Alegeti Fan Force Chapter reprezentative!!! Foarte important!!!

Discussion in 'Romania' started by sergiurusu, Jan 18, 2005.

?

Alegeti Fan Force Chapter reprezentative!!! Foarte important!!!

Poll closed Feb 7, 2005.
AK-610 0 vote(s) 0.0%
ComicDiva 0 vote(s) 0.0%
Doona101 0 vote(s) 0.0%
Mara_Alexia 0 vote(s) 0.0%
Octavian_Paun 0 vote(s) 0.0%
Roguesquad 1 vote(s) 9.1%
Sergiurusu 9 vote(s) 81.8%
Vanatorul 1 vote(s) 9.1%
SVAndrei 0 vote(s) 0.0%
altcineva 0 vote(s) 0.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. sergiurusu Jedi Knight

  Member Since:
  May 30, 2001
  star 5
 2. sergiurusu Jedi Knight

  Member Since:
  May 30, 2001
  star 5
  Dragi prieteni se pare ca ne apropiem de o noua etapa in cadrul forumului nostru: vom deveni curand de tot Fan Force Chapter

  Mai jos e mesajul lui Obi Anne care ne spune cate ceva despre aceste lucruri si ca ar trebui sa ne alegem un Fan Force Chapter reprezentative. Am facut un poll cu tema asta si am pus cei mai vechi si reprezentativi membri (in ordine alfabetica) pentru a vedea care va fi ales reprezentant/moderator.  "Just make sure that you tell me before you have your third meetings. Also in order to be a chapter you need to elect a chapter representative that will be the contact between the chapter and the rest of Fanforce. That's what you have to do, as an official chapter you are also allowed to come up with another name than just FF Romania and design your own forum banner and icon."

  Mai jos sunt 2 mesaje mai vechi ale aceleiasi simpatice Obi anne care explica pe larg ceea ce inseamna Fan Force:


  "First you need to have three persons registered here on the forums that are Romanian. Then you can get your very own forum, wich is always a good start. Then in order to become an official FanForce chapter you need to announce and have three meetings, with at least three persons attending the meetings. At the third meeting you should elect a Chapter Representative, who will be the contact between FF and the chapter.

  One thing I've noticed when starting a chapter, and looking back at when we started the Swedish chapter, is that it might be slow in the start but it usually picks up speed after a while. Also it might be easier to take it easy in the start, not plan any grand activities, but just focus on meeting each other. The three first FF Sweden meetings were; 1st - sat down and had a coffee together, 2nd - went and saw totally non-SW movie, 3rd - went and saw Lord of the Rings together."


  "I was asked to explain what it means to be an official chapter and here's a short version of it.

  As an official chapter you get put up on the regional pages that we have on TheForce.Net, which means more publicity and easier to attract new members. Also FanForce have previously been acknowledged by Lucasfilm as a reliable fan organisation, for example they asked us to hel with the IMAX premiere of AOTC in the US. Of course this mostly influences the American chapters, but still this sets FanForce apart from many other organisations, and if you are talking about organising things or you just want to make FF known in your area it gives a good credibility.

  On the forums it means that you will have a chapter representative who will have access to a private chapter representative forum. In that forum discussions about policies on the boards, information and also a lot of ideas are being distributed between the chapters. An example of this is the Vader world tour, where a Vader figure has been travelling North America between a lot of official chapters, it was first planned as a world tour but due to the fact that he got very delayed that part has been scrapped and the organising FF chapter just wants him to get home.

  Official chapters can also have their own forum banner instead of this generic FF banner, and their own icon uploaded.

  So that's some of the benefits of being an official FanForce chapter"

 3. sergiurusu Jedi Knight

  Member Since:
  May 30, 2001
  star 5
  Am votat si eu pentru Roguesquad, el fiind poate cel mai exigent cu aspectul forumului si unul dintre cei mai activi membri. Cred ca ar fi un bun moderator si organizator!

