computer help

Discussion in 'Romania' started by sergiurusu, Nov 17, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. CyberFaust FanForce CR FF Romania

    Chapter Rep
    Member Since:
    Jun 23, 2005
    star 4
    mara, eu ma ofer, dar cred ca ai prefera sa o faca altcineva :D
    nu stiu de ce, ai prefera asa ceva, dar nah
  2. sergiurusu Jedi Grand Master

    Member Since:
    May 30, 2001
    star 5
    Si sa-ti activeze cineva firewall-ul ca asa mi s-a intamplat si mie prima data cand mi-am pus net in februarie. A doua zi am dat Windows re-install. Un antivirus bun, un spyware si NU pe site-urile deocheate:p
  3. MaraStardreamer Force Ghost

    Member Since:
    Apr 25, 2006
    star 4
    Totul e sub control. :cool:
    Maine vor veni patru dintre cei mai buni specialisti in domeniu sa se ocupe de problema (mie nu-mi ajunge unul singur sa-mi instaleze Windows-ul). Se va lasa cu pizza si cine stie, cu batai cu sabii laser (adica o vor lua pe cocoasa daca fac prostii :D)
    Si zici ca nu pe site-uri deochiate? Damn! :D
  4. SVAndrei Jedi Grand Master

    Member Since:
    Nov 6, 2004
    star 5
    Good luck, and godspeed! ;)[face_good_luck]
  5. sergiurusu Jedi Grand Master

    Member Since:
    May 30, 2001
    star 5
    Un joc online destul de interesant. L-as fi pus pe Cantina, dar era chiar dupa povestea tragica cu Steve Irwin, asa ca a intrat aici:

    Dodge game

    Cat ati rezistat?
  6. TheOneChosen Jedi Knight

    Member Since:
    Jul 3, 2005
    star 2
    ..19secunde pentru inceput..primele incercari, voi?
    ..22,5 acum:D
  7. SVAndrei Jedi Grand Master

    Member Since:
    Nov 6, 2004
    star 5
    53 secunde best. Dar a fost dificil...
  8. sergiurusu Jedi Grand Master

    Member Since:
    May 30, 2001
    star 5
    NAAAAAAAAA, DATI CU PRINT SCREEN!

    [image=http://img136.imageshack.us/img136/6729/image1br5.jpg]
  9. SVAndrei Jedi Grand Master

    Member Since:
    Nov 6, 2004
    star 5
    Sorry, am uitat.

    Nu pot sa trec de 53 secunde...

    [image=http://img227.imageshack.us/img227/7100/pscr1pt6.jpg]
  10. valo Jedi Knight

    Member Since:
    Aug 24, 2006
    star 1
    60 sec !! Au acelasi traseu :p
  11. valo Jedi Knight

    Member Since:
    Aug 24, 2006
    star 1
    A patit-o un prieten al meu... Am primit peste 30 de mesaje (intr-o zi) de pe adresa lui, care contineau ca atasamente fisiere cu nume de genul "sexy.jpg" dar in realitate aveau niste extensii de care nu am mai vazut (ofg sau ojk), infectate cu nu stiu ce virus pe care Yahoo nu il poate dezinfecta. Am dat "Spam" adresei lui si am scapat. [face_peace]
  12. Milena_Syan Force Ghost

    Member Since:
    Sep 27, 2005
    star 4
    Posibile cauze:
    1. Tastatura e wireless sau pe USB
    2. Driverul de tastatura nu e instalat corespunzator
    3. Butonul e defect, desi probabilitatea e foarte mica (poti sa vezi daca merge cu alta tastatura)

    Posibila solutie:
    Sterge toate fisierele din folderul temporar (C:\Documents and Settings\Numele Userului\Local Settings\Temp) si incearca apoi un Print Screen si apoi un paste in Paint sau Word sau alt editor.
  13. jombistarkiller Jedi Knight

    Member Since:
    Apr 24, 2005
    star 3
    Am uitat sa precizez,am laptop,butonul merge sigur(insert si prt sc sunt pe acelasi buton)insertul functioneaza dar print screenul nu merge nicicum,poate nu-mi dau eu seama de ceva.
  14. valo Jedi Knight

    Member Since:
    Aug 24, 2006
    star 1
    Poate e vreo combinatie de taste, cu Shift, Ctrl, Alt... Fn + Prt Sc (daca ai)...
  15. Milena_Syan Force Ghost

    Member Since:
    Sep 27, 2005
    star 4
    Alt PrtScn - copiaza in clipboard doar fereastra activa
    Ctrl PrtScn - copiaza in clipboard tot desktopul

    Daca nu-ti merge print screen-ul normal, nu cred ca o sa-ti mearga nici astea.
  16. valo Jedi Knight

    Member Since:
    Aug 24, 2006
    star 1
    Daca Insert si Prt Sc sunt pe aceeasi tasta si Insert functioneaza, banuiesc ca trebuie sa existe o combinatie de taste care sa alterneze intre cele doua functii.
  17. FriendlyPiranha Jedi Master

    Member Since:
    Feb 25, 2005
    star 4
    Daca ai laptop, butonul respectiv ar putea fi customizat de producator. La Vaio-ul meu de exemplu, tasta se imparte in Prtscn si Sysrq. Daca este de culoare albastra, functia se acceseaza cu tasta <Fn> situata undeva in coltul stanga jos al tastaturii. Banuiesc ca stii sa folosesti o combinatie de taste. [face_good_luck]
  18. MaraStardreamer Force Ghost

    Member Since:
    Apr 25, 2006
    star 4
    Hm... Credeti ca lui Yoda i-ar placea sa participe in acest week-end la o devirusare sau chiar reinstalare de Windows? [face_batting]
  19. MaraStardreamer Force Ghost

    Member Since:
    Apr 25, 2006
    star 4
    Hello... Ma aude cineva? Daca nu vine cineva maine la mine sa-mi repare calculatorul, nu mai vorbesc cu voi :_|
    Doritorii sa-mi trimita PM ca messengerul nu mai merge.
  20. SVAndrei Jedi Grand Master

    Member Since:
    Nov 6, 2004
    star 5
    Daca nu exista alti amatori, trimite compul la Arad cu un curier si il repar eu, poi il trimit inapoi.
  21. MaraStardreamer Force Ghost

    Member Since:
    Apr 25, 2006
    star 4
    Ar fi fost o idee buna, intr-adevar, dar pana la urma m-a ajutat Cyber, era ceva mai aproape, si pe langa asta cred ca ar face orice numai sa nu invete :D
    Thanks! :)
  22. SVAndrei Jedi Grand Master

    Member Since:
    Nov 6, 2004
    star 5
    Ok, ma bucur ca s-a rezolvat.:)
  23. CyberFaust FanForce CR FF Romania

    Chapter Rep
    Member Since:
    Jun 23, 2005
    star 4
    don't be...i only bought her a couple of days [face_worried]
  24. CyberFaust FanForce CR FF Romania

    Chapter Rep
    Member Since:
    Jun 23, 2005
    star 4
  25. sergiurusu Jedi Grand Master

    Member Since:
    May 30, 2001
    star 5
    Am inteles ca limita maxima a unui clip video pe youtube este 100MB si cca 10 minute. Daca am un film mai mare (230MB) cu ce l-as putea comprima sau cum il pot uploada acolo?
Thread Status:
Not open for further replies.