main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

Episodi III - spekulaatiot

Discussion in 'Finland' started by Darth_Weirdo, Feb 21, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  Ajattelin vain tässä vuotta 2005 odotellessa aloittaa keskustelun tästä odotetusta episodi III:sta. Mitä odotatte tulevalta episodilta?

  Älkää kertoko spoilereita, sillä me kaikki voimme mennä tarkistamaan asiat itsem, jos haluamme . Tämä on paikka, jossa voitte keskustella toiveistanne ja teorioistanne episodi III:sen suhteen.

  edit/ title changed on request
   
 2. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  1) JarJarBinxin tuskallinen kuolema!
  Lucasin lupausten mukaan leffa saisi olla todellakin Synkkä. Lähestulkoon kaikki 'hyvä' murskataan galaksissa ja Palpy julistautuu Keisariksi. Imperiumin rautanyrkki alistaa kaiken alleen. :D
  Musiikkirintamalla voisi olla jotain yhdistelmää OTn ja PTn välillä, joku ehdotti että "the Duel":in musiikki olisi DotF, jossa voimakkaita Imperial March / Darth Vader's theme - lisukkeita.
  Sitten on tietysti se rakastamani alusteknologia: tahdon Victory Star Destroyereita III:een! Ja niiden pitäisi olla niin ylivoimaisia Kloonisotien loppukahinoissa, että ANH:n alussa nähtävä Devastator vaikuttaisi niin suurelta overkilliltä, että katsojat tajuaisivat heti, että nyt tapahtuu jotain tärkeää.

  Oudon idean sain viikkoja sitten aiheesta, "miksi Keisari on RotJissa niin huonon näköinen?" Täysin mielipuolinen ajatukseni: Palpy kuolee III:ssa, mutta Voiman Pimeä Puoli pitää miehen liikkeessä seuraavat kolme leffaa. Zombileffoja on tullut katsottua ehkä pari liikaa.
   
 3. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  Keisarin heikkoon kuntoon voi olla monenlaisia vastauksia. Itse olen sitä mieltä, että piilottaakseen todellisen minänsä Palpatine joutuu käyttämään Voiman Pimeää puolta niin paljon, että tämä kuluttaa hänen fyysistä puoltaan. Samalla hän joutuu myös käyttämään Voiman Pimeää puolta pitämään fyysisen olemuksensa jonkinlaisessa kunnossa.
   
 4. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Hyvin paljon todennäköisempi vaihtoehto. Tuota minä itsekin kannatan, toin vain julki oman sairaan ideani.
   
 5. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  Tämä onkin oikea paikka sairaille ideoille.

  Paljon on käyty keskustelua kuuluisan kaksintaistelun paikasta ja tapahtumakulusta. Legendaarisin teoria on laavaympäristö, mutta mieltä olette. Missä ja miten uskotte/toivotte kaikkien aikojen kaksintaistelun käyvän?
   
 6. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Laavakuopasta on huhuttu niin kauan kuin minä olen ollut 'Wars-friikki ja se on kauan se. Olisikohan jonkunlainen tehdas tai sitten se mesta, minne Tyranus liitää AotC:n lopussa, sehän on jotain tehdasaluetta. Siellä Palpy voisi sitten opastaa Vaderia Pimeälle Puolelle, ja Obi tulee sitten pelastamaan ("Obi-Wan once thought as you do"), mutta Anakin on jo liian syvällä Pimeydessä ja tulee tappelu. Palpy on tietysti jossain muualla.
  Jonkunlainen sulatuskuoppa siellä sitten koituisi Anakinin piirteiden turmioksi. Ja tehdaslaitoksessahan olisi sitten saatavilla palikoita Darth Vader-panssaria yms varten.

  Ehkä.
   
 7. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  Tai mahdollista on että Anakin/Vader vs. Obi-Wan taistelu käydään aivan uudella planeetalla. Muotinahan on ollut että jokaisessa leffassa on ainakin yksi uusi planeetta.