  As fi ales-o pe Mara, pe de alta parte, pentru ca are idei atat de multe si interesante ajutandu-ne la punerea in miscare a forumului; pe AK-610 care ne-a ajutat atat de mult cu de toate; pe Doona care e o dulce si o fata SUPER; pe ComicDiva ca e plina de viata si de umor; pe Tavi ca e cel mai serios si cu mult bun simt, un om onest si corect; pe Vanator ca e un tip dintr-o bucata care stie ce vrea si are experienta pe forumuri; pe SVAndrei nu l-as fi ales pentru ca fiind vecinul meu m-ati fi acuzat ca il avantajez ;) (insa e un baiat de nota zece, pe care-l apreciez mult) :).

  Cred ca si membrii precum: Luke StarCristal, Darth Alex,Luke Skywalker 1989, Cobu, Spiridush, Imothep si altii (sper ca nu am uitat pe prea multi dintre voi), membri mai tineri sau mai noi, insa cu perspective apreciabile pot fi considerati in a participa la acest poll pentru a fi alesi ca moderatori.
 4. Doona101 Jedi Youngling

  Member Since:
  Oct 31, 2004
  star 3
  ... ai uitat sa-l mentionezi pe Sergiu Rusu aka jkno, pe care l-am votat eu.
 5. AK-610 Jedi Master

  Member Since:
  Oct 27, 2004
  star 3
  Hmmm...mie imi este greu sa aleg (eu vad 2 persoane la fel de potrivite pentru "functia" asta) ... Si ar mai fi o problema : sa fi FF Rep. Implica niste responsabilitati fata de forum si de membrii ... Cine o sa fie ales trebuie sa fie o persoana pe care sa ne putem baza , care sa nu plece peste 2 saptamini si sa ne lase balta , sa fie impartiala etc. Daca persoana pe care o votez eu nu vrea/poate sa isi asume atitea responsabilitati ?

  P.S. Bai , chiar nu exista si o functie de vice FF Rep. ??? :) Chiar imi este greu sa aleg ...
  P.P.S Oricum eu ma gindeam la Sergiu sau Mara ...Asa ca votul meu o sa mearga la unul dintre voi ...
 6. mara_alexia Jedi Padawan

  Member Since:
  Oct 29, 2004
  star 4
  Si eu oscilez intre doua persoane (Sergiu si Roguesquad). Sergiu pentru ca datorita lui exista acest forum, are experienta si stie ce trebuie sa faca un moderator, iar Rogue pentru motivele pe care le-a enumerat si Sergiu.
  Oricum, asa cum a spus si AK-610, persoana respectiva trebuie sa isi asume o anumita responsabilitate, sa nu intre doar sporadic pe forum. Cred ca ar trebui sa stim care sunt responsabilititatile exacte ale unui atfel de reprezentant si ce trebuie el sa faca. Sergiu, crezi ca ne-ar putea ajuta Obi Anne cu asta? Sa ne dea un fel de "job description" sau ceva in genul asta. Eu de exemplu nu as putea sa imi asum aceasta responsabilitate fara sa stiu exact ce urmeaza sa fac.
  Si in primul rand trebuie ca persoana respectiva sa doreasca sa fie reprezentant, degeaba are 10 voturi daca nu vrea...
  Este un subiect la care trebuie sa ne gandim bine, cred ca nu e cazul sa ne grabim.
 7. sergiurusu Jedi Knight

  Member Since:
  May 30, 2001
  star 5
  Am trimis un PM lui Obi Anne si sper sa ne explice ceea ce inseamna atributiile unui CR. Am rugat-o sa posteze aici daca poate.
 8. AK-610 Jedi Master

  Member Since:
  Oct 27, 2004
  star 3
  Mda...am putea vota totusi , iar daca cel iesit pe primul loc nu vrea , incercam cu cel de pe locul 2 si asa mai departe ... A , sa nu uitam ca o sa fim reprezentati si pe un forum numai pentru FF Rep. , deci ne trebuie cineva care sa se descurce bine macar cu engleza :)

  "On the forums it means that you will have a chapter representative who will have access to a private chapter representative forum. In that forum discussions about policies on the boards, information and also a lot of ideas are being distributed between the chapters."
 9. OCTAVIAN_PAUN Jedi Youngling

  Member Since:
  Oct 28, 2004
  star 3
  Eu am votat SERGIU, ptr. ca datorita lui butonez acum pe THEFORCE.NET.
  In plus, a avut initiative legate de acest forum. Initiative bune.

