main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

Episodi III - spekulaatiot

Discussion in 'Finland' started by Darth_Weirdo, Feb 21, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Keskellä kamalaa Kloonisotaa ei ehditä kiillottaa ja puunata aluksia yms muita laitteita jatkuvasti, käytössähän ne kuluvat.
  Kulmikkuutta lisää (Jedi Starfighter -> ISD) ja yleensäkin käsityönä tehdyistä custom-starshipeistä teollisiin (Incom, Koensayr, Kuat Drive Yards, Corellian Engineering Corporation, Sienar Fleet Systems) sarjatuotantohärveleihin.
   
 2. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  Uskoisin, että EpIII:ssa tullaan näkemään karaistuneita aluksia. Eihän klooni sotia sentään muutamassa päivässä käydä. ;) Teknologia ja vaatetuskin tod.näk. tulee lähestymään OT:n tyyliä sodan takia. Kaikki yksinkertaistuu, voi jopa sanoa että funktionalismi saa valtaa galaxissa. ;)
   
 3. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Vaderia odotan innolla,Palpyn keisariksi julistautumista ja Imperiumin ajan alkua....ainiin ja Yodaa!Yoda on guru!
  Onko joku muu kuullut,että Vaderin puku saattaisi saada uuden designin?Toivottavasti ei niin ole.
   
 4. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  Mahdollistahan on se, että kun Anakinista tulee Vader jä hän lopulta saa tämän puvun, että puku on eräänlainen prototyyppi OT:n puvusta. Mitään varsinaista uutista asiasta en ole saanut käsiini, enkä sitä olisikaan paljastamassa sillä täällä ei saa paljastaa spoilereita.
   
 5. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Toivotaan että Ykä ei tällä kertaa innostuisi leikkelemään elokuvaa niin innoissaan...esim.ei sellaista kömmähdystä kuin EpII:ssa,kun Padme ja Anakin saapuvat Naboolle ja Padme aloittaa lauseen-
  jatkaa sitä vasta noin 7metrin päässä."En aikonut Senaattoriksi,mutta*leikkaus*seitsämän metrin päästä--kun kuningatar pyysi minua Senaattoriksi,en voinut kieltäytyä"oli myös muitakin kohtauksia,kuin tuo,mutta äskeinen kohtaus pisti eniten silmään.
   
 6. Tintti

  Tintti Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 4, 2002
  Tuollaiset pikkumokat leikkauksessa eivät haittaa. Elokuvia katsoessa tottuu tuonkaltaisiin mokiin. En ollut pannut merkille tuon kohtauksen mokaa. Leikkausmokat ovat pientä verrattuna vaikkapa aukkoihin juonessa (joita en halua nähdä).
   
 7. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  Kyp, tuo kyseinen kohtauksen mainitsemasi ongelma johtuu tod.näk. siitä että alunperin kohtaus oli paljon pidempi ja sitä jouduttiin leikkaamaan. En ole kohdannut missäkään SW-leffassa todellisia leikkausvirheitä (harrastan elokuvia ja olen tehnyt muutaman).
   
 8. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Herätelläänpäs tätäkin.
  Eilen katsoin ESB:n ja keksin sitten illalla, että RotJ:ssa Keisari psyykkaa Lukea:
  "You, like your father, are now mine"
  Olisikohan tuossa jonninmoista viittausta Episodi kolmoseen, Lucas kun omien sanojensa mukaan peilaa OT:ta ja PT:tä keskenään?
   
 9. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Tietenkin :p
   
 10. TK-46_Duke

  TK-46_Duke Jedi Master star 4

  Registered:
  Jan 23, 2002
  Toisaalta Lucas on myös sanonut ettei kannata harrastaa välimerkkien seksuaalista ahdistelua OT:n repliikkien kanssa, etsien niistä viittauksia ja merkitystä prequelien kannalta, sillä sellaisia ei todellisuudessa ole. :p
   
 11. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Eihän niitä tietenkään minään Keisarin sanana kannata ottaa, mutta arvailla voi.
  Kaikki tämähän perustuu arvauksiin, minä en tahdo tietää mitään.
   
