computer help

Discussion in 'Romania' started by sergiurusu, Nov 17, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. arapila Force Ghost

    Member Since:
    Jan 28, 2005
    star 4
    he he he... ii strc calculatorul daca ma ating de el... :D
  2. sergiurusu Jedi Grand Master

    Member Since:
    May 30, 2001
    star 5
    Nimeni sa nu se "atinge" de calculatorul meu :p :D Voi pune niste poze cu el in curand.
  3. sergiurusu Jedi Grand Master

    Member Since:
    May 30, 2001
    star 5
    [image=http://img230.echo.cx/img230/5609/homepcsmall1nh.jpg]

    sau poza mare (daca o tine imageshack-ul):

    [image=http://img212.echo.cx/img212/6440/homepclarge0ry.jpg]
  4. ROGUESQUAD Force Ghost

    Member Since:
    Oct 27, 2004
    star 4
  5. sergiurusu Jedi Grand Master

    Member Since:
    May 30, 2001
    star 5
    As mai avea o rugaminte. Cand am dat vechiul PC am uitat sa salvez doua jocuri SW (pe care stiam ca le am pe vreun CD, insa se pare ca nu-l mai gasesc acum): Jedi Knight Mysteries of the Sith si Shadows of the Empire. Daca le are cineva de la mine imi poate face o copie dupa ele?
  6. QuiGonGin92 Force Ghost

    Member Since:
    May 13, 2005
    star 2
    Arata si bine pe langa ca ii dotat ca o nava spatiala.


    Nu mai ai Mysteris,asta inseamna ca nu mil mai poti face:_| :_| :_| :_| :_|
  7. sergiurusu Jedi Grand Master

    Member Since:
    May 30, 2001
    star 5
    Shadows of the Empire il am de la SVAndrei, insa Mysteries of the Sith nu l-am gasit inca.
  8. sergiurusu Jedi Grand Master

    Member Since:
    May 30, 2001
    star 5
    Cine ma poate ajuta cu jocul DOOM 3 pleaseee?
  9. SVAndrei Jedi Grand Master

    Member Since:
    Nov 6, 2004
    star 5
    Nu are nimeni Civilization: Call to power?
  10. sergiurusu Jedi Grand Master

    Member Since:
    May 30, 2001
    star 5
    Nu stiu daca ati jucat jocul de strategie Yuri's Revenge (YR), add-on-ul la Red Alert 2 (RA2). Cand aveam vechiul calculator totul era ok si mergea perfect.

    Pe noul PC (P4, 3000 MHz, GeForce FX5500, WD HDD 40GB + 120 GB, RAM 2 x 512) nu mai merge. Am instalant RA2 si apoi YR. RA2 merge fara probleme, insa YR porneste si apoi apare desktopul.

    De fapt cand lansez YR, apare acel ecran care-ti da optiunile sa pornesti jocul, sa intri online sau sa explorezi CD-ul etc. Ii dau play si ecranul se face negru exact ca si cum ar vrea sa inceapa jocul, doar ca dupa 2 secunde apare desktopul. Am instalat si reinstalat RA2 si YR de mai multe ori insa acelasi rezultat...

    Stie cineva care e baiul? Ce s-ar putea face? HEEEEEELP!!!
  11. Katana_ Force Ghost

    Member Since:
    Jun 29, 2005
    star 3
    Nu cunosc jocul, insa am avut prob asemanatoare la alte jocuri.
    Ai instalat driverul de placa video sau l-ai lasat pe cel care l-a gasit xp-ul?
    Am patit si eu o faza din asta cu GeForce-ul meu(pe care acuma nu il mai am), si desi XP-ul il vedea nu am putut juca Jedi Outcast pana nu am instalt driverul de pe cd...
    Poate nu e asta, am dat numai o idee:)
  12. AK-610 Force Ghost

    Member Since:
    Oct 27, 2004
    star 3
    Incearca sa il lansezi in "Compatibility Mode" (daca nu ai incercat deja). Click dreapta pe shortcutul jocului de pe desktop. Pe urma Properties/ compatibility mode / run this program in compatibility mode si incearca toate optiunile (Windows 95 , 98 etc) ... S-ar putea sa mearga asa ...


