main
side
curve
  1. Welcome to the new boards! Details here!

computer help

Discussion in 'Romania' started by sergiurusu, Nov 17, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DARK_ANAKIN_11

    DARK_ANAKIN_11 Jedi Youngling star 1

    Registered:
    Nov 1, 2004
    off topic. am avut shi eu dial-up shi nu aveam voie(de la tata [face_laugh]) sa ma conectez decat 5 min. in timpul saptamanii de la 10 noaptea lol shi tot 5 sambata shi duminica, deshi era mai scump!
     
  2. ROGUESQUAD

    ROGUESQUAD Jedi Master star 4

    Registered:
    Oct 27, 2004
    Am si eu o problema :
    "Forbidden
    You don't have permission to access /regions.shtml on this server.
    Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    Apache/2 Server at www.fanforce.net Port 80"
    Azi 22 noiembrie ora 21.20,cand am incercat sa intru pe zona europeana a forumurilor pt. a ma loga,mi-a aparut chestia asta.
    Daca are cineva vreun sfat,vreo idee...il astept...
     
  3. vanatorul

    vanatorul Jedi Youngling star 1

    Registered:
    Oct 27, 2004
    Nu poti face nimic. Este treaba adminilor de aici, .htaccess file prost configurat si din cauza asta ruleaza inaintea scriptului care stocheaza parolele si care-ti permite logarea. In mod normal acest mesaj iti apare daca ti se restrictioneaza accesul dar din moment ce ai reusit sa postezi pana la urma... inseamna doar ca e o eroare de moment. :) :)
    Probabil adminii TheForce.net fac ceva teste cu forumul. Anyway, pot fi multe cauze dar nu-ti face probleme.

    PS. Distributiile Tomcat de Apache sunt nenorocire, iti mananca sufletul pana le dai pe brazda... :(
     
  4. mara_alexia

    mara_alexia Jedi Padawan star 4

    Registered:
    Oct 29, 2004
    See, pentru mine asta inseamna limba straina...:(
     
  5. mara_alexia

    mara_alexia Jedi Padawan star 4

    Registered:
    Oct 29, 2004
    Am si eu o mica-mare problema, poate ma ajuta Vanatorul. De vreo doua saptamani ma bombardeaza pe mail un oarecare domn Bogdan Stanciu (pe care nu-l cunosc) cu mesaje care contin doar attachment-uri si pe care yahoo mi le directioneaza direct la Bulk. Bineinteles ca nu am deschis nici unul din attachment-uri, atata lucru stiu si eu in prostia mea. Dar chestia incepe deja sa ma calce pe nervi. Exista undeva o optiune prin care pot bloca mail-urile primite de la un anumit sender? Pleaseeeee...
     
  6. AK-610

    AK-610 Jedi Master star 3

    Registered:
    Oct 27, 2004
    Daca iti trimite de la o adresa fixa ... Mail Options / Block Adress ...
     
  7. vanatorul

    vanatorul Jedi Youngling star 1

    Registered:
    Oct 27, 2004
    Da. Exista...
    Pentru ca ai pomenit de "Bulk Folder" intuiesc ca e vorba de un cont de mail pe serverele Yahoo!, right?
    OK :)
    Atunci procedezi asa:

    1. te loghezi la contul de mail.
    2. click "Mail Options" (undeva in dreapta sus, sub butonul de "Sign Out")
    3. in tab-ul "Spam", click "Block Addresses"
    4. introduci adresa care te enerveaza in field, then click "Add Block"

    Si gata. Toate emailurile pe care le primesti apoi de la adresa aia vor fi sterse automat. :)


    PS. AK-610 are dreptate, daca iti trimite de la o adresa fixa, asta e cea mai usoara cale. Daca foloseste mai multe adrese trebuie sa repeti procedura pentru fiecare adresa in parte. Sau... da-mi pe PM adresa lui de mail si iti zic in cateva zile cine e, de unde e si ce lapte a supt de la ma-sa :)
    I'm bad, vewwwy bad, never mess with a bounty hunter :D
     
  8. SVAndrei

    SVAndrei Jedi Knight star 5

    Registered:
    Nov 6, 2004
    Da, Am si Heroes 1 si Warcraft 1. Cam pe sambata pe la 12.00 voi fi probabil Online. Sau lasa-mi adresa ta de mail si incerc sa le trimit.
     
  9. sergiurusu

    sergiurusu Jedi Knight star 5

    Registered:
    May 30, 2001
    Am si eu o mica-mare problema, poate ma ajuta Vanatorul. De vreo doua saptamani ma bombardeaza pe mail un oarecare domn Bogdan Stanciu (pe care nu-l cunosc) cu mesaje care contin doar attachment-uri si pe care yahoo mi le directioneaza direct la Bulk. Bineinteles ca nu am deschis nici unul din attachment-uri, atata lucru stiu si eu in prostia mea. Dar chestia incepe deja sa ma calce pe nervi. Exista undeva o optiune prin care pot bloca mail-urile primite de la un anumit sender? Pleaseeeee...

    1. Daca esti pe Yahoo cand primesti mesajul lui da-l Report Spam. Este un buton in Inbox sus pe care scrie Spam. Raporteaza-l ca spam si Yahoo se va ocupa de el.

    2. Daca pe Yahoo mesajele sale intra automat in Bulk nu-ti fa griji. Poti edita Bulk-ul sa tina mesajele doar o saptamana, si oricum mesajele bulk nu ocupa din spatiul contului Yahoo (care de curand e 100Mb). Asa ca don't worry!
     
