Copiii mosului, luati o scurta pauza de internet, faceti o plimbare, admirati un copac care infloreste.

N-am mai intrat de mult pe aici, dar dupa ce am citit cele 4 pagini ale acestui topic nici nu cred ca vreau sa mai intru prea curand. Era frumos pe TFN cand eram aici zilnic, toata lumea era prietena cu toata lumea, respectul era implicit in orice post. Si acum vad ca plecati de la o idee foarte draguta de a organiza o activitate comuna pentru membri inca activi si ajungeti in 20 de postari la cereri de dimisie si injurii.

Rebeliosilor! Sa nu indrazniti sa imi murdariti amintirile frumoase din perioada in care activam pe TFN.R!

de dragul off-topicului

Draga mosule, ce surpriza, n-ai mai intrat de mult rau de tot, adica de vreo 3 ani daca nu ma insel, si nici nu ma asteptam sa revi pe aici. Nu zic asta pt ca am ceva cu tine, ci pentru ca ai lipsit prea mult de pe forumul asta, timp in care, relatiile dintre noi(adica membrii acestei mici comunitati), au mai evoluat, lucru care banuiesc ca il stiai deja. Am ajuns sa ne cunoastem foarte bine, si relatiile dintre noi nu mai pot zice ca sunt doar de "colegi de forum" ci de prietenie in adevaratul sens al cuvantului. De aceea nu mi se pare frumos sa apari asa sa ne areti obrazul. Noi trebuia sa iti facm tie chestia asta de mult timp, si nu am facut-o.

In final, de dragul amintirilor de demult, iti zic bine ai revenit pe forum.

Rebeliosul cel mai rebelios,
Szabo Bogdan aka arapila

-----signature-----
bla bla bla
Love is in the air!
doar in Ocna Mures
http://www.szabobogdan.com
Vic_Astro  983 posts
Registered: Jul '05
14359_Darth Sidious
Date Posted: 3/17/08 11:59am Subject: RE: FF Romania STARCRAFT tournament 2008 - The only choice is war. The only allies are enemies.
Chiar 3 ani nu cred ca sunt de cand nu mai sunt un membru activ, dar chiar si asa, nu v-am uitat. Si ma voi intoarce cu placere aici si peste 10 ani, pentru ca, asa cum am spus mai devreme, am amintiri frumoase. Si daca si atunci va veti certa cand revin eu pe forum, din nou va voi "arata obrazul".

Bine v-am regasit!

-----signature-----
Love is merely a trick the DNA plays to replicate itself.
MaraStardreamer  2723 posts
Registered: Apr '06
41217_Mara Jade
Date Posted: 3/17/08 3:59pm Subject: RE: FF Romania STARCRAFT tournament 2008 - The only choice is war. The only allies are enemies. - Date Edited: 3/17/08 4:44pm (2 edits total) Edited By: MaraStardreamer
arapila posted:
Relatiile dintre noi(adica membrii acestei mici comunitati), au mai evoluat... ..Am ajuns sa ne cunoastem foarte bine, si relatiile dintre noi nu mai pot zice ca sunt doar de "colegi de forum" ci de prietenie in adevaratul sens al cuvantului.

Nimeni nu contesta chestia asta, dar realitatea e ca in timp ce relatiile au evoluat, forumul a involuat.
Este un adevar pe care-l stim cu totii si care nu poate fi contestat. Si nimeni nu face nimic pentru a schimba acest lucru, doar ne balacim uneori pe-aici, cand n-avem alta treaba mai importanta de facut, mai deschidem un topic-doua care au sau nu legatura cu SW, in timp ce topicurile vechi se inchid unul dupa altul, de-o sa ajungem in curand mai ceva ca grecii.
Si tot mai rar spunem la intalnirile noastre "Hai sa incercam sa facem ceva" , cand de fapt tocmai faptul ca suntem prieteni ar trebui sa ne impulsioneze sa nu lasam locul in care ne-am cunoscut sa moara.
De certuri, haraieli si vorbe aiurea aruncate in dreapta si in stanga nici nu mai are rost sa pomenesc...

Vic_Astro posted:
Bine v-am regasit!

Bine ai revenit happy

-----signature-----
It's all over and I'm standing pretty
In this dust that was a city
If I could find a souvenir
Just to prove the world was here...
ATTezeu  3838 posts
13555_Darth Bandon
Date Posted: 3/20/08 12:10pm Subject: RE: FF Romania STARCRAFT tournament 2008 - The only choice is war. The only allies are enemies.
Domne deci m-a batut Cyber la Starcraft si nu e corect.

Pai ce domne, ai voie sa folosesti tancurile de asediu? Nu mi se pare normal. Si mi-a mai si stricat baza pe deasupra. Cyber, eu zic sa iti dai demisia din liga. Cyberica de la liga.

-----signature-----
CyberFaust  2393 posts
FF Romania

8199_Han Solo
Date Posted: 3/20/08 1:10pm Subject: RE: FF Romania STARCRAFT tournament 2008 - The only choice is war. The only allies are enemies.
eat bantha poo you bald choir boy
e vina mea ca ti-ai puz zealotii sa danseze ca sa se chinuie battlecuizerele sa ii nimereasca :P

-----signature-----
I hate broccoli
Why is it not meat?
ATTezeu  3838 posts
13555_Darth Bandon
Date Posted: 3/20/08 1:14pm Subject: RE: FF Romania STARCRAFT tournament 2008 - The only choice is war. The only allies are enemies.
Deci zelotii mei faceau step ca sa induca in eroare battlecruiserele. Pacat ca nu aveai?

Vezi, trebuia sa viii cu battlecruiserele!

-----signature-----