    EDIT : Se poate sa fie driverele de vina , insa eu cred ca problema apare din cauza ca jocul este destul de vechi , probabil a aparut inainte de Windows XP si de aceea are unele probleme cind e rulat sub el .
  13. sergiurusu Jedi Grand Master

    Member Since:
    May 30, 2001
    star 5
    Sa-ti spun sincer chiar nu stiu.:confused: Mi-a venit PC-ul cu placa video si cea de sunet instalate deja. Ii voi intreba la o adica pe dealeri.
  14. FriendlyPiranha Force Ghost

    Member Since:
    Feb 25, 2005
    star 4
    @Serge: Prima data ia-ti ultimul driver de la Nvidia si apoi incearca sa-ti aduci aminte ce versiune de DirectX aveai instalat pe calculatorul vechi; s-ar putea sa fie nevoie de un downgrade la versiunea de atunci pentru a putea fi compatibil. Also make sure your newly downloaded driver will be WQHL signed. It is very important. And last but not least go check GameCopyWorld.com. S-ar putea sa gasesti vreun patch pentru noile chipuri video. If nothing's there then go to the RA official site. You'll find the latest game updates which are mandatory. There are related forums so that you can ask other gamers how they dealed with this issue. Good luck man!
  15. sergiurusu Jedi Grand Master

    Member Since:
    May 30, 2001
    star 5
    M-ai spart :D . Acum ce naiba fac...[face_praying]:_|
  16. Vic_Astro Jedi Knight

    Member Since:
    Jul 25, 2005
    star 3
    Partea cu patch'urile de pe site'ul oficial are o mica ... constrangere. Daca jocul pe care l'ai instalat e altfel decat ORIGINAL, patch'urile nu pot decat sa te incurce. Jocurile cracked, in mare majoritate, modifica executabilul (pentru a pacali modulul de securitate, pentru a face bypass la acest modul, pentru ai raspunde inainte sa intrebe samd). Un patch de multe ori vine cu un nou executabil, care sa reflecte update'ul facut. CRASH BOOM BANG. E destul de posibil ca modulul de securitate sa se rasteasca la tine imediat dupa un astfel de update.
    Pe de alta parte, sunt sigur ca nimeni de pe acest forum (sau persoane pe care le cunoastem) nu floseste software pirat :cool:
  17. sergiurusu Jedi Grand Master

    Member Since:
    May 30, 2001
    star 5
    Jocul meu a crackuit, insa tare ma bate gandul sa-mi iau unul original de pe net. Exact cum mi-am luat C&C Generals si Zero Hour. Daca nu pot sa-l fac s mearga nicicum, dupa ce vine salariul voi lua 2 lucruri: C&C Red Alert 2/Yuri's Revenge deluxe set pluc acel nou BARC Speeder e a aparut la www.actionfigures.ro.
  18. FriendlyPiranha Force Ghost

    Member Since:
    Feb 25, 2005
    star 4
    De obicei Vic, cand aplici un patch sau upgrade cauti si crackul aferent care sa rescrie executabilul aflat in main directory. Just one of those things. When I raise an issue I usually give solutions too. Insa daca jocul e spart prost nu mai ai ce-i face Serge. Cauta sa-l downloadezi din alta sursa. Try to stick with ISO or BIN/CUE files which will recreate the original CD.
  19. SVAndrei Jedi Grand Master

    Member Since:
    Nov 6, 2004
    star 5
    Are cineva ceva documentatio de Fox Pro 6 sau ulterior. Daca da, va rog PM me. I'm desperate!!!
  20. sergiurusu Jedi Grand Master

    Member Since:
    May 30, 2001
    star 5
    Cine ma poate ajuta cu un program de copiere de DVD-uri. Nu Nero 6 va rog, ci unul diferit? HEEEEEELP
  21. FriendlyPiranha Force Ghost

    Member Since:
    Feb 25, 2005
    star 4
    Incearca torrentu' asta (you need BitTorrent Client). Daca nu-ti merge, am sa ti-l pun pe un ftp.

    http://www.mininova.org/tor/102214
  22. sergiurusu Jedi Grand Master

    Member Since:
    May 30, 2001
    star 5
    Si ce e ala Bit Torrent Client?
  23. FriendlyPiranha Force Ghost

    Member Since:
    Feb 25, 2005
    star 4
    Dai cu google si-l gasesti intr-o secunda, dupa care il instalezi. And don't forget to share.
  24. sergiurusu Jedi Grand Master

    Member Since:
    May 30, 2001
    star 5
    Sorry my friend, too much trouble.O:) Ma mai poate ajuta cineva cu un program de copiere DVD-uri?
  25. Vic_Astro Jedi Knight

    Member Since:
    Jul 25, 2005
    star 3
    Gasesti acel DVDFab de care spunea FP si pe DC++. Poate iti este mai la indemana asa
Thread Status:
Not open for further replies.