Romania Ce s-ar fi intamplat cu noi daca SW nu ar exista?

Discussion in 'Europe Discussion' started by sergiurusu, Nov 30, 2004.

 1. CyberFaust Jedi Padawan

  Member Since:
  Jun 23, 2005
  star 4
  Problema cu star trek e ca nu are sabii laser. Really now.
 2. angellla29 Jedi Youngling

  Member Since:
  Oct 24, 2006
  Ce s-ar fi intamplat?! Atunci lumea ar fi fost mai saraca cu o minune...Un asemenea film nu avea cum sa nu existe....Copilaria mea ar fi fost lipsita de culoare,adolescenta la fel iar acum la maturitate la ce film sa ne fi uitat noi intreaga familie? La LoTR? In nici un caz....Sotul meu ca si mine dealtfel suntem fani SW de cand aveam 10 ani.Acum am 40 de ani si tot tresare sufletul meu cand vad ceva legat de cea mai mare poveste a lumii...Ca sa nu mai spunem de copiii nostri care sunt fascinati de acest Univers SW
 3. CyberFaust Jedi Padawan

  Member Since:
  Jun 23, 2005
  star 4
  Hmmm, mai stim noi pe cineva. :D
 4. MaraStardreamer Jedi Master

  Member Since:
  Apr 25, 2006
  star 4
  Cyber, daca vorbesti de mine, copiii mei nu sunt fascinati de universul SW. Le place mult, dar mai mult le place Peter Pan, de exemplu. Chiar a trebuit sa cumpar costume de Peter Pan si piratica. Si fostul meu sot in nici nu caz nu era fan Star Wars [face_laugh]
  Oricum, raman la parerea mea de acum 6 ani. Nu am fi avut cum sa simtim lipsa SW daca nu ar fi existat :)
 5. CyberFaust Jedi Padawan

  Member Since:
  Jun 23, 2005
  star 4
  Sunt de acord.

  Le place Lazy Town?
 6. adriandreptate Jedi Youngling

  Member Since:
  Sep 10, 2009
  Ce s-ar fi intamplat cu noi daca SW nu ar exista?

  Filmul Star Wars nu este in totalitate fictiune
  ci se bazeaza pe un adevar despre care se discuta mai putin la TV

  A repository of extraordinary skills such as telekinesis, pyrogenesis, telepathy, remote viewing and levitation, the esoteric Eastern school known as Mo-Pai has been described as a real-life order of Jedi Knights. Some have even speculated that its history inspired George Lucas? script for Attack of the Clones.

  Sursa:
  http://www.martialdevelopment.com/blog/five-questions-with-mo-pai-nei-kung-expert/

  [image=http://www.editura-foryou.ro/images/carti/73.jpg]

  Filosofie orientala / Taoism

  În 1988 a fost lansat cu mare succes documentarul Inelul de foc. Secventa cea mai tulburatoare din film este cea care prezinta un acupuncturist chinezo-javanez, care îsi demonstreaza maiestria deplina pe care o are asupra fenomenului ch?i, sau bioenergiei, mai întâi generând un curent electric prin corpul sau, pe care îl foloseste pentru a vindeca o infectie la ochi a cameramanului, apoi da foc unui ziar, cu o flacara ce-i iese din mâna. Inelul de foc a facut mii de oameni sa porneasca în cautarea acestui om, John Chang, pentru a deveni elevii sai. Dintre multii occidentali care l-au abordat, John Chang a acceptat cinci ca ucenici. Kosta Danaos este al doilea dintre cei cinci.

  În anii uceniciei sale cu John Chang, Danaos a vazut demonstratii de pirokinezie, telekinezie, levitatie, telepatie si multe alte fenomene deosebite si le-a si practicat. A vorbit cu spiritele si a adus marturie despre viata de apoi. Cel mai important lucru este ca el a aflat povestea lui John Chang, care este urmasul direct al liniei înteleptului Mo-Tzu, din secolul al cincilea î. Ch. si care a fost cel mai mare rival al lui Confucius. Disciplina sa, numita Mo-Pai, este putin cunoscuta în Occident si nu a facut niciodata pâna acum subiectul unei carti. Acum, John Chang a decis sa faca o punte între Orient si Occident si sa permita publicarea unei carti care prezinta povestea vietii lui, a învataturilor si a puterilor sale.

  Magul din Java este povestea uceniciei lui Kosta Danaos alaturi de John Chang ? si, în acelasi timp, istoria disciplinei Mo-Pai, care, în ultimii 2000 de ani, si-a tinut secrete învataturile. Cartea include si explicatii stiintifice, bazate pe fizica, ale capacitatilor paranormale ale lui Chang, pe care noi, în Occident, le consideram imposibile ? capacitati la care autorul a fost martor si pe care le-a descris cu însufletire. Magul din Java va grabi cu siguranta ceea ce ar putea foarte bine sa devina cea mai mare revolutie a secolului al XXI-lea ? confirmarea si studiul bioenergiei.

  Sursa:
  http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=detalii&carte=73


  Master Jedi John Chang
  http://www.youtube.com/watch?v=QXTir6cISA8


 7. Obi Anne FF manager Celebrations

  Manager
  Member Since:
  Nov 4, 1998
  star 8