Fan fiction

Discussion in 'Romania' started by mara_alexia, Nov 22, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. mara_alexia Jedi Padawan

  Member Since:
  Oct 29, 2004
  star 4
  Mai e cineva de pe aici obsedat de fan fiction, asa ca mine?
  Eu citesc destul de mult fan fiction, in special de cand am cam epuizat cartile, si uneori chiar le prefer, daca sunt bine scrise.
  Fic-urile mele preferate sunt (nici nu e greu de ghicit) cele despre Luke si Mara.
  Sper sa nu ma blameze nimeni (in special baietii) pentru faptul ca imi plac mai mult povestile de dragoste din universul SW decat caracteristicile tehnice ale navelor... La urma urmelor sunt fata, si fetele nu-s ca baietii, asa cum iarna nu-i ca vara, right?:D
  Pentru inceput, va linkuiesc un fic care mie mi-a placut la nebunie. E extraordinar de bine scris. Cei carora nu le plac povestile de dragoste nu e cazul sa se oboseasca sa-l deschida.
  Si nu, nu e vorba de Luke si Mara, ci de un alt cuplu pe care il iubesc (deocamdata e cuplu doar in fic-uri, nu si in realitate, dar sper sa devina cu adevarat, carti vor mai aparea).
  Sunt curioasa daca va ghici cineva despre cine e vorba, inainte de a ajunge la finalul povestii.
  Fic-ul nu e foarte lung (are vreo 5-6 pagini), dar daca nu aveti prea mult timp sa stati on-line, mai bine il copiati.
  Lectura placuta si sa-mi spuneti ce parere aveti (in special fetele, dar asta nu inseamna ca nu ma intereseaza si parerile "martienilor"). Dar noi suntem mai... sensibile @};-

  http://boards.theforce.net/message.asp?topic=15604404&replies=0


  P.S. Daca mai aveti si voi fic-uri care vi-au placut, linkuiti-le aici, indiferent de gen. Sunt curioasa ce va place sa cititi (daca cititi).

 2. mara_alexia Jedi Padawan

  Member Since:
  Oct 29, 2004
  star 4
  AK-610 a spus sa postez link-uri la fan-fiction-uri care mi-au placut.
  Fic-ul pe care il pun aici n-as putea spune ca "mi-a placut" (cititi si veti vedea de ce), dar nu am putut sa dorm cateva nopti dupa ce l-am citit.
  Voi incerca sa mai gasesc si alte fic-uri interesante, dar e destul de greu sa fiu impartiala, avand in vedere ca mie imi plac povestile despre Luke si Mara, care probabil ca nu intereseaza pe altcineva decat pe ComicDiva, iar ea probabil le stie la fel de bine ca mine.

  O atentionare, pe care va rog sa o luati in serios: NU CITITI POVESTEA DE MAI JOS DACA NU AVETI 18 ANI SAU DACA SUNTETI SLABI DE INGER. Contine scene de tortura pe care cu greu le veti putea uita.

  http://www.thejeditemple.iwarp.com/greatluv.htm
 3. AK-610 Jedi Master

  Member Since:
  Oct 27, 2004
  star 3
  Nu credeam ca cineva poate sa iubeasca atit de mult ! E adevarat ca l-a inceput nu intelegeam de ce se insista atit de mult pe scenele de tortura , dar fara ele finalul nu ar fi avut aceasi incarcatura emotionala . La faza cu cutitul imi venea sa sar rindurile pentru ca banuiam ce o sa se intimple , iar pe la sfirsit speram oarecum ca Luke o sa o pacaleasca la rindul lui pe Mara , sa o faca sa creada ca pot fi din nou impreuna si dupa aia sa o lase acolo si sa plece . Asa ar fi fost drept . Dar ca de obicei iubirea nu tine cont de dreptate cum nu tine cont de de multe alte lucruri ...
 4. AK-610 Jedi Master

  Member Since:
  Oct 27, 2004
  star 3
  Tot eu ... Mara , a mai citit cineva fic-ul si a interpretat altfel finalul ... ne luminezi putin te rog ?
 5. mara_alexia Jedi Padawan

  Member Since:
  Oct 29, 2004
  star 4
  Cine a citit fic-ul si l-a interpretat altfel, sa posteze aici, sa-i aflam si noi parerea. Cum as putea sa va luminez eu? Nu sunt eu autorul..
  Interpetarea mea: dragostea e cel mai puternic sentiment, care iarta si invinge totul, in dragoste nu exista "dupa fapta si rasplata". Iar Luke a fost dispus sa ierte si cele mai cumplite torturi pentru a-si recastiga dragostea pierduta.
 6. Doona101 Jedi Youngling

  Member Since:
  Oct 31, 2004
  star 3
  Eu ma gindeam ca ultima fraza a lasat Marei liber la torturi viitoare. Asta era mica interpretare "indie". Si tortura devine o dependenta (pentru tortionar) si daca el a acceptat orice... si cum Mara e cam exploziva...
 7. mara_alexia Jedi Padawan

  Member Since:
  Oct 29, 2004
  star 4
  Interpretare foarte interesanta... Dar nu stiu daca e corecta. In partea a doua a povestii sunt redate si gandurile Marei, nu doar actiunile ei, si ele nu ne lasa sa credem ca intentiile ei ar fi "necurate".
 8. AK-610 Jedi Master

