Board Problems?

Discussion in 'Greenville, NC' started by Dal--Intrepid, Jun 5, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dal--Intrepid Jedi Grand Master

    Member Since:
    Mar 13, 2002
    star 5
    Is anyone else having problems with this board? I'm losing the banners when I click on a particular thread and am getting a lot of "Page Not Found" errors also. But only on our board, not any others. If you're having a problem, post it here. I wanna make sure it's not just me before I mention it to admin.
  2. The_Green_Ranger Jedi Knight

    Member Since:
    Nov 18, 2004
    star 1
    yeah sometimes when I click on a thread I'll get something about microsoft drivers or some crap sometimes and it'll work a minute later most of the time.
  3. Entropy Jedi Master

    Member Since:
    May 30, 2002
    star 4
    I'm loosing top and side banners, but not having any other problems.
  4. eddie-wan-kenobi Jedi Master

    Member Since:
    Jul 14, 2003
    star 4
  5. Dal--Intrepid Jedi Grand Master

    Member Since:
    Mar 13, 2002
    star 5
    I believe our board issues have been resolved. Post here if you have any more problems.
  6. JediRiff FanForce CR Rocky Mount NC US

    Chapter Rep
    Member Since:
    Jun 2, 2002
    star 5
    Cool, I just saw your post on our boards, and came to check it out. I think you are right, because I didnt see anything wrong with the boards at all.
  7. Dal--Intrepid Jedi Grand Master

    Member Since:
    Mar 13, 2002
    star 5
    Yeah, I posted something to the tech admins last night around midnight and in about 15 minutes, somebody found the problems and fixed it. I always forget about the west coast folks who are still up. I wish I could get that same type of quick response from Best Buy when I take my laptop in for service.
  8. eddie-wan-kenobi Jedi Master

    Member Since:
    Jul 14, 2003
    star 4
    Yall's board is really beginning to take off again, Dal. Good deal! :)
Thread Status:
Not open for further replies.