  Btw... Serge...tu zici ca eu sunt :"cel mai serios si cu mult bun simt, un om onest si corect"
  Hihi, mai lipsea "un batrinel cu caracteristicile alaturate" :)

  Hai sa va spun cum ma vad colegii :
  -ma, da' tu nu mai obosesti odata ?
  -cati doctori ai omorit la consultatii ?
  -esti nebun si nu numai
  -...Doaaamneee...cretin mai esti !
  -nu te mai faci bine ...
  -nesanatosule !!

  ...si ar mai fi...
  Anyway, thanks ptr. "nominalizare" :)
 10. vanatorul Jedi Youngling

  Member Since:
  Oct 27, 2004
  star 1
  Da. Decizia asta trebuie cantarita si analizata cu maxima atentie, cu atat mai mult cu cat ea va ramane, foarte probabil, definitiva.

  Oricum, trebuie sa recunoasteti, si sa apreciati in acelasi timp, diplomatia de care da dovada Sergiu :) Stie el cum face, cum drege incat sa-i faca pe toti sa se simta bine, pune o vorba buna pentru fiecare, hehe... nice indeed. :D
  Din punctul meu de vedere cred ca Sergiu ar trebui sa fie reprezentantul nostru iar ROGUE sa fie moderator si sa se ocupe de problemele tehnice ce ar putea aparea pe parcurs. Pe mine unul m-a convins si am deplina incredere in el :)
  Nu vreau sa ma intelegeti gresit, toti ceilalti despre care nu pomenesc aici imi sunteti dragi si sunteti atat de dulci incat v-as manca cu totul pana la cotor :D, toti ati avut contributii exemplare la punerea pe picioare a sectiunii romanesti theforce.net dar... trebuie sa decidem ce este mai bine pentru noi toti :) Iar cei doi mi se par mai mult decat potriviti.

  PS. Ah, si foarte, foarte, foarte important. Pentru a evita problemele pe care le-am avut majoritatea dintre noi in alte parti (remember all???), oricare ar fi decizia ea trebuie respectata de toti.
 11. mara_alexia Jedi Padawan

  Member Since:
  Oct 29, 2004
  star 4
  Tavi,
  Vrei nu vrei, oricum esti "batranelul" forumului.:D

  M-am hotarat, il votez si eu pe Sergiu. Are vechime si experienta de pe multe forumuri, tine legatura cu Obi Anne, ceea ce e un lucru bun, si nu in ultimul rand, iubeste cu adevarat Star Wars. Cred ca el merita cel mai mult sa ne reprezinte, daca doreste acest lucru.
 12. vanatorul Jedi Youngling

  Member Since:
  Oct 27, 2004
  star 1
  Pai, cum sa nu vrea? Altlfel, nu-l carbonizam? :D
 13. Obi Anne FF manager Celebrations

  Manager
  Member Since:
  Nov 4, 1998
  star 8
  Here comes a job description for a CR. It's very general though, since mostly it's up to the chapter on what it wants the CR to do.

  What we from the FF staff want the CR to do is this:

  The CR is responsible for the forum. He/She makes sure that the rules are being followed, and if someone breaks the rules the CR reports it to a RSA or GSA so that they can come in here and do the necessary locking/edit/banning. The CR can also alert the RSA whenever you feel that something needs to be done the forum.

  The CR has access to a private forum for CRs. There news that relates to FanForce are announced, and the CRs are responsible to make sure that their chapter is updated on what's happening. In the forum there are also discussions between the CRs on all kinds of issues, some related to FanForce, some not.

  In the CR forum there is also a CR code of conduct, which basicly says that a CR should follow the rules of the FF/JC forum and serve as someone you can look up to. If the CR breaks a rule they might get harder punishments because they are seen as role models. (it sounds worse than it is though ;) )

  When there is a meeting the CR also tells the RSA so that they can announce it on the news page on TF.N.

  The easiest way to describe the CR job is that it's the contact between the FF staff and the chapter.
 14. OCTAVIAN_PAUN Jedi Youngling

  Member Since:
  Oct 28, 2004
  star 3
  MARA : ....ce ma enerveeeeeeeeezzi !!!!
  "Batrinelu' grupului" hai ?!