  Member Since:
  Oct 27, 2004
  star 3
  Oricum mie mi-a placut ! Daca mai ai fic-uri si nu iti este greu sa le postezi , eu as vrea sa mai citesc citeva .Chiar daca sunt numai cu Luke si Mara :)
 9. ComicDiva Jedi Padawan

  Member Since:
  Oct 27, 2004
  star 4
  o sa citesc si eu fic-ul respectiv dar intre timp vreau sa va spun ca I love fanfiction! :)

  www.fanfiction.net

  inainte stateam cam cateva ore pe site-ul acela. Sunt un adevarat shipper. :) (adica sustinator al unui cuplu, relatii, relationship si anume:
  Luke + Mara
  the first of many
  Rogue + Gambit
  cel mai grav caz. S-ar putea sa incep sa tip pe aici Rogue+Remy 4evaaaaaaaaa! A inceput cu vechiul serial de animatie X-men, dup-aia benzile desenate, apoi X-men evolution si fanfiction.
  Spike + Buffy
  Mai mult pentru ca unele dintre ficuri sunt foarte foarte bune! Not to mention hot. Dar in sufletelul meu stiu ca cei doi nu se potriveau
  Batman + Wonder Woman
  Din cauza lui Justice League... damnit
  si alte cateva mai minore cum ar fi Carter si Abby din ER si Michael si Selene din Underworld and many many more. :) Orice ma intereseaza pe moment.

 10. sergiurusu Jedi Knight

  Member Since:
  May 30, 2001
  star 5
  Fic-ul cu tortura nu mi-a placut, sorry ca va dezamagesc. Mi-a adus aminte de vechiul Serge Brussolo, un scriitor sci-fi, care desi avea povestiri foarte interesante si iesite din comun (Febra - de exemplu) era obsedat de toruturi si sex.

  Luke e un Jedi, insa daca a permis sa devina ceea ce a devenit (NU conteaza din ce motiv), e o talpa cu ochi... Scriitorul acestui text cred ca a vrut sa ne vada limitele si sa-si vada propriile limite, si cred ca le-a depasit cu brio intrand intr-un univers intunecat, mai intunecat decat Imperiul + toti sithii la un loc.

  Oribil, nici chiar finalul nu mi-a facut sa-mi schimb parerea, eram sigur ca asa se va intampla.
 11. mara_alexia Jedi Padawan

  Member Since:
  Oct 29, 2004
  star 4
  Imi pare bine ca exista pareri diferite, si imi pare bine mai ales ca topicul asta a inceput sa se miste.
  Voi mai cauta si alte fic-uri interesante, care sa nu fie despre Luke si Mara, dar dupa 3 ianuarie, pentru ca astazi plec la munte.

  Pana atunci, va las sa va delectati cu cateva povestioare mult mai putin intunecate, pe care nu a trebuit sa le caut, pentru ca le am salvate pe calculator. Sa ne vedem sanatosi la anul. La multi ani!

  BESTEST FRIEND  "Mom, can we ask you a question?"

  Leia looked up from her document-strewn desk to see her two firstborn offspring fidgeting in the doorway to her office. "What is it, sweethearts?"

  "Who's your bestest friend?" Jaina said.

  "Best friend," Leia automatically corrected.

  "Best friend," Jaina repeated, swatting at Jacen as he nudged her further into the room.

  "Our homework today is to do a report on best friends," Jacen explained.

  "I see." Leia smiled, motioning the pair closer. "Well, I guess it would be your father."

  "No!" both twins cried, causing Leia to frown in surprise.

  "It's gotta be somebody you're not related to," Jaina said. "Teacher said to try to get people that's your best friend not just 'cause they're your relatives."

  "So you can't say Uncle Luke, either," Jacen put in. "We weren't even allowed to put each other."

  Leia made an exaggerated pretense of giving the matter deep consideration. "Well, in that case, I guess it would be Winter."

  "Yeah," Jaina said with obvious relief, punching the name into the small datapad she was clutching.

  "C'mon, let's go ask Dad," Jacen said, already heading for the doorway.

  "Thanks, Mom," Jaina added, following her brother.


  * * * * * * * * * *


  "You have to ask?" Han laughed at the young faces before him. "If it's not your mother, then it's?"

  "C-h-e-w-i-e," Jaina spelled out loud as she entered the name.

  "You'd better put 'Chewbacca,' to make it all official-like," Han directed, eliciting a loud sigh from Jaina as she hit 'delete' and started over.

  "Who should we ask next?" Jacen said, looking expectantly at his sister.

  "Well, you could go ask Chewie," Han suggested. "He's workin' on the Falcon. And I wanna know if the furball doesn't answer me."

  "Okay, Dad." Jaina waved her good-bye and headed for the palace docking bay.


  * * * * * * * * * *


  "Awrahgah!" Chewbacca waved his hydrospanner in the air.

  "That means Dad," Jacen said to his sister.

  "I know," Jaina replied with a hint of exasperation as she punched in the Wookiee's answer.

  Chewie's shaggy head nodded vigorously, confirming the twins' conjecture.

  "Hey, Chewie, is Uncle Luke down here?" Jaina asked. "We need more people to ask."

  Chewbacca gestured toward the other end of the enormous bay, and the two investigators took off running. Jaina skidded to a halt, though, halfway across the bay, dragging Jacen with her. "Hey, look, Jace! Isn't that the Jade's Fire?" Without waiting for an answer, Jaina shifted direction and headed for the gleaming ship.


