Care ziceti ca e cel mai cool personaj din vechea trilogie si de ce? Io ma mai gandesc si zic cat de repede
Lord Darth Vader, nici nu se discuta.In secunda in care l-am vazut am ramas mut...his awesomeness knows no bounds (I'm ignoring The Force Unleashed ... it's nothing but Rebel propaganda). I actually kept cheering for him all the time (still do) instead of the heroes.
R2.D2! Because he's smart, portable, extendible, reliable, cost-effective, efficient, hyperadaptive and plays important parts in all of the 6 movies. =
Han Solo .. E cul ca are gagici, are nava mishto, preteni, haine cool si replici mishto... R2 mi se pare cam neerd, iar luke cam emo
Ha, ha... Luke's emo clar. In lipsa lui Boba, sunt nevoit sa merg pe bratul mecanic al lui Artoo. Foarte capabil frate!
Vader. 'Cause he was a sadistic cool arrogant charismatic mofo who just didn't give a damn (as in a darker SF Rhett Butler).
Darth Sidious, pentru replicile super tari din Episode VI, pentru rasul de batran nebun, pentru puterea pe care o avea in ciuda imaginii de batranel neputincuios.
Pentru mine este Obi-Wan...e cel mai jedi dintre jedi ...nu e in lista...dar si Galen Marek aka starkiller este f. kewl...he kicks Vader's ass like it's nothing
Dintre Jedi, Yoda mi se pare cel mai cool. E batran, dar nu e senil. Stie sa glumeasca atunci cand trebuie si sa fie serios atunci cand trebuie. Si, cu trecerea varstei nu a devenit arogant.