  TPM - Coruscant, Naboo, Tatooine
  AOTC - Coruscant, Tatooine, Naboo, Geonosis, Kamino
  EpIII - Coruscant?, Alderaan?, Tatooine?, Dagobah?
  ANH - Yavin, Tatooine
  ESB - Hoth, Bespin, Dagobah
  ROTJ - Tatooine, Endor, Dagobah

   
 8. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  nnnnniin... Tulivuoriplaneetta? Mielestäni Geonosis oli jo aikalailla tulivuorisen näköinen, ilman niitä tulivuoria tosin, mutta muuten se oli sopivan näköinen. Ehkäpä raivoava kloonisota on kiertoratapommituksineen repinyt Geonosiksen pinnan kappaleiksi.. Tai sitten joku uusi planeetta, jonka pinta on tuhoutunut ja siellä sitten tappelevat?
  En enää muista, minkä nimen joku tuolla 3NSA:ssa kehitti... tuleen ja tulikiveen se kai viittasi. Brimstone-Brimonia?
   
 9. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  Se toive ja usko mulla on että Alderaan on EpIII:ssa. AOTC:n kuvauksissa kuvattiin yks kohtaus EPIII:sta varten (löytyy AOTC:n DVD:ltä ja siinä kaapupukuinen henkilö kantoi käärettä (Obi-Wan tuo Luken Tatooinelle). Joten Tatooinekin tulee olla EpIII tod.näk. Myöskin DAgobah saattaa ilmestyä. Selvittämättähän on miksi Yoda lähti, miksi juuri Dagobahiin ja Lukehan sanoo "Still, there's something familiar about this place.".

  Paljon on käyty keskustelua. Jotkut uskovat että Kamino jäätyy EpIII:ssa ja siitä syntyy Hoth. Itse pidän todennäköisimpinä sitä että joko ilmestyy uusi planeetta (tulinen sellainen tms.) tai taistelu käydään jossain "vanhassa" paikassa (kuten Coruscant).

  Mahdollisuuksia on monia...

  EDIT:
  Toi Kamino jäätyy -juttu kuuluu ns. todella sairaihin ideoihin...
   
 10. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Kamino jäätyy: [face_laugh]
  Naboo->Dagobah: [face_laugh]
  ym pöljät ideat: [face_laugh]

  AotC:n DVD:llä kuvausryhmä oli Tunisiassa (Tatooine) ja sillä hetkellä Lucas puhui kuvanneensa yhden kohtauksen III:sta varten, ettei tarvitse tuoda 60 hengen ryhmää yhden kohtauksen takia uudestaan.
  Alderaania pidän todennäköisenä, vaikka sen takia että meitä harmittaisi ANHia katsellessa sen tuho hieman enemmän kuin nyt. "Jaha, planeetta ja se menee POKS. Ikävää."
  "..familiar with this place, it's like.." "like what?" "like been watched!"
  Jos se vaikka viittaisi siihen, että joku katselee, eikä siihen että Luke olisi ollut siellä joskus? Tämä on taas vain oletus, mutta quottaajat yleensä unohtavat tuon jatkon spekuloinneissaan.
   
 11. Tintti

  Tintti Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 4, 2002
  Mitä odotan? Yleisesti sanottuna ainakin todella synkkää ja surullista juonikulkua. Erityisesti toivon paljon näkyvyyttä sitheille ja enemmän valaisua heidän puuhasteluihinsa. Sidious on koko ajan ollut liian salamyhkäinen hahmo PT:ssa, ja Dookun taustoja ei selvitetty AOTC:ssa lähes ollenkaan. Sifo-Dyasin sekoittaminen hommaan oli hämmentävää.
  Toivon siis, että sithien tekemisistä saisi selvän itse leffassa, eikä pelkästään oheistuotteista.

