main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

Episode 3 - Spoilers velkommen!

Discussion in 'Denmark' started by Krede, Jul 19, 2002.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Paranorina

  Paranorina Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Nov 14, 2001
  Nu vi taler om negative ting ved ROTS, så minder spørgsmålet i trivatråden mig om hvor latterlig jeg finder den ølge Obi-Wan rider på. Ikke nok med larmer den frygtligt for ingen umildbar grund, men dens bevægelser og størrelse må gøre den til en meget ubehageligt dyr at sidde på, eller bare være i nærheden af. Sært valg at bruge et sådan dyr til en stelth-mission.
   
 2. Krede

  Krede Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Sep 20, 2000
  Hah! Det sagde min kæreste også! Ja den er et meget underligt valg, når man skal snige sig ind i en fjentlig lejr.

  Men jeg synes nu at det lyder meget sjovt med den lyd den laver :p Wuyyy! Wuyyyy! Wuuuuyyyy!!

  Apropos lyde, så var jeg heller ikke så begejstret for de mekaniske lyde som rumskibene og Grievous fartøj laver...
  Seperatist rumskibet i starten lyder som en gammel propelflyver og der er i det hele taget en overflod af 'buzz' og summende lyde ved alt som giver indtrykket af kæmpe insekter fremfor tungt maskineri :(
   
 3. Linnea

  Linnea Jedi Youngling

  Registered:
  Jun 7, 2005
  Krede>> Helt enig med dig, om de lyde.. Ærgeligt..

  Men faktisk ærgre det mig lidt (meget) at der er så mange småting der ikke helt passer sammen..
  Jeg ved godt at det er svært når man tænker på den tidsforskel der er på Epi-IV og Epi-III, men de kunne måske have prøvet.. Fx da R2-D2 endelig finder Kenobi i IV, kan Kenobi slet ikke genkende den lille fyr..

  Og netop osse om det at Leia kan huske lidt om sin mor.. Hvordan kan det gå til?? Jeg har absolut ingen hukommelse om den periode i mit liv (eller generalt :confused: ), ungerne er kun lige kommet ud af deres mor inden de bliver sendt væk..

  Under alle omstændigheder må jeg sige at III er en god afslutning (snøft) og den lukker en masse spørgsmål..
   
 4. Paranorina

  Paranorina Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Nov 14, 2001
  Service til folk der ikke læser Filmz.dk om ROTS-dvd'en :)

  ---

  Når dvd-udgivelsen af årets foreløbigt største film "Star Wars: Episode III - Sith-fyrsternes hævn" rammer gaden bliver der lovet af Jim Ward, som producerer dvd'en, og er vicepræsident i Lucasfilm, at udgivelsen vil henrykke alle "Star Wars" fans.

  "Det faktum, at 'Sith-fyrsternes hævn' blev produceret digitalt, betyder at billede og lyd på denne dvd er virkelig ekstraordinært. Udover det, vil timers bonusmateriale tillade fans at udforske filmen på utallige måder. Til denne endelige 'Star Wars' film, ønskede vi at levere en dvd, der kunne fange spændingen og humoren fra 'Revenge of the Sith', og vi håber fans vil være enige i at vi har opnået det," udtaler Ward.

  I centrum af bonusmaterialet på den nye udgivelse er dokumentaren "Within a Minute", der giver et indblik i kompleksiteten i at skabe en enkelt 49 sekunders sekvens i filmen, og følger produktionen fra præ-produktionen til design, kamera operatører til make-up artister og lyddesignere til musikere, der alt sammen bidrager til den korte sekvens. "Within a Minute" blev lavet fra over 600 timers materiale, der blev optaget gennem produktionen af "Sith-fyrsternes hævn".

  Tippy Bushkin, der instruerede dokumentaren, udtaler: "Der er flere hundrede navne og stillinger i slutteksterne af 'Sith-fyrsternes hævn' - men få forstår hvad alle de mennesker laver, og hvilken stor tilføjelse de hver står for til filmen. Ved at fokusere på mindre end 60 sekunder af filmen, er 'Within a Minute' næsten en 'mini filmskole' hvor Rick [McCallum] og George [Lucas] undersøger hele processen ved at skabe 'Episode III' på en sjov og fascinerende måde."

  Denne gang kommer der selvfølgelig også de sædvanlige slettede scener. Det er tidligere kommet frem at en af disse scener er oprørets fødsel under et hemmeligt møde af alliancens stiftere, og Jim Ward fortæller om hvad der ellers kan forventes på den front: "De slettede scener inkluderer en som fans har ventet længe på at se, en der viser hvor Yoda ankommer på den sumpede planet Dagobah, hvor Luke møder ham i 'Imperiet slår igen'.

  Dvd'en vil desuden indeholde et nyt kommentarspor med Lucas og nøglemedlemmer af holdet bag filmen, samt en række nye featurettes der kigger på Anakin Skywalkers transformation til Darth Vader og skabelsen af filmens klimaks - duellen mellem lærer og elev, brødre og venner, den forskruede Anakin Skywalker og Obi-Wan Kenobi.

  Dvd'en med "Star Wars: Episode III - Sith-fyrsternes hævn" udkommer 1. november i USA og det meste af verden, mens den danske udgivelse må vente til 9. november

  [link=http://www.dvdtalk.com/forum/showthread.php?p=6416575#post6416575]Billeder af Yoda der ankommer til sit slimede mudderhul[/link]
   
 5. Qui-Gina-Jinn

  Qui-Gina-Jinn Jedi Master star 4

  Registered:
  Jun 2, 2003
  Slimy? Mudhole? My home, this is!!!!


  Uhh, det lyder fedt!
  *glæder sig*
   
 6. Mr_Mundi

  Mr_Mundi Jedi Master star 4

  Registered:
  May 24, 2002
  Jeg synes, at det er ringe, at danskerne skal vente helt til d. 9. med at få DVD'en.:mad:

  Men man kan jo heldigvis købe den amerikanske så, den kan fås hos [link=http://dvdimport.com/product.asp?productid=20479]DVDImport[/link] til 26.95 CAD, hvilket, efter dagens valutakurser, svarer til ca. 143 kr.
   
 7. Mr_Mundi

  Mr_Mundi Jedi Master star 4

  Registered:
  May 24, 2002
  [link=http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=313475]Star Wars-tyve for retten[/link]
   
 8. Darth-Floyd

  Darth-Floyd Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 5, 2003
  He he... Hip Hop Yoda [face_laugh]
   
Thread Status:
Not open for further replies.