  OK, atunci urmariti sectiunea "Poze cu noi" sa-l vedeti acolo pe tata-mare, si asta acum vreo 2 ani, cind inca NU aveam acasa aparate de forta...

  Hm...auzi idee...puaaahhh... "batrinelu' grupului"...
  Te prind eu !!!
  Bine, bine...

 15. ComicDiva Jedi Padawan

  Member Since:
  Oct 27, 2004
  star 4
  "ComicDiva e plina de viata si umor"

  In alte cuvinte nu o votati ca you're going straight to hell!
  :) I kid, I kid. Well this is interesting. Evoluam!
 16. ImOtHeP Jedi Youngling

  Member Since:
  Nov 26, 2004
  star 1
  Votul meu merge spre Sergiu Rusu! Si eu tot datorita lui sunt pe forumul asta :D .
 17. sergiurusu Jedi Knight

  Member Since:
  May 30, 2001
  star 5
  Multumesc prieteni pt votul vostru. Sper sa ma pot ridica la nivelul asteptarilor voastre, iar daca dau gres intr-un fel sau altul, va rog sa nu ezitati sa ma bombardati cu mesaje si cu critici :)

  ComicDiva: de ce crezi tu ca daca esti plina de viata nu ar trebui sa te votam. Doar n-om vota zombies.

  Tavi: "You are insane", iti spun pretenii? Eu zic ca esti un om serios sau cel putin asta ai demonstrat de fiecare data. Nu ma refer la lipsa de umor (ai umor cu carul :)), insa esti o persoana de incredere si ai fost la fel totdeauna.
 18. sergiurusu Jedi Knight

  Member Since:
  May 30, 2001
  star 5
  Si era sa uit de Dark_Anakin_11 pe care nu l-am pomenit...

  Daca nu va deranjeaza as dori ca Rogue sa fie cel care sa ma ajute in tot ceea ce fac legat de partile tehnice, ochiul sau format este de un real folos!!! El tine minte extrem de bine ce posturi au mai aparut, ne va ajuta cu acel sticky topic etc.
 19. ROGUESQUAD Jedi Master

  Member Since:
  Oct 27, 2004
  star 4
  Sergiu este cel mai potrivit pt. aceasta functie.
  Are foarte multa experienta pe forumuri SW, datorita lui exista aceasta sectiune romaneasca pe theforce.net pe care am reusit sa ne cunoastem mai mult sau mai putin, este un tip obiectiv, impartial si sa nu uitam ca a pus de mai multe ori la bataie premii SW platite din buzunarul lui.
  El este inima acestui forum.

  P.S. Multumesc pt. vot, Sergiu !
 20. sergiurusu Jedi Knight

  Member Since:
  May 30, 2001
  star 5
  Ok iau cum ai spus tu Rogue ca as fi inima acestui forum :) , insa membrii sunt corpul!! Fara membri acest forum ar avea valoare zero. Asa ca voi sunteti cei mai importanti dragi prieteni!
 21. Luke_StarCristal Jedi Youngling

  Member Since:
  Oct 27, 2004
  star 1
  Cum sa nu-l votez pe sergiu?

  You got what it takes! -- :) :) :)
 22. DARK_ANAKIN_11 Jedi Youngling

  Member Since:
  Nov 1, 2004
  star 1
  eu votez cu sergiu. mie imi place foarte mult felul cum gandeshte.
 23. sergiurusu Jedi Knight

  Member Since:
  May 30, 2001
  star 5
  Norocul meu ca am cap sa si mai gandesc, ca altfel nu era bun decat sa ma ajute sa nu ma ploua in gat. Glumesc, of course :). Multumesc Anakin pt vot. Acum sper ca Obi Anne sa-mi raspunda la PM si sa-mi spuna ce e de facut!
 24. SVAndrei Jedi Knight

  Member Since:
  Nov 6, 2004
  star 5
  My vote is for Sergiu!
 25. sergiurusu Jedi Knight

  Member Since:
  May 30, 2001
  star 5
  Se pare ca am devenit moderator - FanForce CR FF Romania ("mod" pe scurt) insa trebuie sa mai discut cu Obi Anne pentru detalii legate de edit posts etc si de acel banner.
Thread Status:
Not open for further replies.