  * * * * * * * * * *


  "Wow," Jaina breathed, staring up at the tongues of fire painted on the vessel's hull. She jumped a half meter when a cold voice sounded from the open hatch.

  "What are you two doing down here all by yourselves?" Mara glanced around the perimeter, certain she would see Solo nosing around her ship.

  "We're doin' a report," Jacen answered, his youthful eyes fixated more on Mara than on the Fire.

  "On my ship?" Mara said, her forehead creasing in a frown. She'd met the Solo twins and their younger brother during the recent incident at Corellia, and they'd seemed intelligent enough, as children went.

  "No, on friends," Jaina said, shaking herself out of her stupor. She glanced at Jacen, and he nodded in encouragement. "Miss Jade, who's your best friend?"

  Even with her years of undercover training, Mara couldn't completely mask her surprise. That was the last question she'd been expecting. "I don't have any friends," she replied as she walked down the hatchway ramp. S
 12. mara_alexia Jedi Padawan

  Member Since:
  Oct 29, 2004
  star 4
  FOR THOSE OF YOU WHO TUNED IN LATE
  "Grandma, tell me a story," Laurel said, placing her small hands on Mara's knee.
  Mara looked down from the data pad she had been reading to take in the sight of her only
  granddaughter, staring up at her with wide, multi-colored eyes--looking rather blue at the
  moment--with the most adoring, pleading expression on her face.
  She sighed. "Okay, one story, and then you *have* to stay in bed, okay?" Laurel
  nodded eagerly and Mara patted the couch beside her. Laurel scrambled up and huddled
  into Mara's side, putting her head on Mara's lap.
  "Tell me a fairy tale," Laurel requested, getting comfortable.
  "Okay, which one?"
  "Make one up."
  Mara almost snorted. "Make one up," she murmured. "Okay, once upon a time
  there was a little girl named---"
  "Mara," Laurel said.
  "Okay, Mara. Mara lived in a beautiful home with her loving mother and
  grandfather. But when she was 14 years old, an evil wizard came and kidnapped her and
  took her to his fortress a thousand miles away."
  "That's not very far," Laurel murmured.
  "Okay, a thousand light years away," Mara amended.
  "Okay. That works."
  Mara grinned. "Okay, so the evil wizard kidnapped the little girl and made her a
  princess, but he wasn't a very nice wizard. He lied to the princess and made her believe all sorts of things that weren't true--"
  "Like he was a nice man?"
  "Absolutely. And he made her do all kinds of terrible things that she didn't want to
  do, but he made her believe that all she wanted in her life was to serve him."
  "What kinds of terrible things?"
  "Like killing dragons."
  "Like the pretty horn dragons on Tarus Seven?" Laurel turned her head and looked
  up at her grandmother, her eyes wide.
  "The ones with the pretty rainbow scales? Just like that."
  "That's mean!"
  "He was a mean wizard." Mara stroked her hair. "Well, one day while the princess
  was out running her terrible errands for the wizard, a handsome prince came and slew the
  wizard."
  "Oh good! And the prince and princess got married!"
  "No, not yet. You see, the princess was away, and when she came back she found
  the wizard dead and swore that she would get revenge on whoever had done it. And she
  knew that it had been the handsome prince, so she swore to kill him."
  "But why? The wizard was bad!"
  "Not to the princess he wasn't. He had made her believe he was a nice man,
  remember?"
  "Oh, yeah, I forgot. So what did the princess do?"
  "Well, with the wizard dead, she had no home, so she had to leave and wander
  around the galaxy. She spent five years searching for a new home, but never found one.
  And then, one day, while she was out in her spaceship, she happened across another ship
  that was in distress. And guess who was inside?"
  "The handsome prince!"
  "Yes. He was on a mission to slay another wizard, one that Princess Mara knew
  was evil. But she didn't care, all she wanted was to get revenge on the prince. So she took
  him captive and tried to kill him."
  "Oh no! Did the prince escape?"
  "He wanted to, but he knew that the princess was very powerful and that he would
  do better to get her help, and make her reconsider killing him."
  "Mara," came a voice from behind her, "I think you're leaving something out."
  Mara looked up into Luke's sky-blue eyes and smiled. "Oh, what's that?" she asked
  slyly.
  "Grandpa, you know this story?" Laurel asked.
  "I sure do. You're leaving out that the prince fell in love with the princess at first
  sight."
  "Well, I don't know about that," Mara muttered.
  "And that the princess," Luke continued, "had also fallen in love with the prince,
  even though she thought she wanted to kill him."
  Laurel frowned, but then smiled mischievously. "That's a weird way to fall in love,"
  she said, sounding a good ten years older than she was.
  "Isn't it?" Mara agreed in a murmuring v
 13. mara_alexia Jedi Padawan

  Member Since:
  Oct 29, 2004
  star 4
  Reflections of a Jedi: Post Vision of the Future
  by Jade_Max

  Where to begin?

  It seems almost everyone knows my story, so nothing I say will likely come as a surprise or a shock to you. Or will it? My story is known through actions and deeds, not by how I felt or viewed it, or am now looking back on it. You may know what I did, but not understand how. You may understand the how, but not the why. And even a few of you may understand why, but not to the extent of real comprehension.

  Does anyone truly understand what it is to spend your childhood not knowing why you're not allowed to spend time around the populated areas of a world that's almost lifeless? To be kept isolated for a fear you can almost see, but don't understand? I don't know. Do I truly want anyone to go through what I did?

