main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

2012 -A Change for the Better...

Discussion in 'Romania' started by Luke_StarCristal, Feb 12, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Luke_StarCristal

  Luke_StarCristal Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Oct 27, 2004
  Am luat asta de pe starwars.ro , m-am gandit ca ar fi un subiect interesant pentru disctutii aici pe theforce... sa va aud parerile :D


  Anul 2012

  Cu toate cã nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfârºitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare cã tot mai multe argumente converg spre concluzia cã în acel an ceva cu totul surprinzãtor ºi inimaginabil se va petrece cu planeta noastrã ºi implicit cu noi, locuitorii ei. Înainte de a accepta sau respinge aceste argumente, e bine sã le cunoaºtem. ªi bineînþeles, sã ne întrebãm: suntem oare pregãtiþi pentru anul 2012?

  Planeta Pamânt se manifestã ca un imens circuit electric. Existã un fel de cavitate electromagneticã situatã între Terra ºi ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 km distanþã de suprafaþa pãmântului. Proprietãþile rezonante ale acestei cavitãþi magnetice terestre au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann între anii 1952 - 1957, ºi ele permit mãsurarea frecvenþei vibratorii medii a planetei noastre.

  "Bãtãile inimii" Pãmântului se accelereazã

  Rezonanþa Schumann este prezentatã de geofizicienii contemporani drept "bãtaia inimii" planetei noastre. Aceasta a avut o valoare constantã de 7,8 Hz timp de mii de ani. Însã începând cu anul 1980, s-a observat o accelerare, mai întâi lentã, apoi din ce în ce mai rapidã (dupa 1997), pânã când a atins astazi valoarea de 12 Hz. Creºterea frecvenþei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viaþã pe planeta noastrã sã corespundã de fapt cu numai 16 ore reale, în termenii timpului terestru. Pare o explicaþie destul de plauzibilã pentru criza acutã de timp cu care ne confruntãm la ora actualã...

  Iar curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe masurã ce ne apropiem de "Punctul Zero", care corespunde inversãrii polilor magnetici ai Pãmântului. Cãci dacã 24 de ore ale zilei reprezinta încã, la ora actuala, 16 ore efective, diferenþa dintre acestea se va mari exponenþial, astfel încât la trecerea prin Punctul Zero, pe care unii îl situeazã la sfârºitul anului 2012, 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecinþele acestui fenomen sunt incalculabile ºi sfideazã orice imaginaþie: întreaga planetã ºi toti locuitorii ei vor trece într-o altã dimensiune!

  Creºterea frecvenþei de rezonanþã Schumann se traduce prin scãderea progresivã a densitãþii planetei, fenomen ce a fost observat ºi identificat de clarvãzãtorul brazilian Triguerinho, încã de la începutul anilor '80.

  Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbãri: simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronicã, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degraba fanteziste decât minunate. ªi mai cu seamã, corpul uman devine din ce în ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasã are loc însã la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi acum reprogramat de Inteligenþa Cosmicã. Ca urmare, intuiþia se dezvoltã mai repede, ca ºi toate capacitãþile paranormale ce derivã din ea. Al treilea ochi începe sã se deschidã ºi chiar ochii fizici se transformã pentru a se adapta Luminii ºi frecvenþelor ei mult mai elevate.

  Calendarul Maya a prezis sfârºitul epocii actuale în 2012

  Scriitor, ºi ghid la locurile sacre ale planetei, Gregg Braden s-a fãcut cunoscut prin cãrþile sale "Trezirea la Punctul Zero: iniþiere colectivã" ºi "Translaþia între lumi". Dupã ce a trãit, în tinereþe, douã experienþe de moarte clinicã (NDE) ºi a avut o carierã profesionalã strãlucitoare ca inginer de aeronave, a început sã þinã conferinþe ºi seminarii în întreaga lume. Gregg Braden a dovedit ºtiinþific trecerea prin centura de fotoni ºi încetinirea gradatã a perioadei de rotaþie a planetei Pãmânt. Tot lui îi aparaþine demonstraþia ºtiinþificã a creºterii frecvenþei de rezonanþã a Terrei (rezonanþa Schumann). Braden considerã cã, atunci când planeta noastrã nu se va mai roti deloc iar frecvenþa ei va atinge valoarea de 13 Hz, vom fi în "Punctul Zero" al câmpului ei magnetic. Dupã douã sau trei zile de repaus, e
   