 12. AUNTIE_JEDI

  AUNTIE_JEDI Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 30, 2002
  Toivottavasti Boba ei ole mukana, koska hänellä ei ole juonen kannalta mitään merkitystä. Sitäpaitsi Daniel Logan on yksi kaikkien aikojen surkeimmista SW-näyttelijöistä.

  GL on joskus sanonut ylläolevan sitaatin mukaisesti, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö hän voisi muuttaa mieltään - vrt. Padmén perhe EpII:ssä.
   
 13. Taivasvaeltaja

  Taivasvaeltaja Jedi Master star 2

  Registered:
  Dec 29, 2003
  Mitä noissa nettidokumenteissa on tähän asti näkynyt? Allekirjoittanutta nyppii tosissaan StarWars.comin nykytila; jos sinulla ei satu olemaan luottokorttia, saat sivulta ainoastaan Homing Beaconin mailiboksiin joka toinen viikko. Näitten dokumenttien pitäisi kai näkyä meille vapaamatkustajillekin joskus hamassa tulevaisuudessa.
   
 14. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  Hyperspacen jäsen pitää olla että niitä dokumentteja näkee. Selaile 3SA foorumia, niin eiköhän sieltä jotain löydy. Itse en ole Hyperspacen jäsen enkä osaa enempää sanoa. Niissä kuitenkin saattaa olla semmosta tietoa, jota moni tämän paikan jäsen ei halua kuulla, joten ei paljasteta niitä täällä.
   
 15. TK-46_Duke

  TK-46_Duke Jedi Master star 4

  Registered:
  Jan 23, 2002
  No eipä niissä mitään erikoista toistaiseksi ole näkynyt.

  Suurin osa on ollut sitä kun näytetään Ewania meikattavana ja tämä ihmettelee kuinka vanhan näköinen on. Sitten esitellään kuinka Hayden ja Ewan treenailee miekkailua THE Duelia varten ja ensimmäisessä osasassa esiteltiin myös kuinka Ani silppoi jonkun Padawanin/uudehkon Jedin. Ja sitten ollaan nähty muutamia eri kulisseja hiukan paremmin, kuten laskeutumisalusta ja muistaakseeni myös Trade Federation Cruiserin komentosilta oli tässä uusimmassa. Jaa niin, ja tuoreimmassa nähtiin myös Vaderin kypärän puolikas ja maalaamattomat säärisuojat.
   
 16. Taivasvaeltaja

  Taivasvaeltaja Jedi Master star 2

  Registered:
  Dec 29, 2003
  Wau. Kuulostaa eri vinkeeltä.
   
 17. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  Ja terrrrvetuloa joukkoomme Taivasvaeltaja!! Viimeksi tullut tarjoaa aina kaakaot toisille! ;)

  Jos olen ihan oikein ymmärtänyt niin EP3:n kuvauksissa häärii jatkuvasti häiritsemässä muiden töitä erillinen dokumenttikuvausryhmä. Siis se joka nuo Hyperavaruus dokkaritkin on tehnyt. Jos näin on, niin ovat ehtineet kuvata järkkymäärän pelkkää videokuvaa, joka voitaisiin hyvinkin julkaista jossain tulevassa HD-DVD muodossa tai missä tahansa formaatissa jota Lucas voi rahastaa.
  Kannattaa myös muistaa että Lucas on aina ollut äärimmäisen tarkka että jokaisesta propsista, hahmosta ja vaatetuksesta otetaan satamäärin kuvia arkistoon. Niistäkin on varaa tehdä vaikka mitä dokumenttia. Esimerkiksi Master Replica kun suunnittelee jotain kivaa sw-esinejäljennöstä, saa se satamäärin kuvia alkuperäisestä tutkittavakseen.
   
Thread Status:
Not open for further replies.