TOR Does TOR and Knights of The Old Republic work on Win 8?

Discussion in 'Games' started by Jedi Master Kenobiwan, Jul 1, 2013.

  1. Jedi Master Kenobiwan Force Ghost

    Member Since:
    Oct 8, 2011
    star 5
    I was going to buy TOR and Knights of The Old Republic today, but when I asked the seller if they work on Win 8, he answered he don't think so. And I didn't buy them. But I wanted to be sure, so I ask you guys too.

    Is there any of you that have Win 8 and that play one of these two games or both of them?
  2. Vicarious Fan Jedi Knight

    Member Since:
    Jul 1, 2013
    star 1
    Tor should with out a problem but i'm not sure if Knights will work. It should
  3. Jedi Master Kenobiwan Force Ghost

    Member Since:
    Oct 8, 2011
    star 5
    Okey. And one more thing, if I buy the game at a store, do I need to an account from the SW:TOR? Or can I just install the game and start playing?
  4. heels1785 Jedi Draft Commissioner

    Game Host
    Member Since:
    Dec 10, 2003
    star 6
    KOTOR and KOTOR2 both work great on 8, at least the Steam versions do. As does TOR.
  5. Champion of the Force Force Ghost

    Member Since:
    Dec 27, 1999
    star 4
    Yes you will still need to create an account which you will then use to log into the game and be able to play. By buying the game from the store all you're doing is saving yourself the bother of having to download the entire game from online (though be aware that there will undoubtedly be patches and updates that will still need to be downloaded before you can play).
  6. Jedi Master Kenobiwan Force Ghost

    Member Since:
    Oct 8, 2011
    star 5
    Sounds great! Thank you everybody for your help! :)
  7. Jedi Master Kenobiwan Force Ghost

    Member Since:
    Oct 8, 2011
    star 5
    Does anyone of you here have any idea where the newbies are getting a problem with getting an account in TOR.com?
  8. Teegirloo Force Ghost

    Member Since:
    May 26, 2005
    star 6
    I never had a problem getting an account and i'm a noob. Just sign up and pay that's all i had to do.
  9. Jedi Master Kenobiwan Force Ghost

    Member Since:
    Oct 8, 2011
    star 5
    I have try it several times, but I get the error message everytime.
  10. PsychoGobstopper Jedi Youngling

    Member Since:
    Aug 30, 2013
    I believe that SWTOR accounts are also EA Origin accounts, so you could attempt to create an Origin account directly and then try logging into SWTOR.com and the game with that username/password combination.
  11. Jedi Master Kenobiwan Force Ghost

    Member Since:
    Oct 8, 2011
    star 5
    It's working perfectly! Playing on a German server and I'm enjoying it very much.

    Thank you everybody for your help! :)