 2. sergiurusu

  sergiurusu Jedi Knight star 5

  Registered:
  May 30, 2001
  Teoria sfarsitului lumii (sau a transferului intr-o alta dimensiune cum ar fi cazul aici) e veche de mii de ani. Fiecare popor are ideile sale sau cel putin, le-a avut, legat de "doomsday". Om trai si om vedea
   
 3. arapila

  arapila Jedi Master star 4

  Registered:
  Jan 28, 2005
  cercetatorii astia in loc sa faca viata omului mai usoara si mai frumoasa sau sa descopere tot felul de chestii frumoase, ei vin cu teori de genul "vom muri!!!". Poi daca tot is asa de pesimisti, de ce nu merg sa isi taie venele?:D
   
 4. sergiurusu

  sergiurusu Jedi Knight star 5

  Registered:
  May 30, 2001
  Poi daca tot is asa de pesimisti, de ce nu merg sa isi taie venele?

  Pot sa stea si pe loc sa-si taie venele :D

  Cred ca nu trebuie sa ne "blocam" in previziuni de acest fel. Uitati-va la treaba cu Nostradamus. Ceea ce spunea el era interpretat abia dupa ce se intampla. Si atunci o faceau ca si cum ar fi real. Nu spun ca Nostradamus nu ar fi avut viziuni reale, insa de multe ori interpretarea lor lasa loc de mai mult.
   
 5. Luke_StarCristal

  Luke_StarCristal Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Oct 27, 2004
  Ok deci, nu va veni nici un sfarsit in 2012!
  Ei "Cred" ca ceva "urat" se va intampla dar dimpotriva...ceva minunat SE INTAMPLA acum in moment. Cum ziceau si ei, si stiam si eu, pamantul isi schimba vibratia si odata cu el si locuitorii sai. Vibratia sa urca si tot urca din aceasta pricin timpul pare sa treaca mai repede... Ideea este ca tot urca asa pana ajunge la punctul zero care se presupune ca atunci nu va mai exista timp de fel...cam asa ceva, caci mult se schimba...Si NU(that is NU) va fi NICI un sfarsit al lumii...pot zice aia ce vor.

  P.S. Aaa,da si in legatura cu Nostradamus, el a prezis sfarsitul lumii dar nu a stiut de schimbarea aceasta, teoretic acest lucru nu trebuia sa se intample dar cumva , ceva s-a schimbat si pamantul a luat-o pe alta "cale" (so to speak) ...Nostradamus nu a putut vedea mai departe de atat deoarece el traia intr-o epoca in care pamantul inca vibra la frecventa de 7,8 hz, acum incepand din 1980 s-a schimbat pana a ajuns la 12hz! Schimbarea aceasta nu a prezis-o Nostradamus pentru ca nu stia ca se va produce :)

  Cheeers! :) :) :) :) :D
   
 6. Doona101

  Doona101 Jedi Youngling star 3

  Registered:
  Oct 31, 2004
  Eu as vrea sa adc niste completari, sa speram ca faptul ca aici se afla copiat un articol de pe un alt site nu ne va face probleme. La urma urmei, ei asta incearca, sa-si popularizeze informatiile.
  Articolul este preluat de aici http://aim.active.ws/?a=66 si, daca va intereseaza, mai puteti gasi suficient de multe articole foarte interesante.
  Iar eu ma bucur ca traiesc in aceasta epoca de final al Kali Yuga si ca voi apuca sa traiesc )in acest corp fizic, ma rog...) inceputul trecerii omenirii la o noua epoca de aur.
  (apropo, dupa anul 2012 o sa trebuiasca sa ma mai duc la serviciu?)
   
 7. deadPATHETIC

  deadPATHETIC Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Nov 16, 2004
  daca oamenii de shtiintza au spus ca se va intampla ceva in 2012 inseaman ca va fi ceva zic eu...oamenii ashtia au dovezi totushi ca in STIINTA pe baza de dovezi se merge nu ca shi in RELIGIE ne bazam pe spusele unui boshorog de preot care i so trezit ca vom muri in nush ce an cand vine jesus pe pamant...mda...credeam ca 2000 e sfar****ul lumii...tare sunt curios sa vad ce va fi in 2012..
   
Thread Status:
Not open for further replies.