main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

Erori in Star Wars

Discussion in 'Romania' started by mara_alexia, Jan 4, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. mara_alexia

  mara_alexia Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Oct 29, 2004
  Din cate imi amintesc, nu exista acest topic pe forumul nostru, sper ca nu ma insel, dar nu am avut rabdare sa caut prin toate topicurile. Daca l-a pus cineva, spuneti-mi si ma inscriu la concurs cu alt topic.

  Sunt o gramada de erori in Star Wars:


  In ANH, in scena in care Luke si Leia se afla pe Steau Mortii si se pregatesc sa sara cu ajutorul funiei, Leia trage pentru ultima oara. Ea il loveste pe stormtrooperul din stanga in piept, dar cel care cade e stormtrooperul din dreapta.

  In scena de la sfarsitul primei lupte de pe nava Printesei Leia, Vader ii rupe gatul liderului rebel si il arunca in perete. Rebelul ?mort? isi ridica ambele maini ca sa nu se loveasca cu fata de perete.

  Cand Obi Wan si Luke se uita la holograma Printesei Leia, obiectele de pe masa isi schimba pozitia si numarul in fiecare scena.

  La inceputul lui ANH, cand C-3PO se afla in transportorul Jawa, daca va uitati cu atentie veti observa cum in capul lui lucios se reflecta echipa de filmare.

  Cand Han trage in stormtrooper si se intoarce sa alerge dupa ceilalti, cel pe care tocmai l-a lovit isi trage piciorul din drum, pentru ca Han sa nu se impiedice.

  Dupa ce Luke e tras in jos in compactorul de gunoi, el reapare cu ceva gunoi pe frunte. In scena urmatoare, fruntea lui e curata, dar in cea care urmeaza, gunoiul e din nou acolo.

  Pietrele de mormant din scena inmormantarii din Episodul II de pe Tatooine nu se mai afla acolo in ANH.

  Codita de padawan a lui Obi Wan in TPM se multa la un moment dat de pe partea dreapta pe cea stanga.


  Omogenitatea planetelor din Galaxia Star Wars este nestiintifica. Exista o planeta-desert, o planeta-mlastina, o planeta de gheata, etc. Pe Pamant exista toate aceste fenomene pe o singura planeta. Exista bineinteles o multime de planete care sunt intr-adevar dezolante si pot fi numite planete-desert. Dar conditiile de acolo sunt extreme si nu exista viata. Este putin probabil sa exista o planeta doar desertica, etc, in care viata umana sa fie posibila. Dar, la urma urmelor, orice e posibil in Universul Star Wars.

  Daca camera de carbonizare in ESB era cilindrica, si s-a turnat in ea metal topit, de ce apare Han intr-o ?cutie? rectangulara?
  Sunt multe erori in Star Wars, dar intreg fenomenul poate fi privit si invers. As spune mai degraba ca, pentru cinci filme epice, de o asemenea lungime si situate intr-un astfel de Univers, e incredibil cat de PUTINE erori sunt.

  Iar o parte a problemei consta de asemenea in faptul ca noi am vazut cu totii aceste filme de zeci de ori si e normal sa ne legam de astfel de amanunte care de altfel nu au nici o importanta.
  Sunt convinsa ca exista multe alte filme care contin mult mai multe erori, dar exista mai putini ?nebuni? care sa le fi vazut de sute de ori, astfel incat ele au trecut neobservate.


   
 2. Cobu

  Cobu Jedi Youngling star 1

  Registered:
  Dec 24, 2004
  Mara erori exista in orice filme. In cazul SW sunt chiar putine. Sa tinem cont ca filmul a aparut prin '77 si are o grafica destul de buna. Aceste erori se observa foarte greu (asa ai spus si tu). Daca vezi filmul de 2-3 ori tot nu le observi. Trebuie sa fi foarte atent. :D
   
 3. sergiurusu

  sergiurusu Jedi Knight star 5

  Registered:
  May 30, 2001
  Star Wars bloopers poate explica cateva lucruri de acest fel:


  http://www.egosystem.com/starwars/bloopers.htm
   
Thread Status:
Not open for further replies.