  10. SVAndrei

    SVAndrei Jedi Knight star 5

    Registered:
    Nov 6, 2004
    Sa vedeti o chestie, contul meu Yhoo are deja 250 MB. Mai e cineva in situatia asta? Nu am primit notificare, nimic. Sper sa nu fiu obligat sa platesc ceva... :)
     
  11. sergiurusu

    sergiurusu Jedi Knight star 5

    Registered:
    May 30, 2001
    asta-i interesant!
     
  12. AK-610

    AK-610 Jedi Master star 3

    Registered:
    Oct 27, 2004
    La mine are tot 100MB ...
     
  13. sergiurusu

    sergiurusu Jedi Knight star 5

    Registered:
    May 30, 2001
    si la mine are 100MB si de aia stau si ma "mirez" ;)
     
  14. vanatorul

    vanatorul Jedi Youngling star 1

    Registered:
    Oct 27, 2004
    Yeah, o chestie supermisto. Treaba asta face parte dintr-o mai vasta campanie de aliniere a serviciilor lor cat mai aproape de cele care vor fi oferite de Gmail (ce anunta spatii de depozitare in conturile de mail de 1 Giga!!!!!). Am scris de asta acum ceva vreme :)

    Cei care au acum spatiu in inbox de 250 de mega pot face si upload la fisiere de 20M in loc de 10M, cat era recent, adica o alta chestie super-meseriasha :)
    Ca sa vezi ce inseamna concurenta :)
    Eu unul abia astept sa-si intre in rol Gmail, sa vezi atunci servicii oferite pe toate fronturile :) :)

    Apropo de ce zicea Mara la un moment dat, problemele legate de spam si emailuri spoof vor disparea si ele. Si asta vine ca urmare a faptului ca Yahoo va folosi (cred ca si foloseste deja, pe o parte din conturile free) tehnologia si platformele de autentificare furnizata de cei de la DomainKeys. Dar asta e o chestie mult mai complexa asa ca nu va mai bat capul cu ea. :)
    Oricum, viitorul suna bine :) :)
     
  15. SVAndrei

    SVAndrei Jedi Knight star 5

    Registered:
    Nov 6, 2004
    Damn, si eu i-am trimis lui ROGUESQAD Heroes arhivat in doua parti... Scuze, ROGUESQAD nu am stiut decat cand era prea tarziu...

    @ROGUESQAD Verfica-ti mailul. Ar trebui sa ai asa:

    1 buc. email cu Warcraft 1
    2 buc. email cu Heroes 1.

    Nu stiu daca merg pe XP, dar incearca.
     
  16. AK-610

    AK-610 Jedi Master star 3

    Registered:
    Oct 27, 2004
    Daca sunt jocuri de MS-DOS , exista un emulator pentru Windows XP . Dos-Box sau ceva de genul asta ...
     
  17. SVAndrei

    SVAndrei Jedi Knight star 5

    Registered:
    Nov 6, 2004
    Sunt jocuri de dos, dar probabil ca merg, nu am incercat. Oricum, nu am si emulator, eu acasa am un sistem dedicat pe care joc jocurile astea, un P1 cu 24 MB RAM Win 95, asa ca nu am probleme de compatibilitate.

    Oricum ai primit emailurile? Totul in regula?
     
  18. ROGUESQUAD

    ROGUESQUAD Jedi Master star 4

    Registered:
    Oct 27, 2004
    Thaks man,raman dator de cinste!
     
  19. mara_alexia

    mara_alexia Jedi Padawan star 4

    Registered:
    Oct 29, 2004
    Am si eu o intrebare mai mult sau mai putin tampita. Stie cineva cum se sterg mesajele private? Ale mele se intind deja pe mai multe pagini, si multe din ele nu mai sunt de actualitate. Nu ca m-ar deranja foarte tare, dar asa, ca si cultura generala... Eu nu am gasit nicaieri optiunea "delete".
     
  20. Doona101

    Doona101 Jedi Youngling star 3

    Registered:
    Oct 31, 2004
    Problema: se da un cd-writer Teac 52x. Se cere sa se convinga prin orice metoda respectivul sa scrie cd-uri de 90' (800MB), pentru ca le recunoaste ca pe CD-uri de 700 MB. Softul de "ardere" este Nero.
     
  21. mara_alexia

    mara_alexia Jedi Padawan star 4

    Registered:
    Oct 29, 2004
    Da-i una in cap!
     
  22. AK-610

    AK-610 Jedi Master star 3

    Registered:
    Oct 27, 2004
    Citeste aici :

    http://www.chip.ro/forum/viewtopic.php?t=37347
     
  23. sergiurusu

    sergiurusu Jedi Knight star 5

    Registered:
    May 30, 2001
    am primit de la un prieten bun de aici un set de CD-uiri cu comics si sunt in format cbr.files. Cu ce se citeste cbr.files?
     
  24. AK-610

    AK-610 Jedi Master star 3

    Registered:
    Oct 27, 2004
    Ti-am dat un PM ;)
     
  25. Doona101

    Doona101 Jedi Youngling star 3

    Registered:
    Oct 31, 2004
    A mers la mine. Nu cu... paru', nici cum a explicat ala ci ca din ghid. Si de la mine o bere (sau vin ca e iarna). Si multumiri ca de mult ma luptam cu el!!

    Edit: cind am vrut sa revin la cd-uri normale am ars vreo trei - mesajul este la final (dupa ce il scrie in intregime): could not perform fixation. wtf??
     
Thread Status:
Not open for further replies.