main
side
curve
  1. Welcome to the new boards! Details here!

computer help

Discussion in 'Romania' started by sergiurusu, Nov 17, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. CyberFaust

    CyberFaust Jedi Padawan star 4

    Registered:
    Jun 23, 2005
    mara, eu ma ofer, dar cred ca ai prefera sa o faca altcineva :D
    nu stiu de ce, ai prefera asa ceva, dar nah
     
  2. sergiurusu

    sergiurusu Jedi Knight star 5

    Registered:
    May 30, 2001
    Si sa-ti activeze cineva firewall-ul ca asa mi s-a intamplat si mie prima data cand mi-am pus net in februarie. A doua zi am dat Windows re-install. Un antivirus bun, un spyware si NU pe site-urile deocheate:p
     
  3. MaraStardreamer

    MaraStardreamer Jedi Master star 4

    Registered:
    Apr 25, 2006
    Totul e sub control. :cool:
    Maine vor veni patru dintre cei mai buni specialisti in domeniu sa se ocupe de problema (mie nu-mi ajunge unul singur sa-mi instaleze Windows-ul). Se va lasa cu pizza si cine stie, cu batai cu sabii laser (adica o vor lua pe cocoasa daca fac prostii :D)
    Si zici ca nu pe site-uri deochiate? Damn! :D
     
  4. SVAndrei

    SVAndrei Jedi Knight star 5

    Registered:
    Nov 6, 2004
    Good luck, and godspeed! ;)[face_good_luck]
     
  5. sergiurusu

    sergiurusu Jedi Knight star 5

    Registered:
    May 30, 2001
    Un joc online destul de interesant. L-as fi pus pe Cantina, dar era chiar dupa povestea tragica cu Steve Irwin, asa ca a intrat aici:

    [link=http://www.mtbireland.com/dodge.html]Dodge game[/link]

    Cat ati rezistat?
     
  6. TheOneChosen

    TheOneChosen Jedi Youngling star 2

    Registered:
    Jul 3, 2005
    ..19secunde pentru inceput..primele incercari, voi?
    ..22,5 acum:D
     
  7. SVAndrei

    SVAndrei Jedi Knight star 5

    Registered:
    Nov 6, 2004
    53 secunde best. Dar a fost dificil...
     
  8. sergiurusu

    sergiurusu Jedi Knight star 5

    Registered:
    May 30, 2001
    NAAAAAAAAA, DATI CU PRINT SCREEN!

    [image=http://img136.imageshack.us/img136/6729/image1br5.jpg]
     
  9. SVAndrei

    SVAndrei Jedi Knight star 5

    Registered:
    Nov 6, 2004
    Sorry, am uitat.

    Nu pot sa trec de 53 secunde...

    [image=http://img227.imageshack.us/img227/7100/pscr1pt6.jpg]
     
  10. valo

    valo Jedi Knight star 1

    Registered:
    Aug 24, 2006
    60 sec !! Au acelasi traseu :p
     
  11. valo

    valo Jedi Knight star 1

    Registered:
    Aug 24, 2006
    A patit-o un prieten al meu... Am primit peste 30 de mesaje (intr-o zi) de pe adresa lui, care contineau ca atasamente fisiere cu nume de genul "sexy.jpg" dar in realitate aveau niste extensii de care nu am mai vazut (ofg sau ojk), infectate cu nu stiu ce virus pe care Yahoo nu il poate dezinfecta. Am dat "Spam" adresei lui si am scapat. [face_peace]
     
  12. Milena_Syan

    Milena_Syan Jedi Master star 4

    Registered:
    Sep 27, 2005
    Posibile cauze:
    1. Tastatura e wireless sau pe USB
    2. Driverul de tastatura nu e instalat corespunzator
    3. Butonul e defect, desi probabilitatea e foarte mica (poti sa vezi daca merge cu alta tastatura)

    Posibila solutie:
    Sterge toate fisierele din folderul temporar (C:\Documents and Settings\Numele Userului\Local Settings\Temp) si incearca apoi un Print Screen si apoi un paste in Paint sau Word sau alt editor.
     