  I have spent much of my life alone. Loved but not needed. Needed but not wanted. Wanted but not intergrated. Intergrated but not accepted.

  I have spent it with aliens that defy explanation or contemplation. And yet I have never, until recently, been able to find myself with someone who has truly accepted me.

  Acceptance. How precious. A treasure that means little to those with large families. An elusive goal for someone like me. Someone who's never understood the intricacies of a real relationship because they were never allowed to form those relationships. I was allowed friends, acquaintences, but I was not encouraged to go beyond.

  Perhaps that has left me stunted when it comes to my emotions. Probably the reason I've been unable to accept or grow beyond the younger people in my life. Or to grow to the level of the older.

  But that's not my purpose. I want you to understand what has made me the Jedi I am today. I'm hoping my story, from my point of view, will help you understand.


  -----signature
  I don't know where I was born or who my parents were. At least at the time. I know I grew up on a world of sand and desert called Tattooine with two caring individuals I thought of as parents; until they told me otherwise.

  Aunt Beru made it very clear from the start she and Uncle Owen were not my parents. For a child, knowing that you've never seen your parents or even have an idea of what they look like, it's very difficult. I always wondered if I looked like my father or my mother. Even when Uncle Owen put me to work in the furthest fields fixing the vapourators, I wondered.

  I used to dream they'd someday come back and I could ask them all my questions. Why they didn't want me, why they chose Aunt Beru and Uncle Owen and where had they been.

  I always wanted to ask why everyone was always so afraid for me.

  Uncle Owen was strict, keeping my contact with the surrounding farmers to a minimum and so I rarely met anyone except the Darklighters and my family.

  Even the Darklighters seemed to understand that my contact with Biggs was to be kept to a minimum. I only noticed whenever Biggs always wanted to go do something in Anchorhead and had to ask my Uncle for permission.

  Uncle Own was always afraid for me and of me. I would never understand why until after they were both gone.

  Aunt Beru... she was an angel. She looked after my gruff old Uncle, making sure he knew the concequences of all the actions he was going to inflict on me. Looking back, I know that they knew who my parents were, they just chose never to tell me. I will always wonder why. Why they couldn't tell me. Why they were afraid and why they always deflected my questions.

  I have since found out who my father was, but not his connection to the Lars family. I will probably never know as those who could answer that question are long since dead.

  Obi-Wan Kenobi, Owen Lars, Beru Lars, the Emperor, Yoda and lastly, Darth Vader - my father.

  All of them dead and all of them my responsibility. My Aunt and Uncle died when the droids I purchased led the Empire to our homstead. The only comfort I have is that they died together. Neither would have survived without the other and they are still together in the Force. Of that I ha
 14. mara_alexia Jedi Padawan

  Member Since:
  Oct 29, 2004
  star 4
  VADER'S DIARY

  Dear Diary,

  Have decided that Black may no longer work for me, it's time for a change in wardrobe, maybe a nice shade of vermilion will suit my pasty complexion better? Surely vermilion would strike fear into the hearts of those damn rebels!

  Darth Ani
  ***
  Dearest Diary,

  My change in wardrobe did not go down well. I have Force choked any individuals who viewed the fashion experiment, although word is beginning to filter out through the ranks. Captain Needa no longer looks me in the mask anymore, I fear he may be trying not to laugh. If I hear any wayward giggling a Force choke will definitely be in order.
  I'll stick with Black, it's much more slimming.

  Darth Ani
  ***
  Dear Diary,

  Today I finally met my son. He's grown up to be so handsome. But I had to go do the stupidest thing, I cut off his hand. How could I be such an idiot! And after 20 years of child-support checks back to the Desert Rock that Obi-Wan left him on, I don't get even one thank you! Not ONE! Some kids can be so rude these days. And he doesn't want to hold up the family tradition set down by, well, myself of going to the Dark Side. I knew Owen would do him no good.

  Oh, got to go. The Emperor wants to see me. He'd shock me to death if he saw me writing in you, diary. You're the only person/thing I can trust.

  Love,
  Anakin
  ***
  Dear Diary,
  I had the strangest dream last night. I would have told my master except for the feeling that I shouldn't. Before I forget it, I must tell it. I was in a long, dark hall, there was no light. I felt I had to keep walking - faster. As I walked, I saw a light far ahead. I walked faster. Something drew me closer. It was Obi-Wan. Diary, I was glad. I hadn't felt that way since our first mission together. Something was right. He beckoned to me. I followed him once more. As we walked together, the light grew. There I saw - dare I say her name again - Padmé. Obi-Wan motioned me on. We were back on Naboo at her Uncle's house. . . As we sat there, suddenly, the sky turned dark. Darth Sidious approached and stood at the edge of the field. Both Obi-Wan and Padmé looked at me. Darth Sidious beckoned to me. I shook me head no again and again. Obi-Wan then touched my shoulder, and pressed a small stone into my hand. It was warm, and the light of the force pulsed around me. "You must go now," Padmé whispered. Then I woke up. Now you see why I couldn?t speak it? I cannot speak his name.

  Darth V ? no Anakin
  ***
  Dear diary: I haven't written in awhile because things aren't going well. I stopped a rebel blockade runner carrying the DS plans, but the plans weren't there. I arrested a princess who reminds me of my ex. I had to go to the planet where my mom died to track down the DS plans. I killed my step-brother and his wife. And I got insulted by a knee-jerk admiral and Tarkin wouldn't let me choke him! To top it off, I have a performance review with Palpy coming up next week. Oh well, at least I have some well-deserved recreation coming up -- interrogating that princess. I'll write again soon. -- Ani
  ***
  Dear Diary,

  I killed someone today.