  Porsaanreikien ja aikajatkumon epäloogisuuden tilkitseminen on toinen tärkeä juttu. Odotan hyviä selityksiä moniin seikkoihin, kuten:

  -miksi Vader/Anakin ei hoksannut etsiä Lukea/Obi-Wania/jedejä Tatooinelta
  -mikseivät R2 ja 3P0 tunnista Obi-Wania ja Tatooinea ANH:ssa (hyvä selitys olisi muistin tyhjentäminen)
  -miten ja miksi R2 ja 3P0 päätyvät kapteeni Antilliesin omistukseen
  -kuinka paljon Vader tietää Leiasta ja Lukesta (Leia kertoo, että hänellä on muistikuvia äidistään -> Leia siis ehtii kasvaa sen verran, että muistikuvia tulee. Miksei Anakin saa tietää lapsistaan raskauden tai lasten kasvun aikana, vai saako?)
  -tietävätkö Owen ja Beru Vaderin oikean henkilöllisyyden
  -"Your father wanted you to have this when you are old enough" -> tiesikö Vader siis Lukesta ja jätti valomiekan Tatooinelle, jotta se voidaan antaa Lukelle
  -miksi Lukea alettiin kouluttaa jediksi niin myöhään (olisiko Vader ehkä aistinut Voimalla lapsi-Luken koulutuksen ja kaapannut hänet sitten sithiksi koulutettavaksi, ja siksi koulutus päätettiin jättää suoritettavaksi nopeasti aikuisiällä)
  -Obi-Wanin katoaminen/Qui-Gonin katoamattomuus. GL lupasi, että episodeissa II ja III tätä selvennettäisiin, mutta ainakaan II:ssa ei. Niinpä III:ssa odotan selitystä

  Mon Mothma tai Tarkin voisi olla kiinnostavaa nähdä. Olen utelias myös tietämään, miten pikku-Boba pärjäilee, mutta toisaalta hänen näkymisensä elokuvassa ei ole mikään välttämättömyys.

  Lauseen "I have a bad feeling about this" on pakko esiintyä elokuvassa. On ilmestynyt kaikissa tähän mennessä tulleissa, ja on pakko ilmestyä myös viimeisessä. Itseään toistavaa, koomistakin, mutta joka tapauksessa kuuluu Star Warsiin ja on oltava epIII:ssa.


  Lähestulkoon kaikki 'hyvä' murskataan galaksissa ja Palpy julistautuu Keisariksi. Imperiumin rautanyrkki alistaa kaiken alleen.
  --
  Imperiumi on valtaapitävä koneisto ja Kapina on nimensä mukaisesti vain kapinoitsevia rettelöitsijöitä.


  Tuosta hyvä/paha-jutusta saisi täällä tai kirjallisuustopicissa aikaiseksi kiinnostavan keskustelun (lue: muhevan riidan), mutta yritän nyt hillitä itseni, vaikka mieli tekee luisua offtopiciin.
   
 12. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  II:ssa Qui-Goniin liittyi vain se kohta, kun Yoda luotaa Pimeää Puolta ja kuulee Qui-Gonin "Anakin! Noooo!" A:n viipaloidessa Tuskeneita Tatooinella. Sain tuosta kerran sellaisen oudon idean, että kun Jedi on tarpeeksi voimakkasti tunteittensa vietävänä, voi olla yhteydessä kuolleisiin. Eli vihan vimmassa viuhtova Anakin kuulee (vaan kuunteleeko?) vanhan opastajansa äänen Voimassa. Jospa III:ssa Anakinille uskotellaan, että Padmé on kuollut, ja Anakin jotenkin tietää että tunteellisena voi kommunikoida -> Jedejä tappamaan, jotta saisi jutella rakkaan vaimon kanssa vielä kerran...
  "In time you'll learn to trust your feelings"
  Tuo ei taas selitä mitenkään häviämistä/sen puutetta, mutta ehkä se yrittää selittää, miksi Anakin aloittaa Puhdistuksen. Tai jotain.
   
