main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

Episode III

Discussion in 'Norway' started by Haukis, Jul 13, 2002.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. dartherik

  dartherik Jedi Youngling

  Registered:
  Dec 2, 2002
  Hehe! ja.. så det på webcamet...

  Har dere lest fanscriptet som har fått så mye skryt? Hva synes dere om det? Jeg synes det var ufattelig bra.. et par ting her og der som kunne vært bedre, men alt i alt et veldig bra manus..
   
 2. OMJ

  OMJ Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Nov 12, 2002
  hmm hvor finner jeg spoilere for Episode III

  men ingen tvil om hvordan Anakin blir Vader...

  Etter en dyktig duel med obi-wan detter Anakin i en lava pit å brenner dermed sine lunger før han greier å dø løfter obi-wan han opp igjen med the force...
   
 3. Karoline

  Karoline Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Sep 18, 2001
  Ikke episode III- relatert, men høyst relevant; en online underskriftskampanje for de originale EP IV-VI på DVD. Du må bekrefte den via e-post, men det er da verdt det hvis det går igjennom :)

  www.originaltrilogy.com
   
 4. dod

  dod Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Apr 16, 2002
  Kan man stemme fler ganger?? :)
   
 5. Joey7F

  Joey7F Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Apr 18, 2000
  Ifølge thedigitalbits.com ([link=http://www.thedigitalbits.com/rumormill.html] trykk her [/link]) kanskje vi skal se det OT på DVD mer snart enn vi trodde. Imiterlid, hvilken versjon SE eller original? Jeg håpe både.

  --Joey
   
 6. dod

  dod Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Apr 16, 2002
  Etter å ha brukt lange timer på å gå igjennom alle innlegg som har kommet de to site ukene, NOT, fant jeg endelig frem til noe fornuftig å skrive. Isteden skrev jeg dette...

  Vet ikke med dere andre, men jeg har store planer om å være på den første visninga på Colloseum i '05. Det jeg ikke har tenkt er å stille opp i Cola-t-sjorta og slitte dongri-bukser. Jobber med å få sammen noe som kan ligne på en Jedi/Scoundrel-sak, noe sånt som et "Anakin møter Han-opplegg". Om det funker er en annen sak. Fant i alle fall et alternativ til Master Replicas varelager. www.blast-tech.com har det du trenger for å lage en skikkelig lightsaber utenom røret i midten. De har også modifiserte Mausere, dvs. DL44, enten som deler, kit eller ferdige utstillingsmodeller.

  Er det forresten noen som har gode ideèr når det gjelder stoff til Jedi-kappa?

  Blir litt dumt å dra ned de svarte soveroms-gardinene...
   
 7. Master_Etse

  Master_Etse Jedi Youngling

  Registered:
  Oct 26, 2003
  Hei hei... Dette her blir mye å lese på en gang... Lenge siden sist jeg var inne på denne siden her, tror forrige gang var rett etter AOTC kom ut på kino... Kansje noen av dere husker Darth_Sidious(Mitt gamle kallenavn her på denne siden)... En kamerat av Haukis som dere ser er Ganske Aktiv her inne... Gleder meg til Episode 3 kommer ut på kino men nå kan vi sette oss ned og nyte slutten på Matrix og Ringenes Herre.
   
 8. Joey7F

  Joey7F Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Apr 18, 2000
  Velkommen...igjen!

  Jeg kan bare venter for Matrix og ROTK også.

  Ha det,

  --Joey
   
Thread Status:
Not open for further replies.