  Love,
  Vader
  ***
  Dear Diary

  I......I killed them......I killed them all........They're dead.....every last one of them.....and not just the men...but the women and the children too.....They're animals, and I slaughtered them like animals....I hate them.

  Love Ani
  ***
  Dear Diary
  I am finding it challenging to write with these gloves on...not to mention the robotic hands....If Master Sidious caught me writing he'd be very grumpy

  With all my hate VADER
  ***
  Dear Diary,
  I had another dream about my mother last night. I've decided that the only way to make them stop is to kill every Tusken Raider on Tatooine. I'm going there with an elite squad of Stormtroopers. I just hope the idiots can shoot straight.

  Darth Skywalker.
  ***
  Dear Diary,

  I hate Lower Ranking Officers.

  Love,

  Vadey
  ***
  Dear Diary,

  I'm evil. Can I burn you?

  -Vader
  ***
  Dear Diary,

  Today I felt a disturbance in the Force, as if millions of Jawas
 15. mara_alexia Jedi Padawan

  Member Since:
  Oct 29, 2004
  star 4
  HIS CHILDREN

  Don't speak."

  Luke sighed, but stopped attempting to speak. The blood was running over her fingers ? his blood. She got dizzy whenever she thought about that, so she didn't think about that. It wasn't Luke's blood that was pouring out of him despite all her attempts to stop it. It wasn't Luke's blood that covered her hands and was smeared over her clothing.

  Luke closed his eyes.

  "No, Luke, look at me," Leia insisted, whispering loudly. She couldn't slap him, both her hands were over his wound, trying to stop the bleeding. "You can't fall asleep, okay? You have to stay awake."

  He opened his startlingly blue eyes, and a bit of mischief briefly glimmered there, as if to say ? I can't speak, but I have to stay awake? No fair. He moved his head slightly in her lap, and sighed again, attempting to breathe deeply. Leia heard a little burbling sound with each breath he took. He hadn't tried to move at all since Leia had pulled him into her arms.

  "It'll be okay, Luke," Leia said softly. "We'll get through this. We always have." She blinked, wishing she could brush the strand of bloody hair over her eye away. Wishing . . . for more than that. But wishes were useless; she had always known that. Distractions.

  She looked up at a faint noise, but there was nothing to be seen. The twisted corridor was still dark and empty. She could hear muffled sounds of battle, but couldn't tell how far away the fighting was. She should probably be with them. It was the logical thing to do. But staying here with Luke seemed like the right thing to do. He'd taken that shot for her . . .

  "Stay awake, Luke," Leia demanded, voice breaking. Would they win? Would the Rebel medical officers reach them in time?

  Luke opened his eyes again. "Wanna speak," he slurred.

  The sounds of battle were growing louder. That could only mean the Rebels were in retreat. This base lost. All of them here lost. Han still frozen, he'd missed this, but the others ? too many others, it was all lost. How had they been found? But it didn't matter now, she supposed. A wish, a distraction. "Okay," Leia whispered. She could make no motions of comfort, was unwilling to give up the chance that he would survive and stroke his face, but maybe she could grant him this.

  He blinked at her, and she tried to smile. "Love you, Leia," he said, and his smile, faint and pained, seemed genuine nevertheless.

  Leia choked out something between a sob and a laugh. "I know."

  He smiled again, dreamily. "I called him, y'know," he breathed. He didn't seem very lucid, he was too calm for that. Probably better that way, if he was too delirious to feel the pain, Leia decided.

  "Called who?"

  "My father," Luke said with difficulty. He paused, eyes fluttering shut. "When I was a little kid, whenever I was angry or sad, I'd call to him. And he'd never come."

  "Oh, Luke," Leia said, shutting her eyes. She thought of her dead father, of how he had always been there for her nightmares, her dreams and aspirations. She had never known that want, as busy as he had often been. She missed him now, of course, but he had always come to her when she called.

  "I talk . . . I talked with another orphan, once, a few years back. Died, dead now, but he said ? we all do that. Call, and they never come. And we just get used to it," Luke continued, stopping here and there, gathering the words. "I stopped calling. And then he came."

  Leia nodded. "I'm sure he did," she said, wondering what he was seeing now, to be thinking this. What thoughts were drifting through his mind, that all this would come together now, and he would want to speak it. What was he thinking of? His dead Jedi father? His aunt and uncle? What dreams did an orphan have?

  "It's so messed up, Leia," Luke mumbled. "I'm sorry. Never woulda called, before."

  "It's all right," Leia said helplessly.

  "He'll take care of you, right?" Luke said, weakly smiling.

  "Sure, Luke," Leia said, as comfortingly and confidently as she could, looking up again. The sounds were becoming louder and louder.