 13. Tintti

  Tintti Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 4, 2002
  Minulla on jostakin putkahtanut sellainen ajatus, että Anakin palaa epIII:ssa Tatooinelle ja lopettaa siellä orjuuden esim. tappamalla joukon orjien omistajia. Vanha tasavalta oli niin saamaton, Anakin itse oli orja ja toivoi että jedit tekisivät jotakin, ja sitten Anakin vielä tahtoi nopeampaa politiikkaa ja päätöksiä. Näistä olen ajatukseni saanut, mutta se kuuluu zombi-Palpyn kanssa samaan lootaan "fanien keksimiä ideoita, jotka tuskin toteutuvat".

  Omien teorioiden keksiminen on hauskaa.
   
 14. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Omien teorioiden kehittely on hauskaa!

  Tuo orjahommahan on varmaankin lähtöisin TPM:stä, kun pikku-Ani siitä haaveilee. Saattaa olla, että se tulee esiintymään III:ssa, tai sitten ei. Mahdollisesti pelkkää ykkösen tarinankuljetusta / hahmon kehittelyä. Sama pätee Japor-snippetiin, joka voi olla tai sitten olla olematta.
  Omasta mielestäni Japor-palasella ei ole minkäännäköistä oleellista paikkaa Darth Vaderin tarinassa, vaan se on tyystin tarpeeton. Vaan kun ei voi olla varma.
  Mutta Orjavapautus saattaisi jopa tapahtua, ainakin jollain tasolla, kun Ani sitä niin innoissaan selitti aikoinaan.

  Entäs mitä mieltä olette, ihmiset, kameorooleista? Esm Thrawn, Wilhuff Tarkin, Han Solo (12v...) sun muut OT:n hahmot.
  Minulle Thrawn tai Tarkin kelpaisivat, jos ne tehdään hyvin, mutta Bobaa en tahtoisi enää nähdä (turha toivo?) ja Han Soloa en todellakaan, Chewbaccasta puhumattakaan. Ei OT-hahmoja III:een! Ei!
   
 15. TK-46_Duke

  TK-46_Duke Jedi Master star 4

  Registered:
  Jan 23, 2002
  Tuotas... missäs kohtaa OT:tä sinä Thrawnin näit? :eek:

  Ainut OT hahmo, jonka Ep3:ssa oikeastaan täytyisi olla on Tarkin. Sillä jos Tarkin ei esiinny Ep3:ssa niin esim. ANHissa oleva Vaderin ja Tarkinin välinen keskustelu, jossa Tarkin kutsuu Vaderiä vanhaksi ystäväkseen jäisi selittämättä, mutta ketään muuta ei kyllä OT:stä tarvitsisi esitellä, ei varsinkaan lisää kimittäviä pentuja.
   
 16. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Njoo, olisinhan voinut Thrawnin jälkeen lisätä sulkeisiin, että (EU)...

  Lapset elokuvissa ovat perseestä. Ei enempää pikkukakaroita! EI!
  Ep I : Anakin
  Ep II : Boba
  Ep III : ???? (Solo?)
  Huutakaamme kaikki yhdessä: EIIIIII!
   
 17. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  Rick McCallumilta kysyttiin asiasta ja hän vastasi:

  Q:
  Will there be any appearances in Episode III by classic trilogy characters like Chewbacca or Tarkin or Mon Mothma?

  A:
  No, I don't think we'll see any beyond the characters in Episode II, like Artoo and Threepio.


  [link=http://www.starwars.com/community/askjc/rick/askjc20020114.html]linkki[/link]

  Grand Admiral Thrawn on Timothy Zahnin luoma hahmo, eikä hän tule olemaan EpIII:ssa. EU-hahmo, ei mitään muuta. Mahtava hahmo.