  13. jombistarkiller

    jombistarkiller Jedi Youngling star 3

    Registered:
    Apr 24, 2005
    Am uitat sa precizez,am laptop,butonul merge sigur(insert si prt sc sunt pe acelasi buton)insertul functioneaza dar print screenul nu merge nicicum,poate nu-mi dau eu seama de ceva.
     
  14. valo

    valo Jedi Knight star 1

    Registered:
    Aug 24, 2006
    Poate e vreo combinatie de taste, cu Shift, Ctrl, Alt... Fn + Prt Sc (daca ai)...
     
  15. Milena_Syan

    Milena_Syan Jedi Master star 4

    Registered:
    Sep 27, 2005
    Alt PrtScn - copiaza in clipboard doar fereastra activa
    Ctrl PrtScn - copiaza in clipboard tot desktopul

    Daca nu-ti merge print screen-ul normal, nu cred ca o sa-ti mearga nici astea.
     
  16. valo

    valo Jedi Knight star 1

    Registered:
    Aug 24, 2006
    Daca Insert si Prt Sc sunt pe aceeasi tasta si Insert functioneaza, banuiesc ca trebuie sa existe o combinatie de taste care sa alterneze intre cele doua functii.
     
  17. FriendlyPiranha

    FriendlyPiranha Jedi Master star 4

    Registered:
    Feb 25, 2005
    Daca ai laptop, butonul respectiv ar putea fi customizat de producator. La Vaio-ul meu de exemplu, tasta se imparte in Prtscn si Sysrq. Daca este de culoare albastra, functia se acceseaza cu tasta <Fn> situata undeva in coltul stanga jos al tastaturii. Banuiesc ca stii sa folosesti o combinatie de taste. [face_good_luck]
     
  18. MaraStardreamer

    MaraStardreamer Jedi Master star 4

    Registered:
    Apr 25, 2006
    Hm... Credeti ca lui Yoda i-ar placea sa participe in acest week-end la o devirusare sau chiar reinstalare de Windows? [face_batting]
     
  19. MaraStardreamer

    MaraStardreamer Jedi Master star 4

    Registered:
    Apr 25, 2006
    Hello... Ma aude cineva? Daca nu vine cineva maine la mine sa-mi repare calculatorul, nu mai vorbesc cu voi :_|
    Doritorii sa-mi trimita PM ca messengerul nu mai merge.
     
  20. SVAndrei

    SVAndrei Jedi Knight star 5

    Registered:
    Nov 6, 2004
    Daca nu exista alti amatori, trimite compul la Arad cu un curier si il repar eu, poi il trimit inapoi.
     
  21. MaraStardreamer

    MaraStardreamer Jedi Master star 4

    Registered:
    Apr 25, 2006
    Ar fi fost o idee buna, intr-adevar, dar pana la urma m-a ajutat Cyber, era ceva mai aproape, si pe langa asta cred ca ar face orice numai sa nu invete :D
    Thanks! :)
     
  22. SVAndrei

    SVAndrei Jedi Knight star 5

    Registered:
    Nov 6, 2004
    Ok, ma bucur ca s-a rezolvat.:)
     
  23. CyberFaust

    CyberFaust Jedi Padawan star 4

    Registered:
    Jun 23, 2005
    don't be...i only bought her a couple of days [face_worried]
     
  24. CyberFaust

    CyberFaust Jedi Padawan star 4

    Registered:
    Jun 23, 2005
    nevermind :D
     
  25. sergiurusu

    sergiurusu Jedi Knight star 5

    Registered:
    May 30, 2001
    Am inteles ca limita maxima a unui clip video pe youtube este 100MB si cca 10 minute. Daca am un film mai mare (230MB) cu ce l-as putea comprima sau cum il pot uploada acolo?
     
Thread Status:
Not open for further replies.