  "Sorry,
 16. AK-610 Jedi Master

  Member Since:
  Oct 27, 2004
  star 3
  Ha ha ha ! Ce tare e VADER'S DIARY :) De fapt toate sunt interesante .
 17. mara_alexia Jedi Padawan

  Member Since:
  Oct 29, 2004
  star 4
  Si cateva poezii, primele doua sunt despre Boba Fett, pacat ca Vanatorul nu mai intra pe aici, sa-si dea cu parerea:

  Boba Fett, Legacy of the Mandalor

  Across all the worlds they each fear my name,
  For they are but prey and know I be the hunter,
  In terror even to the most desolate reaches they came,
  But, ultimately, they always fall to my hand in armor.
  These say I come for a bounty in creds,
  I work only for the promise that, dead or alive,
  Mine will be the price of their heads,
  But not for wealth do I hunt and strive.
  Across all the worlds they each fear my name,
  For they are but tyrants of enemies paranoid,
  And of power lusting, taken by my dread fame,
  Ultimately, they always make sure my pay is not void.
  These say I come for a life to hold in my gauntlets,
  I need only the thrill of a monster on the hunt,
  So why not hunt for their wayward pets,
  But not for blood do I hunt and strike.
  I am not a men fooled by greed or bloodlust.
  I am not a mere bounty hunter, but a legacy.
  I, Boba Fett, am the legacy of the Mandalor.


  Cursed Gift

  He was my father, I loved him dearly, and he gave to me
  The mantle of his life, his armour, shaping the man that I would be
  And now I am that man, both the hunter and the prey
  A think about my father, his face haunts me every day
  He taught me much, even how to use the jets that give me lift
  I forgive him for leaving, but I cannot forgive this painful cursed gift  Whispers

  Can you know how much you hurt me?
  Do you know what pain I felt?
  You once told me that you loved me
  But was it love, I ask myself.
  You know not of our daughter,
  You know not of our son,
  Would you call yourself their father?
  All their lives they had no-one.
  Do you realise I still love you,
  Even now, after the years
  Do you realise I still hear your whispers
  Echo in your ears.


  Solo

  The morning sunrise seems to ask me why I tried
  So close to crossing that dark line in my life
  Want to fly unto the stars
  A place for me just seems too far.
  The darkness of space seems to vast
  The solitude I?ve grown to hate seems to last
  Passing planets and moons
  Happiness was over way to soon.
  I press my hand up to the glass
  All memories and heartaches come back from my past
  Why did she have to die?
  The sun asks me why I tried
  I wish you were here
  Fight away all my fears
  I?m trapped in the darkness of my mind
  In to deep for friends to find
  Let blade repent my sins
  Just a former shell of what I?ve been
  Sticky blood runs down my fingers
  Her last words still linger
  Sweet words echo,
  In my ear as I let go
  See all the stars collide
  As I slowly close my eyes and die.  Women in My Life

  I have loved many women
  In both peace and war
  And all of them
  Have caused my heart to soar

  First there was Shira
  With her red hair and green eyes
  Her voice was capable
  Of piercing skies

  I thought she was my ally
  But instead she was my enemy
  She wounded my heart,
  That Shira Brie

  Even though shattered,
  My heart was not lost
  Despite going through so much
  I was able to survive the deadly cost

  Time passed on
  I changed and grew
  Learned from my mistakes
  And all that was true

  After Endor
  We went to fight some more
  And learned of creatures
  Never seen before

  There I met Gaeriel
  A beautiful politician
  She was lovely
  Both outside and within

  At first she didn?t like me much
  But soon we were friends
  But our differences were too great
  And we failed to meet ends

  We soon parted ways
  Though she remained in my heart
  As composed as I was
  It hurt so much to depart

  I was alone for a while
  My mission was now clear
  I needed to restore the Jedi
  And together we sought peace
  How often we nearly died

  Soon I met Callista
  Her soul was trapped
  Inside a computer
  There were many secrets she kept

  Her soul was quickly freed
  Together we were able to be
  She came with me to the temple
  But somehow we couldn?t agree

  We went away
  In hopes of her powers returning
  But that cause was lost
  And left us both yearning

  Callista left for learn on her o
 18. mara_alexia Jedi Padawan

  Member Since:
  Oct 29, 2004
  star 4
  Am gasit pe un site o provocare unde autorii trebuie sa scrie un fan fiction despre Luke Skywalker, care sa nu aiba mai mult de 100 de cuvinte. Aveti aici cele mai "interesante" rezultate:

  _________________________

  The Flight

  The x-wing roared up from the surface of Yavin, a streak of white through the blue sky. Twisting and turning, a mechanical dancer portraying pure joy, each pirouette took it higher and higher.
  Finally it reached a zenith; hovering for a moment, it seemed as if time had stopped, breathless with anticipation.
  The moment snapped.
  With a roar of sublight engines, the fighter plunged back towards the planet.
  Vertically.
  At high speed.
  Something squealed, just as the craft pulled out of its suicidal dive. The trees, meters below, quivered.
  A comlink clicked.
  "Artoo, you bring my x-wing back right now!"

  ____________________


  Mine

  You don?t understand it, do you? Not that I expect you to. You?re just like your Master ? you take without a thought given to others? feelings. You hurt them and don?t even care.
  You don?t deserve it! You don?t deserve him ? his devotion, his love, to own his heart like no one else ever did. How could an assassin ever treasure this? How could you comprehend it?
  I won?t let you have my brother, Emperor?s Hand. His love is meant for me, the bond mine to share.
  You have bewitched him now, but I?ll have him back. He is MINE.