  Itse toivoisin Tarkinia episodi kolmoseen, paljon on huhuttu suuntaan ja toiseen. Ja tuo McCallumin lausunnon totuusarvo selviää vasta kun EpIII ilmestyy.
   
 18. TK-46_Duke

  TK-46_Duke Jedi Master star 4

  Registered:
  Jan 23, 2002
  RM sanoo "Ei", eli jos tutut merkit pitävät paikkansa, niin OT:n hahmoja nähdään Ep3:ssa. =)
   
 19. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Nimenomaan, joku on tuolla E3-foorumilla selittänyt innolla, kuinka Rickin puheet ja totuus eivät kohtaa kovinkaan usein.. heh.
   
 20. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  ISD olet oikeassa, GL on Star Warsin jumala ja hän päättää asioista ei RM....
   
 21. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Voipi olla, että George antaa Riksulle väärää infoa, jota mies sitten menee innoissaan paasaamaan joka paikkaan, ja Lucas sitten naureskelee, kun joku vielä ottaa Rickin jutut tosissaan!
   
 22. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  Mitä mieltä olette siitä kauan odotetusta kaksintaistelusta? Obi-Wan vs. Anakin/Vader. Itse odotan toiminnallista ja henkistä taistelua, kuten näimme ROTJ:ssa..
   
 23. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Visuaaleiltaan vähän TPM:n Maul-mätkinnän henkistä puuhaa. Mielestäni Maul-tappelu on hienompi kuin Dooku-taistelu. Äänet, miekkailutyylit sun muu siihen liittyvä.
  Toki myös Anakinin ja Obi-Wanin tunteet tässä heidän kannaltaan surullisessa mittelössä on nähtävä.
  Joka tapauksessa siitä tulee varmasti hienoa nähtävää!
   
 24. Tintti

  Tintti Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 4, 2002
  Palaan vielä vähän vanhempiin puheenaiheisiin. Minä melkein voisin hyväksyä Boba Fettin epIII:een. Poika näytti niin yksinäiseltä isän (tai miksi kloonivanhempaa sitten kutsutaankaan) kuoltua ja mietitytti, mahdetaanko hänen tarinaansa jatkaa leffoissa. Mutta toisaalta prequeleiden lasten ärsyttävyysaste on ollut todella suuri, joten ehkä on parempi, ettei enempää Bobaa. Ja hui kamala, ei ainakaan Soloa!

  Tarkin tuntui jotenkin kummalliselta hahmolta ANH:ssa. Miksi ihmeessä Vader oli "Tarkinin talutushihnassa"? Tarkin tuntui olevan arvoasteikossa korkeammalla, ja ihmetyttää miksi Vader kunnioitti tätä niin paljon. Tähän olisi kiva saada selvitystä.


  Ja sitten siihen valomiekkojen kalisteluun. Toivon kovasti, että nähtäisiin samanlaista kuin ROTJ:ssa, siis vahvaa tunnelatausta. Minusta Dooku-taistelussa ei ollut mitään todella erinomaista jos mukaan ei lasketa Yodaa tositoimissa. Jos saisi yhdistettyä ROTJ:sta vahvan tunnelman ja TPM:stä koreografiat, niin tulos olisi nannaa.

  No siis toivon parasta, mutta pelkään pahinta; eli yhtä mielikuvituksetonta taistelua kuin Dooku vs. Ani & Obi.
   
 25. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  Uskoisin että näemme Boban EpIII:ssa. Pieni rooli, mutta kuitenkin. EpIII sijoittuu kolme vuotta AOTC:n jälkeen, joten Boba on n. 13 vuotta silloin ja hänen "isänsä" oli muuten Jango Fett.

  EDIT:
  GL:
  ?Boba will be in Episode III, but his role definitely won?t be larger. He?s in a transition period of becoming a bounty hunter. The next film takes place two or three years later, so Boba would only be 13 and still wouldn?t fit in the suit".
   
Thread Status:
Not open for further replies.