1. Moartea lui Mace. Atunci am stiut ca totul e pierdut. Pentru toti: Anakin, Padme, Republica, Jedi. 2. Atacul pe la spate impotriva Jedi a clonelor 3. Moartea acelor pustani Jedi de mana lui Anakin si a acelui tanar Jedi care se apropie de speederul lui Bail Organa inainte de a fi ucis. 4. Scena finala cu Palpatine, Tarkin si Vader pe puntea unui Star Destroyer
Lacrima prelingindu-se pe obrazul lui Anakin in seara hotaririi sale celei mari Modul in care i s-a "inchinat" lui Darth Sidious, ca un inger cazut... Dialogurile dintre Obi-Wan si Anakin in timpul luptei lor indirjite As mai pune si periatul parului pe balcon dar asta ca o gluma.
scena finala cu vader,imparatul si tarkin;vader isi da seama ca a cam fost tras in piept in aceasta afacere;chiar daca are casca Vader poti vedea ca se uita al naibii de urat la imparat .cred ca aici Lucas a lucrat f. mult la astea cateva secunde din film. Vader il uraste de moarte de imparat , l-ar manca intr-o secuda dar partea intunecata a fortei e mult mai tentanta ; la fel si Imparatul ,il simte pe vader dar stie ca nu o sa-l atace ; un real moment de geniu din partea lui Lucas aici.
1. Modul in care clonele s-au intors impotriva cavalerilor Jedi. 2. Vader si Sidious pe puntea navei si imaginea Death Star I in constructie 3. Atunci cand Anakin omoara copii. 4. Cand C3PO o intreaba pe Amidala daca poate sa faca ceva pentru ea, ea nu ii zice "Jump!" (cei doi erau pe o terasa )
Nu le-as spune momente oribile... Le-as zice momente nefericite sau tragice. - moartea urata a lui Mace Windu. - faza in care arata uciderea a catorva Cavaleri Jedi, m-a impresionat moartea lui Ki Adi Mundi, sa priviti cu atentie la figura lui cand isi da seama ca va fi ucis de clone. - uciderea micutilor Jedi si mai ales a acelui padawan pe care clonele l-au ucis de fata cu senatorul Organa. - cum ii iau foc hainele lui Anakin si cum arata corpul lui dupa aceea.
In sfarsit cineva a bagat de seama. No vroiam sa fiu acuzat de criticism asa ca am tacut din gura. Good catch man.
Fiecare are poate mici probleme cu exprimarea. Nici eu, care ar trebui sa fiu moderator, nu ma prea leg de modul de exprimare decat atunci cand e obscen (nu a fost cazul pana acum) sau de neinteles. De altfel mai pusc si eu cateodata o "perla" de ti-e mai mare dragul. Dar consider ca e bine sa se faca unele rectificari cum a fost cazul in acest topic. Good catch indeed!