  ____________________

  Poem

  Evil hide, Jedi died.
  Boy taught, evil fought.
  Boy grown, powers hone.
  Love erupts, evil corrupts.
  Anakin burns, doesn't learn.
  Vader born, Jedi scorn.
  Sith kill, Emperor's will.
  Twins arrive, Kenobi alive.
  Farmboy craved, Ben saved.
  Princess caught, service bought.
  Planet destroyed, felt void.
  Battle fought, son sought.
  Star eradicated, Sith retaliated.
  Boy learned, evil spurned.
  Father found, evil bound.
  Offer extended, boy offended.
  Yoda keeled, Jedi reeled.
  Secret twin, close kin.
  Ewoks aide, friends made.
  Battle ensued, Emperor amused.
  Jedi won, Empire done.
  Father died, son cried.
  Sister married, twins carried.
  Jade hated, later mated.
  Adventures pending, happy ending?

  ______________________

  The Wedding

  The band was almost done with the wedding march, the bride almost close enough for Luke to reach out and touch her.
  I'm getting married to the most beautiful woman in the galaxy.
  Reaching out to his bride to be, Luke joined hands with her, returning the happy smile that she bestowed on him beneath her veil.
  The ceremony began, Luke anxiously waiting for the time to repeat the words that would give him the wife he loved so much.
  Gazing at the woman he loved, an elated Luke began to repeat his vows. "I, Luke Skywalker, take thee Callista?."

  ___________________

  Injured

  Cold. Disgusting. Short, choppy hair.
  Force! The woman wasn't even attractive. Why in the name of Vader was he with her?
  "Jade."
  Green flames lurked behind long lashes. Mara refused to answer.
  "Why are you here?"
  Silence.
  She'd be kesseled if she spoke to the voidless `thing'.
  "He's calling for you." The doctor spoke from the open panel.
  Callista stood.
  As she reached the panel the doctor shook his head. "No?no?I'm sorry." The doctor looked past the tall woman.
  "For you, Ms. Jade. The Master is calling your name."
  A flicker of amusement.
  "Thanks." She smiled and entered.

  _______________________


  So good

  "Ah, yes. That feels soooo good!"
  "Harder Luke."
  "Oh, Force. yes, like that. Mmmm, that's the spot."
  Luke grinned as he watched the captivating red head thrown back in pleasure. "Is this what you wanted Mara?"
  "Oh, yes farmboy, that is just perfect. Where did a guy from a backwater planet learn to do it like that?"
  "I know how to do a few other things that might surprise you." The Jedi replied with a wicked grin.
  "Well," she said, "you might just have to show me some of your other hidden talents, when you're finished with the neck massage."

  ______________________

  Love

  The woman buried her face in her hands as s
 19. mara_alexia Jedi Padawan

  Member Since:
  Oct 29, 2004
  star 4
  Asta e simpatica rau...


  Title: "Tactless"

  Author: Um ... guess who?

  Content: Humor. Luke/Mara interaction, Luke/Callista implied, a bit of a spoof on the hurt/comfort genre in general.

  Summary: After Luke gets his heart broken again, Mara tries her hand at the whole hurt-comfort thing. Except, as it turns out, she's not very good at it. At all.

  Author's Note(s): What can I say? The bunny bit me. I'm not even entirely sure what it came from -- some thought / comment about Mara not being emotionally accessible or forward, I believe. Anyway.
  "At least there's no gravesite."

  "Uh-huh," he grunted somewhat peevishly. He'd become so used to just nodding his head in response to the platitudes that he answered, really, without really hearing what she said.

  It was always the same sort of thing anyway -- regrets, condolences, pity -- I'm so sorry, Luke from those who knew him well enough, or from the pompous Coruscrats, I'm sorry for your loss or --

  And right about then his brain caught up to his mouth.

  "What?" he demanded, head snapping up from his contemplation of the table.

  The word came out before he could check it. Because he'd heard what she'd said -- he just couldn't believe she'd said it.

  "I said, 'At least there's no gravesite,'" she responded easily enough, though she didn't look up from her cup of hot chocolate. She was studying it rather intently -- had, in fact, been studying it intently for the past ten minutes or so. Now she held it up to eye-level, carefully squinting at the pattern on its edge. "Is this a Nubian design?"

  He blinked. "No gravesite?" he repeated, more curious than upset at this point.

  She looked at him, green eyes flashing with a bit of irritation. "You know," she snapped, "no gravesite. They're depressing things, gravesites. You have to go and visit them, take care of them, leave flowers and the like. Cemeteries can have their own sort of beauty, but only when no one you know is buried there, don't you think?"

  He didn't respond. Mara wasn't ... Mara wasn't talking about that, was she? Because Mara just didn't talk about that, not since her ship had landed on Yavin for stars only knew what. Everyone else might, but Mara just didn't talk about that, not with sympathy, not with hate, not at all.

  "So you don't need a grave to feel close to her."

  He stood up so quickly that he knocked his chair over, nearly making her spill her cup of hot chocolate as well.

  She glared. "Watch it, Skywalker!"

  "Excuse me," he muttered, bending down as much to straighten the chair as to hide his own sudden flush of anger. She might not possess a single redeeming social grace, but Luke's manners were ingrained, even when the recipient didn't deserve them.

  He dashed out of the room.

  = = = = =

  "No body, either."

  "What?" This time he meant it. What had she said?

  They were in the kitchen again. All had been quiet for the past few minutes, despite his worries. He had just about decided that the last outburst was some strange fluke -- the galaxy screwing with his mind just a bit more for the kick of it -- when she'd spoken up.

