main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

Este nevoie de un scenariu pentru Spaceballs 3!

Discussion in 'Romania' started by mara_alexia, Nov 6, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. mara_alexia

  mara_alexia Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Oct 29, 2004
  Spaceballs 1 exista de multa vreme, Spaceballs 2 tocmai se filmeaza, dar nu stim despre ce e vorba, asa ca va propun sa cream propriul nostru scenariu pentru filmul Spaceballs 3. Trebuie sa va spun ca ideea nu e originala, am luat-o de undeva de pe net, dar nu mai stiu de unde, si mi s-a parut simpatica. De asemenea este nevoie de un titlu sugestiv pentru scenariu.
  Incep eu, cine vrea poate sa continue?

  Cu mult timp in urma, intr-o galaxie foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte indepartata, exista o planeta pasnica? Planeta Druidia. Era condusa de Regele Roland, un fraier batran care se pare ca nu mai avea de gand sa moara odata. Fiica lui, Printesa Vespa, s-a casatorit cu Printul Lone Star. Zece ani mai tarziu, erau inca fericiti si aveau doisprezece copii si jumatate (cvadrupletii Billy Bob, Billy Joe, Billy May si Billy Billy, tripletele Mary Sue, Mary Jane si Mary Christmas, gemenii Tom Jr. - Tom fiind numele adevarat al Printului Lone Star- si Vespa Jr, si inca trei copii si jumatate, pe care insa nimeni nu-si mai amintea cum ii cheama). Dot Matrix si Barf aveau grija de copii ori de cate ori parintii lor aveau migrene, ceea ce se intampla destul de des. Robotica parea atrasa de Barf (probabil ca ii lipsea un surub pe undeva), dar Barf nu avea ochi decat pentru altcineva?Despre cine e vorba, va las pe voi sa stabiliti?
  Cat despre ticalosii Dark Helmet, Presedintele Skroob si Colonelul Sandurz, acestia au fost luati prizonieri pe Planeta Maimutelor, in urma unei aterizari fortate. Neavand la ce sa-i foloseasca, maimutele au hotarat sa-i numeasca pe cei trei ?Maseuri oficiali de picioare de maimuta?. Suprinzator, nici unul nu stia cum sa maseze picioare de maimuta, in afara de Colonelul Sandurz, care mai facuse lucrul asta cand era mic, pe planeta lui natala?

  ? Asta a fost introducerea, stiti, aceea pentru care aveti nevoie de ochelari ca sa o puteti citi. Cine se incumeta sa continue cu scenariul propriu-zis? Luke? Aranna? Voua va placea sa scrieti povesti?
   
 2. sergiurusu

  sergiurusu Jedi Knight star 5

  Registered:
  May 30, 2001
  Pe planeta natala a lui Sandurz maimutele erau crescute pentru a fi mancate si li se masau picioarele pentru a avea carnea mai frageda. Isi amintea ce bine era pe atunci cand nu avea alte griji... ;)
   
 3. sergiurusu

  sergiurusu Jedi Knight star 5

  Registered:
  May 30, 2001
  nu mai continua nimeni?! :(
   
Thread Status:
Not open for further replies.