Episode IV, V & VI på DVD?

Discussion in 'Denmark' started by EXODUS01, Jun 8, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. EXODUS01 Jedi Youngling

  Member Since:
  Nov 25, 2002
  Er der nogle af jer der har hørt noget fra pålidelige kilder om hvornår de originale Star Wars film kommer på DVD og i hvilket format de kommer? Bliver det et box-set (som jeg håber) eller kommer de en af gangen? Jeg har personligt læst i det engelske filmblad EMPIRE at de i et interview med George Lucas har hørt at han ikke ville arbejde med de gamle film på dvd før Episode III er færdig. Hvad kunne de indeholde af ekstra materiale? Jeg forestiller mig trailers, kommentarer af Cast & Crew, et par deleted scenes og noget making of. Desuden kunne det da være sjovt med en dokumentar ala. From movie to mythology.
 2. Krede Jedi Padawan

  Member Since:
  Sep 20, 2000
  star 4
  Kære Exodus - det er fedt at du har stor enthusiasme, men før du laver en ny tråd, så prøv lige at tjekke et par sider tilbage om der ikke findes en lignende tråd først...

  [link=http://boards.theforce.net/message.asp?topic=11483517&replies=27]OT DVD[/link]

  Jeg vil ikke lyde helt moderator-agtig, for sådan en har vi ikke, og er heller ikke interesseret i at få en. Så det er bare en venlig påmindelse.

  EDITS: damn den link htmlkode

 3. Darth-Floyd Jedi Master

  Member Since:
  Apr 5, 2003
  star 4
  Har lige læst lidt i en tråd på "classic trilogy" boarded. de udkommer tidligst 2006, og der skulle blive tilført en del "deleted scenes" (håber ikke de ændrer historien for meget :mad: )

  EDIT:
  Krede=Moderator COOL :D
Thread Status:
Not open for further replies.