main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

Fan Force Meeting Review

Discussion in 'Belgium' started by Sompeetalay, May 19, 2002.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Sompeetalay

  Sompeetalay Jedi Master star 2

  Registered:
  Dec 17, 1999
  Verslag Meeting 18 mei

  Enkele enthousiaste leden waren reeds present bij de opening van het Ciné Café in Leuven en terwijl we de bestellingen van onze leden moesten uitladen werd er even gewacht. Eens uitgesteld en geopend bleek de stand een groot succes te hebben. Zoals verwacht werden er ook nog dingen gekocht die niet besteld waren. Dit is alvast zeker voor herhaling vatbaar.

  Even later kwamen ook de mensen binnen die het Demo van het nieuwe Wizards of the Coast Card Game kwamen uitleggen. De hele namiddag werd er gespeeld en onze leden vertelden dat het nog makkelijker is dan Magic om onder de knie te krijgen. Ook Studio Delta 7 kwam langs met enkele technische snufjes, met oa een bril op je kan opzetten en dan kon je naar televisie of een dvd kijken. De Episode II quiz was voor sommigen een dilemma omdat ze de film nog niet gezien hadden. Aangezien alle vragen te maken hadden met Episode II was het voor deze leden niet makkelijk om punten tescoren (tenzij ze spoilers hadden gevolgd). Winnaar werd Sven Symons.

  We kregen tijdens de meeting het bezoek van ROB (Oost-Brabantse regionale televisie) en van onze collega's van de Star Trek fanclub (BVC). Na de meeting trok een selecte groep van leden naar de bioscoop om de film te bekijken (voor sommigen aldus de eerste maal). Na de voorstelling werd het groepje opnieuw uitgedund en bleven we nog even hangen in een plaatselijk café. Het einde van een lange, maar leuke dag. Hopelijk is iedereen het daar ook mee eens.

  PS: De uitzending op ROB is ofwel dinsdag of woensdag te bekijken
   
Thread Status:
Not open for further replies.