  "Well, you know." She hesitated. Not looking at him, he noted -- her gaze was fixed on the cup, again. "Most people who grieve say that it's worse when there's no body. But think about it -- you don't have to worry about what you're going to do with it. Burial or cremation ... no question about whether or not you need an autopsy to be done ..."

  He fled. No "excuse me" this time, Aunt Beru's ingrained teachings about politeness notwithstanding.

  "And you won't have to think about the rotting," she called after him.

  = = = = =

  He didn't go into the kitchen anymore -- too risky, with Mara seemingly just about everywhere. But he couldn't leave the Temple altogether, and though the Temple was big, it wasn't that big. Which was how she managed to catch him in the hallway, three nights later.

  "You'll never have to worry about her leaving you for someone else."

  No what this time. He just
 20. mara_alexia Jedi Padawan

  Member Since:
  Oct 29, 2004
  star 4
  Hello, hello,

  Vreau doar sa stiu daca citeste cineva povestile astea, sau le postez degeaba...

  Uitati inca una, simpatica rau.

  The Things We Do for Love
  -
  R2-D2 had a secret love.
  She would never admit to loving him in return ? too occupied with her work, she scarcely acknowledged his existence. Yet he knew, despite her speedy insults and her seeming aloofness, that she must be concealing some affection for him.
  Perhaps it was the fact that she consistently went out of her way to be rude to him that provided the final proof she must like him . . . or even love him. Many treated him like any ordinary astromech ? but she?
  R2 sighed contentedly. Most humans mistook his sighs for disgusted invectives, but she knew better; she was his equal, his soul mate! Her vocabulary of expletives matched his own, if not outnumbered it ? for she certainly never ran out of ways to affront his character.
  Every aspect of her was perfect: her sleek metal casing, as cold and flawless as her work attitude; her smooth curves and black-domed top; her top-of-the-line power supply and long-lasting emergency battery; her large, straightforward buttons. She was a young thing, barely off the market ? but he, with his shrewdness and wisdom, recognized her good design and knew she was created to last. In no way was she like the new models, flashy and fickle and ultimately destined to break. She had a classic beauty, reflected in her primly modern appearance.
  Her full serial number was TCDEN0084988; one of the Loronar Corporation?s finest trash compactors. But R2, claiming a deep attachment that only existed in his theoretical dreams, called her TC8 ? his TC8.
  He rolled out of the living area, pausing on the threshold of the kitchen. Master Luke was running around their apartment in a hurried fashion, rearranging and cleaning and worrying because the redhead was coming for a business dinner. He snickered to himself; the redhead always seemed to send Master Luke into a subtly tense state, even now when she didn?t issue death threats each time they met.
  And there she was: positioned next to the refrigeration unit, ignoring him while she flattened a pile of garbage into a thin, orderly handful. Master Luke shoved another stack of empty food boxes through her opening shaft; she gurgled irritably, her gears struggling to apply more pressure to compress the load.
  R2 beeped sympathetically. Master Luke did have the tendency to become rather distracted when faced with stressful situations. Not that he would ever space out and forget to save the galaxy for the millionth time ? oh, no. But when preoccupied with trivial matters, Master Luke was known to turn a blind eye towards the plight of the mechanical. More than once, he?d absentmindedly given the Golden One several consecutive oil baths because a smashball tournament on the holo had run into overtime.
  The oven timer began to buzz. Master Luke ran a hand through his hair, eyes half shut, then grabbed some more boxes. Alarmed, R2 watched as he shoved them through TC8?s slot while simultaneously trying to turn off the oven. She let out a strangled cry, emitting sounds that suggested a system overload was imminent. Master Luke ? slapping the oven controls and searching for a heat-resistant mitt ? seemed oblivious to her distress.
  R2 rolled closer, blue eye studying the situation. Master Luke was pulling a casserole out of the oven, mumbling about whether Kuati wine would be appropriate for the occasion; his love was now screaming in earnest, her circuits grinding painfully under the strain of her load.
  Something had to be done. R2 wasn?t about to see TC8 ? so beautiful and pleasantly minimalistic ? break down because of Master Luke?s stupidity, and then be replaced by a lower-class flunky! He moved forward, extended his electric arc welder, and shocked Master Luke on the lower calf.
  ?Artoo! What are you doing??
  He brought out his clamper-arm, trying to pull some of the items from TC8?s opening shaft. Master Luke set the casserole down on a countertop and began to push the boxes back throug
 21. ROGUESQUAD Jedi Master

  Member Since:
  Oct 27, 2004
  star 4
  Pt. doritorii de fan fiction...
  Aveti la dispozitie si acest topic.
  Va urez sa fiti cat mai inspirati... daca nu... incercati sa utilizati Forta...
  ;)
 22. rudywetzer Jedi Youngling

  Member Since:
  May 23, 2005
  star 1
  io cred ca mara e nitel cam masochista daca ii place sa citeasca asa ceva;
  asa e mara?
  serge brussolo io nu cred ca e obsedat de sex si tortura; am citit multe carti ale lui si tin minte ca ii lacea sa scrie povesti sf cu tot felu' de animale mai mici si mai mari; tin minte ca a scris una cu o noua paneta aparuta(un fel de stea a mortii sic!); s-au dus oamenii pe ea s-o exploreze si au constatat ca e un animal mare mare de tot; dar cu toate astea l-au dat gata in cateva luni...
  febra nu e cartea aia in care niste copii erau bagati in computere?
  adica soft-ul lor din creier?
Thread Status:
Not open for further replies.