Ar mai trece carti din seria star wars, traduse in lb. romana?

Discussion in 'Romania' started by arapila, Jan 26, 2009.

?

Ar mai trece carti din seria star wars, traduse in lb. romana?

Poll closed Feb 5, 2009.
DA 5 vote(s) 71.4%
NU 2 vote(s) 28.6%
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. arapila Jedi Master

  Member Since:
  Jan 28, 2005
  star 4
  Am fost intrebat de cineva daca ar mai merge traduse niste carti SW, dar nu de amaltea de o alta editura. Cred ca e vorba de seria x-wing... ce ziceti? Le-ati cumpara? v-ar interesa? pareri?
 2. MaraStardreamer Jedi Master

  Member Since:
  Apr 25, 2006
  star 4
  Eu zic ca s-ar vinde. As cumpara orice carte SW tradusa in limba romana, mai ales din perioada post-ROTJ, daca nu a fost deja tradusa de Amaltea. Ei zic ca nu vor mai traduce alte carti si pretind ca au adus toate romanele mai importante, ceea ce nu e adevarat. Ce s-a publicat de Amaltea nu e nici 20% din cartile SW aparute. Sunt si romane importante printre ele, dar si multe chiftele (vezi Ochiul mintii sau Steaua de cristal). As lua si seria X-Wing (desi nu e printre favoritele mele) si seria Yuuzhan-Vong si ce a omis Amaltea pana acolo, si seria Dark Nest sau Legacy of the Force, chiar daca multe din ele le am deja in engleza si le-am citit.
 3. SVAndrei Jedi Knight

  Member Since:
  Nov 6, 2004
  star 5
  De vandut s-ar vinde, dar nu stiu cat de bine. Ideea e ca a trecut acel val de interes starnit de Episodul 3. Probabil ca vor cumapara in continuare doar fanii seriei.
 4. jombistarkiller Jedi Youngling

  Member Since:
  Apr 24, 2005
  star 3
Thread Status:
Not open for further replies.